Otopilot

Otopilot

Son dakika otopilot haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan otopilot gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan otopilot haber sayfamızda...

Otopilot

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 75 otopilot haberi bulunmuştur.
Pilotun oğlu uçakta kokpite girdi! Ölüm getiren saniyelik ihmal
Pilotun oğlu uçakta kokpite girdi! Ölüm getiren saniyelik ihmal Henüz 3 aydır hizmet veren uçakta yolcuların da mürettebatın da keyfi yerindeydi, ta ki kokpitteki iki pilot kendi aralarında sohbete dalana kadar. 75 kişiye mezar olan uçağı felakete sürükleyen sebep ise ne hava koşulları ne de teknik arıza oldu. Her şeyin sorumlusu yardımcı pilotun 16 yaşındaki oğluydu.
23.02.2024 Yaşam
Bakan Kacır banttan inen Togg sayısını açıkladı
Bakan Kacır banttan inen Togg sayısını açıkladı Bakan Kacır "Bugün itibarıyla banttan inen Togg sayısı 10 bini aşmıştır" açıklamasında bulundu.
7.11.2023 Ekonomi
Tesla Model Y'yi Türkiye'de ön satışa sundu! Oto galerilerin fiyat oyunu gün yüzüne çıktı
Tesla Model Y'yi Türkiye'de ön satışa sundu! Oto galerilerin fiyat oyunu gün yüzüne çıktı ABD'li elektrikli araç devi Tesla, dün akşam Kanyon AVM'de Model Y'nin lansmanını düzenledi. Türkiye'ye ilk olarak Model Y aracıyla giriş yapan Tesla, bugün itibarıyla ön sipariş almaya başladı. Hal böyle olunca Tesla Türkiye direkt satışı ile fırsatçıların oyununu bitirdi.
4.04.2023 Ekonomi
Almanya'da ilginç Tesla olayı! 15 dakika boyunca polisten kaçtı
Almanya'da ilginç Tesla olayı! 15 dakika boyunca polisten kaçtı Almanya’da bir sürücü, Tesla marka aracını otopilot moduna alarak direksiyon başında uyudu. Polis, dur ihtarına uymayan otopilot modundaki aracı 15 dakika boyunca kovaladı.
2.01.2023 Dünya
SARBOT fuara damgasını vurdu
SARBOT fuara damgasını vurdu 867 üye firma ve 24 üniversite ile Türkiye ve Avrupa'nın en büyük savunma, havacılık ve uzay sanayi kümelenmesi olan SAHA İstanbul tarafından 25-28 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan SAHA EXPO 2022 bugün kapılarını açtı. ROKETSAN Genel Müdürü Murat İkinci Milliyet.com.tr'ye önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan SARBOT fuara damgasını vurdu.
25.10.2022 Ekonomi
Musk'tan 'Türk Drone'ları en iyisi diyorlar, Tesla da drone üretecek mi?' sorusuna yanıt!
Musk'tan 'Türk Drone'ları en iyisi diyorlar, Tesla da drone üretecek mi?' sorusuna yanıt! Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, sosyal medya hesabından 'Türk Drone'ları en iyisi diyorlar, Tesla da drone üretecek mi?' sorusuna yanıt verdi.
20.10.2022 Ekonomi
Yerli füze 'Tayfun', hedefi başarı ile vurdu
Yerli füze 'Tayfun', hedefi başarı ile vurdu Rize'de Roket Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin (ROKETSAN) geliştirdiği yerli füze 'Tayfun'un test atışı yapıldı.
18.10.2022 Ekonomi
760 kilometre hıza ulaşıyor! 'Şimşek' süpersonik uçağa dönüşecek
760 kilometre hıza ulaşıyor! 'Şimşek' süpersonik uçağa dönüşecek Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) 'hedef uçak' olarak kullanılmak üzere tasarlanan ve kamikaza insansız hava aracına (İHA) da dönüştürülebilen turbojet motorlu 'Şimşek'in süpersonik (sesten hızlı) uçuşu için çalışma başlatıldı.
17.10.2022 Haberler
760 kilometre hıza ulaşıyor! 'Şimşek' süpersonik uçağa dönüşecek
760 kilometre hıza ulaşıyor! 'Şimşek' süpersonik uçağa dönüşecek Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) 'hedef uçak' olarak kullanılmak üzere tasarlanan ve kamikaza insansız hava aracına (İHA) da dönüştürülebilen turbojet motorlu 'Şimşek'in süpersonik (sesten hızlı) uçuşu için çalışma başlatıldı.
17.10.2022 Ekonomi
İsmail Demir açıkladı! TOGAN’ın ilk teslimatı gerçekleştirildi
İsmail Demir açıkladı! TOGAN’ın ilk teslimatı gerçekleştirildi Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, döner kanatlı milli gözcü İHA TOGAN ile ilgili sosyal medyadan önemli bir açıklama yaptı.
7.08.2022 Ekonomi
İTÜ’den misafir akademisyenlere yönelik eleştirilere cevap
İTÜ’den misafir akademisyenlere yönelik eleştirilere cevap İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Makina Mühendisliği Bölümü’nün akademik kadrosunda yer alan misafir öğretim elemanları sosyal medyada gündem oldu. Üniversitenin sitesinde akademisyenler Dr. Aamir Hamid, Dr. Peyman Roodgarsaffari ve Farrukh Mazhar’ın fotoğrafları ve isimlerinin olduğu görseli paylaşan kullanıcılar, yabancı uyruklu olmalarını ve Dr. Hamid’in sarıklı fotoğrafının üniversitenin sitesinde yer almasını eleştirdi.
19.07.2022 Eğitim
KIZILELMA yeni bir dönem başlatacak! Sahadaki dengeler değişiyor
KIZILELMA yeni bir dönem başlatacak! Sahadaki dengeler değişiyor TCG Anadolu üzerinden kalkış ve iniş animasyonu ilk kez yayınlanan KIZILELMA yeni bir dönem başlatacak. Herhangi bir destek sistemi olmadan gemiden kalkacak platform uzmanlara göre sahadaki dinamiği değiştirecek.
23.05.2022 Ekonomi
Bayraktar Akıncı B gökyüzüyle buluştu
Bayraktar Akıncı B gökyüzüyle buluştu Bayraktar AKINCI TİHA’nın 2 X 750 HP olmak üzere toplam 1500 HP’ye sahip olan B modeli ilk uçuş testini başarıyla tamamladı.
2.03.2022 Haberler
Bayraktar Akıncı B gökyüzüyle buluştu
Bayraktar Akıncı B gökyüzüyle buluştu Bayraktar AKINCI TİHA’nın 2 X 750 HP olmak üzere toplam 1500 HP’ye sahip olan B modeli ilk uçuş testini başarıyla tamamladı.
2.03.2022 Ekonomi
Hareket halindeki Tesla’nın sürücü koltuğundaki köpek gündem oldu
Hareket halindeki Tesla’nın sürücü koltuğundaki köpek gündem oldu ABD’nin Texas eyaletinde hareket halindeki Tesla marka aracın sürücü koltuğunda tek başına görüntülenen köpek sosyal medyanın gündemine oturdu.
18.12.2021 Haberler
Sosyal medyayı ikiye bölen görüntüler! Dikkat çeken saniye detayı
Sosyal medyayı ikiye bölen görüntüler! Dikkat çeken saniye detayı ABD’nin Texas eyaletinde hareket halindeki Tesla marka aracın sürücü koltuğunda tek başına görüntülenen köpek sosyal medyanın gündemine oturdu.
18.12.2021 Dünya
Elon Musk'ın insansı robotu 'Tesla' ne kadar tehlikeli olabilir?
Elon Musk'ın insansı robotu 'Tesla' ne kadar tehlikeli olabilir? Elon Musk'ın üretmeyi planladığı insansı robotlar, teknolojik açıdan merak ve hayranlık uyandırırken, bu cihazların mahremiyet ve güvenlikle ilgili birtakım riskler oluşturabileceğine dair endişeler de bulunuyor.
