Özel Harekat Polisi

Özel Harekat Polisi

Son dakika özel harekat polisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan özel harekat polisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan özel harekat polisi haber sayfamızda...

Özel Harekat Polisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.304 özel harekat polisi haberi bulunmuştur.
Bayram ziyaretinde aile dehşeti: Eşini öldürdü, kuzenini yaraladı, intihara kalkıştı
Bayram ziyaretinde aile dehşeti: Eşini öldürdü, kuzenini yaraladı, intihara kalkıştı Balıkesir'in Manyas ilçesinde polis memuru Mehmet Kanat (35), bayram ziyaretine gittiği babasının evinde, eşi Kübra Kanat’ı (32) öldürüp, kuzeni Mesut Görgül’ü (37) yaraladıktan sonra, aynı tabancayla intihar girişiminde bulundu.
16.04.2024 Gündem
Sır dosya yeniden açıldı: 21 yıldır gözümüze uyku girmiyor
Sır dosya yeniden açıldı: 21 yıldır gözümüze uyku girmiyor Tunceli Emniyet Müdürlüğü’nde 21 yıl önce asayiş biriminde görev yaparken ortadan kaybolan Ferhat Özdinç’in dosyası raflardan indirilip, özel ekip kuruldu.
28.02.2024 Gündem
Polis Özel Harekat (Pöh) Nasıl Olunur? Pöh Olmanın Şartları - 2024
Polis Özel Harekat (Pöh) Nasıl Olunur? Pöh Olmanın Şartları - 2024 Polis Özel Harekat, İç İşleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı özel bir birimdir. Bu birim; yüksek riskli bölgelerde çalışan ve özel eğitim alan personelden oluşmaktadır. PÖH olabilmek için ise izlenmesi gereken bazı prosedürler bulunmaktadır. İşte PÖH nasıl olunur hakkında merak edilen tüm detaylar.
9.01.2024 Kariyer
G-42 koduyla aranıyordu! Uyuşturucu baronu Mersin’de yakalandı
G-42 koduyla aranıyordu! Uyuşturucu baronu Mersin’de yakalandı MERSİN’de uluslararası uyuşturucu ticareti şüphelisi Zafer Ramadan operasyonla yakalandı.
22.12.2023 Galeri
Minibüs ile motosiklet çarpıştı, özel harekat polisi hayatını kaybetti
Minibüs ile motosiklet çarpıştı, özel harekat polisi hayatını kaybetti Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü özel harekat polisi Yavuz Akyüzlü, yaşamını yitirdi. Trabzon'un Of ilçesi nüfusuna kayıtlı polis memuru Akyüzlü'nün cenazesi, bugün Yüksekova'da düzenlenecek törenin ardından memleketine uğurlanacak.
6.11.2023 Gündem
Van'da deprem tatbikatı! Polis ve jandarma da katıldı
Van'da deprem tatbikatı! Polis ve jandarma da katıldı AFAD tarafından, 60'a yakın Özel Harekat polisi ve jandarmanın katılımıyla deprem tatbikatı gerçekleştirdi.
20.10.2023 Gündem
Diyarbakır merkezli 3 ilde uyuşturucu operasyonu: 46 tutuklama
Diyarbakır merkezli 3 ilde uyuşturucu operasyonu: 46 tutuklama Diyarbakır merkezli 3 ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik hava destekli operasyonda gözaltına alınan 59 şüpheliden 46’sı tutuklandı.
7.10.2023 Haberler
Diyarbakır merkezli 3 ilde uyuşturucu operasyonu: 46 tutuklama
Diyarbakır merkezli 3 ilde uyuşturucu operasyonu: 46 tutuklama Diyarbakır merkezli 3 ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik hava destekli operasyonda gözaltına alınan 59 şüpheliden 46’sı tutuklandı.
