Özel Uçak

Özel Uçak

Son dakika özel uçak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan özel uçak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan özel uçak haber sayfamızda...

Özel Uçak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.406 özel uçak haberi bulunmuştur.
'Barbekü' ayaklanması Haiti'yi sarsıyor: Havaalanı kuşatıldı!
'Barbekü' ayaklanması Haiti'yi sarsıyor: Havaalanı kuşatıldı! Silahlı çetelerin hükümeti devirmeye çalıştığı Haiti'de başkent Port-au-Prince’teki havalimanında silah sesleri duyuldu. Yerel medya, çetelerin hedefindeki Başbakan Henry'nin komşu ülke Porto Riko'ya indiğini duyurdu.
6.03.2024 Dünya
Hakan Altun: Aşk için hâlâ umudum var!
Hakan Altun: Aşk için hâlâ umudum var! Hakan Altun, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Yeşilköy'de bir mekanda sahne aldı. Konserin açılışını 'Telefonun Başında' şarkısıyla yapan sanatçı, slow ve hareketli şarkılarla konuklarına müzik ziyafeti sundu.
15.02.2024 Cadde
SON DAKİKA | Sacha Boey, Bayern Münih için Almanya'ya gidiyor! İşte Galatasaray'a ödenecek bonservis
SON DAKİKA | Sacha Boey, Bayern Münih için Almanya'ya gidiyor! İşte Galatasaray'a ödenecek bonservis Galatasaray'ın Fransız yıldızı Sacha Boey, sağlık kontrollerinden geçmek üzere bugün Almanya'ya gidecek. Sarı-kırmızılıların Sacha Boey transferinden elde edeceği gelir netlik kazandı.
26.01.2024 Galatasaray
Andre Onana'nın planı tutmadı! ManU'da Altay Bayındır'a şans doğdu
Andre Onana'nın planı tutmadı! ManU'da Altay Bayındır'a şans doğdu Andre Onana Tottenham karşılaşmasının ardından hemen yola çıktı ancak ülkesinin ilk maçına yetişemedi. Kamerunlu file bekçisini taşıyan özel uçak, Afrika Uluslar Kupası'na ev sahipliği yapan Fildişi Sahili'nde sis nedeniyle 250 kilometre öteye inince planlar bozuldu, kaleyi kuzeni devraldı.
Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, İstanbul'a geldi!
Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, İstanbul'a geldi! Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos, İstanbul'a geldi.
9.01.2024 Beşiktaş
İstanbul'da kritik zirve! Fidan-Blinken görüşmesi sona erdi
İstanbul'da kritik zirve! Fidan-Blinken görüşmesi sona erdi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken görüşmesi sona erdi.
6.01.2024 Haberler
İstanbul'da kritik zirve! Fidan-Blinken görüşmesi sona erdi
İstanbul'da kritik zirve! Fidan-Blinken görüşmesi sona erdi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken görüşmesi sona erdi. Görüşme yaklaşık 2 saat sürdü.
6.01.2024 Gündem
Kritik ziyaret
Kritik ziyaret ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Ortadoğu turuna Türkiye’den başlıyor. İki ay içinde ikinci kez Türkiye’de olacak Blinken’ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da kabul edilmesi bekleniyor. Blinken’ın sonraki durağı ise Yunanistan olacak.
6.01.2024 Gündem
ABD Dışişleri Bakanı Blinken, İstanbul'a geldi
ABD Dışişleri Bakanı Blinken, İstanbul'a geldi ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, diplomatik temaslarda bulunmak üzere İstanbul'a geldi.
5.01.2024 Haberler
ABD Dışişleri Bakanı Blinken, İstanbul'a geldi
ABD Dışişleri Bakanı Blinken, İstanbul'a geldi ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, diplomatik temaslarda bulunmak üzere İstanbul'a geldi.
5.01.2024 Gündem
'Değeri 10 milyon dolar' demişti! İşte Mehmet Ali Erbil'in merak edilen evi
'Değeri 10 milyon dolar' demişti! İşte Mehmet Ali Erbil'in merak edilen evi Mehmet Ali Erbil, Acun Ilıcalı'nın muhabirlikten kanal sahibi olmaya nasıl bu kadar hızlı geldiğini sorguladığı açıklamalarıyla çok konuşulmuş, "50 yıldır bu sektördeyim, evimin değeri toplasan 10 milyon" diyerek servetinden bahsetmesiyle gündeme gelmişti. Ünlü şovmenin bu açıklamalarından beri merak edilen evini, kızı Sezin Erbil'in yıllar önce paylaştığı ortaya çıktı.
29.12.2023 Cadde
Acun Ilıcalı ile polemiği devam ediyor! Mehmet Ali Erbil servetini açıkladı
Acun Ilıcalı ile polemiği devam ediyor! Mehmet Ali Erbil servetini açıkladı Mehmet Ali Erbil, Acun Ilıcalı'nın muhabirlikten kanal sahibi olmaya nasıl bu kadar hızlı geldiğini sorguladığı açıklamalarıyla çok konuşulmuştu. Ilıcalı ise Erbil'e sert sözlerle cevap vermişti. Ünlü şovmen, dün katıldığı bir programda Ilıcalı ile polemiğini devam ettirdi. Başka hiçbir yapımcının Ilıcalı'nın mal varlığına sahip olmadığını söyleyen Erbil, kendi servetini de açıkladı.
26.12.2023 Cadde
