Oya

Oya

Son dakika oya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan oya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan oya haber sayfamızda...

Oya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.545 oya haberi bulunmuştur.
TBMM 104. yaşını kutluyor... Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklar Anıtkabir'i ziyaret etti
TBMM 104. yaşını kutluyor... Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklar Anıtkabir'i ziyaret etti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle beraberindeki çocuklarla Anıtkabir'i ziyaret etti. Bakan Tekin, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.
23.04.2024 Gündem
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Meclis’te söz çocukların
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Meclis’te söz çocukların TBMM’nin 104. açılış yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Meclis’te ‘Çocuk Özel Oturumu’ düzenlendi. Meclis kürsüsüne ve vekil koltuklarına oturan çocuklar, Türkiye’nin uzay yolculuğunu ve gelecek umutlarını dile getirdi...
23.04.2024 Gündem
Polise tabanca çekip, tehdit etmişti! Belediye müdüründen şoke eden savunma
Polise tabanca çekip, tehdit etmişti! Belediye müdüründen şoke eden savunma Adana’da uygulamadan kaçtıktan sonra yakalanınca ekiplere direnip görevli polislere belindeki tabancayı çıkararak, "Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim" diye tehdit edip, tutuklanan Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Şaş'ın (45), ifadesi ortaya çıktı.
22.04.2024 Gündem
Yunus Emre'den birleşme partisinde manidar şarkı! 'Kendim ettim kendim buldum'
Yunus Emre'den birleşme partisinde manidar şarkı! 'Kendim ettim kendim buldum' Survivor All Star'da dün akşam 'Birleşme Partisi' gerçekleşti. Yarışmacılar seçtikleri şarkıları söylerken, Acun Ilıcalı ve Demet Akalın yorumladı. Yarışmacılardan Yunus Emre Özden'in seçtiği şarkı izleyenlere 'manidar' geldi. Demet Akalın da konuya yorumsuz kalmadı.
22.04.2024 Cadde
Survivor All Star birleşme partisinde renkli anlar: Şarkı yarışmasının kazananı belli oldu!
Survivor All Star birleşme partisinde renkli anlar: Şarkı yarışmasının kazananı belli oldu! Survivor All Star'da 'Birleşme Partisi' renkli anlara sahne oldu. Yarışmacılar seçtikleri şarkıları söylerken, Acun Ilıcalı ve Demet Akalın yorumladı. Banu Kunt Işık, Oya Şar ve Sinem Yalçınkaya puan verdi. İşte detaylar...
21.04.2024 Cadde
Dev yardım paketine onay
Dev yardım paketine onay ABD Temsilciler Meclisi’nde dün yapılan oylamada, İsrail, Ukrayna ve Tayvan’a yapılacak yardımları içeren 95,3 milyar dolarlık dış yardım paketi kabul edildi.
21.04.2024 Dünya
Petek’li kutlama
Petek’li kutlama Petek Dinçöz, önceki akşam Baltalimanı’nda verilen bir davette misafirlerini müziğe doyurdu.
21.04.2024 Cadde
Son dakika: ABD'den Ukrayna ve İsrail'e milyar dolarlık yardım paketi
Son dakika: ABD'den Ukrayna ve İsrail'e milyar dolarlık yardım paketi İsrail’e 26,4 milyar dolarlık yardımı içeren 95,3 milyar dolarlık dış yardım paketi bugün Temsilciler Meclisi’nde yapılan oylamayla kabul edildi. Paket, Ukrayna ile Tayvan’a yapılacak yardımları da içeriyor.
20.04.2024 Dünya
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Dostları İslimyeli’yi anlatıyor
Dostları İslimyeli’yi anlatıyor İki yıl önce kaybettiğimiz Balkan Naci İslimyeli anısına dostlarının yazılarından oluşan kitap Adalı Yayınları’ndan yayımlandı.
18.04.2024 Kültür Sanat
Melisa Sözen'den Harun Tekin'e: 41 mevsim biriktirdik birlikte
Melisa Sözen'den Harun Tekin'e: 41 mevsim biriktirdik birlikte Uzun zamandır Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Melisa Sözen, sosyal medya hesabından sevgilisiyle yeni pozlarını paylaştı. İkilinin hayranları, Sözen'in gönderisine beğeni ve yorum yağdırdı.
15.04.2024 Cadde
'Erkekler kusurları ile daha barışıklar, kadınlar öyle değil!'
'Erkekler kusurları ile daha barışıklar, kadınlar öyle değil!' Türk pop müziğin efsane müzik grubu İzel-Çelik-Ercan, önceki gün Kıbrıs'ta yer alan bir otelde sahne aldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isimlerden İzel Çeliköz, estetik konusunda yaptığı yorumla dikkat çekti.
13.04.2024 Cadde
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası Tahkim kararında 'Saldırı' detayı!
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası Tahkim kararında 'Saldırı' detayı! Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra Tahkim Kurulu'nun verdiği ceza ile ilgili detaya Milliyet yazarı Mustafa Anıklı dikkat .çekti.