7.10.2023 Gündem
Diyarbakır merkezli 3 ilde uyuşturucu operasyonu: 46 tutuklama
Diyarbakır merkezli 3 ilde uyuşturucu operasyonu: 46 tutuklama Diyarbakır merkezli 3 ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik hava destekli operasyonda gözaltına alınan 59 şüpheliden 46’sı tutuklandı.
7.10.2023 Gündem
Suriye'de şehit olan İzmirli polis son yolculuğuna uğurlandı
Suriye'de şehit olan İzmirli polis son yolculuğuna uğurlandı Tel Rıfat bölgesinde teröristlerin hain saldırısında şehit düşen İzmirli Özel Harekat Polisi Hüseyin Şimşek, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.
6.10.2023 Gündem
Türk üssüne saldırıya misliyle karşılık: 26 terörist etkisiz hale getirildi
Türk üssüne saldırıya misliyle karşılık: 26 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, dün gece TSK'nın Dabık üs bölgesine gerçekleştirilen terör saldırısına misliyle karşılık verildiğini duyurdu.
6.10.2023 Haberler
MSB duyurdu! 26 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! 26 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, dün gece Fırat Kalkanı Harekât bölgesinde 26 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
6.10.2023 Haberler
Suriye'de TSK üssüne saldırı: 5 polis ile 3 asker yaralandı
Suriye'de TSK üssüne saldırı: 5 polis ile 3 asker yaralandı Suriye'de PKK/YPG terör örgütünün TSK üssüne yönelik düzenlediği roketatarlı saldırıda 5 polis ile 3 asker yaralandı. Birlikler, PKK/YPG'li teröristlerin bulunduğu bölgeyi obüs ve roketatarlar ile ateş altına aldı.
5.10.2023 Haberler
Suriye'de terör örgütünden TSK üssüne hain saldırı!
Suriye'de terör örgütünden TSK üssüne hain saldırı! Suriye'de PKK/YPG terör örgütünün TSK üssüne yönelik düzenlediği roketatarlı saldırıda 5 polis ile 3 asker yaralandı. Birlikler, PKK/YPG'li teröristlerin bulunduğu bölgeyi obüs ve roketatarlar ile ateş altına aldı.
5.10.2023 Gündem
Diyarbakır merkezli 3 ilde ‘torbacı’ operasyonu
Diyarbakır merkezli 3 ilde ‘torbacı’ operasyonu Diyarbakır merkezli 3 ilde ‘torbacı’ diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik hava destekli operasyon gerçekleştirildi.
4.10.2023 Gündem
Şahinler suç örgütüne operasyon: 41 gözaltı
Şahinler suç örgütüne operasyon: 41 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonlarda “Şahinler” olarak bilinen suç örgütünün 41 mensubunun yakalandığını duyurdu. Çetenin iki numaralı ismi Mehmet Şahin’in de aralarında olduğu şüphelilerin haraç, tehdit ve yaralama gibi suçlamalarla ilgili gözaltına alındıkları öğrenildi.
30.09.2023 Gündem
İbrahim Can Asanı'yı öldüren özel harekatçının 13 yıl hapis cezası, 25'e çıktı
İbrahim Can Asanı'yı öldüren özel harekatçının 13 yıl hapis cezası, 25'e çıktı Bursa'da, hasarlı trafik kazası sonrası çıkan tartışmada İbrahim Can Asanı'nın (23) tabancayla öldürülmesiyle ilgili 1'i tutuklu polis memuru, 4 sanık hakkında verilen karar, Bursa Bölge Adliye Mahkemesi (BAM) tarafından bozuldu. Özel harekat polisi Oktay Doğru'nun (29) cezası, 13 yıl 10 aydan, müebbet hapse çevrildi, mahkeme heyeti cezayı, 'haksız tahrik' ve 'iyi hal indirimi' uygulayıp 25 yıla düşürdü.
