Kabus yolu! 'Ön camımı kırarak bagaja kadar ilerledi'
Kabus yolu! 'Ön camımı kırarak bagaja kadar ilerledi' Trabzon Yomra ilçesinde Özdil- Oymalı grup yolundaki taş ocağından yola düşen kayalar tehlike oluşturuyor. Yöre halkı, kaya düşmelerine karşı önlem alınmasını istedi.
29.05.2021 Gündem
Son dakika: Yılmaz Özdil'in villasındaki kaçak eklentiler yıkılıyor
Son dakika: Yılmaz Özdil'in villasındaki kaçak eklentiler yıkılıyor Son dakika haberine göre Muğla'nın Bodrum ilçesinde yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara aykırı yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye çıkarılan villanın kaçak eklentilerinin yıkımına başlandı.
30.05.2020 Gündem
Özdil'den 'laik yobazlar' çıkışı
Özdil'den 'laik yobazlar' çıkışı CNNTürk'de Aykırı Sorular programına katılan Yılmaz Özdil'in laiklerle ilgili sözleri yeni bir tartışmayı başlatacak gibi. Tam çağdaşlığın kadınların özgürlüğüne inanmak olduğunu belirten Özdil, kadının örtünmesinin özgürlüğe inanmadığı anlamına gelmediğini belirterek, "Bu Laik yobazların getirdiği bir anlayış. Laik yobazlar da var elbette. Bugün itibariyle baktığınızda Mustafa Kemal'in ilkelerine inanan büyük bir çoğunluk var ve dolayısıyla devrim başarılı olmuştur" sözleri dikkat çekti. Özdil'in programdaki diğer açıklamaları ise şöyle...
11.09.2019 Haberler