Özel Röportaj

Özel Röportaj

Son dakika özel röportaj haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan özel röportaj gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan özel röportaj haber sayfamızda...

Özel Röportaj

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.745 özel röportaj haberi bulunmuştur.
Arda Turan, İtalyan basınına konuştu! Gelen teklifleri açıkladı
Arda Turan, İtalyan basınına konuştu! Gelen teklifleri açıkladı Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, İtalyan basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Futbol
Montella’nın hedefi belli! 'Türkiye'yi gururlandırmak istiyorum'
Montella’nın hedefi belli! 'Türkiye'yi gururlandırmak istiyorum' Almanya’da organize edilecek EURO2024’ten beklentilerin büyük olduğunu dile getiren Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, ‘Avrupa Şampiyonası’nda tüm Türkiye’yi gururlandırmak istiyorum’ dedi.
17.04.2024 Milli Takım
Vedat Muriqi'den şaşırtan Fenerbahçe itirafı: Şans olduğuna inandım!
Vedat Muriqi'den şaşırtan Fenerbahçe itirafı: Şans olduğuna inandım! Mallorca'nın Kosovalı golcüsü Vedat Muriqi, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. Golcü oyuncu Mallorca'ya transferine kadar yaşanan süreci ve Türkiye günlerini anlattı. Muriqi, Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olduğu sezon Türkiye'de gösterdiği performansa dair önemli ifadeler kullandı.
6.04.2024 İspanya La Liga
Begüm Kaçmaz: Zehra Güneş'i dinleyince tüylerim diken diken oldu | Eda Erdem'i çok izliyorum
Begüm Kaçmaz: Zehra Güneş'i dinleyince tüylerim diken diken oldu | Eda Erdem'i çok izliyorum VakıfBank'ın parlayan yıldızı Begüm Kaçmaz, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Zehra Güneş'in kendisine verdiği destekten bahseden Kaçmaz, Eda Erdem ve Dilay Özdemir sorularını cevaplandırdı.
20.03.2024 Voleybol
Ukrayna büyükelçisi: Taktik değiştirdik, savaşta yeni sürprizler olacak
Ukrayna büyükelçisi: Taktik değiştirdik, savaşta yeni sürprizler olacak CNN Türk'e konuşan Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, "Cephede yeni sürprizler olacağına inanıyorum. Çünkü görevimiz topraklarımızı kurtarmak ve şu anda Ukrayna'nın neredeyse 4'te 1'i işgal altında." dedi.
15.02.2024 Haberler
Ukrayna büyükelçisi: Türkiye'den KAAN alacağız
Ukrayna büyükelçisi: Türkiye'den KAAN alacağız CNN Türk'e konuşan Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, Ukrayna'nın Türkiye'nin milli savaş uçağı KAAN'dan almayı planladığını söyledi.
15.02.2024 Gündem
Eljif Elmas: Arda Güler dünyanın en iyilerinden olacak!
Eljif Elmas: Arda Güler dünyanın en iyilerinden olacak! UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Leipzig-Real Madrid karşılaşması öncesi Leipzig'de forma giyen Eljif Elmas açıklamalarda bulundu. Elmas, Arda Güler hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.
13.02.2024 Şampiyonlar Ligi
Hakan Sabancı ile evlenecek mi? Hande Erçel'den açıklama
Hakan Sabancı ile evlenecek mi? Hande Erçel'den açıklama Bir yıldır aşk yaşayan oyuncu Hande Erçel ile Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı'nın oğulları Hakan Sabancı'nın bu yaz evleneceği iddia edilmişti. Bali tatili dönüşü havalimanında görüntülenen ikilinin gazetecilerin soruları karşısında gerilmesi çok konuşulmuştu. Erçel, son olarak tüm merak edilen konular hakkında Müge Dağıstanlı Erdoğan ile Ali Eyüboğlu'nun sunduğu 'Aramızda Kalmasın' programına özel röportaj verdi.
12.01.2024 Cadde
Öldürdü, parçaladı, cenazesine katılıp dua etti!
Öldürdü, parçaladı, cenazesine katılıp dua etti! Eskişehir’de bedeni parçalanmış olarak bulunan Nazmi Önal ile aynı kanepede yıllarca beraber uyuyan ve cenazesine katılan kardeşi M.Ö., JASAT ekipleri tarafından cinayet işlediği gerekçesiyle gözaltına alındı.
