Özel Araç

Özel Araç

Son dakika özel araç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan özel araç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan özel araç haber sayfamızda...

Özel Araç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.822 özel araç haberi bulunmuştur.
GTA 5 Hileleri 2024: GTA V Araba, Para, Ölümsüzlük, Uçak, Silah, Motor Hileleri, Şifreleri ve Kodları
GTA 5 Hileleri 2024: GTA V Araba, Para, Ölümsüzlük, Uçak, Silah, Motor Hileleri, Şifreleri ve Kodları Dünyanın en popüler oyunları arasında yer alan GTA 5, Grand Theft Auto serisinin yedinci ana oyunudur. Piyasaya sürüldüğü 2013 yılında milyonlarca kişi tarafından beğenilip oynanmaya başlamıştır. Rockstar North tarafından geliştirilmiş ve Rockstar Games tarafından piyasaya sürülmüştür. Oyunda yer alan bazı göreveler vardır. Ancak görevleri tamamlamak zorlaşabilir. GTA V'de görevleri kolaylaştırabilmek adına GTA 5 hileleri vardır. Bu hile kodları oyuncuların zaman kaybetmeden ve kolayca görevlerini yerine getirmesini sağlar. Bu hileler XBOX, PS3, PS4 ve PC'lerde aktif hale getirilebilir. GTA V araba, para, ölümsüzlük, uçak, silah, motor hileleri ve kodları ile detaylı bilgi için "GTA 5 Hileleri" içeriğimize göz atabilirsiniz.
15.01.2024 Oyun
İstanbul Arkeoloji Müzesi İstanbul'da Nerededir, Nasıl Gidilir? 2023 Giriş Ücreti Ve Ziyaret Saatleri
İstanbul Arkeoloji Müzesi İstanbul'da Nerededir, Nasıl Gidilir? 2023 Giriş Ücreti Ve Ziyaret Saatleri Arkeoloji müzeleri, ülke ve dünya tarihine ışık tutan önemli müze kuruluşlarıdır. Pek çok değerli tarihi eserin sergilendiği ve milyonlar ile buluştuğu arkeoloji müzeleri gezilecek yerler listesinde üst sıralarda yer alıyor. Bunlardan biri de İstanbul Arkeoloji Müzesi. İstanbul Arkeoloji Müzesi İstanbul'da nerededir, nasıl gidilir? 2024 Giriş ücreti ve ziyaret saatleri hakkında bilgileri derledik.
2.01.2024 Tatil
Sabiha Gökçen Havalimanı Nerede? Sabiha Gökçen'e Nasıl Gidilir? (2024)
Sabiha Gökçen Havalimanı Nerede? Sabiha Gökçen'e Nasıl Gidilir? (2024) Yurt içi veya yurt dışı seyahatleri düzenleyecek olanlar, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın nerede olduğunu merak etmektedir. Sabiha Gökçen Havalimanı'na kolay bir şekilde ulaşım sağlamak mümkündür. Peki, Sabiha Gökçen Havalimanı nerede? Sabiha Gökçen'e nasıl gidilir? Bilinmesi gerekenleri sizler için hazırladık.
1.01.2024 Gündem
Etnografya Müzesi Ankara İlinde Nerededir, Nasıl Gidilir? 2024 Giriş Ücreti Ve Ziyaret Saatleri
Etnografya Müzesi Ankara İlinde Nerededir, Nasıl Gidilir? 2024 Giriş Ücreti Ve Ziyaret Saatleri Günümüzde Etnografya Müzesi yerli ya da yabacı pek çok sayıda turist için mutlaka ülkemizde görülmesi gereken müzeler arasında en önemlilerinden olmaktadır. Bu nedenle sizler için Etnografya Müzesi detaylı bir şekilde araştırdık ve sizlere derledik.
