Bursa'da olası orman yangınlarına karşı Özet Harekat timleriyle önlem alındı
Bursa'da olası orman yangınlarına karşı Özet Harekat timleriyle önlem alındı Bursa’da Jandarma ve Polis Özel Harekat timleri, olası yangınlara karşı ormanlık alanlarda önlem aldı. Drone ile ormanda piknik yapıp, mangal yaktığı tespit edilenler ekiplerce uzaklaştırıldı.
30.07.2021 Gündem
Polis aracına ateş açıp, kılıçla direnmişti! İfadesi 'pes' dedirtti
Polis aracına ateş açıp, kılıçla direnmişti! İfadesi 'pes' dedirtti Bursa'da sokakta devriye görevinde bulunan polis aracına bir binanın 5'inci kat balkonundan pompalı tüfekle ateş açan ve Özel Harekat ekibinin eve yaptığı baskınla gözaltına alınan Halil Akça (46) adliyeye sevk edildi.
13.07.2021 Haberler
Şehit polisin cenazesi Denizli'ye getirildi
Şehit polisin cenazesi Denizli'ye getirildi Ağrı'da İran tarafından teröristlerce açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Özel Harekat polisi Veli Kabalay'ın (33) cenazesi, memleketi Denizli'ye getirildi.
14.05.2021 Gündem
Adana'da kalp krizi geçiren özel harekat polisi toprağa verildi
Adana'da kalp krizi geçiren özel harekat polisi toprağa verildi Adana'da evindeyken ölü bulunan özel harekat polisi Eyyüp Atlı (38), mesai arkadaşları ve yakınları tarafından toprağa verildi. Ön otopsi raporunda kalp krizi geçirdiği değerlendirilen Atlı'nın 6 yaşındaki oğlu Eymen, babasının tabutuna dokunarak son yolculuğuna uğurladı.
10.08.2020 Gündem
Özel hareket polislerini taşıyan araç kaza yaptı
Özel hareket polislerini taşıyan araç kaza yaptı Çankırı’da özel harekat polislerinin bulunduğu otomobilin şarampole yuvarlandığı kazada 1 polis hayatını kaybetti, 3 polis de yaralandı.
1.10.2017 Gündem
Özel hareket polislerini taşıyan araç kaza yaptı
Özel hareket polislerini taşıyan araç kaza yaptı Çankırı’da özel harekat polislerinin bulunduğu otomobilin şarampole yuvarlandığı kazada 1 polis hayatını kaybetti, 3 polis de yaralandı.
1.10.2017 Gündem
Basınekspres'de zırhlı polis aracı devrildi
Basınekspres'de zırhlı polis aracı devrildi Basınekspres yolu İkitelli Mevkii Atatürk Havalimanı istikametinde zırhlı polis aracı devrildi. Kazada araçtaki 3 özel harekat polisi yaralandı. Yaralı polisler ambulansa hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandı.
11.09.2019 Yaşam
Özel harekatçılardan gövde gösterisi
Özel harekatçılardan gövde gösterisi Şırnak’ın İdil ilçesinde hendek kazıp, yollara barikat kuran ve polisle çatışmaya giren teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyon yapan polis özel harekat timleri, şehit ve yaralı vermeden tamamladıkları operasyonu tekbir getirip, havaya ateş ederek sevinç gösterileriyle kutladı.İdil ilçesinde teröristlerin temizlenmesi için düzenlenen operasyona Cizre, Şırnak ve Diyarbakır’dan giden takviye polis özel harekat timleri katıldı. Zırhlı araçlarla İdil Emniyet Müdürlüğü’nden çıkarak ilçenin çeşitli mahallelerinde barikat kurup, hendek kazan teröristlerle çatışmaya giren ve bölgeyi temizleyen polis özel harekat timleri operasyon dönüşünde şehit ve yaralı vermemenin sevincini yaptıkları gösteriyle kutladı. Dün sabah erken saatlerde başlayan ve yaklaşık 3 saat boyunca Turgut Özel ve Yenimahalle’de teröristlerle çatışmaya giren polis özel harekat timleri, teröristleri bölgeden püskürttükten sonra zırhlı araçlar eşliğinde İdil İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde bir araya geldi. Operasyon sonrasında onlarca zırhlı araçla emniyet müdürlüğü bahçesine giriş yapan özel harekat timleri, sanatçı Mustafa Yıldızdoğan’ın seslendirdiği ’Türkiyem’ parçası eşliğinde karşılandı. Araçlarından inen özel harekat timleri şehit ve yaralı vermeden tamamladıkları başarılı operasyonu tekbir getirip, havaya ateş ederek kutladı. Özel harekat polislerinin gövde gösterisi, ilçe emniyet müdürlüğü bahçesini dolduran diğer polisler tarafından da alkışlarla desteklendi. Adeta gövde gösterisine dönüşen özel harekat timlerinin tekbir getirmesi ve havaya ateş açmaları saniye saniye amatör kameralara yansıdı.
11.09.2019 Haberler
İstanbul’da helikopterli uyuşturucu operasyonu
İstanbul’da helikopterli uyuşturucu operasyonu İstanbul’un farklı ilçelerinde sabahın erken saatlerinde helikopter destekli uyuştucu operasyonu gerçekleştirildi. Operasyona Özel Harekat Ekipleri de destek verirken, girilen adreslerde özel eğitimli köpekler tarafından arama yapıldı.
11.09.2019 Haberler
İstanbul’da şafak operasyonu
İstanbul’da şafak operasyonu İstanbul’da sabaha karşı birçok adrese operasyon düzenlendi.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri