Ösym Başkanı Halis Aygün

Ösym Başkanı Halis Aygün

Son dakika ÖSYM Başkanı Halis Aygün haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ÖSYM Başkanı Halis Aygün gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ÖSYM Başkanı Halis Aygün haber sayfamızda...

Ösym Başkanı Halis Aygün

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 365 ösym başkanı halis aygün haberi bulunmuştur.
HALİS AYGÜN kimdir, kaç yaşında? ÖSYM Başkanı Halis Aygün görevden alındı
HALİS AYGÜN kimdir, kaç yaşında? ÖSYM Başkanı Halis Aygün görevden alındı ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile görevden alındı. Peki, Halis Aygün kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte görevden alınan Halis Aygün'ün biyografisi.
4.08.2022 Bilgi Rehberi
‘Yüz binlerce gencin umutları çalındı’
‘Yüz binlerce gencin umutları çalındı’ Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde dün düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta sonu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen 2022 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) lisans oturumuyla ilgili iddiaları değerlendirdi.
4.08.2022 Siyaset
KPSS soruları sızdırıldı iddiası! ÖSYM Başkanı Halis Aygün görevden alındı
KPSS soruları sızdırıldı iddiası! ÖSYM Başkanı Halis Aygün görevden alındı Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yayınlanan kararla ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün görevden alındı.
3.08.2022 Haberler
Bu sözleri eşinden ve işinden etti! 'Tam bir pislik'
Bu sözleri eşinden ve işinden etti! 'Tam bir pislik' Sadece bir yıl önce şov dünyasının en gözde isimlerinden biriyken şu anda ülkesinde istenmeyen kişi durumuna düştü. 39 yaşındaki ünlü Ukraynalı prodüktör, 24 Şubat'ta Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesiyle başlayan süreçte sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar sonucu eşini, iş arkadaşını ve milyonlarca Ukraynalının ona olan sevgisini kaybetti.
3.08.2022 Dünya
Haberi okudu, çifte cinayeti çözdü! Katili böyle yakaladı
Haberi okudu, çifte cinayeti çözdü! Katili böyle yakaladı Her ikisi de 10 yaşındaydı ve birbirlerinin en iyi arkadaşıydılar, tüm vakitlerini birlikte geçiriyorlardı. O gün ailelerine haber vermeden evden çıktılar. Sokakta yürürken başlarına gelecek olanlardan habersizdiler. Ülkeyi sarsan olayda kilit ipucunu yakalayan kişi ise dikkatli bir gazete okuruydu.
3.08.2022 Dünya
Kansere yenik düşen Şebinkarahisar Belediye Başkanı, son yolcuğuna uğurlandı
Kansere yenik düşen Şebinkarahisar Belediye Başkanı, son yolcuğuna uğurlandı İstanbul'da kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Giresun'un Şebinkarahisar ilçesi Belediye Başkanı Şahin Yılancı (51), gözyaşlarıyla toprağa verildi.
27.07.2022 Gündem
YKS TERCİHLERİ başladı mı ne zaman başlayacak? 2022 YKS taban puanları ve kontenjanları belli oldu mu?
YKS TERCİHLERİ başladı mı ne zaman başlayacak? 2022 YKS taban puanları ve kontenjanları belli oldu mu? YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler tercihlerin alınacağı tarihlere çevrilirken ÖSYM tarafından ön bilgilendirme amaçlı Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları kılavuzu yayımlandı. Peki YKS tercihleri ne zaman alınacak? YKS tercih kılavuzu yayımlandı mı?
22.07.2022 Gündem
2022 YKS TERCİH /KONTENJANLARI KILAVUZU || YKS tercihleri başladı mı adayların kaç tercih hakkı olacak?
2022 YKS TERCİH /KONTENJANLARI KILAVUZU || YKS tercihleri başladı mı adayların kaç tercih hakkı olacak? YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından adayların gözü YKS tercih işlemlerine çevrildi. ÖSYM Başkanı Halis Aygün başvuruların alınacağı tarihi ve kılavuz hakkında tüm detayları açıkladı. Peki YKS tercih kılavuzu yayımlandı mı?
