Özalp

Özalp

Son dakika Özalp haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Özalp gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Özalp haber sayfamızda...

Özalp

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.438 özalp haberi bulunmuştur.
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ve Pınar'ın birliğiyle Ateşböceği Öğrenim Birimleri'ne eklediği Tasarım Mucitleri Ateşböceği TIR'ı, Adıyaman'daki ikinci durağında çocuklarla buluştu. Geçen sene Kasım ayından bu yana Adıyaman'da Altınşehir İlkokulu'nun bahçesinde konumlanan Tasarım Mucitleri Ateşböceği, nisan ayı itibarıyla Şehit Mehmet Kılıç İlkokulu'nda eğitime başladı. Bugüne kadar bin 500 çocuğa ulaşan program ile 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak hedefleniyor.
19.04.2024 Çocuk
Adıyaman'a çıkarma! 7 bin 500 çocuk eğitim alacak
Adıyaman'a çıkarma! 7 bin 500 çocuk eğitim alacak Yaşar Topluluğu markalarından Pınar'ın Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı aracılığı ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) iş birliğiyle Ateşböceği Öğrenim Birimleri'ne eklediği Tasarım Mucitleri Ateşböceği TIR'ı, Adıyaman'daki ikinci durağında çocuklarla buluştu
19.04.2024 Ekonomi
Sahibinden.com yeni uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının hayatını kolaylaştırıyor
Sahibinden.com yeni uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının hayatını kolaylaştırıyor Sahibinden.com, Cerebrum Teknoloji ile iş birliği yaparak geliştirdiği yapay zekâ tabanlı İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının deneyimini iyileştirmeye ve çalışma hayatına katkı sağlamaya devam ediyor.
3.04.2024 Teknoloji
Kırklareli'de MHP'li Derya Bulut, belediye başkanı seçildi
Kırklareli'de MHP'li Derya Bulut, belediye başkanı seçildi Kırklareli'de 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, MHP'li Derya Bulut, belediye başkanı seçildi.
1.04.2024 Gündem
Van'da seçim sonuçları belli oldu! İşte kazanan isim
Van'da seçim sonuçları belli oldu! İşte kazanan isim Van’da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı Abdullah Zeydan kazandı. 12 ilçede DEM Parti, 1 ilçede ise AK Parti başkan çıkardı.
31.03.2024 Gündem
Amasya seçim sonuçlarında son dakika! Kazanan isim Turgay Sevindi oldu
Amasya seçim sonuçlarında son dakika! Kazanan isim Turgay Sevindi oldu CHP, 47 yıl sonra Amasya Belediyesi’ni kazandı. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde CHP’nin adayı Turgay Sevindi resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanı oldu.
31.03.2024 Gündem
2024 ÖZALP SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Van Özalp Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 ÖZALP SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Van Özalp Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Van Özalp Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Özalp ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Van Özalp Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Eserler 500 dolardan alıcı buluyorlar! 'Benden başka bu işi yapabileni tanımıyorum'
Eserler 500 dolardan alıcı buluyorlar! 'Benden başka bu işi yapabileni tanımıyorum' Hatay'ın Defne ilçesinde yaşayan Ali Özalp, özenle ortaya çıkardığı eserleri 500 dolardan başlayan fiyatlarla satıyor.
31.03.2024 Gündem
Öğrenci servisi devrildi: 1 ölü
Öğrenci servisi devrildi: 1 ölü Siirt’in Şirvan ilçesine bağlı Pirinçli köyünde kontrolden çıkan öğrenci servisi devrildi.
30.03.2024 Gündem
'Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip'ten şiddet itirafı!
'Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip'ten şiddet itirafı! 'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Duygu' karakteriyle tanınan Hayâl Garip, geçtiğimiz yıl aşk yaşadığı Serkan K. tarafından şiddete uğradığını açıkladı. Dava açtığını söyleyen ve bugün duruşması olan ünlü isim, yaşadıklarını takipçileriyle paylaştı.
29.03.2024 Cadde
Van'da kar yağışı etkili oldu! Okullar tatil edildi, iki ayrı bölgeye çığ düştü
Van'da kar yağışı etkili oldu! Okullar tatil edildi, iki ayrı bölgeye çığ düştü Van'da sabah saatlerinde etkisini gösteren yağmur, akşam saatlerinde yerini kara bıraktı. Mart ayında lapa lapa yağan kar, kısa sürede her yeri beyaza bürüdü. 11 ilçede okullar tatil edildi.
19.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi CHP binasındaki para sayma görüntüleriyle ilgili konuşan Erdoğan, 'İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi. Milletimiz bu sinsi ve kirli oyunların hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracak.' dedi.
15.03.2024 Gündem
Çetin Emeç ölümünün 34'üncü yılında mezarının başında anıldı
