Otonom

Otonom

Son dakika Otonom haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Otonom gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Otonom haber sayfamızda...

Otonom

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.072 otonom haberi bulunmuştur.
ASELSAN 2023 yılı finansal sonuçlarını duyurdu
ASELSAN 2023 yılı finansal sonuçlarını duyurdu ASELSAN'ın enflasyon muhasebesi uygulanmış 2023 yılı finansal sonuçları açıklandı. Buna göre; ASELSAN'ın yıllık cirosunun geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 10 büyüyerek 73,6 milyar TL'ye ulaştığı ve net karlarının ise 7,4 milyar TL seviyesine ulaştığı belirtildi.
26.03.2024 Ekonomi
Mavi Vatan’a derin kulak
Mavi Vatan’a derin kulak ASELSAN, Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde donanmaya deniz altı savunma harbinde önemli bir yetenek kazandırdı. Türkiye’nin ilk millî ufuk ötesi deniz altı savunma harbi sonarı Düşük Frekanslı Aktif Sonar Sistemi (DÜFAS), Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın envanterine girdi.
20.03.2024 Gündem
“Önümüzdeki 3-4 ay içerisinde TÜRKSAT 6A’yı uzaya göndereceğiz”
“Önümüzdeki 3-4 ay içerisinde TÜRKSAT 6A’yı uzaya göndereceğiz” Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Önümüzdeki 3-4 ay içerisinde TÜRKSAT 6A’yı uzaya gönderecek ve kendi haberleşmesini üretebilen 10 ülkeden biri olacağız” dedi.
19.03.2024 Ekonomi
TSK süpürecek, Irak tıkayacak! Teröre karşı ortak mücadelenin ilk adımı
TSK süpürecek, Irak tıkayacak! Teröre karşı ortak mücadelenin ilk adımı Türkiye, PKK'yı ilk defa 'yasaklı örgüt' diye tanımlayan Irak'ın teröristlerin kaçış güzergahlarında tahkimat yapmasını bekliyor.
16.03.2024 Gündem
Arap basınından DERİNGÖZ’e büyük ilgi
Arap basınından DERİNGÖZ’e büyük ilgi ASELSAN’ın, su altında hem askeri hem de sivil amaçla kullanılabilen, otonom hareket kabiliyetine sahip, modüler yapıdaki DERİNGÖZ’ün ilk dalışlı sistem testleri başarıyla gerçekleştirildi.
13.03.2024 Gündem
DERİNGÖZ göreve hazır! ASELSAN görüntüleri paylaştı
DERİNGÖZ göreve hazır! ASELSAN görüntüleri paylaştı ASELSAN’ın geliştirdiği Türkiye’nin ilk otonom sualtı aracı DERİNGÖZ’ün dalışlı testleri başarıyla tamamlandı.
11.03.2024 Haberler
DERİNGÖZ göreve hazır! ASELSAN görüntüleri paylaştı
DERİNGÖZ göreve hazır! ASELSAN görüntüleri paylaştı ASELSAN’ın geliştirdiği Türkiye’nin ilk otonom sualtı aracı DERİNGÖZ’ün dalışlı testleri başarıyla tamamlandı.
11.03.2024 Gündem
Murat Kurum: Teknoparkların ortağı olacağız
Murat Kurum: Teknoparkların ortağı olacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul Teknik Üniversitesi Teknopark Teknoloji Transfer Ofisi'ni ziyaret etti.
8.03.2024 Haberler
Murat Kurum: Teknoparkların ortağı olacağız
Murat Kurum: Teknoparkların ortağı olacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul Teknik Üniversitesi Teknopark Teknoloji Transfer Ofisi'ni ziyaret etti.
8.03.2024 Gündem
2024’te 6 projesini daha teslim edecek
2024’te 6 projesini daha teslim edecek Bugüne kadar Avrupa Konutları markasıyla 40 bine yakın konutu tamamladıklarını açıklayan Artaş Holding, 2024 yılını projelerinde teslim yılı ilan etti.
7.03.2024 Ekonomi
TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri Yarışması için başvurular devam ediyor
TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri Yarışması için başvurular devam ediyor TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında Türkiye Bilimler Akademisi yürütücülüğünde düzenlenen TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri için başvurular 15 Mart tarihine kadar devam ediyor.
4.03.2024 Teknoloji
İnsansız Deniz Aracı Yarışması için son başvuru tarihi 15 Mart
İnsansız Deniz Aracı Yarışması için son başvuru tarihi 15 Mart TEKNOFEST Teknoloji Yarışmaları kapsamında Milli Savunma Bakanlığı yürütücülüğünde düzenlenen İnsansız Deniz Aracı Yarışmasına katılım için son başvuru tarihi 15 Mart 2024.
2.03.2024 Teknoloji
Savunma sanayiinde büyük atılım
Savunma sanayiinde büyük atılım Türkiye savunma sanayiinde kendi kendine yetebilen bir ülke olma yolunda büyük adımlar atıyor. SSB Başkanı Görgün, “2023 yılı birçok yeni projenin başlatıldığı ve önemli teslimatların gerçekleştirildiği, başarılarla dolu bir yıl oldu” dedi.
2.03.2024 Gündem
Arçelik Neo: Yapay zekâlı bir çamaşır makinesine ne dersiniz?
Arçelik Neo: Yapay zekâlı bir çamaşır makinesine ne dersiniz? Çok ama çok eskiden hayatımızda merdaneli çamaşır makineleri vardı. Biz mi çamaşırı yıkıyoruz, çamaşır mı bizi yıkıyor tam bilemediğimiz bir dönem.
1.03.2024 Milliyet Tv
Argela’nın yenilikçi çalışmalarına ödül
Argela’nın yenilikçi çalışmalarına ödül Türk Telekom’un iştiraki Argela, yenilikçi çözümlerin ödüllendirildiği GTI Awards’ta ‘Yenilikçi 5G Hizmet ve Uygulama Ödülü’ kategorisindeki birinci oldu.
29.02.2024 Ekonomi
Apple 'gizli' elektrikli otomobil üretme planını iptal etti
Apple 'gizli' elektrikli otomobil üretme planını iptal etti Apple'ın son 10 yıldır "milyarlarca dolar harcayıp en az 2 bin çalışanı görevlendirdiği" elektrikli otomobil üretme planını rafa kaldırdığı bildirildi.
28.02.2024 Dünya
Apple elektrikli otomobil üretmeyecek
Apple elektrikli otomobil üretmeyecek Apple, Özel Projeler Grubu adı verilen ve elektrikli otomobiller üzerinde çalışan ekibinin görevini sonlandıracak.
28.02.2024 Uzmanpara
İstanbul'a yeni metro hattı! Murat Kurum ilçe ilçe açıkladı
İstanbul'a yeni metro hattı! Murat Kurum ilçe ilçe açıkladı AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'a yeni metro hattı projesinin ayrıntılarını paylaşırken metrobüs hattının uzatılacağını belirtti.
27.02.2024 Haberler
İstanbul'a yeni metro hattı! Murat Kurum ilçe ilçe açıkladı
İstanbul'a yeni metro hattı! Murat Kurum ilçe ilçe açıkladı AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'a yeni metro hattı projesinin ayrıntılarını paylaşırken metrobüs hattının uzatılacağını belirtti.
28.02.2024 Gündem
Tarlada teknolojiyi Türkçe konuşturdu
Tarlada teknolojiyi Türkçe konuşturdu Traktörler için geliştirilen yerli otonom dümenleme teknolojisi Agrotod, Türkçe içeriğiyle kullanım kolaylığı sağlıyor. Verimlilik ve tasarruf sağlayan otonom dümenlemeyle çiftçi, işini yaparken daha az enerji harcıyor.
27.02.2024 Kobi
Global arenada ‘tekno ihracat’
Global arenada ‘tekno ihracat’ Türk Telekom iştiraki Argela, Barselona’da Azercell’e yenilikçi ürünlerinin satışını gerçekleştirdi. CEO Önal, Türkiye’yi teknoloji üreten ve ihraç eden bir ülke olarak konumlandırmak için çalışmayı sürdüreceklerini söyledi.
27.02.2024 Ekonomi
Gebze’deki fabrikada 20 robot devreye alındı
Gebze’deki fabrikada 20 robot devreye alındı Gıda şirketi Ülker, Gebze Fabrikası’nda 20 otonom mobil robotu devreye aldığını duyurdu. Robotların ham madde ve ambalaj başta olmak üzere 2 bin 600 çeşit malzemeyi taşıyabildiği belirtildi.
19.02.2024 Teknoloji
e-Atak tüm Avrupa’da artık ‘tek’ oldu!
e-Atak tüm Avrupa’da artık ‘tek’ oldu! Toplu ulaşımda elektrikli dönüşüme ciddi yatırımlar yapan Karsan, 2021 yılı başınlarında yollara çıkardığı “Otonom e-ATAK” ile Avrupa’da yeni bir “ilk”e imza attı.
19.02.2024 Otomobil
ABD, Çinli araçların ithalatını kısıtlayabilir
ABD, Çinli araçların ithalatını kısıtlayabilir ABD Başkanı Joe Biden yönetimi, Çin'den akıllı arabalar ve bileşenlerinin ithalatını kısıtlamak için çalışma yapıyor.
9.02.2024 Uzmanpara
'Türkiye, dijital ve yeşil dönüşümün öncü ülkelerinden olacak'
'Türkiye, dijital ve yeşil dönüşümün öncü ülkelerinden olacak' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Türkiye, dijital ve yeşil dönüşümün öncü ülkelerinden biri olacak. Başka türlü de üst orta gelir durumundan yüksek gelirli ülkeler ligine terfi edemeyiz" dedi.
8.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Otonom ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.