21.07.2022 Bilgi Rehberi
YKS 2022 ÜNİVERSİTE TABAN puanları ve kontenjanları açıklandı mı? 4 yıllık üniversite taban puanları (MF-SÖZ-EA)
YKS 2022 ÜNİVERSİTE TABAN puanları ve kontenjanları açıklandı mı? 4 yıllık üniversite taban puanları (MF-SÖZ-EA) YKS sonuçlarının açıklanması ile birlikte adaylar Üniversite taban puanları araştırmasını sıklaştırdı. ÖSYM Başkanı Halis Aygün tarafından yapılan açıklamada YKS tercihlerinin 27 Temmuz 5 Ağustos tarihleri arasında alınacağı duyuruldu. Peki Üniversitelerin 2 ve 4 yıllık bölümlerinin taban puanları açıklandı mı?
19.07.2022 Bilgi Rehberi
Vatandaşlar ikna etti ama yine de olmadı! "Üniversite benim için vakit kaybı"
Vatandaşlar ikna etti ama yine de olmadı! "Üniversite benim için vakit kaybı" Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)'nin ikinci oturumu sona erdi. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Aygün, "Bu hafta sonu üç oturum halinde 208 sınav merkezinde gerçekleştirdiğimiz 2022-YKS’nin tüm oturumları başarıyla tamamlanmıştır." dedi. Öte yandan Beyoğlu'nda gözlüğünü emanete bırakmaya giden bir öğrenci sınava girmekten vazgeçti. Sınava girmek istemeyen öğrenciyi çevredekiler ikna ederek, alkışlarla fakültenin kapısına getirdi ancak bu sefer de farklı bir sorunla karşılaşıldı.
19.06.2022 Gündem
ÖSYM Başkanı Aygün: YKS’ye başvurular bugün sona eriyor
ÖSYM Başkanı Aygün: YKS’ye başvurular bugün sona eriyor ÖSYM Başkanı Halis Aygün, "Değerli YKS adayları, 2022-YKS’ye başvurular bugün sona eriyor. Başvurularınızı son ana bırakmadan işlemlerinizi tamamlayın. Tüm adaylarımıza şimdiden başarılar diliyorum." dedi.
7.03.2022 Gündem
YKS’de HES kodu şartı düzeltildi
YKS’de HES kodu şartı düzeltildi Kovid-19’a ilişkin bazı kısıtlamaların gevşetilmesiyle HES kodu uygulaması kaldırıldı. Ancak üniversite öğrencilerinin girdiği Yükseköğretim Kurumları Sınavı başvuruları için HES kodu talebi dün de devam ediyordu.
6.03.2022 Eğitim
Son dakika: 2022 YKS başvuruları başladı
Son dakika: 2022 YKS başvuruları başladı Gelen son dakika haberine göre; ÖSYM, 2022 YKS başvurularının başladığını duyurdu. Sınava başvurular, 11 Şubat - 07 Mart 2022 tarihleri arasında yapılacak.
11.02.2022 Gündem
ÖSYM açıkladı: Sağlık Bakanlığı tercih sonuçları sorgulama ekranı! Branş dağılımı nasıl olacak?
ÖSYM açıkladı: Sağlık Bakanlığı tercih sonuçları sorgulama ekranı! Branş dağılımı nasıl olacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Prof Dr Halis Aygün sonuçların açıklanacağını duyurmuştu. Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yerleştirme sonuçları az önce erişime açıldı. Peki, branş dağılımı nasıl olacak?
27.12.2021 Gündem
Sağlık Bakanlığı'nın sözleşmeli personel alım sonuçları bugün açıklanacak
Sağlık Bakanlığı'nın sözleşmeli personel alım sonuçları bugün açıklanacak Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Halis Aygün "Sağlık Bakanlığı'nın sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme sonuçları için işlemlerimizi tamamlamak üzereyiz. Sonuçları bugün adaylarımızla paylaşacağız" dedi.
27.12.2021 Gündem
Son dakika... Sözleşmeli personel alımında tarihler belli oldu
Son dakika... Sözleşmeli personel alımında tarihler belli oldu Sağlık Bakanlığı'nın sözleşmeli personel alımı için tercih tarihleri belli oldu. Son dakika açıklaması ÖSYM Başkanı Halis Aygün'den geldi.
16.12.2021 Gündem
2022 ÖSYM sınav takvimini açıkladı! DGS-MSÜ-KPSS-ALES sınav başvuruları ne zaman alınacak?
