Otel Odası

Otel Odası

Son dakika otel odası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan otel odası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan otel odası haber sayfamızda...

Otel Odası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.432 otel odası haberi bulunmuştur.
Sevgilisini otel odasında öldürmüştü! Sanığa verilen ceza onandı
Sevgilisini otel odasında öldürmüştü! Sanığa verilen ceza onandı Nevşehir’de 2 çocuk annesi sevgilisi Pınar Can'ı (33), kaldıkları otel odasında öldüren Halis Demirdaş'a (29) verilen müebbet hapis cezası onandı.
1.02.2024 Gündem
Doğdukları gün çalınan ikizler 19 yıl sonra TikTok videosuyla birbirini buldu
Doğdukları gün çalınan ikizler 19 yıl sonra TikTok videosuyla birbirini buldu Doğdukları gün, annelerinden alınıp başka ailelere satıldılar. Yıllar boyu birbirlerinden ve başlarına gelenlerden haberleri olmadı. Ta ki, bir sosyal medya videosu tüm gerçekleri ortaya çıkarana dek.
28.01.2024 Dünya
Bütçe yetmedi, İsviçreli bürokratlar oda paylaştı
Bütçe yetmedi, İsviçreli bürokratlar oda paylaştı İsviçre’de 1971 yılından bu yana tanınmış iş insanları ve politikacıları ile yapılan ve dünyanın en önemli sorunlarının tartışıldığı Davos Ekonomik Forumu (WEF), otel fiyatlarındaki aşırı artış yüzünden ev sahibi ülkeye bile ağır gelmeye başladı.
16.01.2024 Ekonomi
Evine kadar takip edip bacağından vurdu! 'Kız arkadaşımı yoldan çıkartıyordu'
Evine kadar takip edip bacağından vurdu! 'Kız arkadaşımı yoldan çıkartıyordu' Kasımpaşa’da bir şahıs, sevgilisini yoldan çıkarttığı iddia ettiği genç bir kızı, evine yürüdüğü esnada arkasından yaklaşıp bacağından vurdu. Saldırı anı kameralara anbean yansırken, şahısların taksi uygulaması ile saldırıya gittikleri ortaya çıktı.
26.11.2023 Gündem
10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları: 10. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı MEB Yayınları Cevap Anahtarı 2022-2023
10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları: 10. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı MEB Yayınları Cevap Anahtarı 2022-2023 Eğitim öğretim hayatında edebiyat dersleri öğrencilerin aldığı derslerden birisidir. Özellikle lise 9. 10. 11. ve 12. sınıf öğrencileri Türk Dili ve Edebiyatı dersleri alırlar. Üniversite giriş sınavı YKS oturumları TYT-AYT gibi merkezi sınavlarda öğrencilerin karşısına çıkan alanlardan bir tanesidir. Ders kitapları her yıl MEB tarafından açıklanan müfredata göre düzenlenmektedir. 10. sınıf edebiyat ders kitabında öğrencilerin kendini geliştirebileceği çeşitli etkinliklerin yanı sıra cevaplayabilecekleri bilgi verici sorular da bulunmaktadır. 2022-2023 yılında 10. sınıf edebiyat ders kitabı MEB Yayınları cevap anahtarını merak ediyorsanız "10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları" içeriğimize göz atabilirsiniz.
25.08.2023 Eğitim
Hawaii'de çıkan orman yangınlarında ölü sayısı 89'a yükseldi
Hawaii'de çıkan orman yangınlarında ölü sayısı 89'a yükseldi ABD’nin Hawaii eyaletinde bulunan Maui Adası'ndaki orman yangınlarında hayatını kaybedenlerin sayısı arttı.
13.08.2023 Dünya
Türkiye yatta sınır tanımıyor
Türkiye yatta sınır tanımıyor Dünyada yat üretimi ve yenilemesi tarafında güçlü bir konuma gelen Türkiye yüksek mühendislik, kalite ve güvenli üretim algısıyla dikkat çekiyor. Tekne tatiline artan ilginin yurt dışı ve yurt içinde büyüttüğü pazarı daha da öne çıkarması bekleniyor.
14.07.2023 Milliyet Executive
Kamyonet kasasını ‘otel odası’na çevirdi
Kamyonet kasasını ‘otel odası’na çevirdi Rize’de restoran ve rafting parkuru işleten Muhammet Yaylacı, satmaya gönlü razı gelmeyip, üzerine çatı da monte ettiği 1992 model kamyonetinin kasasını 4 kişinin konaklayabileceği odaya dönüştürdü. Adrenalin tutkunu misafirlerini, kamyonet odada ağırlayan Yaylacı, “Fotoğraf çekmeye gelenler, bir akşam kalmak için can atıyor” dedi.
