Ösys

Ösys

Son dakika ösys haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ösys gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ösys haber sayfamızda...

Ösys

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 922 ösys haberi bulunmuştur.
‘Öğretmen atama sayıları artırılsın’
‘Öğretmen atama sayıları artırılsın’ Eğitim-Bir-Sen tarafından “Eğitime Bakış 2023: İzleme ve Değerlendirme Raporu’nun sonuçları paylaşıldı.
23.03.2024 Eğitim
YKS ek tercih kayıtları son gün! 2022 YKS ek yerleştirme üniversite kayıtları nasıl yapılır, kayıt için gerekli belgeler neler?
YKS ek tercih kayıtları son gün! 2022 YKS ek yerleştirme üniversite kayıtları nasıl yapılır, kayıt için gerekli belgeler neler? YKS ek tercih üniversite kayıtları için son gün geldi! 2022 YKS ardından tercihler ve ek yerleştirmeler tamamlandı. Ek tercih kayıt süreci de bu tarihten itibaren başladı. Online kayıt işlemleri 28 Eylül günü son bulmuştu. Peki 2022 YKS ek yerleştirme kayıt ne zaman bitiyor, kayıt için gerekli belgeler neler?
29.09.2022 Bilgi Rehberi
AÖF KAYIT TARİHLERİ 2022-2023: Açıköğretim KAYIT - KAYIT YENİLEME ne zaman? Anadolu Üniversitesi AÖF-AUZEF-ATA AÖF kayıtları için tarih
AÖF KAYIT TARİHLERİ 2022-2023: Açıköğretim KAYIT - KAYIT YENİLEME ne zaman? Anadolu Üniversitesi AÖF-AUZEF-ATA AÖF kayıtları için tarih AÖF (açıköğretim) kayıt tarihleri araştırılıyor. Binlerce açıköğretim öğrenci adayı, 2022-2023 kayıt yenileme ve kayıt tarihlerini sorguluyor. Anadolu Üniversitesi AÖF, İstanbul Üniversitesi AUZEF ve Atatürk Üniversitesi ATA AÖF ilk kayıt ve kayıt yenileme süreçleri belli oldu. Peki, kayıtlar ne zaman başlıyor?
17.08.2022 Bilgi Rehberi
AÖF KAYIT TARİHİ ne zaman başlıyor 2022-2023? ATA AÖF, AUZEF, Anadolu Üniversitesi AÖF ikinci üniversite kayıt ve açıköğretim kayıt yenileme tarihleri
AÖF KAYIT TARİHİ ne zaman başlıyor 2022-2023? ATA AÖF, AUZEF, Anadolu Üniversitesi AÖF ikinci üniversite kayıt ve açıköğretim kayıt yenileme tarihleri AÖF kayıt, kayıt yenileme ve ikinci üniversite kayıt süreçleri adayların gündeminde! 2022-2023 eğitim yılına sayılı zaman kala açıköğretim akademdik takvimleri de Anadolu Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Atatürk Üniversitesi tarafından yayımlandı. Gözler kayıt ve sınav tarihlerine çevrildi. Peki, 2022 - 2023 AÖF kayıtları ne zaman başlıyor?
6.08.2022 Bilgi Rehberi
AÖF KAYITLARI NE ZAMAN? 2022-2023 Andolu Üniversitesi Açıköğretim kayıt yenileme ve ilk kayıt tarihleri...
AÖF KAYITLARI NE ZAMAN? 2022-2023 Andolu Üniversitesi Açıköğretim kayıt yenileme ve ilk kayıt tarihleri... Açıköğretim kayıt ve kayıt yenileme tarihleri! Anadolu Üniversitesi 2022-2023 akademik tarkvimine göre kayıt ve kayıt yenileme tarihleri belli oldu. Takvimde ikinci üniversite kayıt süreci de yer aldı. Ağustos ayında başlayacak olan kayıt işlemleri için adaylar Anadolu Üniversitesi AÖF akdemik takvimini sorguluyor. Peki, AÖF kayıtları ne zaman başlıyor?
