Ösym Sonuç Sayfası

Ösym Sonuç Sayfası

Son dakika ösym sonuç sayfası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ösym sonuç sayfası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ösym sonuç sayfası haber sayfamızda...

Ösym Sonuç Sayfası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 124 ösym sonuç sayfası haberi bulunmuştur.
Son dakika! 2022-KPSS ön lisans sınav sonuçları açıklandı
Son dakika! 2022-KPSS ön lisans sınav sonuçları açıklandı ÖSYM'den yapılan açıklamada 2022-KPSS ön lisans sınav sonuçlarının açıklandığı bildirildi.
3.11.2022 Gündem
KPSS Lisans, Alan Bilgisi, ÖABT oturumları sonuçlandı! KPSS puanını öğrenme linki 2022
KPSS Lisans, Alan Bilgisi, ÖABT oturumları sonuçlandı! KPSS puanını öğrenme linki 2022 KPSS sonuçları açıklandı. Büyük merakla ve heyecanla beklenen KPSS sonuçları, ÖSYM tarafından adayların erişimine açıldı. Milyonlarca aday KPSS puanını öğrenmek için ÖSYM sonuç sayfasına giriş yapıyor. Geçtiğimiz tarihlerde uygulanan KPSS Lisans, Alan Bilgisi, ÖABT sonuçları sorgulama ve öğrenme ekranı haberimizin devamında...
21.10.2022 Bilgi Rehberi
ÖSYM sonuç sayfası: KPSS önlisans sonuçları sorgulama ekranı! KPSS önlisans sonuçları sonuc.ösym.gov.tr'de...
ÖSYM sonuç sayfası: KPSS önlisans sonuçları sorgulama ekranı! KPSS önlisans sonuçları sonuc.ösym.gov.tr'de... KPSS önlisans sonuçları açıklandı. Adaylar büyük bir heyecanla ÖSYM KPSS sınav sonuçları sayfasını araştırmaya başladılar. Peki 2020 KPSS önlisans sonuçlarına nereden bakılıyor. İşte 2020 KPSS önlisans sonuçları sorgulama sayfası...
26.11.2020 Gündem
Adaylar araştırıyor: KPSS sonuçları linki erişime açıldı mı? 2020 KPSS sınav sonuçları heyecanı...
Adaylar araştırıyor: KPSS sonuçları linki erişime açıldı mı? 2020 KPSS sınav sonuçları heyecanı... KPSS adayları, sonuçları sık sık araştırmaya devam ediyor. ÖSYM'nin uyguladığı ve yine ÖSYM'nin açıklayacağı KPSs sonuçları ne zaman erişime açılacak? Milyonları yakından ilgilendiren KPSS sonuçları 2020 ne zaman belli olacak? İşte KPSS lisans, alan bilgisi, ÖABT sonuçlarını bekleyen adaylar için erilen o tarih...
21.10.2020 Gündem
YKS tercih sonuçları saat kaçta ne zaman açıklanacak? ÖSYM Başkanı Halis Aygün'den YKS sonucu açıklaması
YKS tercih sonuçları saat kaçta ne zaman açıklanacak? ÖSYM Başkanı Halis Aygün'den YKS sonucu açıklaması Yurt genelindeki binlerce öğrencinin gözü kulağı ÖSYM'ye çevrilmiş durumda. 2020 YKS tercih sonuçları ile ilgili ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün'den önemli bir son dakika açıklaması geldi. Peki üniversite adayı binlerce gencin beklediği YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?
24.08.2020 Gündem
KPSS DHBT sonuçları ne zaman açıklanacak? Tüm gözler ÖSYM'de...
KPSS DHBT sonuçları ne zaman açıklanacak? Tüm gözler ÖSYM'de... KPSS DHBT sınav sonuçları ne zaman belli olacak? Binlerce aday ÖSYM'den gelecek açıklamayı bekliyor. KPSS DHBT sınav sonuçları ÖSYM sonuç sayfası üzerinden görüntülenecek.
25.12.2018 Gündem
2017 DGS sonuçları açıklandı! DGS tercihleri nasıl yapılacak?
2017 DGS sonuçları açıklandı! DGS tercihleri nasıl yapılacak? DGS tercih sonuçları dün akşam saatlerinde ÖSYM tarafından adayların erişimine açıldı. DGS sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden sorgulama yapabilecek. Peki DGS tercih işlemleri nasıl yapılacak?