19.03.2023 Haberler
Rodrigo De Paul'un kız arkadaşından ilginç Messi sözleri! 'Hiçbir şey anlamadım'
Rodrigo De Paul'un kız arkadaşından ilginç Messi sözleri! 'Hiçbir şey anlamadım' Katar'ın ev sahipliği yaptığı 2022 Dünya Kupası'nda şampiyon Arjantin olmuştu. Kupa serüveninde performansı ile dikkat çeken Arjtantinli futbolcu Rodrigo De Paul, şampiyonluk kutlamalarında kız arkadaşına söylediği Lionel Messi ile ilgili söz, duyanları şaşkına çevirdi. İşte haberin detayları...
17.01.2023 Diğer
'Tinder Avcısı' Nurullah! Önce aşık etti, sonra 6.5 milyon lira dolandırdı
'Tinder Avcısı' Nurullah! Önce aşık etti, sonra 6.5 milyon lira dolandırdı Tinder Avcısı filmi gerçek oldu. O film gibi dolandırıcılığın bir başka örneği Avusturya'da yaşandı. Nurullah Şık, tanıştığı kadınları önce lüks yaşamıyla etkiledi. Ardından da evlilik vaadiyle kandırdığı kadınlardan 6 buçuk milyon lirayı alıp sırra kadem bastı.
28.12.2022 Gündem
Villa kirala ve mahremiyet dolu bir tatil geçir
Villa kirala ve mahremiyet dolu bir tatil geçir Bütün yılın yorgunluğundan kurtulmak için dinlenme ve huzur dolu tatil herkesin hayalidir. Yeni tatil anlayışları arasında yer alan kiralık villalar her yaştan tatilcilere göre farklı alternatifler sunuyor.
28.12.2022 Advertorial
Messi'nin rekorları ölümsüzleştiriliyor! Odası müzeye çevrilecek
Messi'nin rekorları ölümsüzleştiriliyor! Odası müzeye çevrilecek Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Arjantin şampiyonluğa ulaştı. Tangocular'ın yıldızı Lionel Messi, kırdığı rekorlarla turnuvaya damga vurmayı başardı. Katar'da Arjantinli yıldızın başarılarını onurlandırmak için şaşırtan bir yöntem tercih etti. İşte detaylar...
28.12.2022 Dünya Kupası
‘Lüks gayrimenkul’de yabancı zincir rüzgârı
‘Lüks gayrimenkul’de yabancı zincir rüzgârı Kempinski ve Nef iki yeni proje için iş birliği yaptı. Sapanca ve Bodrum’da yer alan projeler, 2026 yılında faaliyete girecek.
24.12.2022 Ekonomi
Sosyal medya fenomeni Onur Elmas çete lideri çıktı, tutuklandı
Sosyal medya fenomeni Onur Elmas çete lideri çıktı, tutuklandı İstanbul'da 7 kişilik bir çete devremülk sahibi onlarca kişiyi tuzağına düşürdü ve onları tam 5 milyon lira dolandırdı. Polis çeteyi çökertti. Çetenin ele başı tanıdık bir sosyal medya fenomeni çıktı.
14.12.2022 Gündem
5 milyon liralık 'otel odası' dolandırıcılığı iddiası
5 milyon liralık 'otel odası' dolandırıcılığı iddiası Lüks otel odalarını ucuza alıp yaz aylarında turistlere pahalıya satacağını söyleyerek 'kar vaadi'yle çok sayıda kişiyi yaklaşık 5 milyon lira dolandırdığı öne sürülen Zeynep A. hakkında suç duyurusunda bulunuldu. İstanbul'da suç duyurusunda bulunan 17 kişi arasındaki matematik öğretmeni Burcu D., yüzde 10 kar payı vaadine inanarak 1,5 milyon lirasını Zeynep A.'ya verdiğini öne sürdü. Burcu D. "14 aylık bir bebeğim var, bebeğimi 2 aydır göremiyorum. Gece gündüz bu kredileri ödemek için çalışıyorum" dedi.
22.11.2022 Haberler
5 milyon liralık 'otel odası' dolandırıcılığı iddiası
5 milyon liralık 'otel odası' dolandırıcılığı iddiası Lüks otel odalarını ucuza alıp yaz aylarında turistlere pahalıya satacağını söyleyerek 'kar vaadi'yle çok sayıda kişiyi yaklaşık 5 milyon lira dolandırdığı öne sürülen Zeynep A. hakkında suç duyurusunda bulunuldu. İstanbul'da suç duyurusunda bulunan 17 kişi arasındaki matematik öğretmeni Burcu D., yüzde 10 kar payı vaadine inanarak 1,5 milyon lirasını Zeynep A.'ya verdiğini öne sürdü. Burcu D. "14 aylık bir bebeğim var, bebeğimi 2 aydır göremiyorum. Gece gündüz bu kredileri ödemek için çalışıyorum" dedi.