6.08.2022 Bilgi Rehberi
AÖF kayıt ne zaman? 2022-2023 Anadolu Üniversitesi - Atatürk Üniversitesi açıköğretim kayıt ve kayıt yenileme tarihi takvimi
AÖF kayıt ne zaman? 2022-2023 Anadolu Üniversitesi - Atatürk Üniversitesi açıköğretim kayıt ve kayıt yenileme tarihi takvimi Açıköğretim fakülteleri için ilk kayıt ve kayıt yenileme süreçleri adayların gündeminde. Anadolu Üniversitesi ve Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi 2022-2023 akademik takvimine göre kayıtlar ne zaman başlıyor, kayıt yenileme tarihi ne zaman? İşte, açıköğretim takvimi...
25.07.2022 Bilgi Rehberi
Merkezi Yatay Geçiş Nedir, Nasıl Yapılır? Merkezi Yatay Geçişte Hangi Puana Bakılır?
Merkezi Yatay Geçiş Nedir, Nasıl Yapılır? Merkezi Yatay Geçişte Hangi Puana Bakılır? Merkezi yatay geçiş anlamı, Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş demektir. Kısaltması MYP olarak kullanılmaktadır. Merkezi geçiş sistemi 2013 yılında yatay geçiş yönetmeliğine ek madde olarak ilave edilmiştir. Merkezi yatay geçiş programının amacı Lisans-Ön lisans bölümlerine yerleşmiş ve bölüm değiştirmek isteyenlere destek olmaktır. Merkezi yatay geçiş nedir, nasıl yapılır? Merkezi yatay geçişte hangi puana bakılır detaylarıyla derledik.
10.04.2022 Eğitim
Ortaöğretim başarı puanı (OBP) nasıl öğrenilir? OBP nedir, nasıl hesaplanır?
Ortaöğretim başarı puanı (OBP) nasıl öğrenilir? OBP nedir, nasıl hesaplanır? OBP yani Ortaöğretim Başarı Puanı, adayların yerleştirme puanlarının hesaplanmasında kullanılır. Üniversiteye yerleşmede gerekli olan OBP ve lise diploma notunu araştıran adaylar, OBP nasıl hesaplanır? sorusunu yöneltiyor.
12.02.2022 Gündem
YÖK'ten kritik açıklama: Tercih yapacak adaylar için güncellendi
YÖK'ten kritik açıklama: Tercih yapacak adaylar için güncellendi Yükseköğretim Program Atlası (YÖK Atlas) içerisindeki bazı modüller, 2020-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) verilerine göre güncellenerek, 2021-YKS'de üniversite tercihi yapacak adayların, velilerin ve rehberlik hizmeti sunan uzmanların erişimine açıldı.
10.02.2021 Gündem
Akreditasyon Nedir? Üniversitede Akreditasyon Ne İşe Yarar?
Akreditasyon Nedir? Üniversitede Akreditasyon Ne İşe Yarar? Özellikle üniversite öğrencilerini ilgilendiren bir terim olması ile beraber, son dönemlerde akreditasyon kelimesi çok fazla araştırılıyor. Üniversite sınavına girerek okumak isteyen pek çok kişinin yakın zamanda daha detaylı öğreneceği bir konudur. Peki Akreditasyon nedir? Üniversitede akreditasyon ne işe yarar? İşte bu konu hakkında merak edilenler.
3.02.2021 Eğitim
Son dakika... ABD başkanlığına seçilen Biden'dan flaş Türkiye açıklaması
Son dakika... ABD başkanlığına seçilen Biden'dan flaş Türkiye açıklaması İran'da yaşanan son gelişmeler dünyanın gözünün bölgeye çevrilmesine yol açtı. Tahran Yönetimi'nin 'nükleer babası' olarak anılan Muhsin Fahrizade'nin öldürülmesinin ardından ülkede nükleer faaliyetlerin hızlandırılmasına karar verildi. Bu gelişmelerin gölgesinde 20 Ocak'ta Beyaz Saray'a çıkacak olan seçilmiş ABD Başkanı Joe Biden, konuya ilişkin Türkiye'nin de adını geçirerek bir değerlendirmede bulundu.