7.09.2017 Gündem
ÖSYM LYS tercih sonuçlarını o saatten sonra açıklayacak! (LYS tercih sonuçları)
ÖSYM LYS tercih sonuçlarını o saatten sonra açıklayacak! (LYS tercih sonuçları) LYS üniversite tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM tarafından 8 Ağustos'ta ilan edileceği duyurulan LYS tercih sonuçlarının bugün saat 17.00'den sonra açıklanacağı bildirildi. LYS tercih sonuçları ÖSYM AİS üzerinden sorgulanabilecek. Adaylar yerleştirme sonuçlarına göre kesin kayıt işlemlerini gerçekleştirecek.
8.08.2017 Gündem
LYS tercihleri açıklandı mı? LYS tercih sonuçları ÖSYM'de olacak...
LYS tercihleri açıklandı mı? LYS tercih sonuçları ÖSYM'de olacak... LYS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Milyonlarca üniversite adayı bu sorunun yanıtını merak ediyor. ÖSYM konu ile ilgili henüz resmi bir açıklamada bulunmadı. LYS tercih sonuçları internet üzerinden sorgulanacak.
4.08.2017 Gündem
LYS tercih sonuçları ne zaman açıklanır? ÖSYM giriş sınav sonucu sorgulama
LYS tercih sonuçları ne zaman açıklanır? ÖSYM giriş sınav sonucu sorgulama LYS tercih sonuçları bugün açıklanacak mı? Bu hafta açıklanması beklenen LYS üniversite tercih sonuçları ile ilgili ÖSYM'den resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Tercih sonuçları açıklandığında ÖSYM Sonuç Açıklama Sistemi üzerinden sorgulama yapılacak.
3.08.2017 Gündem
KPSS 2017/1 tercih sonuçları açıklandı! (KPSS- TIKLA-SORGULA)
KPSS 2017/1 tercih sonuçları açıklandı! (KPSS- TIKLA-SORGULA) KPSS 2017/1 tercih sonuçları açıklandı mı. 3 Temmuz'da sona eren tercih başvurularının sonuçları için tüm gözler ÖSYM'deydi. KPSS 2017/1 tercih sonuçları ÖSYM resmi internet sitesi üzerinden erişime açıldı.
19.07.2017 Gündem
KPSS tercih sonuçları için meraklı bekleyiş sürüyor! Gözler ÖSYM'de
KPSS tercih sonuçları için meraklı bekleyiş sürüyor! Gözler ÖSYM'de KPSS 2017/1 tercih sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. 3 Temmuz'da sona eren başvuruların ardından binlerce memur adayının gözü ÖSYM'den gelecek açıklamada. KPSS 2017/1 tercih sonuçları ÖSYM internet sitesi üzerinden erişime açılacak.
18.07.2017 Gündem
KPSS 2016 Ortaöğretim, önlisans, lisans kadro ve pozisyonları açıklandı
KPSS 2016 Ortaöğretim, önlisans, lisans kadro ve pozisyonları açıklandı KPSS tercih kılavuzu yayımlandı. Milyonlarca adayın girdiği KPSS 2016 tercihleri dün sabah başladı. Ayrıca ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre tercih kılavuzuna "güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olma" koşulu eklendi. KPSS tercihleri için son gün ise 30 Aralık olarak açıklandı.
22.12.2016 Gündem
KPSS ortaöğretim ve önlisans memur adaylarına müjde! ÖSYM cevap kağıtlarını yayınlandı
KPSS ortaöğretim ve önlisans memur adaylarına müjde! ÖSYM cevap kağıtlarını yayınlandı KPSS önlisans ve ortaöğretim adayları için müjdeli haber az önce geldi. ÖSYM KPSS cevap kağıtları erişimini az önce açtı. KPSS cevap kağıtlarınıza https://ais.osym.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz...
16.12.2016 Gündem
KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS Ortaöğretim 2016
KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS Ortaöğretim 2016 KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Sınava giren 3.5 milyon aday bu sorunun yanıtını merak ediyor. 20 Kasım'da yapılan KPSS Ortaöğretim sınavı sonuçları için ÖSYM'den henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Sonuçlar ÖSYM sonuç görüntüleme sayfasında erişime açılacak.
9.12.2016 Gündem
KPSS ortaöğretim sonuçları açıklandı mı? 2016 ÖSYM sonuç sayfası
KPSS ortaöğretim sonuçları açıklandı mı? 2016 ÖSYM sonuç sayfası 2016 KPSS ortaöğretim sonuçları için gün sayan adaylara henüz ÖSYM tarafından resmi bir açıklama gelmemiştir. Gün geçtikçe KPSS Sonuçları ne zaman açıklanacak soruları daha çok gündeme gelir oldu. Ancak KPSS Sonuçları açıklandığı takdirde en güncel bilgilerle yine sizleri bilgilendireceğiniz.
