Ovit

Ovit

Son dakika ovit haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ovit gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ovit haber sayfamızda...

Ovit

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 380 ovit haberi bulunmuştur.
Erdoğan, 'CHP'ye mahkum değilsiniz' diyerek muhalif seçmene seslendi: AK Parti burada
Erdoğan, 'CHP'ye mahkum değilsiniz' diyerek muhalif seçmene seslendi: AK Parti burada Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitingde konuşma yaptı. Erdoğan, 'CHP'li kardeşlerim; muhalefete bakıp da asla ümitsizliğe kapılmayın. Onlara mecbur ve mahkum değilsiniz. Siyasetten beklentiniz hizmet ve eser görmek ise uzağa gitmenize gerek yok, AK Parti olarak biz buradayız. Belediye başkan adaylarını millete değil yapay zekaya soranlara esaslı bir ders vermeye hazır mıyız?' şeklinde konuştu.
17.02.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Dünyanın 343 noktasına uçuş gerçekleştiriyoruz
Bakan Uraloğlu: Dünyanın 343 noktasına uçuş gerçekleştiriyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2002’de sadece 60 noktaya uçuş gerçekleştirirken dünyanın bugün 343 nokta ülkemizden uçuş gerçekleştiriyoruz. Hava havalimanı sayımızı zaten yakından biliyorsunuz 26’dan 57’ye çıkardık. 3 tanesi devam ediyor. Onu da 60’a inşallah yakın zamanda çıkaracağız" dedi.
8.01.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Türkiye'yi tüneller ülkesi haline getirdik
Bakan Uraloğlu: Türkiye'yi tüneller ülkesi haline getirdik Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, karayolu ulaşımını daha etkin, ekonomik, sürdürülebilir ve çevre dostu hale getirmek amacıyla önemli ve devasa projelere imza attıklarını belirterek, “3 bin 844 yeni köprü inşa ettik. 405 yeni tünel açarak hizmete sunduk. Köprü uzunluğunda yüzde 145, tünel uzunluğunda ise yüzde bin 350 artış sağladık” dedi.
26.11.2023 Ekonomi
100 yıllık süreçte hayata geçirilen tünel projeleri…
100 yıllık süreçte hayata geçirilen tünel projeleri… İstanbul’un Avrupa ve Asya yakaları İstanbul Boğazı’nın altından geçen 5.4 km uzunluğundaki iki katlı bir karayolu tüneliyle bağlandı. Ayrıca tünele girişleri sağlamak üzere her iki yakada toplam 9.2 km boyunca karayolu genişletilmesini ve iyileştirilmesi amacıyla planlanmış ve yapımı tamamlanmıştır.
28.10.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu duyurdu! İki şehir arası uçuşlar 18 Eylül'de başlıyor
Bakan Uraloğlu duyurdu! İki şehir arası uçuşlar 18 Eylül'de başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Rize-İzmir uçuşları ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. Bakan Uraloğlu, ilk uçuş için tarih verdi.
4.09.2023 Ekonomi
Elekaltı çaya ilgi büyüyor
Elekaltı çaya ilgi büyüyor Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün (ÇAYKUR) elekaltı çaylarına ilgi büyüyor. Özellikle Türkiye’nin önemli turizm alanları ve marka yerlerinin isimlerini alan özel seri çaylar, hediyelik olarak çokça tercih ediliyor.
12.08.2023 Ekonomi
İBB ekipleri teyakkuzda! Sazlıdere'de sivrisineklere karşı ilaçlama
İBB ekipleri teyakkuzda! Sazlıdere'de sivrisineklere karşı ilaçlama Sazlıdere'de, sivrisinek ve vektörlerin üremesine karşı ilaçlama yapıldı.