3.12.2020 Dünya
Üniversite tercihi yapacaklar için 'YÖK Atlas' güncellendi
Üniversite tercihi yapacaklar için 'YÖK Atlas' güncellendi Yükseköğretim Kurulu (YÖK), üniversite ve bölüm tercihi yapacak adayların daha bilinçli karar vermesini sağlamak amacıyla 'YÖK Atlas' programını 2020 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) verilerine göre güncelleyerek erişime açtı.
2.12.2020 Gündem
Son dakika! MEB'den okul öncesi eğitimle ilgili flaş açıklama
Son dakika! MEB'den okul öncesi eğitimle ilgili flaş açıklama Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ilgili yerleşim yerindeki seyrine bağlı olarak, 4 Ocak'a kadar il veya ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından, yüz yüze eğitim yapılan okul öncesi eğitim kurumlarında uzaktan eğitim kararı alınabileceği bildirildi.
27.11.2020 Gündem
Üniversite kaydı nasıl yapılır? Üniversite kaydı için gerekli belgeler neler, üniversite kaydı kaç yıl sonra silinir? (2020)
Üniversite kaydı nasıl yapılır? Üniversite kaydı için gerekli belgeler neler, üniversite kaydı kaç yıl sonra silinir? (2020) Bugün YKS ek tercih işlemlerinde yerleştirilen öğrencilerin, üniversite kayıtları başladı. Bu yıl üniversiteye başlamak için sabırsızlanan öğrenciler, üniversite kaydı nasıl yapılır, gerekli belgelerin neler olduğunu öğrenmek istiyor. Aynı zamanda bu yıl kayıt yaptıran ve üniversite kaydı kaç sonra silinir sorusuna cevap arayanlar haberimizin içeriğinden bilgilenebilir. İşte üniversite kayıtları hakkında bilinmesi gerekenler...
5.10.2020 Gündem
Son dakika! YKS Yerleştirme Raporu'na göre 57 bin kontenjan boş kaldı
Son dakika! YKS Yerleştirme Raporu'na göre 57 bin kontenjan boş kaldı Gelen bir son dakika haberinde YKS Yerleştirme Raporu'na göre, 838 bin 221 kontenjanın 781 bin 165'ine yerleştirme yapıldı, 57 bin 56'sı boş kaldı.
26.08.2020 Gündem
AÖF yaz okulu sınavı 2020 ne zaman, nasıl yapılacak? AÖF yaz okulu sınavı online mı olacak?
AÖF yaz okulu sınavı 2020 ne zaman, nasıl yapılacak? AÖF yaz okulu sınavı online mı olacak? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde okumak isteyenler yeni kayıt tarihini öğrenmek isterken, daha önce kayıt yaptırmış fakat kayıt yenileme işlemini tamamlaması gereken öğrenciler kayıt yenileme tarihlerini araştırıyor. AÖF yeni kayıt ve kayıt yenileme tarihlerini yayımladı. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültesi, 2019-2020 akademik yılı yaz okulu sınavlarının online yapılacağını bildirildi. Peki AÖF kayıt tarihleri ne zaman, AÖF yaz okulu sınavı ne zaman?
19.08.2020 Gündem
İletişim Başkanlığı'ndan İstanbul Yeditepe Konserleri açıklaması
İletişim Başkanlığı'ndan İstanbul Yeditepe Konserleri açıklaması İletişim Başkanlığı, bazı sosyal medya hesapları ve haberlerde yer alan "İstanbul Yeditepe Konserleri'nin 30 milyon liraya mal olduğu" şeklindeki ifadelerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, konserlere ilişkin asılsız iddia, yalan ve çarpıtma ile algı operasyonu yapanlar hakkında hukuki yollara başvurulacağını bildirdi.
11.06.2020 Gündem
Yatay geçiş şartları nedir, kontenjanları ne oldu? İşte YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç'ın açıklaması...
