Otomobil Sürücüsü

Otomobil Sürücüsü

Son dakika Otomobil sürücüsü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Otomobil sürücüsü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Otomobil sürücüsü haber sayfamızda...

Otomobil Sürücüsü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.187 otomobil sürücüsü haberi bulunmuştur.
Otomobiline çarpan motokuryeyi takip etti, kavgada tornavida ile öldürüldü
Otomobiline çarpan motokuryeyi takip etti, kavgada tornavida ile öldürüldü Esenler'de, otomobiline çarpıp kaçan motokuryeyi çalıştığı restorana kadar takip eden sürücü, burada motokurye ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle motokurye, otomobil sürücüsünü tornavida ile yaraladı. Hastaneye kaldırılan yaralı sürücü hayatını kaybederken olay sonrası kaçan motokurye aranıyor.
24.04.2024 Gündem
Ters yönde giden otomobil kamerada
Ters yönde giden otomobil kamerada Karabük'te ters yönde giden otomobile 9 bin 574 TL ceza kesildi.
24.04.2024 Haberler
Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü ağacı devirip arsaya uçtu
Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü ağacı devirip arsaya uçtu Kartal’da seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü, ağacı devirerek yol kenarındaki arsaya uçtu.
23.04.2024 Gündem
Konya'da yasak noktadan 'U' dönüşü yapmak isteyen minibüse otomobil çarptı: 1 ölü, 3 yaralı
Konya'da yasak noktadan 'U' dönüşü yapmak isteyen minibüse otomobil çarptı: 1 ölü, 3 yaralı Konya'da yasak olduğu halde 'U' dönüşü yapmak isteyen minibüse, otomobil çarptı. Kazada emniyet kemeri takılı olmayan minibüs sürücüsü Yakup Bütün (48) hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
22.04.2024 Gündem
Erzurum'da kaza yapan otomobil tanınmaz hale geldi: 1 ölü, 6 yaralı
Erzurum'da kaza yapan otomobil tanınmaz hale geldi: 1 ölü, 6 yaralı Erzurum-Artvin karayolu Güzelyayla geçidinde kamyonet ile otomobilin çarpıştığı kazada 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.
21.04.2024 Gündem
Olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi! Otomobil hurda yığınına döndü
Olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi! Otomobil hurda yığınına döndü Eyüpsultan'da direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü demir bariyerleri çarparak şarampole yuvarlandı. Çarpmanın etkisiyle camdan ağaçlık alana fırlayan sürücü ağır yaralanırken, olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Kaza nedeniyle çalışma başlatıldı.
21.04.2024 Gündem
Beylikdüzü'nde kontrolden çıkan otomobil aydınlatma direğine çarptı: 1 ölü
Beylikdüzü'nde kontrolden çıkan otomobil aydınlatma direğine çarptı: 1 ölü Beylikdüzü D-100'de, kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil, aydınlatma direğine çarptı. Kazada, bulunduğu yerde sıkışan sürücü, olay yerinde hayatını kaybetti.
19.04.2024 Gündem
Seyir halindeki otomobilin tekeri çıktı!
Seyir halindeki otomobilin tekeri çıktı! Antalya’nın Serik ilçesinde seyir halindeki otomobilin tekeri çıktı. Sürücünün aracın yoldan çıkmaması için yaptığı mücadele anbean araç kamarası tarafından kaydedildi.
19.04.2024 Haberler
Sultanbeyli’de kamyon ile otomobil çarpıştı! Ölü ve yaralılar var
Sultanbeyli’de kamyon ile otomobil çarpıştı! Ölü ve yaralılar var Sultanbeyli’de kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı. Polis ekiplerinin kazayla ilgili incelemesi sürüyor.
19.04.2024 Gündem
Aksaray’da kontrolden çıkan yolcu otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı
Aksaray’da kontrolden çıkan yolcu otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı Aksaray'da önüne aniden bir otomobilin geçmesi üzerine fren yapan tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otobüs bir fabrikanın bahçe duvarına çarparak durabildi. Kazada otobüs sürücüsüyle birlikte toplam 8 kişi yaralandı.
19.04.2024 Gündem
Ehliyetsiz ve alkollü sürücü can aldı!
Ehliyetsiz ve alkollü sürücü can aldı! Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Beyendik beldesinde ehliyetsiz ve alkollü sürücü E.D.’nin (26) kullandığı otomobil, hafif ticari araca arkadan çarptı. Kazada hafif ticari araçtaki Ali Berkin Akıncı (25) hayatını kaybetti, sürücüler yaralandı.
18.04.2024 Haberler
Ehliyetsiz ve alkollü sürücü can aldı!
Ehliyetsiz ve alkollü sürücü can aldı! Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Beyendik beldesinde ehliyetsiz ve alkollü sürücü E.D.’nin (26) kullandığı otomobil, hafif ticari araca arkadan çarptı. Kazada hafif ticari araçtaki Ali Berkin Akıncı (25) hayatını kaybetti, sürücüler yaralandı.
