Özel Banka

Özel Banka

Son dakika özel banka haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan özel banka gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan özel banka haber sayfamızda...

Özel Banka

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.924 özel banka haberi bulunmuştur.
Zimmetine para geçiren bankacıya hapis cezası!
Zimmetine para geçiren bankacıya hapis cezası! Çalıştığı özel bir bankanın müşterilerine ait yüklü miktardaki parayı hesabına geçiren bankacı için verilen ceza belli oldu.
17.04.2024 Gündem
Milyonlarca emekliye zamlı ödeme için süreç başlıyor! Promosyonda büyük gün!
Milyonlarca emekliye zamlı ödeme için süreç başlıyor! Promosyonda büyük gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere banka promosyonu müjdesi verdi. Peki yeni promosyonlar ne kadar? Özel bankalar da promosyon artışına gider mi? İşte detaylar...
24.03.2024 Haberler
Milyonlarca emekliye zamlı ödeme için süreç başlıyor! Promosyonda büyük gün!
Milyonlarca emekliye zamlı ödeme için süreç başlıyor! Promosyonda büyük gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere banka promosyonu müjdesi verdi. Peki yeni promosyonlar ne kadar? Özel bankalar da promosyon artışına gider mi? Promosyon başvuruları için kritik süreç başlıyor. Öte yandan geçtiğimiz gün AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu canlı yayında 'Promosyon müjdesinin ardından yeni bir adım atılacak mı' sorusuna cevap verdi. İşte detaylar...
24.03.2024 Ekonomi
Sosyal medya fenomeni Onur Elmas için 20 yıl hapis talebi
Sosyal medya fenomeni Onur Elmas için 20 yıl hapis talebi Devre mülk satışı ve reklamı faaliyeti adı altında bir çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen sosyal medya fenomeni Onur Elmas’ın da aralarında bulunduğu 7 kişi hakkında ‘Nitelikli dolandırıcılık’ suçundan 20 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
26.01.2024 Gündem
Emekliler için bankalar kesenin ağzını açtı! Promosyonlar iki katına çıktı
Emekliler için bankalar kesenin ağzını açtı! Promosyonlar iki katına çıktı Enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla emeklinin maaş zammı da netleşti. Aylıklar artınca özel bankalar arasında şimdi de emekli promosyonu yarışı başladı. 2023'te en fazla 12 bin lira olan maaş promosyonu, yeni yılın ilk haftasında 15 bin liraya dayandı. İşte Kanal D Ana Haber'deki merak edilen detaylar...
10.01.2024 Ekonomi
İkinci el araç alımı düştü
İkinci el araç alımı düştü Enflasyon yükselmesi, bankaların kredi vermemesi ve araç piyasasının yüksel olması sebebiyle ikinci el araç alımları yüzde 5 ile 10 arası düşüş gösterdi.
27.09.2023 Ekonomi
Bozuk parada başka, kağıt parada başka yazıyor! 93 yıllık şaşırtan 'cumhuriyet' detayı
Bozuk parada başka, kağıt parada başka yazıyor! 93 yıllık şaşırtan 'cumhuriyet' detayı Türk Lirası’nın üzerinde ‘Türkiye Cumhuriyeti’ yerine ‘Türkiye Cumhuriyet’ yazması birçok kişi tarafından merak ediliyor. İlk defa fark edenlerin basım hatası zannettiği bu ifadenin aslında 93 yıllık bir hikâyesi var. İşte Türk Lirası'nın Osmanlı’dan Cumhuriyet’e yolculuğu.
19.08.2023 Yaşam
‘Paranın gözü kör olsun’
‘Paranın gözü kör olsun’ Ayhan Sicimoğlu’nun, 40 yıl önce evlendiği sosyetik Zeynep Akar’ın beyninde tümör çıktığı için terk ettiği iddialarının yankıları devam ediyor.
10.08.2023 Cadde
19 MAYIS (BUGÜN) BANKALAR açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs Cuma günü bankalar tatil mi, çalışıyor mu, Havale ve EFT yapılabilecek mi?
19 MAYIS (BUGÜN) BANKALAR açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs Cuma günü bankalar tatil mi, çalışıyor mu, Havale ve EFT yapılabilecek mi? 19 Mayıs Cuma günü banka şubelerinde işlemleri olan vatandaşlar bankalar açık mı sorusuna yanıt arıyor. Kamu bankalarının yanı sıra birçok özel banka ülkemizde hizmet veriyor. Dijitalleşen dünyada birçok bankacılık işlemi artık cep şubeleri üzerinden yapılabilse de halen şubelerde halledilmesi gereken işlemler de bulunuyor. Peki 19 Mayıs'ta bankalar açık mı? EFT ve Havale yapılabiliyor mu?
19.05.2023 Bilgi Rehberi
Akdeniz’de lider ülke Türkiye
Akdeniz’de lider ülke Türkiye Türkiye, turizmde 2022’de yeni rekorlara hazırlanırken Akdeniz çanağındaki rakip ülkeleri turizm gelirinde geride bırakmaya hazırlanıyor. Sürdürülebilirlik çalışmalarında da sektörün örnek ülkesi olmaya hazırlanan Türkiye’de 80 tesis Güvenli ve Sürdürülebilir Turizm Sertifikası ön denetiminden geçti.
25.11.2022 Ekonomi
Evde kredi engeline zincirleme satış yolu...
Evde kredi engeline zincirleme satış yolu... Konut satışlarında banka kredili alımların payı giderek azalıyor, bankaların daha az sayıda kişiye ve sınırlı miktarda verdiği krediye erişmekte güçlük çekiliyor. Bu nedenle ihtiyacı olan tüketici, yeni ev almak için zincirleme bir satış-alış modeli uyguluyor.
23.11.2022 Ekonomi
SMA’lı çocuklar yardım bekliyor: “1 Euro 1 İnsan” SMA’lılara umut oluyor
SMA’lı çocuklar yardım bekliyor: “1 Euro 1 İnsan” SMA’lılara umut oluyor Bebeklerde ölümcül bir kas hastalığı olan SMA dünya genelinde 10 binde bir doğumda görülürken, bu sayı Türkiye’de 6 bin doğumda birinci.
17.10.2022 Gündem
Kamu personeline promosyon yarışı
Kamu personeline promosyon yarışı Özel bankalar arasındaki promosyon yarışı emeklilerle başlarken, SGK da kamu bankaları için emekli promosyonlarının arttığını açıkladı. Böylece Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası ve Halk Bankası ile birçok özel banka promosyon yarışına dahil oldu.
15.10.2022 Ekonomi
EMEKLİ PROMOSYONLAR ne kadar oldu, hangi banka kaç TL emekli promosyonu veriyor? (Kamu-Özel Banka)
EMEKLİ PROMOSYONLAR ne kadar oldu, hangi banka kaç TL emekli promosyonu veriyor? (Kamu-Özel Banka) Emekli promosyonu ne kadar? Promosyon başvuruları bazı bankalar için sonlansa da çeşitli bankalar ise emekli promosyonu yarışına devam ediyor. Ekim ayı ile birlikte özel bankaların adımları ardından kamu bankaları da promosyonda yeni düzenlemelere gitti. Peki, hangi banka ne kadar promosyn veriyor?
11.10.2022 Bilgi Rehberi
Aktif büyüklüğü 1 trilyon lira
Aktif büyüklüğü 1 trilyon lira Türkiye İş Bankası, aktif büyüklüğünü, Mart 2022 itibarıyla 1 trilyon liraya yükseltti. İlk çeyrekte 8.4 milyar TL net kâr eden bankanın özkaynakları 108.4 milyar TL oldu.
11.05.2022 Ekonomi
Altınlar ekonomiye kazandırılacak
Altınlar ekonomiye kazandırılacak İş Bankası, yastık altında tutulan altınların ekonomiye kazandırılması amacıyla Hazine ve Maliye Bakanlığı öncülüğünde devreye alınan ve İstanbul Altın Rafinerisi (İAR) tarafından oluşturulan Kuyumcu Altın Değerleme Sistemi’nde (KAD - SİS) altın kaydileştirme işlemini gerçekleştiren ilk özel banka oldu.
27.04.2022 Ekonomi
Son dakika... Rusya'dan İngiltere Başbakanı Johnson'a 'ülkeye giriş' yasağı!
Son dakika... Rusya'dan İngiltere Başbakanı Johnson'a 'ülkeye giriş' yasağı! Moskova'dan yapılan açıklamada İngiltere Başbakanı Johnson dahil çok sayıda üst düzey İngiliz siyasetçiye yaptırım kararı alındığı bildirildi.