6.12.2016 Gündem
KPSS ortaöğretim sonuçları ne zaman belli olacak?
KPSS ortaöğretim sonuçları ne zaman belli olacak? KPSS sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 20 Kasım'da yapılan KPSS'ye rekor sayıda katılım olduğundan dolayı sonuçları açıklanması gecikmesi bekleniyor. KPSS sonuçlarının ne zaman açıklanması oldukça merak ediliyor.
1.12.2016 Gündem
KPSS ortaöğretim sınav sonuçları açıklandı mı?
KPSS ortaöğretim sınav sonuçları açıklandı mı? 20 Kasım'da yapılan KPSS ortaöğretim sınavı sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. ÖSYM'den henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 3.5 milyon adayın katıldığı KPSS ortaöğretim sınavının sonuçları internetten duyurulacak.
30.11.2016 Gündem
KPSS önlisans sonuçları açıklandı! İşte ÖSYM sonuç sorgulama ekranı
KPSS önlisans sonuçları açıklandı! İşte ÖSYM sonuç sorgulama ekranı 16 Ekim'de yapılan KPSS önlisans sınavının sonuçları dün akşam açıklandı. ÖSYM'den gelecek açıklamayı bekleyen binlerce aday için heyecanlı bekleyiş sona erdi. KPSS önlisans sonuçlarına haberimizdeki linkten ulaşabilirsiniz...
9.11.2016 Gündem
2016 KPSS önlisans sonuçları açıklandı!
2016 KPSS önlisans sonuçları açıklandı! KPSS önlisans sınav sonuçları heyecanlı bekleyişin ardından açıklandı. Adaylar sonuçlara ÖSYM resmi sitesinden bilgilerini girerek ulaşabilirler. 2016 KPSS önlisans sınavı 16 Ekim'de yapılmıştı.
8.11.2016 Gündem
KPSS 2016 önlisans sonuçları ne zaman açıklanacak?
KPSS 2016 önlisans sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS önlisans sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Binlerce adayın merak içinde beklediği KPSS önlisans sonuçları ile ilgili ÖSYM'den henüz bir açıklama yapılmadı. 16 Ekim tarihinde gerçekleştirilen KPSS önlisans sonuçları osym.gov.tr adresinden adaylara duyurulacak.
5.11.2016 Gündem
KPSS 2016 önlisans sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
KPSS 2016 önlisans sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS 2016 önlisans sınav sonuçları için adaylar sabırsızlanıyor. Binlerce adayın devlet dairesinde çalışmak için girdiği KPSS 2016 önlisans sınavının sonuçları için tüm gözler ÖSYM'nin üzerinde. Sonuçlar resmi siteden açıklanacak. ÖSYM'den KPSS 2016 önlisans sınav sonuçları için henüz bir açıklama gelmedi.
30.10.2016 Gündem
LYS sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte o tarih
LYS sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte o tarih LYS sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 18 Temmuz'da açıklanması beklenen LYS sonuçları ÖSYM'nin resmi sitesinden açıklanacak. Milyonlarca kişinin beklediği LYS sınav sonuçları açıklandığı an buradan öğrenebileceksiniz. İşte LYS sınav sonuçları hakkında detaylı bilgiler...
15.07.2016 Gündem
2016 LYS sonuçları ne zaman açıklanıyor?
2016 LYS sonuçları ne zaman açıklanıyor? LYS sonuçları milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendirmektedir. LYS sonuçları ÖSYM tarafından sınavlardan belirli bir süre sonra açıklanacak. LYS sonuçlarının açıklanacağı tarihe ilişkin detayları bilgileri haberimizden edinebilirsiniz.
21.06.2016 Eğitim
2023-DUS 1. dönem ek yerleştirme sonuçları açıklandı! Sonuç sorgulama ekranı...
2023-DUS 1. dönem ek yerleştirme sonuçları açıklandı! Sonuç sorgulama ekranı... 2023 Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı'nın (2023-DUS 1. Dönem) ek yerleştirme işlemleri, 8-14 Eylül 2023 tarihleri arasında alındı. Adaylar günlerdir sonuçları beklerken bugün ÖSYM'den müjdeli haber geldi.
21.09.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Ösym Sonuç Sayfası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.