2022 ÖSYM sınav takvimini açıkladı! DGS-MSÜ-KPSS-ALES sınav başvuruları ne zaman alınacak? 2022 ÖSYM sınav takvimi açıklandı. ÖSYM tarafından yıl içerisinde gerçekleştirilecek olan sınavlara katılacak olan binlerce aday sınavların bu yıl hangi tarihlerde gerçekleştirileceği ve başvuruların alınacağı tarihler hakkında araştırmalara başladı. ÖSYM'nin gerçekleştirdiği sınavlar arasında YKS-KPSS-DGS ve ALES gibi binlerce adayın katıldığı sınavlar yer alıyor.
15.12.2021 Eğitim
Son dakika... ÖSYM Başkanı'ndan 20 bin sözleşmeli personel alımına ilişkin açıklama
Son dakika... ÖSYM Başkanı'ndan 20 bin sözleşmeli personel alımına ilişkin açıklama ÖSYM Başkanı Halis Aygün'den sözleşmeli sağlık personeli alımına ilişkin son dakika açıklaması yapıldı. Aygün, Sağlık Bakanlığı'nın 20 bin sözleşmeli personel alımına ilişkin kılavuzun yarın yayımlanacağını belirterek tercih sürecinin başlatılacağını söyledi.
15.12.2021 Gündem
YKS sınav başvuru tarihleri ÖSYM tarafından açıklandı! YKS 2022 sınav tarihleri belli oldu!
YKS sınav başvuru tarihleri ÖSYM tarafından açıklandı! YKS 2022 sınav tarihleri belli oldu! 2022 ÖSYM sınav takviminin başkan Halis Aygün tarafından açıklanmasının ardından bu yıl YKS sınavına girecek olan binlerce aday sınav tarihlerini ve başvuruların alınacağı tarihleri merak içerisinde araştırmaya başladı. Üç oturumda gerçekleştirilen YKS sınavı Temel Yeterlilik, Alan Yeterlilik, ve Yabancı Dil sınavı olarak gerçekleştiriliyor. Peki YKS 2022 başvuruları hangi tarihlerde alınacak?
14.12.2021 Gündem
Son dakika... ÖSYM sınav takvimi belli oldu!
Son dakika... ÖSYM sınav takvimi belli oldu! Gelen bir son dakika haberine göre, ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, ÖSYM'nin 2022 yılı sınav takvimini açıkladı. Buna göre 2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS), 18-19 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.
13.12.2021 Gündem
Son dakika! ÖSYM, YKS ek yerleştirme sonuçlarını açıkladı
Son dakika! ÖSYM, YKS ek yerleştirme sonuçlarını açıkladı ÖSYM Başkanı Halis Aygün, "14-18 Ekim 2021 tarihlerinde tercihlerini aldığımız 2021-YKS İkinci Ek Yerleştirme sonuçları https://sonuc.osym.gov.tr adresimizden açıklanmıştır. Sonuçlar adaylarımıza ve ailelerine hayırlı olsun. Adaylarımıza üniversite eğitimlerinde başarılar dilerim." dedi.
22.10.2021 Gündem
Son dakika! YKS ikinci ek yerleştirmede tercih işlemleri yarın başlıyor
Son dakika! YKS ikinci ek yerleştirmede tercih işlemleri yarın başlıyor Gelen son dakika haberine göre; ÖSYM Başkanı Halis Aygün, 2021-YKS ikinci yerleştirmede tercih işlemlerinin yarın başlayacağını duyurdu.
13.10.2021 Gündem
Son dakika... ÖSYM başkanı duyurdu! 2021-ALES/2 sonuçları açıklandı
Son dakika... ÖSYM başkanı duyurdu! 2021-ALES/2 sonuçları açıklandı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, 2021 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2021-ALES/2) sonuçlarının açıklandığı bildirildi.
12.10.2021 Gündem
YKS 2. ek tercih ne zaman alınacak 2021? ÖSYM Başkanı'ndan YKS ek tercih açıklaması
YKS 2. ek tercih ne zaman alınacak 2021? ÖSYM Başkanı'ndan YKS ek tercih açıklaması YKS ek yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler 2. ek tercihlere çevrildi. 1 Ekim tarihinde açıklanan YKS ek yerleştirme sonuçlarının ardından Üniversite kayıtlarının 4-7 Ekim tarihleri arasında alınacağı duyurulmuştu. Peki YKS 2. ek tercihler hangi tarihler arasında alınacak?
10.10.2021 Gündem
Son dakika... YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı!
Son dakika... YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı! Gelen bir son dakika haberine göre, ÖLÇME, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanı Halis Aygün, 2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ek yerleştirme sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
1.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ösym Başkanı Halis Aygün ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.