4.07.2023 Gündem
Rize yaylalarında kardan 'mikroplastik' çıktı
Rize yaylalarında kardan 'mikroplastik' çıktı Rize’de fen lisesi öğrencileri, bölgedeki yüksek rakımlı yaylalara geçen yıl yağan kardan aldıkları numuneleri, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) laboratuvarında mercek altına aldı. İncelemelerde yağan karda 5 milimetreden küçük mikroplastik parçasına rastlandı. RTEÜ Su Ürünleri Fakültesi’nden Doç. Dr. Ülgen Aytan, “Yeni yağan karda mikroplastik varlığı aslında bu kirleticinin ne kadar sınır tanımaz olduğunu, kaynağından nasıl çok uzağa taşınabildiğini ortaya kondu. İnsan kanına kadar mikroplastiklere rastlanıyor. Bu çalışma bizi tekrar düşünmeye sevk ediyor. Sentetik tekstilden ne şekilde korumalıyız, bunun yollarını acilen bulmalıyız” diye konuştu.
29.06.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Yeni Zigana Tüneli’ni 3 Mayıs’tan itibaren 100 binin üzerinde araç kullandı
Bakan Karaismailoğlu: Yeni Zigana Tüneli’ni 3 Mayıs’tan itibaren 100 binin üzerinde araç kullandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Yeni Zigana Tüneli’ni açıldığı 3 Mayıs'tan itibaren geçen 3 haftalık sürede 100 binin üzerinde aracın kullandığını söyledi.
22.05.2023 Haberler
Bakan Karaismailoğlu: Yeni Zigana Tüneli’ni 3 Mayıs’tan itibaren 100 binin üzerinde araç kullandı
Bakan Karaismailoğlu: Yeni Zigana Tüneli’ni 3 Mayıs’tan itibaren 100 binin üzerinde araç kullandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Yeni Zigana Tüneli’ni açıldığı 3 Mayıs'tan itibaren geçen 3 haftalık sürede 100 binin üzerinde aracın kullandığını söyledi.
22.05.2023 Ekonomi
Binali Yıldırım Kars'ta AK Parti İkinci Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yaptı
Binali Yıldırım Kars'ta AK Parti İkinci Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yaptı AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Kars'ta yaptığı konuşmada, "Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adı açıklandıktan sonra PKK, dağdan ve Kandil'den, Suriye'den PYD, YPG, SDG, okyanus ötesinden FETÖ, avaz avaz bağırmaya başladılar" dedi.
3.05.2023 Gündem
Yeni Zigana Tüneli açıldı: 1 saat süren yol 30 dakikaya düşüyor
Yeni Zigana Tüneli açıldı: 1 saat süren yol 30 dakikaya düşüyor Türkiye'nin ve Avrupa'nın en uzun, dünyanın ise sayılı çift tüp kara yolu tünellerinden olan Zigana Tüneli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törenle bugün açıldı. İşte yeni tünelin tüm özellikleri...
3.05.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de duyurdu! Yaş çay alım fiyatı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de duyurdu! Yaş çay alım fiyatı belli oldu Rize'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaş çay alımının yüzde 64 artırıldığını duyurarak yeni fiyatı paylaştı.
3.05.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu CNN Türk'te açıkladı: Zigana Türk mühendislerin eseri
Bakan Karaismailoğlu CNN Türk'te açıkladı: Zigana Türk mühendislerin eseri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Adil Karaismailoğlu CNN Türk'te Zigana Tüneli ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Karaismailoğlu, "Önemli bir lojistik bir koridor burası. Avrupa'nın en uzun tünelini hizmete açacağız. Burada özellikle Gümüşhane - Trabzon arasındaki mesafeyi 30 dakikaya düşürecek." dedi. Karaismailoğlu, Trabzon'a yeni havalimanı yapılacağını açıkladı.
3.05.2023 Gündem
Zigana Tüneli 3 Mayıs'ta hizmete giriyor
Zigana Tüneli 3 Mayıs'ta hizmete giriyor Türkiye ve Avrupa’nın en uzun, dünyanın ise 3. en uzun tüneli olan Trabzon-Gümüşhane karayolu üzerindeki Yeni Zigana 3 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılacak.
1.05.2023 Ekonomi
İzmir-Antalya otoyolu için planlama yapıldı! 7 saatten 3 saate düşüyor
İzmir-Antalya otoyolu için planlama yapıldı! 7 saatten 3 saate düşüyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Önümüzdeki günlerde Trabzon- Erzurum aksında dünyanın en uzun üçüncü çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli'ni hizmete açacağız" dedi.