6.04.2024 Fenerbahçe
Hatay'da tarihi eserlerin restorasyonu için kılavuz
Hatay'da tarihi eserlerin restorasyonu için kılavuz Vakıf Katılım'ın 2022 yazında başlattığı ve ilk durağı Hatay olan Vakıf Eserleri Envanter projesiyle şehirdeki tarihi yapılar ayrıntılı fotoğraflandı. Şimdi bu fotoğraflar, depremin büyük ölçüde hasar verdiği eserlerin ayağa kaldırılmasında kılavuzluk edecek.
15.04.2024 Milliyet Executive
Kaza şehidi astsubay Nebi Çullu, Adana’da son yolculuğuna uğurlandı
Kaza şehidi astsubay Nebi Çullu, Adana’da son yolculuğuna uğurlandı Kayseri’de, cezaevi nakil aracının şarampole devrildiği kazada yaralandıktan sonra tedavi gördüğü hastanede şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Nebi Çullu, Adana’da son yolculuğuna uğurlandı.
4.04.2024 Gündem
Tarih farklı, facia aynı! 29 kişiye mezar olan gece kulübünde ölümcül eksik
Tarih farklı, facia aynı! 29 kişiye mezar olan gece kulübünde ölümcül eksik İstanbul Gayrettepe’de yaşanan yangın faciası tarihte bir ilk değildi. 1982’de yine İstanbul Ataköy'deki gece kulübünde benzer bir yangın kayıtlara geçmiş ve saniyeler içinde pek çok kişi alevler arasında kalarak hayatını kaybetmişti. 2002 yılına dikkat çeken Prof. Dr. Füsun Demirel, "Eksikler var. Dayanımı yüzde 50 düşüyor" diyerek yangın ile yangının çıktığı binaya dair ölümcül gerçeği anlattı.
3.04.2024 Gündem
11 kentte yönetim kadınlarda
11 kentte yönetim kadınlarda 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nin resmi olmayan sonuçlarına göre 81 ilin 11’inde kadın belediye başkan adayları kazandı. Aydın, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep ve Tekirdağ olmak üzere 5 büyükşehri kadın belediye başkanları yönetecek.
2.04.2024 Gündem
Cumhur İttifakı’nda 31 Mart tablosu! AK Parti 12 büyükşehir MHP 8 il kazandı
Cumhur İttifakı’nda 31 Mart tablosu! AK Parti 12 büyükşehir MHP 8 il kazandı Cumhur İttifakı ilk kez seçim yarışını muhalefetin gerisinde tamamladı. AK Parti 12 büyükşehir ve 12 il kazanırken 2019’da kazandığı 14’ü büyükşehir 39 il belediyesinin 18’ini kaybetti. MHP ise 8 ilde kazandı. MHP’nin 2019’da kazandığı 11 ilden 5’i CHP’ye, 2’si AK Parti’ye geçti.
1.04.2024 Gündem
Antalya’da ‘Böcek’ yeniden
Antalya’da ‘Böcek’ yeniden Akdeniz Bölgesi’nde 8 ilin 4’ünü CHP, 3’ünü AK Parti, 1’ini MHP kazandı. Antalya’da resmi olmayan sonuçlara yüzde 48.65 oy alarak yerini koruyan Muhittin Böcek, “Herkesin belediye başkanı olmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğiz” dedi.
1.04.2024 Gündem
CHP, ilçe sayısını 28’e çıkardı
CHP, ilçe sayısını 28’e çıkardı ASLI ÖKTENER- 10 bin 721 sandıkta, yaklaşık 3 milyon 459 bin 970 vatandaşın oy kullandığı İzmir’de seçimlerin kazananı CHP oldu...
1.04.2024 Gündem
İşte kadınların yöneteceği 11 il! Merak edilen sonuçlar geldi
İşte kadınların yöneteceği 11 il! Merak edilen sonuçlar geldi Türkiye'de 61 milyon 441 bin 880 seçmen, yerel yöneticilerini belirlemek için sandık başına gitti. 81 il, 973 ilçe ve 390 belde belediye başkanı ile 50 bin 336 muhtarın belirlendiği seçimde nefes kesen bir yarış yaşandı. 81 ilin 11'inde kadın aday kazandı.
1.04.2024 Gündem
Adana'da seçim sonuçlarında son dakika! Zeydan Karalar güven tazeledi
Adana'da seçim sonuçlarında son dakika! Zeydan Karalar güven tazeledi Adana'da 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde mevcut Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazandı.
31.03.2024 Gündem
Yargıtay'da seçim günü
Yargıtay'da seçim günü Yüksek Mahkemenin 4 yıl boyunca görev yapacak yeni başkanını belirlemek için bugün Yargıtay'da sandık kuruld
25.03.2024 Gündem
Tennis Europe’ta en çok oy Cem Tınaz'a!
Tennis Europe’ta en çok oy Cem Tınaz'a! Tennis Europe’un Seçimli Genel Kurulu, Slovenya’nın Portoroz kentinde 47 ülkeden 140’tan fazla katılımcıyla düzenlendi.
24.03.2024 Tenis
Mansur Yavaş: Sandığa gitmeyenleri götürün
Mansur Yavaş: Sandığa gitmeyenleri götürün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kızımın Mortgage (ipotek) ile 32 yıl taksitle aldığı, taksit taksit tam 32 yıl ödeyeceği bir evi, daha da alalı 2 yıl oldu, 'Mansur Yavaş'ın Londra'da evi var' diyerek, dilinde tüy bitti. Önümüzdeki hafta Allah'ın izniyle bütün belgeleri açıklayacağım. İnşallah yalanlarını yüzlerine çarpacağız dedi.
23.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Oya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.