21.09.2023 Gündem
Esenyurt'ta iki aile arasında tüfekli kavga
Esenyurt'ta iki aile arasında tüfekli kavga Esenyurt'ta gece saatlerinde iki aile arasında çıkan kavgada, taraflardan biri pompalı tüfekle çevreye ateş açtı. Açılan ateş sonucu şans eseri yaralanan olmazken, şüpheliler geldikleri otomobili ve motosikleti de bırakarak kaçtı. Polis ekipleri kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
4.09.2023 Gündem
Pençe-Kilit Operasyonu şehidi Ordu'da son yolculuğuna uğurlandı
Pençe-Kilit Operasyonu şehidi Ordu'da son yolculuğuna uğurlandı Pençe-Kilit Operasyonu’nda bölücü terör örgütü tarafından açılan taciz ateşinde doğum gününe 3 gün kala şehit olan Ordu’nun Akkuş ilçesi nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Ali Demir, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.
25.08.2023 Haberler
Doğum gününe 3 gün kala şehit oldu! Gözyaşlarıyla veda
Doğum gününe 3 gün kala şehit oldu! Gözyaşlarıyla veda Pençe-Kilit Operasyonu’nda bölücü terör örgütü tarafından açılan taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ali Demir, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.
25.08.2023 Gündem
'Uçakta bomba var' diye bağırdı! İngiltere-Antalya uçuşuna özel harekatlı müdahale
'Uçakta bomba var' diye bağırdı! İngiltere-Antalya uçuşuna özel harekatlı müdahale İngiltere-Antalya arasındaki uçuşu saatlerce ertelenmesine neden olan 'şakaya' İngiliz Özel Harekat Polisi müdahale etti. O anlar anbean kameraya yansıdı.
24.08.2023 Dünya
Kıbrıs'ta 'yol çalışması gerginliği! BM askeri ile Türk askeri karşı karşıya
Kıbrıs'ta 'yol çalışması gerginliği! BM askeri ile Türk askeri karşı karşıya Kıbrıs'ta BM Barış Gücü Askerleri'nin Pile-Yiğitler Yolu Projesi'ni engellemek için alana yerleştirdiği beton bloklar dozer yardımıyla kaldırıldı.Bu esnada BM Barış Gücü askerleri ile KKTC güvenlik güçleri arasında gerginlik yaşandı. O anlar kameralara yansıdı.
18.08.2023 Haberler
Kıbrıs'ta 'yol çalışması' gerginliği! BM askerleri ile Türk askeri karşı karşıya geldi
Kıbrıs'ta 'yol çalışması' gerginliği! BM askerleri ile Türk askeri karşı karşıya geldi Kıbrıs'ta BM Barış Gücü Askerleri'nin Pile-Yiğitler Yolu Projesi'ni engellemek için alana yerleştirdiği beton bloklar dozer yardımıyla kaldırıldı. Bu esnada BM Barış Gücü askerleri ile KKTC güvenlik güçleri arasında gerginlik yaşandı. O anlar kameralara yansıdı.
18.08.2023 Dünya
Kahraman şehitleri yüreğimize gömdük
Kahraman şehitleri yüreğimize gömdük Türkiye şehitlerini gözyaşları ve dualarla uğurladı. Fatih Uğur Altınbaş Ankara’da, Mustafa Sezer Zonguldak’ta, Özkan Lale Sivas’ta, Uğur Özdemir Gaziantep’te, Mahmut Üçdağ Diyarbakır’da, Ege Süleyman Görece Manisa’da, Kemal Özek de Denizli’de toprağa verildi.
12.08.2023 Gündem
Şehit polis Alp Efe Bekit, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı
Şehit polis Alp Efe Bekit, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı İstanbul Kağıthane'de 'dur' ihtarına uymayan motosiklet sürücüsünün çarpması sonucu şehit olan polis memuru Alp Efe Bekit'in (35) cenazesi, memleketi Ankara'da gözyaşları arasında toprağa verildi.
16.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Özel Harekat Polisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.