1.01.2024 Tatil
ÖSYM Başkanı açıkladı: 1,6 milyon adaya ücretsiz hizmet
ÖSYM Başkanı açıkladı: 1,6 milyon adaya ücretsiz hizmet Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 2023 yılında sınavlara başvuran depremzede, şehit yakını, gazi ve gazi yakını 1 milyon 614 bin 280 adaya, ücretsiz başvuru, tercih ve yerleştirme hizmeti verildiğini açıkladı.
28.12.2023 Gündem
GAYRİMENKUL MAL SATIŞ İLANI
GAYRİMENKUL MAL SATIŞ İLANI GAYRİMENKUL MAL SATIŞ İLANI 1-Satışa çıkarılan gayrimenkulün bulunduğu mahalle, cadde, sokak, kapı ve daire numarası : Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Güzeloba Mahallesi,2365 Sokak Nihat Ömür Sitesinde bulunan 8009 Ada, 2 Parsel, 2365 Sokak No:46 A Blok Zemin Kat 2 Nolu Bağımsız bölüm mesken vasfındaki gayrimenkul2- Satışa çıkarılan gayrimenkulün durumu, tapu kaydı, varsa kadastro çapı, evsafı ile hususi vasıfları, müştemilat ve eklentileri : Antalya İli, Muratpaşa İlçesi Güzeloba Mahallesinde bulunan 8009 Ada, 2 Parsel, 2365...
6.11.2023 Resmi İlanlar
Seda Sayan'dan engelli hayranını duygulandıran jest
Seda Sayan'dan engelli hayranını duygulandıran jest Seda Sayan, geçtiğimiz gün İzmir Menemen'de sahneye çıktı. Ünlü sanatçı, 20 yıl önce sabah programına seyirci olarak çıkan engelli hayranını özel araç göndererek, yaklaşık dört saat uzaklıktaki Denizli'den getirtti.
7.09.2023 Cadde
Kolejlerde servis ücreti tartışması
Kolejlerde servis ücreti tartışması Özel okullardaki veliler, devlettekilerden 2-3 katı daha fazla servis ücreti ödüyor. Servisçiler ve velilerin yaptığı açıklamalara göre okulların, yöneticiler ve personel için araç talep etmeleri rakamları artırıyor. Özel okul yetkilileri ise ‘Hiçbir çıkarımız yok’ diyor.
11.08.2023 Eğitim
Şiddetli karın ağrısı ile hastaneye gitti! Hayatının şokunu yaşadı
Şiddetli karın ağrısı ile hastaneye gitti! Hayatının şokunu yaşadı Ankara’da tedavi gördüğü özel hastanede yapılan ameliyattan yaklaşık 8 ay sonra şiddetli karın ağrısı şikayetiyle başka bir hastaneye başvuran Şadiye Boyun’un (54) çekilen röntgeninde karın bölgesinde ameliyat makası olduğu ortaya çıktı.
16.07.2023 Haberler
Şiddetli karın ağrısı ile hastaneye gitti! Hayatının şokunu yaşadı
Şiddetli karın ağrısı ile hastaneye gitti! Hayatının şokunu yaşadı Ankara’da tedavi gördüğü özel hastanede yapılan ameliyattan yaklaşık 8 ay sonra şiddetli karın ağrısı şikayetiyle başka bir hastaneye başvuran Şadiye Boyun’un (54) çekilen röntgeninde karın bölgesinde ameliyat makası olduğu ortaya çıktı.
16.07.2023 Gündem
Çan-Biga Karayolu'nda 2 ayrı kaza! 7 kişi yaralandı
Çan-Biga Karayolu'nda 2 ayrı kaza! 7 kişi yaralandı Çan-Biga Karayolu'nda aynı anda meydana gelen 2 ayrı kazada 7 kişi yaralandı. Her iki kazayla ilgili jandarma soruşturma başlattı.