12.09.2021 Teknoloji
Son dakika! AKINCI TİHA'dan ilk uçuş
Son dakika! AKINCI TİHA'dan ilk uçuş Son dakika haberine göre, Türk savunma sanayisinin güvenlik güçlerinin envanterine kazandırdığı insansız hava araçlarına Bayraktar AKINCI Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA) ilk uçuşunu gerçekleştirdi.
29.08.2021 Gündem
ABD'de sürücü destek sistemi bulunan Tesla iki araca çarptı
ABD'de sürücü destek sistemi bulunan Tesla iki araca çarptı ABD'nin Florida eyaletinde, otopilot olarak bilinen gelişmiş sürücü destek sistemi bulunan Tesla marka bir aracın, önce polis arabasına sonra da başka bir araca çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.
29.08.2021 Teknoloji
Tesla AI Day etkinliği düzenlendi! Tanıtılan en ilginç ürün: Tesla Bot
Tesla AI Day etkinliği düzenlendi! Tanıtılan en ilginç ürün: Tesla Bot Bir süredir beklenen ve heyecanlandıran Tesla AI Day nihayet gerçekleştirildi. Etkinlikte tanıtılan insansı robot oldukça ilginç dururken öte yandan süper bilgisayar çipinin de tanıtılması etkinliği dikkate değer hale getiriyor.
20.08.2021 Teknoloji
ABD'den Tesla'nın otopilot sistemine güvenlik soruşturması
ABD'den Tesla'nın otopilot sistemine güvenlik soruşturması Ulusal Karayolu Trafiği Güvenliği İdaresi (NHTSA), yaşanan kazaların ardından ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın otopilot olarak bilinen gelişmiş sürücü destek sistemi hakkında resmi bir soruşturma başlattı.
16.08.2021 Ekonomi
ABD'de Tesla'ya yönelik soruşturma başlatıldı
ABD'de Tesla'ya yönelik soruşturma başlatıldı ABD Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi (NHTSA), Tesla'nın "otopilot" sürücü destek sisteminden kaynaklandığı iddia edilen kazaları incelemek için soruşturma başlattı.
16.08.2021 Dünya
Gökbey Helikopteri limitleri zorluyor
Gökbey Helikopteri limitleri zorluyor TUSAŞ Gökbey Helikopteri Program Müdürü Gökhan Tursun "Özellikle uçuş testlerinde helikopterin limitlerine ağırlık, denge, hız, irtifa anlamında çıkıyoruz. En önemli özelliklerinden biri otopilotu kendimiz geliştiriyoruz. Bu kapsamda otopilot testlerine de başlamış durumdayız" dedi.
25.05.2021 Haberler
Son Dakika: Gökbey limitleri zorluyor! İlk teslimat için tarih verildi
Son Dakika: Gökbey limitleri zorluyor! İlk teslimat için tarih verildi Gelen son dakika haberine göre; TUSAŞ Gökbey Helikopteri Program Müdürü Gökhan Tursun "Özellikle uçuş testlerinde helikopterin limitlerine ağırlık, denge, hız, irtifa anlamında çıkıyoruz. En önemli özelliklerinden biri otopilotu kendimiz geliştiriyoruz. Bu kapsamda otopilot testlerine de başlamış durumdayız" dedi.
25.05.2021 Teknoloji
Selçuk Bayraktar paylaştı! İlk atışında tam isabet
Selçuk Bayraktar paylaştı! İlk atışında tam isabet BAYKAR tarafından yerli ve milli imkânlarla geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA (Taarruzi İnsansız Hava Aracı) 22 Nisan 2021 tarihinde yapılan ilk atış testini başarıyla tamamladı. Roketsan tarafından milli olarak geliştirilen akıllı mühimmatlar MAM-C, MAM-L ve ilk kez kullanılan MAM-T hedefleri başarıyla vurdu.
22.04.2021 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Otopilot ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.