9.01.2024 Gündem
Yeni yılın ilk hediyesi Milliyet Sanat
Yeni yılın ilk hediyesi Milliyet Sanat 2024’ü Milliyet Sanatla karşılıyoruz! Türkiye’nin en köklü kültür sanat dergisi yeni yılın ilk sayısıyla okuru tiyatrodan edebiyata, plastik sanatlardan sinemaya sanatın nabzını tutmaya çağırıyor.
3.01.2024 Kültür Sanat
Ebrar Karakurt'tan Melissa Vargas itirafı: Onun sayesinde daha da güçlendik
Ebrar Karakurt'tan Melissa Vargas itirafı: Onun sayesinde daha da güçlendik Rusya'da Lokomotiv Kaliningrad forması giyen milli yıldız Ebrar Karakurt, Championat'a özel röprotaj verdi. Ebrar, Melissa Vargas için 'Onun sayesinde daha da güçlendik' dedi.
27.12.2023 Voleybol
Necla Güngör Kıragası: Futbol Köyü'nden A Milli Takım'a gelen 10 oyuncumuz var
Necla Güngör Kıragası: Futbol Köyü'nden A Milli Takım'a gelen 10 oyuncumuz var A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası ve 'Geleceğin Yıldız Kızları' projesinin sponsoru Ülker'in CEO'su Mete Buyurgan Skorer'e özel açıklamalarda bulundu.
15.11.2023 Futbol
Montella: Türkiye'de sokakta beni durdurup öpüyorlar
Montella: Türkiye'de sokakta beni durdurup öpüyorlar A Milli Takım ile art arda aldığı Hırvatistan ile Letonya zaferleriyle EURO 2024 biletini cebimize koyan Vincenzo Montella, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu.
13.11.2023 Milli Takım
Macron’dan İsrail'e çağrı: Bombalamayı durdurun
Macron’dan İsrail'e çağrı: Bombalamayı durdurun Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, İsrail’in Gazze’ye düzenlemeyi sürdürdüğü saldırıların için ateşkes çağrısında bulundu. Fransız Cumhurbaşkanı, “Bebekler, kadınlar, yaşlılar bombalanıyor ve öldürülüyor. Bunun hiçbir gerekçesi ve hiçbir meşruiyeti yok. Bu yüzden İsrail'i durmaya çağırıyoruz" dedi.
11.11.2023 Dünya
Galatasaray'dan Bayern Münih'e gözdağı: Tevazuya düşmeyeceğiz
Galatasaray'dan Bayern Münih'e gözdağı: Tevazuya düşmeyeceğiz UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü hafta maçında temsilcimiz Galatasaray sahasında Bayern Münih'i konuk edecek.Galatasaray'da Akademi ve Gençlik Geliştirme Koordinatörü olarak görev yapan Marco Pezzaiuoli, zorlu mücadele öncesi Alman basınına konuşurken Bayern'e gözdağı verdi.
24.10.2023 Şampiyonlar Ligi
Cenk Ergün'den transfer açıklaması: Yüksek kontratlar nedeniyle Galatasaray'ı reddetti
Cenk Ergün'den transfer açıklaması: Yüksek kontratlar nedeniyle Galatasaray'ı reddetti Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, İtalya'dan La Gazzetta dello Sport'a özel röportaj verdi. Ergün, bazı oyuncuların yüksek kontratlar sebebiyle Galatasaray'ı reddettiğini açıkladı.
17.10.2023 Galatasaray
Menajer Gardi, Galatasaray için görüştüğü üç dünya yıldızını açıkladı
Menajer Gardi, Galatasaray için görüştüğü üç dünya yıldızını açıkladı Galatasaray'ın Mertens, Zaniolo ve Icardi gibi dünyaca ünlü yıldızları transfer etmesinde büyük pay sahibi olan menajer George Gardi, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. Gardi, Galatasaray için görüşmelerde bulunduğu üç dünya yıldızını duyurdu.
12.10.2023 Galatasaray
Arda Turan'dan Fatih Terim sözleri! Örnek aldığı teknik direktörleri açıkladı
Arda Turan'dan Fatih Terim sözleri! Örnek aldığı teknik direktörleri açıkladı Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, MARCA'ya özel röportaj verdi. Turan, İspanyol basınına verdiği röportajda Fatih Terim hakkında da konuştu.
15.09.2023 Futbol
ÖZEL | Kopenhag'ın yıldızlarından Galatasaray yorumları: Sert bir açılış yapacağız
ÖZEL | Kopenhag'ın yıldızlarından Galatasaray yorumları: Sert bir açılış yapacağız Milliyet, Galatasaray’ın 20 Eylül’de Kopenhag’la oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçına sayılı günler kala Danimarka ekibinin nabzını tuttu. Teknik Direktör Jacob Neestrup, takımın ikinci kaptanı olan Danimarkalı Rasmus Falk, Nicolai Boilesen ve Trabzonspor'un eski golcüsü Cornelius Galatasaray eşleşmesini yorumladı.
11.09.2023 Galatasaray
Bakan Özer, Demirören Lisesi standını gezdi
Bakan Özer, Demirören Lisesi standını gezdi Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, TEKNOFEST ziyaretinde bulundu. Milli Eğitim Bakanlığı için ayrılan özel alana gelen Bakan Özer, stantları yerinde inceledi ve projeler hakkında bilgi aldı.
30.04.2023 Gündem
Bakan Özer'den TEKNOFEST'te Demirören Lisesi öğrencilerine ziyaret
Bakan Özer'den TEKNOFEST'te Demirören Lisesi öğrencilerine ziyaret Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, TEKNOFEST ziyaretinde bulundu. Bakanlık için ayrılan alanda kurulan stantları inceleyen ve projeler hakkında bilgi alan Özer, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine de özel röportaj verdi. Bakan Özer, "TEKNOFEST kuşağını çok daha güçlendirip, tüm eğitim kurumlarına yaygınlaştırdığımız zaman geleceğe çok daha fazla umutla bakacağız" dedi.
29.04.2023 Haberler
Bakan Özer'den TEKNOFEST'te Demirören Lisesi öğrencilerine ziyaret
Bakan Özer'den TEKNOFEST'te Demirören Lisesi öğrencilerine ziyaret Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, TEKNOFEST ziyaretinde bulundu. Bakanlık için ayrılan alanda kurulan stantları inceleyen ve projeler hakkında bilgi alan Özer, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine de özel röportaj verdi. Bakan Özer, "TEKNOFEST kuşağını çok daha güçlendirip, tüm eğitim kurumlarına yaygınlaştırdığımız zaman geleceğe çok daha fazla umutla bakacağız" dedi.
29.04.2023 Gündem
İlkay Gündoğan için Galatasaray'dan transfer açıklaması
İlkay Gündoğan için Galatasaray'dan transfer açıklaması Galatasaray'ın Araştırma Geliştirme Direktörü Fatih Demireli, GOAL Almanya'ya özel bir röprotaj verdi. Demireli, Dries Mertens, Icardi ve Torreira transferleri için önemli açıklamalarda bulunrken Kaan Ayhan transferinde başrol oynadığını belirtti. Fatih Demireli ayrıca Galatasaray'ın gündeminde bulunan İlkay Gündoğan için de açıklamalarda bulundu.
23.03.2023 Galatasaray
Fatih Terim yıldız oyuncuya övgü yağdırdı: Büyük bir hayranıyım!
Fatih Terim yıldız oyuncuya övgü yağdırdı: Büyük bir hayranıyım! Galatasaray'a tarihi başarılar kazandıran ve sarı-kırmızılı kulübün efsane teknik direktörü Fatih Terim, Katar'da pazar günü başlayan 2022 Dünya Kupası'nı yorumladı. Deneyimli teknik adam dev organizasyonda boy gösteren yıldızla ile ilgili övgü dolu sözler sarf etti.
22.11.2022 Dünya Kupası
Lotodan 9 milyon 927 bin 511 euro kazanan Türk, yine kupon dolduruyor!
Lotodan 9 milyon 927 bin 511 euro kazanan Türk, yine kupon dolduruyor! Etrafında Chico olarak tanınan Dortmundlu vinç operatörü Kürşat Y, Alman medyasının manşetlerinde. Türk işçi, "Sokakta yürürken, mutluluktan çığlık attım. Herkes benim deli olduğumu düşündü" diye ikramiyeyi kazandığı anı anlattı, Bild gazetesi ise 'Bu bir peri masalı ancak gerçek' tanımını yaptı.
7.11.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Özel Röportaj ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.