18.04.2024 Gündem
Arnavutköy'de iki farklı kaza! Ölü ve yaralılar var
Arnavutköy'de iki farklı kaza! Ölü ve yaralılar var Arnavutköy'de iki farklı kaza meydana gelirken bu kazalarda 1 kişi öldü 8 kişi yaralandı.
18.04.2024 Gündem
Büyükçekmece'de feci kaza! Ani manevra sonucu göle uçtu, kurtarılamadı...
Büyükçekmece'de feci kaza! Ani manevra sonucu göle uçtu, kurtarılamadı... Büyükçekmece'de TIR'a çarpmamak için ani manevra yapan otomobil göle uçtu. Otomobil sürücüsü kazada hayatını kaybetti. Otomobil yapılan incelemelerin ardından çekici yardımıyla gölden çıkarıldı.
16.04.2024 Gündem
Uykuya dalan sürücü dehşet saçtı! 4 kişi yaralandı
Uykuya dalan sürücü dehşet saçtı! 4 kişi yaralandı Etimesgut’ta uykuya dalan otomobil sürücüsü, inşaat halindeki üst geçidin asansörüne çarptı. Hurdaya dönen arabadan ikisi çocuk 4 kişilik aile, hafif yaralanarak kurtuldu.
16.04.2024 Gündem
Bağcılar'da 5 araç birbirine girdi! Olay yerinden ilk görüntüler
Bağcılar'da 5 araç birbirine girdi! Olay yerinden ilk görüntüler İstanbul Bağcılar'da bu sabah 5 araç zincirleme kazaya karıştı, kazada 2 kişinin yaralandığı bildirildi.
16.04.2024 Gündem
4 saatlik yol 11 saatte aşıldı
4 saatlik yol 11 saatte aşıldı 9 günlük Ramazan Bayramı tatilini şehir dışında geçirenlerin dönüş yolundaki trafik çilesi bu yıl da değişmedi. Kilit kavşakta 2 km’lik kuyruk oluştu. İzmir’den İstanbul’a gelen otobüs şoförü Serhun Bayar bu çileyi özetledi: ‘4 saatte geldiğimiz yolu, 11 saatte geldik’
15.04.2024 Gündem
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 8 yaralı
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 8 yaralı Çanakkale’nin Çan ilçesine bağlı Ahlatlıburun köyü sapağında iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.
14.04.2024 Gündem
Otomobil kaldırımda yürüyen kadına çarptı! 'Çocuklar vardı facia olabilirdi'
Otomobil kaldırımda yürüyen kadına çarptı! 'Çocuklar vardı facia olabilirdi' Maltepe’de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü kaldırıma çıktı. Kaldırımdaki 2 kişi aracın altında kalmaktan son anda kurtulurken, otomobilin çarptığı kadın sürüklendi. Bacaklarından yaralanan kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
14.04.2024 Gündem
Malatya'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı! 3 ölü, 5 yaralı
Malatya'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı! 3 ölü, 5 yaralı Malatya'da iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
14.04.2024 Gündem
Bayramlaşmaya giderken kavga ettiler
Bayramlaşmaya giderken kavga ettiler Aydın’ın Kuşadası ilçesinde birbirlerine yol vermediği ileri sürülen sürücüler ve yakınları önce tartıştı daha sonra tekme tokat kavga ettiler.
14.04.2024 Gündem
Baba ve kızı hayatını kaybetti! Kuzey Marmara Otoyolu’ndaki kazada kahreden detay
Baba ve kızı hayatını kaybetti! Kuzey Marmara Otoyolu’ndaki kazada kahreden detay Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde otomobile arkadan çarpan kamyonetin devrilmesi neticesinde meydana gelen kazada ölü sayısı 2'ye yükselirken 4 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerin baba ve kız olduğu öğrenilirken yürek yakan detaylar da ortaya çıktı.
14.04.2024 Gündem
Bayram zehir oldu! Yurdun dört bir yanından peş peşe acı haberler geldi
Bayram zehir oldu! Yurdun dört bir yanından peş peşe acı haberler geldi Ramazan Bayramı'nda 9 günlük tatili değerlendimek isteyenler yollara düştü. Uzun bayram tatili henüz bitmeden acı haberler peş peşe geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
11.04.2024 Gündem
Motosiklet kazaları can aldı! Biri 15 diğeri 17 yaşındaydı
Motosiklet kazaları can aldı! Biri 15 diğeri 17 yaşındaydı Afyonkarahisar’da yaşanan trafik kazasında 15 yaşındaki çocuk kullandığı motosiklette hayatını kaybetti. Kocaeli’nin Derince ilçesinde ise özel halk otobüsü ile motosiklet çarpıştı. Kazada 17 yaşındaki Kaan Muhammed Akbulak hayatını kaybetti.
11.04.2024 Gündem
16 yaşındaki motosiklet sürücüsü feci şekilde can verdi
16 yaşındaki motosiklet sürücüsü feci şekilde can verdi Şanlıurfa’da, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü Ömer Şahin (16) hayatını kaybetti, arkasında oturan arkadaşı Mehmet Y., yaralandı.
11.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Otomobil Sürücüsü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.