Polis, halkı 'corona virüs'e karşı oyun havasıyla uyardı
Polis, halkı 'corona virüs'e karşı oyun havasıyla uyardı Zongudak'ta, corona virüs salgınına karşı anons yapıp, halkı dışarı çıkmamaları konusunda uyaran polis ekibi, vatandaşlara moral vermek için oyun havası çalıp oynadı.
31.03.2020 Haberler
Düğün gecesi akılalmaz olay! Damat karakola, gelin hastaneye gitti
Düğün gecesi akılalmaz olay! Damat karakola, gelin hastaneye gitti Muğla'da bir çiftin düğününde iki aile arasında müzik nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Olay nedeniyle fenalaşan gelin Eda Atmaca hastaneye kaldırılırken, özel hareket polisi olan damat Mehmet İrşad Y., kendisine saldırmak isteyen grubu havaya 2 el ateş ederek uzaklaştırınca karakola götürüldü.
11.09.2019 Haberler
Düğünde oyun havası dehşeti
Düğünde oyun havası dehşeti İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir düğünde, gelin ve damat aileleri arasında oyun havası sırasında çıkan silahlı kavgada kan aktı. Dehşete düşüren olayda 1 kişi hayatını kaybederken, olay sonrası saldırganların peşine düşen damat, zanlıların kullandığı motosiklete çarptı ve şahıslar yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Torbalı ilçesine bağlı Çapak Mahallesi'nde bir düğün töreni yapılıyordu. Gerçekleşen düğünde, gelin damadın aileleri arasında oyun havası sırasında 'oynama' kavgası yaşandı. Gelin ile damadın akrabaları arasında ilk önce sözlü tartışma yaşandı. Çıkan kavga önce yatıştırıldı. Kavgaya karışan Ahmet B. ile Anıl Ö. düğünden sonra silahlanıp yeniden düğünün yapıldığı alana geldi. Saat 01.20 sularında motosiklet ile meydana gelen iki kişi rastgele sağa-sola tüfek ile ateş açtı. Tüfekten çıkan saçma 63 yaşındaki Yusuf Topal’a isabet etti. Yaşlı adam, sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle birlikte hastaneye kaldırıldı. Topal, yapılan ilk müdahale sonrasında İzmir Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Doktorların tüm müdahalesine rağmen Yusuf Topal kurtarılamayarak hayatını kaybetti. DAMAT PEŞLERİNE DÜŞTÜ Dehşet sonrası, olay yerinden kaçan iki şahsın peşine düşen damat Halil D., arabdüşa ile tüfekle ateş açan zanlıların kullandığı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki şahıs yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Jandarma tarafından yakalanan şahıslar, daha sonra da tedavilerin ardından adliyeye sevk edildi.
11.09.2019 Yaşam
Bu robotlar mangal yapıyor, oyun havası oynuyor
Bu robotlar mangal yapıyor, oyun havası oynuyor Akınsoft firması bünyesindeki AkınRobotics tarafından dizayn edilen ADA GH5'ler, havaalanları, eğitim kurumları, hastaneler, otogarlar, oteller, alışveriş merkezleri, mağazalar, marketler, restoran ve kafelerin yanı sıra konser, açılış, kutlama gibi organizasyonlarda görev alabiliyor. İnsansı robotlar ayrıca ürün tanıtma, broşür dağıtma, plaket takdimi, yol gösterme ve tezgahtarlık ile evlerde temizlik, yemek yapımı, çay demleme, çiçek sulama gibi işleri yapabiliyor.   Bu özelliklerin yanı sıra koreografi eşliğinde dans edebilme özelliğine sahip ADA GH5'ler, Türk örf ve adetlerine uygun bir şekilde, birbirleriyle bağlantı kurup senkronize olarak, Ankara oyun havası olarak bilinen "Erik Dalı" oynayabiliyor, mangal yapabiliyor.
11.09.2019 Haberler
Gelinlik giyen dede genç kızlara taş çıkardı
Gelinlik giyen dede genç kızlara taş çıkardı Gelinlik giyen dede genç kızlara taş çıkardı
11.09.2019 İlginç Videolar
Kenan İmirzalıoğlu'ndan misket şov
Kenan İmirzalıoğlu'ndan misket şov 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programıyla ünlenen Bülent Emrah Parlak ve Burcu Gönder dünyaevine girdi. Geçtiğimiz aylarda 7 yıllık ilişkilerini bitiren ikili barıştı ve soluğu nikah masasında aldı. Baltalimanı'ndaki Portaxe'de düzenlenen düğün töreninde pek çok ünlü isim katıldı. Kenan İmirzalıoğlu oynadığı, oyun havasıyla herkesi coşturdu.
11.09.2019 Magazin
Adnan hoca ve kedicikleri 'Ankara'nın Bağları' ile coştu!
Adnan hoca ve kedicikleri 'Ankara'nın Bağları' ile coştu! Adnan hoca ve kedicikleri 'Ankara'nın Bağları' ile coştu
11.09.2019 Televizyon
Kedicik Beyza 'Dilara' şarkısıyla döktürdü!
Kedicik Beyza 'Dilara' şarkısıyla döktürdü! Kedicik Beyza 'Dilara' şarkısıyla döktürdü.
11.09.2019 Televizyon
Takla atan araçta oyun havası çalmaya devam etti
Takla atan araçta oyun havası çalmaya devam etti Düzce'nin Akçakoca ilçesinde takla atan otomobilde 1 kişi yaralandı. takla atan otomobilde kaza sonrası hala oyun havası çalması dikkatlerden kaçmadı. Edinilen bilgiye göre, Akçakoca Sapak mevkiinden Ayazlı Mahallesine giden 81 KF 296 plakalı Ş.Ç. idaresindeki otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak durdu. araçta tek başına bulunan sürücü Ş. Ç. yaralı olarak Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza sonrası araç teybinden yüksek sesle çalan müzik dikkatlerden kaçmadı. Kaza sonrasında hurdaya dönen araç polis ekiplerinin gözetiminde çekiciye yüklenerek kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam