Oylar

Oylar

Son dakika oylar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan oylar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan oylar haber sayfamızda...

Oylar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.002 oylar haberi bulunmuştur.
İstanbul Valisi Gül'den Ekrem İmamoğlu’na ziyaret
İstanbul Valisi Gül'den Ekrem İmamoğlu’na ziyaret İstanbul Valisi Davut Gül 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığına yeniden seçilen Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti.
16.04.2024 Haberler
İstanbul Valisi Gül'den Ekrem İmamoğlu’na ziyaret
İstanbul Valisi Gül'den Ekrem İmamoğlu’na ziyaret İstanbul Valisi Davut Gül 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığına yeniden seçilen Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti.
16.04.2024 Gündem
CHP'den YSK'ya Hatay için 'tam kanunsuzluk' başvurusu
CHP'den YSK'ya Hatay için 'tam kanunsuzluk' başvurusu CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin olarak Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) 'tam kanunsuzluk hali' nedeniyle başvuru yaptı.
15.04.2024 Gündem
YSK’dan ‘Hatay’ itirazına ret
YSK’dan ‘Hatay’ itirazına ret CHP’nin Hatay seçimlerine ilişkin itiraz başvurusu sonuçsuz kaldı.
9.04.2024 Gündem
YSK'dan Siverek, Halfeti ve Ürgüp kararı
YSK'dan Siverek, Halfeti ve Ürgüp kararı Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Şanlıurfa'nın Siverek ve Halfeti ilçeleri ile Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde seçimlerin yenilenmesi doğrultusunda il seçim kurullarınca alınan kararları kaldırdı.
7.04.2024 Gündem
YSK'dan 2 il ve 20 ilçe için karar
YSK'dan 2 il ve 20 ilçe için karar 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin ardından Yüksek Seçim Kurulu'nda itirazlar değerlendiriliyor. Seçim sonuçlarına yönelik itirazları görüşmek üzere toplanan YSK, partilerin itirazlarını karara bağladı.
7.04.2024 Gündem
Kütahya'da geçersiz oyların sayım işlemi sona erdi! İşte sonuç...
Kütahya'da geçersiz oyların sayım işlemi sona erdi! İşte sonuç... Kütahya’da yapılan itirazlar sonrasında geçersiz oyların tamamı sayıldı. CHP'li Eyüp Kahveci 571 oy farkıyla ilk sırada yer aldı.
7.04.2024 Gündem
YSK, Van için gerekçeli kararını açıkladı
YSK, Van için gerekçeli kararını açıkladı Yüksek Seçim Kurulu, Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan hakkında gerekçeli kararını açıkladı.
6.04.2024 Gündem
YSK'dan yapılan itirazlara karar çıktı! İşte karar verilen il ve ilçeler
YSK'dan yapılan itirazlara karar çıktı! İşte karar verilen il ve ilçeler 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından siyasi partilerin itirazları Yüksek Seçim Kurulu’nda (YSK) değerlendirilmeye devam ediyor.
6.04.2024 Gündem
Kılıçdaroğlu seçimi değerlendirdi: İmamoğlu beni aramadı
Kılıçdaroğlu seçimi değerlendirdi: İmamoğlu beni aramadı CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilk seçim değerlendirmesini yaptı. Bir televizyon kanalına konuşan Kılıçdaroğlu, Partide yakın zamanda bir Kurultay olmayacağını düşündüğünü söyledi. Siyaseti bırakmayacağının sinyalini veren Kılıçdaroğlu, CHP'nin başarısını 3 nedene bağladı.
6.04.2024 Gündem
İmamoğlu ve 26 ilçe belediye başkanı Anıtkabir'i ziyaret etti
İmamoğlu ve 26 ilçe belediye başkanı Anıtkabir'i ziyaret etti Yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, 26 ilçe belediye başkanıyla birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti.