29.06.2023 Gündem
ABD’den Bakü-Erivan diplomasisi
ABD’den Bakü-Erivan diplomasisi Azerbaycan ile Ermenistan arasında Laçin koridoru konusunda anlaşmazlık sürerken, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken iki ülke arasında barışın korunması amacıyla diplomatik girişim başlattı.
2.05.2023 Dünya
Bergama Nerede, Nereye Bağlı? Kısaca Bergama İlçesi Hakkında Bilgiler
Bergama Nerede, Nereye Bağlı? Kısaca Bergama İlçesi Hakkında Bilgiler Halk arasında Bergama olarak bilinen bu yerin gerçek adı Pergamon’dur. Kültürel ve tarihi yapısı ile birlikte oldukça önemli yere sahiptir. Bergama antik kenti mutlaka görülmesi gereken yerler arasındadır. Bergama nerede, nereye bağlı? Bergama hakkında merak edilen tüm detaylar.
27.04.2023 Tatil
İstanbul Valiliği duyurdu! TEKNOFEST 2023 etkinlik alanına gidiş güzergahlarını açıkladı
İstanbul Valiliği duyurdu! TEKNOFEST 2023 etkinlik alanına gidiş güzergahlarını açıkladı İstanbul Valiliği, Atatürk Havalimanı’nda yapılacak olan TEKNOFEST 2023 etkinlik alanına gidiş güzergahlarını açıkladı.
25.04.2023 Gündem
Sivas Tren Garı Nerede? Telefon Numarası, Bilet Fiyatları, Sefer Saatleri Ve Yol Tarifi
Sivas Tren Garı Nerede? Telefon Numarası, Bilet Fiyatları, Sefer Saatleri Ve Yol Tarifi Sivas tren garı Sivas'ın şehir merkezinde yer alır. İç Anadolu bölgesinde yer alan Sivas 17 ilçesi bulunan bir şehirdir. Sivas tren garı Sivas 4 Eylül stadyumunun karşısında bulunur. Sivas tren garı nerededir, numarası nedir ve sefer saatleri nelerdir sizler için derledik.
7.04.2023 Tatil
Tokat Havalimanı - Ulaşım, Yol Tarifi Ve Otopark Ücretleri
Tokat Havalimanı - Ulaşım, Yol Tarifi Ve Otopark Ücretleri Tokat Türkiye’nin Karadeniz Bölgesi’nde bulunan turistik illerinden biridir. Tokat Havalimanı’nın konum bilgileri ve ulaşım yolları Tokat’a gitmek isteyen kişiler tarafından merak edilmekte ve araştırılmaktadır. İşte, merak edilen tüm detaylar.
7.04.2023 Tatil
İzmir Adnan Menderes Havalimanı - Ulaşım, Yol Tarifi, Havaş Saatleri Ve Otopark Ücretleri
İzmir Adnan Menderes Havalimanı - Ulaşım, Yol Tarifi, Havaş Saatleri Ve Otopark Ücretleri İzmir Adnan Menderes Havalimanı en yüksek yolcu trafiğine sahip olan havalimanlarından biridir. İzmir Gaziemir ilçesinde yer alan havalimanı iç ve dış hatlara sahiptir. İzmir Adnan Menderes Havalimanının 29 havayolu ile dış hatlarda, 6 havayolu ile de iç hatlarda uçuşu vardır. İzmir Adnan Menderes Havalimanına nasıl gidilir, otopark ücretleri nelerdir ve Havaş saatleri kaçtır sizler için derledik.