3.04.2023 Ekonomi
‘Fiskos masasında pazarlıklar yapıldı’
‘Fiskos masasında pazarlıklar yapıldı’ Erzurum’da konuşan Erdoğan altılı masayı kastederek “Önümüzdeki seçimler için kurulan fiskos masasında ne sinsi pazarlıklar yaptılar. Amaç Erdoğan’ı devirmek. Gelince ne yapacaklar; bizim yaptıklarımızı yıkacaklar. Her şeyi eskiye döndürecekler” dedi. Erdoğan ayrıca Karadeniz gazıyla ilgili de yarın yeni müjdeler paylaşacağını söyledi...
25.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Karadeniz gazıyla ilgili tarih verdi: Yeni müjdeleri vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan Karadeniz gazıyla ilgili tarih verdi: Yeni müjdeleri vereceğiz Erzurum'da toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz gazıyla ilgili pazartesi gününü işaret etti.
24.12.2022 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan Karadeniz gazıyla ilgili tarih verdi: Yeni müjdeleri vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan Karadeniz gazıyla ilgili tarih verdi: Yeni müjdeleri vereceğiz Erzurum'da toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz gazıyla ilgili pazartesi gününü işaret etti.
24.12.2022 Gündem
Rize’nin 4 yaylasına ikişer kat sınırı! Vali uyardı: Boşuna masraf yapmayın
Rize’nin 4 yaylasına ikişer kat sınırı! Vali uyardı: Boşuna masraf yapmayın Rİize’de 4 yayla için hazırlanan ve altyapı, ulaşım, yapılaşma, turizm tesislerini kapsayan yatay mimarili turizm master planı ile en fazla ikişer katlı, sınırlı sayıda yapılar inşa edilecek.
11.12.2022 Gündem
Binali Yıldırım: Yeni yüzyıl, Türkiye'nin yüzyılı olacak
Binali Yıldırım: Yeni yüzyıl, Türkiye'nin yüzyılı olacak AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, "Yeni bir yüzyıla hazırlanıyoruz. Yeni yüzyıl Türkiye'nin, Türklerin yüzyılı olacaktır. Bunun ayak seslerini duyuyoruz" dedi.
11.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret, memur ve emekli maaşları artışlarıyla ilgili açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret, memur ve emekli maaşları artışlarıyla ilgili açıklama Meclis'te yeni yasama yılı bugün resmen başlarken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Genel Kurulu'nda önemli açıklamalarda bulundu.
1.10.2022 Siyaset
Kış erken bastırdı! Mevsimin ilk karı yağdı
Kış erken bastırdı! Mevsimin ilk karı yağdı Bayburt ile Trabzon sınırı arasında yüksek rakımda bulunan köylerde kış erken bastırdı. Akşam saatlerinde yağan mevsimin ilk karıyla arazi beyaza büründü.
25.09.2022 Gündem
Karadeniz’in 2530 km’sini yürüyerek aştı
Karadeniz’in 2530 km’sini yürüyerek aştı Yüksekliği 1000 ile 4000 metre arasında değişen Karadeniz bölgesinde denize paralel uzanan, Köroğlu, Ilgaz, Küre, Canik, Köse, Giresun, Doğu Karadeniz, Mescit ve Yalnızçam dağları ilk kez bir doğa sporcusu tarafından yürüyerek geçildi.
12.09.2022 Gündem
Rize-Artvin Havalimanı açılışında tarihi anlar! Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Rize-Artvin Havalimanı açılışında tarihi anlar! Erdoğan'dan önemli açıklamalar Türkiye'nin 2'nci (Ordu Havalimanı), dünyanın 5'inci deniz üzerindeki havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı açıldı. Açılışta 'Türkiye'ye çağ atlatmanın verdiği huzuruyla sizlerin karşınızdayız. Bu eser ne dağların ne denizlerin bizim hizmet azmimizin önünde duramayacağını işaretidir.' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli mesajlar verdi.
14.05.2022 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Ovit ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.