Çetin Emeç ölümünün 34'üncü yılında mezarının başında anıldı Suadiye'deki evinin önünde 7 Mart 1990 günü uğradığı silahlı saldırıda 55 yaşında hayatını kaybeden Hürriyet Gazetesi eski Genel Yayın Müdürü Çetin Emeç ile şoförü Sinan Ercan mezarları başında anıldı.
7.03.2024 Gündem
Sanatçı tanımına alternatif yorum
Sanatçı tanımına alternatif yorum Dövme stüdyosu ile sanat galerisi aynı mekânda buluştu. Günümüz pratikleri moda tabirle ‘hibrit’ sanat ve sanatçıya doğru evrilirken “İkinci Seans” dövme, eser, sanatçı arasındaki ayrımı kaldırıyor.
26.02.2024 Kültür Sanat
Teröristbaşının fotoğrafını köprüye asan 2 kişi yakalandı
Teröristbaşının fotoğrafını köprüye asan 2 kişi yakalandı Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterini köprüye asan B.A. ile M.K. yakalanarak gözaltına alındı.
10.02.2024 Gündem
Van'da çığ meydana geldi! Duvarları yıkıp evin içine girdi
Van'da çığ meydana geldi! Duvarları yıkıp evin içine girdi Gece yarısı Van'da çığ meydana geldi. Özalp'te çığ evin duvarını yıkıp içeri kadar doldu ve anne ile 2 çocuğu zor kurtuldu.
6.02.2024 Gündem
Meteoroloji haritayı güncelledi! 12 ile çığ uyarısı geldi hava sıcaklığı artıyor
Meteoroloji haritayı güncelledi! 12 ile çığ uyarısı geldi hava sıcaklığı artıyor Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmesi bekleniyor. Hava sıcaklıkları bazı illerde 20 dereceye kadar çıkacak. Öte yandan 12 ile çığ uyarısı verildi. İşte detaylar...
6.02.2024 Gündem
Son dakika haberi... Meteoroloji'den yeni uyarı geldi! Okullar tatil edildi
Son dakika haberi... Meteoroloji'den yeni uyarı geldi! Okullar tatil edildi Meteoroloji haritayı güncelledi. Birçok kent için kar, sağanak ve fırtına uyarısı yapıldı. Üç ilde ise okullar kar nedeniyle tatil edildi. Artvin Şavşat'ta kar kalınlığı 1 metreyi aştı, hoparlörlerden çığ uyarısı yapıldı. Başta İstanbul, Ankara olmak üzere tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
6.02.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji saat verip uyardı! Kar, sağanak, fırtına alarmı
Son dakika... Meteoroloji saat verip uyardı! Kar, sağanak, fırtına alarmı Meteoroloji yeni haritayı paylaştı. Kar, karla karışık yağmur ve fırtına uyarıları peş peşe geldi. Sarı ve turuncu kod uyarısı yapılan 12 kentte alarm verildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu raporu…
5.02.2024 Gündem
Peş peşe okul tatil haberleri! Kar nedeniyle 1 gün ara
Peş peşe okul tatil haberleri! Kar nedeniyle 1 gün ara Bingöl’ün Karlıova ilçesinde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar yarın tatil edildi. Öte yandan Van'ın iki ilçesinde de eğitime bir gün ara verildi.
4.02.2024 Gündem
Öğle saatlerinden itibaren başlayacak! Meteoroloji yeni raporu yayımladı
Öğle saatlerinden itibaren başlayacak! Meteoroloji yeni raporu yayımladı Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Batı Karadeniz'in doğusu ile Doğu Karadeniz için fırtına uyarısı geldi. Hava sıcaklıklarının ise hafta başından itibaren artarak ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.
4.02.2024 Gündem
Van'da 6 aylık Şerzan bebek, beşiğinde yanarak can verdi
Van'da 6 aylık Şerzan bebek, beşiğinde yanarak can verdi Van'da tek katlı evde çıkan yangında, 6 aylık Şerzan bebek beşiğinde yanarak can verdi. Anne ve baba Rıfat Güler ise alevlerin arasından son anda kurtarıldı.
29.01.2024 Gündem
Anne ve baba son anda kurtarıldı! 6 aylık Şerzan bebek yanarak can verdi
Anne ve baba son anda kurtarıldı! 6 aylık Şerzan bebek yanarak can verdi Van'ın Özalp ilçesine bağlı Çavuşlar Mahallesi'nde tek katlı evde çıkan yangında, 6 aylık Şerzan bebek beşiğinde yanarak can verdi. Anne Güler ve baba Rıfat Güler ise ekipler tarafından son anda alevlerin arasından kurtarıldı. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.
29.01.2024 Gündem
Van'da hava eksilere inince meşhur Sıhke Göleti dondu! Göletin donmuş yüzeyi, güzel görüntüler oluşturdu
Van'da hava eksilere inince meşhur Sıhke Göleti dondu! Göletin donmuş yüzeyi, güzel görüntüler oluşturdu Van'da günlerdir süren kar yağışı sonrası hava sıfırın altında 9 dereceleri gördü. Van-Özalp kara yolu üzerindeki meşhur Sıhke Göleti buz tuttu. İşte görenleri hayran bırakan o kareler...
15.01.2024 Gündem
Türkiye'de hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde sürdüğü tek il
Türkiye'de hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde sürdüğü tek il Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 2023 Aralık ayı sıcaklık ve yağış raporları hazırlandı.
15.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Özalp ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.