Oturmak

Oturmak

Son dakika oturmak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan oturmak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan oturmak haber sayfamızda...

Oturmak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.208 oturmak haberi bulunmuştur.
Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli
Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli Özay Şendir - Fransız Doğu Bilimci Joseph De Guines’in 1756-1758 yılları arasında 3 cilt olarak yayımladığı “Büyük Türk Tarihi” kitabında Türklerin atası olarak Nuh Peygamberin oğlu Yafes’in adını zikreder ve Yafes’in oğullarından birinin adının Türk olduğunu yazar...
20.04.2024 Pazar
Eşi, sevgilisiyle tetikçi tutup öldürmüş! Ağabeyden kan donduran yeni iddia
Eşi, sevgilisiyle tetikçi tutup öldürmüş! Ağabeyden kan donduran yeni iddia İzmir’de, kamyonetinde, eşi Anıl Akgül'ün (42) sevgilisi Rojhat Kızılban'ın (35) tuttuğu tetikçi Gültekin Uslu (45) tarafından öldürülen Mehmet Akgül'ün (49), 20 gün önce boşanma kararı aldığı ortaya çıktı. Kızılban ve Uslu'nun ardından Anıl Akgül de tutuklandı. Mehmet Akgül'ün ağabeyi Hasan Akgül (53), "2018 yılından beri bu kişiyle berabermiş. Bu kişiler, kardeşimin parasıyla 500 bin TL'ye tetikçi tutmuş" dedi.
14.04.2024 Gündem
'Eyvah bozuk paralarım var! Ne yapacağız?'
'Eyvah bozuk paralarım var! Ne yapacağız?' 'Al Yazmalım', 'Küçük Ağa', 'Aşk Tesadüfleri Sever 2', 'Yasak Elma' ve Üç Kuruş' gibi birçok projede izleyici karşısına çıkan Nesrin Cavadzade, önceki gün Bebek'teydi. Ünlü oyuncu, valeye ödeme yapmak için çantasını açınca, "Eyvah para çekeyim" diyerek kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı.
11.04.2024 Cadde
İçerik fabrikası Türkiye! 'Bunun adı dizi diplomasisi'
İçerik fabrikası Türkiye! 'Bunun adı dizi diplomasisi' Türkiye’nin ciddi anlamda bir içerik fabrikasına dönüştüğünü söyleyen Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, “Türk dizileri de en az savunma sanayi ürünleri kadar stratejik bir yapıya sahip oldu. Devletimizin Türk dizileriyle ilgili bir strateji oluşturması gerekiyor,” diyor.
7.04.2024 Pazar
Manzara izlemek isterken 7 metrelik duvardan düştü!
Manzara izlemek isterken 7 metrelik duvardan düştü! Bursa’da arkadaşlarıyla eğlenmek için Uludağ yoluna çıkan 22 yaşındaki genç kız, manzara izlemek için çıktığı duvardan aşağı düştü. Yaklaşık 7 metre yükseklikten düşen kız, mahsur kaldığı yerden itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
4.04.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldı
Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mazbatasını aldı. İmamoğlu mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada, "Bu mazbata 16 milyonundur. Mazbata şehrimize hayırlı olsun ve elbette ki Allah beni mahcup etmesin" ifadelerini kullandı.
3.04.2024 Gündem
Nesrin Cavadzade yeni sevgilisini annesiyle tanıştırdı! 'Beğenmez olur mu?'
Nesrin Cavadzade yeni sevgilisini annesiyle tanıştırdı! 'Beğenmez olur mu?' Son olarak 'Şahane Hayatım' adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz aylarda yeni sevgilisiyle görüntülenmişti. Önceki gün Bebek'te ortaya çıkan Cavadzade, sevgilisini annesiyle tanıştırdığını açıkladı.
3.04.2024 Cadde
Ev sahibi 3 kat kira artışı talep etti: Kiracıya 'taahhütname' şoku
Ev sahibi 3 kat kira artışı talep etti: Kiracıya 'taahhütname' şoku Ankara'daki Alman Okulu'nda öğretmen olarak görev yapan Almanya vatandaşı Denissa Appel (29), fahiş kira artışını kabul etmeyince, ev sahibinin talebi üzerine icra müdürlüğü tarafından gönderilen tahliye emrine itiraz etti.