6.04.2024 Gündem
Gaziosmanpaşa’da CHP kazandı
Gaziosmanpaşa’da CHP kazandı AK Parti’nin itirazı üzerine oyların yeniden sayılmasına karar karar verilen İstanbul Gaziosmanpaşa’da oy sayımı ikinci günün akşamında sonuçlandı.
5.04.2024 Gündem
Kayseri Yeşilhisar'da itiraz üzerine oylar tekrar sayıldı: Halit Taşyapan yeniden kazandı
Kayseri Yeşilhisar'da itiraz üzerine oylar tekrar sayıldı: Halit Taşyapan yeniden kazandı Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, İYİ Parti ve AK Parti'li yetkililerin İlçe Seçim Kuruluna yaptığı itiraz sonrası oylar yeniden sayıldı. Sayım sonucu, AK Parti'li mevcut Belediye Başkanı Halit Taşyapan, 4 bin 355 oyla yeniden başkan seçildi.
5.04.2024 Gündem
Hatay için itiraz edildi! CHP oyların yeniden sayılmasını istiyor
Hatay için itiraz edildi! CHP oyların yeniden sayılmasını istiyor Hatay'da yerel seçim sonrası sular durulmuyor. CHP, oy farkının 2 bin 735’e gerilediğini belirterek oyların yeniden sayılmasını istiyor.
4.04.2024 Gündem
Oy pusulaları kayboldu! Mahalle 2 Haziran'da yeniden sandık başına gidecek
Oy pusulaları kayboldu! Mahalle 2 Haziran'da yeniden sandık başına gidecek Ordu’nun Fatsa ilçesinde 2 adayın eşit oy alması nedeniyle yapılan itirazın ardından yeniden sayım yapıldı. Sayım sırasında geçersiz oy pusulalarının kaybolduğunun tespit edilince muhtarlık seçimlerinin 1 mahallede yeniden yapılmasına karar verildi.
4.04.2024 Gündem
Oylar çalındı, ortalık karıştı: Tutanakta 16 torbadan 17 oy çıktı
Oylar çalındı, ortalık karıştı: Tutanakta 16 torbadan 17 oy çıktı Samsun'un Tekkeköy ilçesi Yazılar Mahallesi’nde 2 adayın yarıştığı seçimde sayım yapılırken oyların bir kısmı çalındı. Şüpheli yakalanırken, seçim sonuç tutanağına göre diğer adaya 10 oy fark atan, yeniden yapılan sayımda ise çalınan oyların tamamının kendisine ait olduğu belirlenen Şemsi Yılmaz muhtar seçildi.
4.04.2024 Gündem
Film gibi olayın yaşandığı Edirne'de seçimler yenileniyor! Son sandıkta kriz
Film gibi olayın yaşandığı Edirne'de seçimler yenileniyor! Son sandıkta kriz Edirne'de seçim günü temizlik görevlisinin sayılmayan muhtarlık oy pusulalarını çöpe atması, seçimin yenilenmesine neden oldu.
4.04.2024 Gündem
Destici'den YSK'nın Van kararına ilişkin açıklama
Destici'den YSK'nın Van kararına ilişkin açıklama Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK), Van'da seçimi kazanan DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'a mazbatanın verilmesi kararına ilişkin, “Yüksek Seçim Kurulu mazbatayı bu terör sevicisine vermişse, o zaman bunu verme gerekçelerini hukuki açısından kamuoyuyla paylaşmalı, bizleri tatmin etmelidir. Vatandaşımıza, milletimize tatmin edici bir açıklama yapmak zorundadır” dedi.
3.04.2024 Gündem
Gaziosmanpaşa'da seçim: Oylar yeniden sayılıyor
Gaziosmanpaşa'da seçim: Oylar yeniden sayılıyor AK Parti'nin itiraz başvurusu sonrası, Gaziosmanpaşa İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'nda oyların yeniden sayımı saat 11.00 itibarıyla başladı. AK Parti ve CHP'den 50'şer görevlinin takip ettiği sayım sırasında gerginlik de yaşanıyor.
