SON DAKİKA HABERİ: Seyahat yasağı var mı (özel araç)? Şehirler arası seyahat yasağı saatleri kaç ve ne zaman?
SON DAKİKA HABERİ: Seyahat yasağı var mı (özel araç)? Şehirler arası seyahat yasağı saatleri kaç ve ne zaman? Şehirler arası seyahat kısıtlaması hakkında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı Kısmi Kapanma Genelgesi'nde seyahat kısıtlaması ile ilgili detaylar yer aldı. Bireyler ise özel araçla seyahat yasağı olup olmadığını merak ediyor. Peki şehirler arası seyahat yasağı var mı, saatleri neler? İşte detaylar...
18.04.2021 Gündem
Şehirler arası seyahat yasağı var mı? Özel araçla şehirler arası seyahat yasağı
Şehirler arası seyahat yasağı var mı? Özel araçla şehirler arası seyahat yasağı Seyahat yasağı var mı? Koronavirüs tedbirleri kapsamında riskli illerde seyahat yasağı geri geldi mi? Vaka sayılarındaki artış ve koronavirüs risk haritasında illerin renk durumlarının değişmesi ile birlikte seyahat yasağı ile ilgili değişiklik yapıldı mı merak konusu. Peki, seyahat yasağı var mı? Özel araçla seyahat yasak mı?
30.03.2021 Gündem
Seyahat yasağı var mı? Hafta sonu şehirler arası özel araçla seyahat yasağı oluyor mu?
Seyahat yasağı var mı? Hafta sonu şehirler arası özel araçla seyahat yasağı oluyor mu? Seyahat yasağı olup olmadığı gündemde araştırılan konular arasında yer alıyor. 18 Aralık tarihinde saat 21.00'de başlayacak olan sokağa çıkma yasağı 21 Aralık saat 05.00'e kadar devam edecek. Peki hafta sonu sokağa çıkma yasağında seyahat yasağı var mı, özel araçla seyahat yasağı olacak mı?
18.12.2020 Gündem
Şehirler arası seyahat yasağı var mı, hafta sonu olacak mı? Özel araçla seyahat yasağı var mı?
Şehirler arası seyahat yasağı var mı, hafta sonu olacak mı? Özel araçla seyahat yasağı var mı? Şehirler arası seyahat yasağı olup olmadığı gündemde araştırılan konular arasında yer alıyor. Hafta sonu belirli saatler arasında sokağa çıkma yasağı olacağından dolayı şehirler arası seyahat yasağı ve özel araçla seyahat yasağı gelip gelmediği araştırılıyor. Peki şehirler arası seyahat yasağı var mı?
21.11.2020 Gündem