30.03.2024 Ekonomi
50 yaş altında kanser artışı
50 yaş altında kanser artışı 42 yaşındaki Prenses Kate’in kanser tedavisi gördüğünü açıklamasının ardından 50 yaş altında kanser görülme oranının arttığı bildirildi.
27.03.2024 Dünya
Mansur Yavaş: Yapılan hizmeti insanlar görüyor
Mansur Yavaş: Yapılan hizmeti insanlar görüyor Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Gölbaşı ilçesinde düzenlenen iftar programına katıldı.
24.03.2024 Gündem
Alexander Djiku'dan Trabzonspor maçı yorumu! 'Şok ve dehşet içindeydik'
Alexander Djiku'dan Trabzonspor maçı yorumu! 'Şok ve dehşet içindeydik' Fenerbahçeli futbolcu Alexander Djiku, Trabzonspor maçının ardından yaşananlarla ilgili konuştu.
21.03.2024 Fenerbahçe
Vincenzo Montella'dan Semih Kılıçsoy cevabı! 'Beşiktaş taraftarı çok rahat olmalı'
Vincenzo Montella'dan Semih Kılıçsoy cevabı! 'Beşiktaş taraftarı çok rahat olmalı' A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Macaristan maçı öncesi konuştu.
22.03.2024 Milli Takım
Zeki Çelik: Herkes bu kadroda olmak için mücadele ediyor!
Zeki Çelik: Herkes bu kadroda olmak için mücadele ediyor! A Milli Futbol Takımı'nın Macaristan ile oynayacağı maç öncesi Zeki Çelik konuştu.
21.03.2024 Milli Takım
Christian Eriksen, Galatasaray'a göz kırptı! 'Yedek oturmak istemem'
Christian Eriksen, Galatasaray'a göz kırptı! 'Yedek oturmak istemem' Manchester United'ın yıldızlarından Christian Eriksen, Premier Lig devinde mutsuz olduğunu dile getirdi. Danimarkalı orta sahanın Galatasaray ile anıldığı dönemde yaptığı açıklamalar ses getirdi.
21.03.2024 Galatasaray
Beşinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor! 'Sevgili olduğunuz herkesle evlenmek zorunda değilsiniz'
Beşinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor! 'Sevgili olduğunuz herkesle evlenmek zorunda değilsiniz' 'Muhteşem Gatsby', 'Cehennem Silahı 2' ve 'Shelter Island' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Patsy Kensit, şimdilerde iş insanı nişanlısı Patric Cassidy ile dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Beşinci kez evlenecek olan Kensit, son röportajında çarpıcı açıklamalarda bulunarak genç kadınlara çok konuşulacak bir ilişki tavsiyesi verdi.
21.03.2024 Cadde
Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiriyor: 3 ayda mahkemeden tahliye kararı!
Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiriyor: 3 ayda mahkemeden tahliye kararı! Ev sahibi kiracı uyuşmazlıklarına ilişkin yeni dava detayları kamuoyunda gündeme gelmeye devam ediyor. 10 yılı aşkın süredir kiracı olarak oturan bir kişiyi mülk sahibi evden çıkarmak isteyince konu yargıya taşındı. Evden çıkmak istemeyip kirasını ‘yüzde 25 artırımlı’ ödemek isteyen kiracı için mahkemeden dikkat çeken bir karar çıktı. İşte detaylar...
21.03.2024 Ekonomi
Banu Alkan, eşi Kemal Yıldız'a yapılan yoruma sessiz kalamadı!
Banu Alkan, eşi Kemal Yıldız'a yapılan yoruma sessiz kalamadı! Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan, bir süredir aşk yaşadığı Kemal Yıldız'la sessiz sedasız evlendiğini açıklamıştı. Alkan sosyal medya hesabında, takipçisi tarafından eşine yapılan bir yoruma yanıt verdi.