7.04.2023 Tatil
Martı CEO’sundan erişim engeli açıklaması
Martı CEO’sundan erişim engeli açıklaması İstanbul Otomobilciler Esnaf Odası'nın başvurusu üzerine, araç paylaşım uygulaması 'Martı TAG' ve 'Martı Motosiklet' uygulamasına erişim engeli getirilmişti. Karara itiraz edeceklerini söyleyen Martı CEO’su Oğuz Alper Öktem, “Martı kurumsal bir şirket, TAG yüzde 100 yasal bir hizmet. Biz daha dün New York Borsası'nda Türk bayraklarıyla karşılandık. Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil ediyoruz ve burada bunu yaşamaktan maalesef çok büyük üzüntü duyuyoruz. Ama hukuki süreç uzun bir süreç, mücadelemize devam edeceğiz. TAG gibi bir hizmeti İstanbullunun beğendiği değil, bayıldığı bir hizmeti de 3-5 taksi baronuna ve Eyüp Aksu’ya da yedirmeyiz” dedi.
9.03.2023 Ekonomi
Mahkemeden 'Martı Tag' ve 'Martı Motosiklet' uygulamasına erişim engeli
Mahkemeden 'Martı Tag' ve 'Martı Motosiklet' uygulamasına erişim engeli İstanbul Otomobilciler Esnaf Odası'nın başvurusu üzerine, araç paylaşım uygulaması 'Martı TAG' ve 'Martı Motosiklet' uygulamasına erişim engeli getirildi.
8.03.2023 Ekonomi
Mersin'de silah kaçakçılarına operasyon: Otomobilden cephanelik çıktı
Mersin'de silah kaçakçılarına operasyon: Otomobilden cephanelik çıktı Mersin'de silah ticareti ve kaçakçılığı yaptığı öne sürülen şahıslara yönelik yapılan operasyonda 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı, 39 tabanca, 2 tüfek, 1 susturucu, 1 çelik yelek, çok sayıda fişek ve şarjör ile çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi.
25.01.2023 Gündem
Araç piyasasında fahiş fiyat denetimi! İşte olağan dışı artışın sebebi
Araç piyasasında fahiş fiyat denetimi! İşte olağan dışı artışın sebebi İkinci ve sıfır otomobil piyasasında yaşanan fahiş fiyat artışları için Bakanlık yetkilileri harekete geçti. Peki fiyatlardaki olağan dışı artışın en önemli sebebi ne? İşte detaylar...
18.01.2023 Ekonomi
Hava kirliliği araştırmasında dikkat çeken sonuçlar
Hava kirliliği araştırmasında dikkat çeken sonuçlar 2022 Air Quality & Health in Cities raporuna göre küresel ortalama NO2 (Azot Dioksit) maruziyetinin araştırmaya katılan ülkelerin en büyük şehirlerinde yüksek düzeyde olduğu görülüyor. İstanbul, 35.3’lük NO2 maruziyeti seviyesi ile dünya çapında 20 şehir arasında 9. Sırada yer alıyor. PM2.5 (Partikül Madde) kirliliğine bakıldığında ise düşük ve orta gelirli ülkelerdeki şehirlerdeki seviyelerin yüksek olduğu görülüyor.
5.01.2023 Vitrin
Araç piyasasında yılbaşı hareketliliği: Stoklar açıldı, talepler patladı! Fiyatlar ne durumda?
Araç piyasasında yılbaşı hareketliliği: Stoklar açıldı, talepler patladı! Fiyatlar ne durumda? Yılbaşı öncesi araç ihtiyacını karşılamak isteyen vatandaşlar bayilere akın etti. Bayiler ise, Türkiye'ye gelmek üzere yolda olan gemilerdeki araçları daha karaya teker basmadan satmaya başladı. Peki ikinci el ve sıfır otomobilde fiyatlar ne durumda?  İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel merak edilen soruları cevapladı.
20.12.2022 Ekonomi
Üsküdar'da feci olay! Direksiyon dersi alan sürücü, kaldırımdaki baba ile kızına böyle çarptı
Üsküdar'da feci olay! Direksiyon dersi alan sürücü, kaldırımdaki baba ile kızına böyle çarptı Üsküdar'da özel bir araçla direksiyon eğitimi alan sürücü kaldırıma çıkarak baba ile kızına çarptı. Feci kaza güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
19.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Özel Araç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.