Restaurant, ve oteller ne zaman açılacak? Restoranlar ne zaman kapılarını açacak?
Restaurant, ve oteller ne zaman açılacak? Restoranlar ne zaman kapılarını açacak? Restoran ve oteller ne zaman açılacak sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Corona virüsün ülkemizde ortaya çıkmasının ardından geçen 10 günlük sürenin ardından masa servis hizmeti yasaklanan restoranlar bu süre zarfında sadece paket servis hizmeti sunabiliyordu. Peki Otel ve restoranlar ne zaman açılacak?
11.05.2020 Gündem
Oteller ne zaman açılacak? Otellerde her şey dahil kalktı mı?
Oteller ne zaman açılacak? Otellerde her şey dahil kalktı mı? Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy CNN Türk'te Hakan Çelik'in konuğu oldu. Bakan Ersoy, otellerin açılış tarihleri konusunda önemli açıklama yaparken otellerdeki 'her şey dahil' konsepti ile ilgili de bir değerlendirmede bulundu.
10.05.2020 Gündem
AVM'ler, camiler, oteller ne zaman açılacak? İşte o tarihler ve bilinmesi gerekenler
AVM'ler, camiler, oteller ne zaman açılacak? İşte o tarihler ve bilinmesi gerekenler Corona virüs önlemleri kapsamında AVM'ler, camiler, oteller kapatılmıştı. Corona virüs vaka sayıları günden güne azaldıkça vatandaşlar normal hayata ne zaman geçilecek merak etmeye başladı. Türkiye, 11 Mart’ta görülen ilk Corona virüs vakasının ardından gelinen 1.5 aylık sürecin ardından virüs sonrası normalleşmeyi gündemine aldı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan kabine toplantısının da en önemli başlığı normalleşme takvimiydi. Peki bu takvimde neler yer alıyor? AVM'ler, camiler, oteller ne zaman açılacak? İşte o tarihler ve bilinmesi gerekenler
29.04.2020 Gündem