21.03.2024 Cadde
Tüm gün masa başında oturmak öldürüyor! Egzersiz bile yapsanız fayda etmiyor
Tüm gün masa başında oturmak öldürüyor! Egzersiz bile yapsanız fayda etmiyor Amerikan Kalp Derneği Dergisi (Journal of the American Heart Association) 'nde yayınlanan yeni bir çalışma, saatlerce oturan ve hiç yerinden kalkamayan kişilerin ölüm riskinin yüksek olduğuna dair veriler elde etti. İşte hareketsiz kalanların vücudunda oluşabilecek riskler...
17.03.2024 Egzersizler
Eski eşine dehşeti yaşattı! Şok savunma: İstesem her zaman öldürürüm
Eski eşine dehşeti yaşattı! Şok savunma: İstesem her zaman öldürürüm Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde 2 Eylül 2023 tarihinde eski eşi Elif Gedik’i (35) bıçaklayan tutuklu sanık Halil Karabıyık’ın yargılanmasına başlandı. Tutuklu sanık Halil Karabıyık savunmasında, “Öldürme gibi bir niyetim olmasaydı bıçağı belden aşağı ayaklarına doğru sallamazdım, boynuna, kalbine saplardım. Zaten küçük bir kadın, istesem her zaman öldürürüm” dedi.
14.03.2024 Gündem
Otobüste oğluyla, yaşlı çifti darbetti! Okul müdüründen şoke eden savunma
Otobüste oğluyla, yaşlı çifti darbetti! Okul müdüründen şoke eden savunma Mersin’de belediye otobüsünde oğlu A.O.T. (17) ile birlikte Hamdiye (71) ve Ramazan Polat (77) çiftini darbeden okul müdürü İsmet Turan (53), tutuklu yargılandığı davada, karşı tarafı suçladı. Ramazan Polat'ın oğluna hakaret edip vurması nedeniyle karşılık verdiğini iddia eden Polat, şoke eden savunmada bulundu.
13.03.2024 Gündem
Pınar Altuğ: Çok doğru bir adamdan çocuk yapmışım!
Pınar Altuğ: Çok doğru bir adamdan çocuk yapmışım! 1994 yılında Miss Turkey yarışmasında birincilik elde eden, fenomen dizi 'Çocuklar Duymasın'daki 'Meltem' karakteriyle yıldızı parlayan Pınar Altuğ (49), önceki gün 'Verona Çıkmazı' adlı tiyatro oyununu izlemeye geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen ünlü isim, eşi Yağmur Atacan (40) ve özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Cadde
Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk ne zaman evlenecek? 'Güzel bir düğün yapacağız'
Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk ne zaman evlenecek? 'Güzel bir düğün yapacağız' Oyuncu Tolga Sarıtaş, geçtiğimiz haftalarda evlilik yolunda ilk adımı atarak yaklaşık beş yıldır aşk yaşadığı modacı Zeynep Mayruk'la nişanlanmıştı. Önceki gün Etiler'de görüntülenen Sarıtaş, düğün tarihiyle ilgili sorulara yanıt verdi.
7.03.2024 Cadde
Emine Ün: Boş oturmak bana göre değil!
Emine Ün: Boş oturmak bana göre değil! Emine Ün, Almanya'dan gelen yeğeniyle Nişantaşı City's'te görüntülendi. Yaptığı işlerden bahseden oyuncu, "İki oyun ve set. Yoğun çalışıyorum ama boş oturmak bana göre değil" diye konuştu.
6.03.2024 Cadde
Yağmur Atacan: Pınar Altuğ ile kavgaya girilmez! Sonucu belli
Yağmur Atacan: Pınar Altuğ ile kavgaya girilmez! Sonucu belli Bir döneme damga vuran 'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Meltem' karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ, yüzü olduğu markanın reklam çekimine eşi Yağmur Atacan ile birlikte katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen ünlü çiftten Atacan, "Pınar ile kavgaya girilmez" diyerek dikkat çeken bir açıklama yaptı.
6.03.2024 Cadde
‘Bu gurur bize yeter’
‘Bu gurur bize yeter’ Belediye Başkanları İduğ ve Engin son meclis toplantısına katıldı. Gaziemir’de Başkan Arda ise gazetecilerle buluştu.
2.03.2024 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Oturmak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.