Servetini sorgulamıştı! Acun Ilıcalı'dan Mehmet Ali Erbil'e sert yanıt
Servetini sorgulamıştı! Acun Ilıcalı'dan Mehmet Ali Erbil'e sert yanıt Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil katıldığı bir programda Acun Ilıcalı'nın muhabirlikten kanal sahibi olmaya nasıl bu kadar hızlı geldiğini sorguladığı açıklamalarıyla çok konuşulmuştu. Ünlü şovmenin bu sözlerine yanıt veren Acun Ilıcalı, hangi programdan ne kadar para kazandığını açıklayarak Erbil hakkında sert ifadeler kullandı.
23.12.2023 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan Dubai'de İklim Zirvesi'ne katılıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Dubai'de İklim Zirvesi'ne katılıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai’de Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı (COP28) kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ne katılıyor.
1.12.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan Dubai'de İklim Zirvesi'nde diplomasi trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan Dubai'de İklim Zirvesi'nde diplomasi trafiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai’de Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı (COP28) kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ne katılıyor.
1.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri’ne gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri’ne gitti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai'de düzenlenecek Dünya İklim Eylemi Zirvesi’ne katılmak üzere Birleşik Arap Emirlikleri’ne gitti.
30.11.2023 Gündem
Manchester United, Galatasaray maçı için İstanbul'a geldi
Manchester United, Galatasaray maçı için İstanbul'a geldi Manchester United, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5'inci haftasında Galatasaray ile oynayacağı maç için özel uçakla İstanbul'a geldi.
28.11.2023 Şampiyonlar Ligi
Bodrum'dan İstanbul'a gelen özel uçak, Atatürk Havalimanı'nda pistten çıktı
Bodrum'dan İstanbul'a gelen özel uçak, Atatürk Havalimanı'nda pistten çıktı Bodrum’dan İstanbul'a gelen Cessna tipi TC-ART tescilli özel uçak, Atatürk Havalimanı’na iniş sırasında pistten çıktı. Uçakta bulunan iki pilot, kazayı yara almadan atlattı.
27.11.2023 Haberler
Bodrum'dan İstanbul'a gelen özel uçak, Atatürk Havalimanı'nda pistten çıktı
Bodrum'dan İstanbul'a gelen özel uçak, Atatürk Havalimanı'nda pistten çıktı Bodrum’dan İstanbul'a gelen Cessna tipi TC-ART tescilli özel uçak, Atatürk Havalimanı'na inişi sırasında pistten çıktı. Uçakta bulunan iki pilot kazayı yara almadan atlattı.
27.11.2023 Gündem
Beşiktaş kafilesi, Samsun’da çiçeklerle karşılandı
Beşiktaş kafilesi, Samsun’da çiçeklerle karşılandı Trendyol Süper Lig’de Samsunspor ile karşılaşacak Beşiktaşlı futbolcular ve teknik heyet, maçtan 1 gün önce Samsun’a geldi.
25.11.2023 Beşiktaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cezayir’e resmi ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cezayir’e resmi ziyaret Türkiye-Cezayir Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi’nin ikinci toplantısına katılmak üzere Cezayir'e giden Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi törenle karşılandı.
21.11.2023 Gündem
İçişleri Bakanlığı'nın 2024 yılı bütçesi komisyonda kabul edildi
İçişleri Bakanlığı'nın 2024 yılı bütçesi komisyonda kabul edildi AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş başkanlığında toplanan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, İçişleri Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarının 2024 yılı bütçesi görüşüldü.
8.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şevket Mirziyoyev ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şevket Mirziyoyev ile görüştü Özbekistan'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile bir araya geldi.
8.11.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şevket Mirziyoyev ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şevket Mirziyoyev ile görüştü Özbekistan'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile bir araya geldi.
8.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Özbekistan'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan Özbekistan'da Cumhurbaşkanı Erdoğan, Taşkent'te düzenlenecek Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 16'ncı Zirvesi'ne katılmak üzere sabah saatlerinde Ankara'dan Özbekistan'a gitti.
8.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Özel Uçak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.