16.04.2022 Dünya
ATM'ler sahte dolarları fark edemedi! Dolandırıcılık operasyonunda flaş detaylar
ATM'ler sahte dolarları fark edemedi! Dolandırıcılık operasyonunda flaş detaylar ATM'lere gerçeğinden ayırt edilemeyen dolarları yükleyerek yapılan dolandırıcılığın detaylar ortaya çıktı. Özel bir bankanın 80 bin dolar zarar uğradığını belirtilirken dikkat çeken ayrıntılar da paylaşıldı.
15.04.2022 Gündem
İngiltere Rusya'ya yönelik 65 yeni yaptırım açıkladı
İngiltere Rusya'ya yönelik 65 yeni yaptırım açıkladı Yeni yaptırımlar, Putin'in özel ordusu olarak görülen paralı askerler Wagner Group'u, stratejik sektörleri, bankaları ve iş dünyasından elit isimleri hedef alıyor. Rusya'nın en büyük özel bankası Alfa Bank ile birlikte Gazprombank'in varlıkları da donduruluyor.
24.03.2022 Dünya
Son dakika... Rus devlet televizyonu cehennemi ekrana getirdi ama bir farkla!
Son dakika... Rus devlet televizyonu cehennemi ekrana getirdi ama bir farkla! Son dakika haberlere göre, Ukrayna'da öldürülen Rus askeri sayısının 7 ila 15 bin arasında olduğu belirtiliyor. Azak Denizi kıyısında yer alan Berdyansk şehrindeki limandaki demirleyen Rus savaş gemilerine saldırı düzenlendi. Çıkarma gemisi Orsk'un batırıldığını bildiren Ukrayna, gemide 20 tank, 45 zırhlı araç ve 400 paraşütçünün bulunduğunu söylüyor. Rus devlet televizyonundaki spiker ise, Mariupol'ün görüntülerini tüm dünya ile alay eden bir yorumla sundu.
24.03.2022 Dünya
Ukrayna'ya ait askeri kargo uçağı düşürüldü, 10 asker hayatını kaybetti
Ukrayna'ya ait askeri kargo uçağı düşürüldü, 10 asker hayatını kaybetti Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasının ardından peş peşe haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak Ukrayna'ya ait askeri kargo uçağının düşürüldüğü ve 10 askerin hayatını kaybettiği bildirildi.
24.02.2022 Dünya
İş Bankası aktif büyüklüğünü açıkladı
İş Bankası aktif büyüklüğünü açıkladı Türkiye İş Bankası, 2021 yıl sonu aktif büyüklüğünü 926,6 milyar lira olarak açıkladı. Bankanın ekonomiye sağladığı toplam kaynak tutarı 514,2 milyar lirası nakdi, 193,4 milyar lirası gayrinakdi krediler olmak üzere 2021 yıl sonu itibarıyla 707,6 milyar liraya yükseldi.
9.02.2022 Uzmanpara
Akılalmaz intikam! Çöp kovasıyla banka şubesinin camlarını kırdı
Akılalmaz intikam! Çöp kovasıyla banka şubesinin camlarını kırdı Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde çöp kovasıyla banka şubesinin camlarını kıran B.M., gözaltına alındı. B.M. ifadesinde, gün içinde bankanın bir personeliyle tartıştığını, sinirlerine hakim olamayınca da camları kırdığını açıkladı.
20.01.2022 Gündem
TBB Başkanı Çakar ekonomik hamlenin detaylarını tek tek açıkladı
TBB Başkanı Çakar ekonomik hamlenin detaylarını tek tek açıkladı Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı 'Dövize Çevrilebilir Mevduat' sistemine kamu ve özel bütün bankaların dahil olabileceğini söyledi.
20.12.2021 Ekonomi
Özel bankalar faiz indirimine gider mi? Uzman isim değerlendirdi
Özel bankalar faiz indirimine gider mi? Uzman isim değerlendirdi Kamu bankaları kredi faiz oranlarında ürün ve vade yapısına göre 100 baz puana kadar değişen oranlarda indirime gitti. Peki aynı oranda özel bankalar faiz indirimi yapar mı? Konuyla ilgili milliyet.com.tr'ye açıklamalarda bulunan Ekonomist Enver Erkan, "Özellerin takip etmesi mümkün mü bence eşdeğer bir katkı olmayacaktır. Direkt olarak eş değer biçimde bir indirim bekleyemeyiz." dedi.
19.11.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Özel Banka ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.