Yatay geçiş şartları nedir, kontenjanları ne oldu? İşte YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç'ın açıklaması... Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, yeni düzenlemeleri paylaştı. Yatay geçiş kontenjanları ile ilgili de detaylar açıklandı. Yatay geçiş ile ilgili ayrıntılar ise merak konusu oldu. Peki YÖK yatay geçiş şartları nelerdir?
30.05.2020 Gündem
Son dakika: YÖK'ten yatay geçiş kararı!
Son dakika: YÖK'ten yatay geçiş kararı! Yükseköğretime girişte başarı sıralaması şartı bulunanlar dışındaki programların yurt dışı yatay geçiş kontenjanlarındaki yüzde 50 kısıt kaldırıldı.
30.05.2020 Gündem
AÖF itiraz başvuruları için son gün ne zaman?
AÖF itiraz başvuruları için son gün ne zaman? AÖF itiraz başvuru tarihleri belli oldu. ÖSYS yeni kayıt, ek yerleştirme ve ikinci üniversite kapsamında kayıt yaptıran öğrencilerin muafiyet sonuçları açıklandı. Öğrenciler itiraz başvuru süreci içerisinde başvurularını yapabilecek.
15.11.2019 Eğitim
AÖF muafiyet sonuçları itiraz başvuru tarihleri ne zaman? Başvuru nasıl yapılır?
AÖF muafiyet sonuçları itiraz başvuru tarihleri ne zaman? Başvuru nasıl yapılır? ÖSYS Yeni Kayıt, Ek Yerleştirme ve İkinci Üniversite kapsamında kayıt yaptıran öğrenciler için muafiyet itiraz başvuruları başladı. Muafiyet İşlemleri için itiraz başvurusunda bulunmak isteyen öğrenciler başvuru tarihlerini merak ederek başvuruların nasıl yapılacağını sorgulamaya başladı.
14.11.2019 Gündem
İBB'den Silahtarağa İleri Biyolojik Arıtma Tesisi açıklaması
İBB'den Silahtarağa İleri Biyolojik Arıtma Tesisi açıklaması İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar'ın Silahtarağa İleri Biyolojik Arıtma Tesisi Projesi'nin iptal edilmesine yönelik eleştirilerini yanıtlayarak, dünyanın hiçbir ileri biyolojik arıtma tesisinde membrandan geçmiş olsa dahi arıtılan suyun içme suyu olarak kullanılmadığını vurguladı.
11.11.2019 Gündem
AÖF yeni kayıt işlemleri ne zaman başlıyor? İşte AÖF kayıt ücretleri...
AÖF yeni kayıt işlemleri ne zaman başlıyor? İşte AÖF kayıt ücretleri... Açıköğretim Fakültesi yeni kayıt yaptıracak öğrenciler için tarihleri duyurdu. İnternet aracılığı ile yapılabilen kayıtlarlar için ne kadar ücret ödenecek? İşte AÖF kayıt tarihleri ve ücretleri...
31.08.2019 Gündem
AÖF İnternet Başvuru, Kayıt, Kayıt Yenileme tarihleri!
AÖF İnternet Başvuru, Kayıt, Kayıt Yenileme tarihleri! Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2019-2020 Öğretim Yılı İnternet Başvuru, Kayıt, Kayıt Yenileme/Ekle-Sil Tarihleri belli oldu. AÖF öğrencileri ise arayışa koyuldu. İşte merakla araştırılan o tarihler haberimizde...
22.08.2019 Gündem
YÖK Atlas tercih robotu nasıl kullanılır? 2019 YÖK Atlas tercih robotu üniversite taban puanları
YÖK Atlas tercih robotu nasıl kullanılır? 2019 YÖK Atlas tercih robotu üniversite taban puanları 2019 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarının gün itibariyle açıklanmasının ardından YÖK Atlas tercih robotu ile ilgili arayışlar da hız kazandı. Peki merakla araştırılan YÖK Atlas tercih robotu nasıl kullanılır? İşte 2019 YÖK Atlas tercih robotu üniversite taban puanları...
6.08.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ösys ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.