22.11.2022 Gündem
İŞKUR'a usulsüzlük operasyonu: Gözaltılar var
İŞKUR'a usulsüzlük operasyonu: Gözaltılar var İŞKUR'da ihale yoluyla düzenledikleri meslek edindirme ve iş başı eğitim programlarında usülsüzlük yaparak kurumu 2014-2018 yılları arasında 20 milyon TL zarar uğrattıkları ortaya çıkan 21'i İŞKUR personeli toplam 58 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. 10 ilde düzenlenen operasyonda 35 şüpheli yakalandı.
22.11.2022 Gündem
İstanbul’da Sırp modelin tecavüz oyunu! Otele başladı gecenin sonunda bin dolar istedi
İstanbul’da Sırp modelin tecavüz oyunu! Otele başladı gecenin sonunda bin dolar istedi Beşiktaş’ta model arkadaşının doğum günü için 1.5 yıllık sevgilisiyle eğlence mekanına gelen Sırp model, gece sonunda otele birlikte gittiği adamdan bin dolar istedi. Adamın parayı vermeyince, hem paralarının çalındığını hem de tecavüze uğradığını belirterek emniyete şikayette bulundu. Beşiktaş polisi ise şoke eden gerçeği ortaya çıkardı.
24.10.2022 Gündem
Tuğla ile Zamanda Yolculuk
Tuğla ile Zamanda Yolculuk Mimarlık tarihinde üretimle elde edilmiş ilk yapı malzemesi olan tuğla, sürdürülebilir ve yeniden kullanılabilir nitelikleriyle sadece geçmişin değil, günümüzün de vazgeçilmezi.
25.09.2022 Mimarlık
Wanda Nara'dan Icardi patlaması: Bencil olmak zorundaydım, kendimi seçtim
Wanda Nara'dan Icardi patlaması: Bencil olmak zorundaydım, kendimi seçtim Galatasaray'a transferi büyük ses getiren Mauro Icardi evliklik hayatında zor günler yaşıyor. Hem menajeri hem eşi Wanda Nara ayrılık kararı alırken Arjantinli isim yeni açıklama yaptı. Öte yandan sarı-kırmızılı kulübü endişelendiren durum ortaya çıktı.
25.09.2022 Galatasaray
Galatasaray'da Wanda Nara, Arjantin'den stada canlı bağlandı!
Galatasaray'da Wanda Nara, Arjantin'den stada canlı bağlandı! Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 7'nci haftasında Konyaspor'la karşı karşıya geldi. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'ndaki mücadele sarı-kırmızılıların 2-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı. Icardi, sarı-kırmızılı takım ile ilk maçına çıkarken eşi Wanda Nara'nın nerede olduğu ortaya çıktı.
17.09.2022 Galatasaray
Wanda Nara'dan takipçisine 'Türkçe' cevabı! İstanbul'dan ayrıldı
Wanda Nara'dan takipçisine 'Türkçe' cevabı! İstanbul'dan ayrıldı Galatasaray'ın uzun süredir gündeminde olan ve mutlu sona ulaştığı Icardi transferinde süreci eşi ve menajeri Wanda Nara yönetti. Nara'nın kulüpten talep ettikleri ortaya çıkarken bir takipçisinin 'Türkçe' ile ilgili sorusuna cevap verdi.
12.09.2022 Magazin
Herkes onu merak ediyordu! İşte Wanda Nara'nın Galatasaray'dan talepleri
Herkes onu merak ediyordu! İşte Wanda Nara'nın Galatasaray'dan talepleri Süper Lig devi Galatasaray'ın PSG'den transfer ettiği Arjantinli dünya yıldızı Mauro Icardi büyük ses getirdi. Yıldız futbolcunun transferi kadar eşi ve menajeri olan Wanda Nara'nın ikna detayları da merak konusu olmuştu. Sarı-kırmızlı ekibin transfer görüşmelerinde Nara'yı nasıl ikna ettiği ortaya çıktı. İşte detaylar...
10.09.2022 Galatasaray
Best Model yarışmacısı Elmas Yılmaz: Acımın üstüne acı yaşattılar
Best Model yarışmacısı Elmas Yılmaz: Acımın üstüne acı yaşattılar 34'üncü Best Model Türkiye yarışmasında Oğulşat Gagşalova ve Bartu Dilmen birinci olmuştu. Yarışmada 'Best Smile' güzeli seçilen Elmas Yılmaz ise yarışmanın ardından şoke edici iddialarda bulunmuştu. Yılmaz, birincinin önceden belli olduğu ve yarışmacılara ahlaksız tekliflerde bulunulduğu dile getirmişti. Önceki gün Akmerkez'de görüntülenen Yılmaz, ilginç bir açıklama daha yaptı.
1.09.2022 Cadde
Pelin Öztekin: İlla aşk mı olması lazım?
Pelin Öztekin: İlla aşk mı olması lazım? 2021 yılında hayatını kaybeden usta oyuncu Rasim Öztekin'in 35 yaşındaki kızı Pelin Öztekin, önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, 'aşk' sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi.
26.08.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Otel Odası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.