3.04.2024 Gündem
Muhtar Seçim Sonuçları 2024 SORGULAMA | 📌31 Mart Muhtarlık seçim sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? 81 il Muhtarlık seçimi oy oranı
Muhtar Seçim Sonuçları 2024 SORGULAMA | 📌31 Mart Muhtarlık seçim sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? 81 il Muhtarlık seçimi oy oranı Türkiye, yeni dönem yerel yöneticilerini belirlemek üzere 31 Mart günü sandıklara gitti. 2024 Mahalli İdareler Seçimi ile; velediye başkanları, büyükşehir belediye başkanları, belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar için oylar kullanıldı. Seçmen ise mahalle muhtarı seçim sonuçlarını sorguluyor. Peki, muhtar sonuçları nereden, nasıl öğrenilir?
3.04.2024 Bilgi Rehberi
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Gaziosmanpaşa açıklaması
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Gaziosmanpaşa açıklaması İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CHP'nin kazandığı Gaziosmanpaşa'da oyların yeniden sayılacağını açıkladı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulundu.
2.04.2024 Gündem
Suat Kılıç: Gelecek bir anayasa değişikliği teklifine 'evet' diyebiliriz
Suat Kılıç: Gelecek bir anayasa değişikliği teklifine 'evet' diyebiliriz Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç "Kazanan belediye başkanı hangi partiden olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti'nin kaynak ve kabiliyetlerini insanların hizmeti için seferber etmesi gerekir. Her partili belediye başkanından bir beklentim var. Ne olur israfı, şatafatı önleyin. Gösterişten uzaklaşın. Makam arabalarına, makam odalarına para harcamayın. Makam ağırlamalarına temsil giderlerine ayrılan bütçeleri sıfırlayın, sıfırlayın derken kullanmayın. Ve gerçek ihtiyaç sahiplerine bu imkanları aktarın" dedi.
2.04.2024 Gündem
CHP Pendik Belediye Başkan adayı Balyalı'dan itiraz başvurusu
CHP Pendik Belediye Başkan adayı Balyalı'dan itiraz başvurusu Cumhuriyet Halk Partisi Pendik’te oyların yeniden sayımı için Pendik İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na başvuruda bulundu. CHP Pendik Belediye Başkan adayı Tarık Balyalı, öğle saatlerinde avukatları, ilçe başkanı ve parti üyeleriyle Pendik İlçe Seçim Kuruluna yapılan itiraz sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu.
2.04.2024 Gündem
Sandıkların kapanmasına 20 dakika kala adaylığı iptal edildi! Nedeni şaşkına çevirdi
Sandıkların kapanmasına 20 dakika kala adaylığı iptal edildi! Nedeni şaşkına çevirdi Adana'da 6 ay boyunca hazırlık yapıp muhtar adayı olarak seçime katılan Fahri Gürlekoğlu sandıkların kapanmasına 20 dakika kala adaylığının iptal edildiğini öğrendi. İptal gerekçesiyle büyük şaşkınlık yaşayan Gürlekoğlu; "Kanunu araştırdık ama maalesef hiçbir hak iddia edemedik" dedi.
2.04.2024 Haberler
Sandıkların kapanmasına 20 dakika kala adaylığı iptal edildi! Nedeni şaşkına çevirdi
Sandıkların kapanmasına 20 dakika kala adaylığı iptal edildi! Nedeni şaşkına çevirdi Adana'da 6 ay boyunca hazırlık yapıp muhtar adayı olarak seçime katılan Fahri Gürlekoğlu sandıkların kapanmasına 20 dakika kala adaylığının iptal edildiğini öğrendi. İptal gerekçesiyle büyük şaşkınlık yaşayan Gürlekoğlu; "Kanunu araştırdık ama maalesef hiçbir hak iddia edemedik" dedi.
2.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Oylar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.