Özgür Çelik

Özgür Çelik

Son dakika özgür çelik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan özgür çelik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan özgür çelik haber sayfamızda...

Özgür Çelik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.537 özgür çelik haberi bulunmuştur.
‘Tarihi değiştirme fırsatı yakaladık’
‘Tarihi değiştirme fırsatı yakaladık’ CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Parti Genel Merkezi’nde il başkanları ve belediye başkanlarının katıldığı Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın açılışında konuştu.
21.04.2024 Gündem
CHP'den 1 Mayıs açıklaması
CHP'den 1 Mayıs açıklaması CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer, "1 Mayıs Taksim'dir, Taksim 1 Mayıs'tır. CHP olarak bu konudaki tavrımızı açık ve net bir kez daha ilan ediyoruz. 1 Mayıs yasağına ilişkin kararı kaldıran Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) 12 Ekim 2023'te almış olduğu kararın uygulanması çağrısını yapıyoruz. Hukuksuz yasak kararında ısrar edilmemesini, meydanın tarihine ve değerlerine uygun şekilde emekçilere açılmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.
18.04.2024 Gündem
İmamoğlu Anıtkabir’i ziyaret etti
İmamoğlu Anıtkabir’i ziyaret etti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı’na yeniden seçilen Ekrem İmamoğlu, dün beraberinde 31 Mart seçimini kazanan partisinin 26 ilçe belediye başkanı ve yarışı kaybeden 13 ilçe belediye başkan adayı ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.
7.04.2024 Gündem
İmamoğlu ve 26 ilçe belediye başkanı Anıtkabir'i ziyaret etti
İmamoğlu ve 26 ilçe belediye başkanı Anıtkabir'i ziyaret etti Yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, 26 ilçe belediye başkanıyla birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti.
6.04.2024 Gündem
Gaziosmanpaşa'da yeniden oy sayımı tamamlandı! Hakan Bahçetepe 848 farkla kazandı
Gaziosmanpaşa'da yeniden oy sayımı tamamlandı! Hakan Bahçetepe 848 farkla kazandı Gaziosmanpaşa'da, AK Parti'nin itirazı üzerine yapılan oy sayımında Hakan Bahçetepe, 848 oy farkla seçimi kazandı.
4.04.2024 Gündem
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş mazbatasını alarak göreve başladı
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş mazbatasını alarak göreve başladı İstanbul'da 31 Mart yerel seçimlerinde CHP'den Üsküdar Belediye Başkanı seçilen Sinem Dedetaş, mazbatasını aldı.
4.04.2024 Haberler
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş mazbatasını alarak göreve başladı
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş mazbatasını alarak göreve başladı İstanbul'da 31 Mart yerel seçimlerinde CHP'den Üsküdar Belediye Başkanı seçilen Sinem Dedetaş, mazbatasını aldı.
4.04.2024 Gündem
YSK'dan Beykoz kararı! Yeniden sayım kaldırıldı
YSK'dan Beykoz kararı! Yeniden sayım kaldırıldı Beykoz'da İl Seçim Kurulu'nun yeniden sayım kararının kaldırıldığı açıklandı.
4.04.2024 Gündem
‘İstanbul ittifakını büyüteceğiz’
‘İstanbul ittifakını büyüteceğiz’ Yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, dün İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı.
4.04.2024 Gündem
CHP İstanbul İl Başkanı Çelik'ten seçim açıklaması! "Masa başında değiştirilmesine izin vermeyiz"
CHP İstanbul İl Başkanı Çelik'ten seçim açıklaması! "Masa başında değiştirilmesine izin vermeyiz" CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik "Seçmen iradesinin masa başında değiştirilmesine izin vermeyiz" dedi.
2.04.2024 Gündem
İBB Başkanı İmamoğlu: Hazırlıklarımız tamam, sandıkta kontrolümüz en üst seviyede
İBB Başkanı İmamoğlu: Hazırlıklarımız tamam, sandıkta kontrolümüz en üst seviyede İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beyoğlu'nda proje tanıtım toplantısına katıldı. İmamoğlu, “Hazırlıklarımız tamam, sandıkta kontrolümüz en üst seviyede var. Ama seçim günü, bir fazla kişi daha görev alırsa, gücümüze güç katacak" dedi.
21.03.2024 Gündem
İmamoğlu Sarıyer'de konuştu: Oyunuzu bölmeyin
İmamoğlu Sarıyer'de konuştu: Oyunuzu bölmeyin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sarıyer'de düzenlenen halk buluşmasında konuştu. İmamoğlu, "Bu yolda geride bırakılacak tek bir yurttaş, tek bir oy dahi yoktur. Bölünmek ve ayrışmak sadece bir kişinin işine gelir. Biliyorsunuz değil mi o bir kişiyi. Onun için buradan size, sizin nezdinizdeki bütün Sarıyerli hemşerilerime sesleniyorum, oyunuzu bölmeyin" dedi.
19.03.2024 Gündem
CHP il başkanlığında sayılan paralar: Partilerde elden ödeme sınırı 5 milyon liradır
CHP il başkanlığında sayılan paralar: Partilerde elden ödeme sınırı 5 milyon liradır CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen ve sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntüleri tartışma konusu oldu.
14.03.2024 Gündem
CHP'ye 'para sayma' soruşturması: 3 isim ifadeye çağrıldı
CHP'ye 'para sayma' soruşturması: 3 isim ifadeye çağrıldı CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.
13.03.2024 Gündem
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne?
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne? CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda milyonlarca liralık paranın sayıldığı görüntüler Türkiye gündemine oturdu. Soruşturma başlatılan görüntülere ilişkin dikkat çeken açıklamalar da geliyor.
13.03.2024 Haberler
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne?
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne? CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda milyonlarca liralık paranın sayıldığı görüntüler Türkiye gündemine oturdu. Soruşturma başlatılan görüntülere ilişkin yeni gelişmeler de yaşanıyor.
13.03.2024 Gündem
‘Çamur sıçratma çabası içindeler’
‘Çamur sıçratma çabası içindeler’ İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş’in para sayma görüntüleriyle ilgili başlatılan soruşturma hakkında konuştu.
13.03.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Filistin’de akan kanı durdurun
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Filistin’de akan kanı durdurun CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün İBB’nin düzenlediği Küçükçekmece Ayamama-Kaynarca Yağmur Suyu Tüneli ile Gürpınar Yağmur Suyu Tüneli kazı başlatma törenine katıldı.
12.03.2024 Gündem
Özgür Özel Çatalca'da konuştu! 'Mesaj vermeniz son derece önemlidir'
Özgür Özel Çatalca'da konuştu! 'Mesaj vermeniz son derece önemlidir' Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel Çatalca'da mitinge katıldı. Çatalca Meydanı'nda gerçekleşen mitingde CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel de yer aldı. Özgür Özel alanda konuşma gerçekleştirdi.
11.03.2024 Gündem
İmamoğlu'ndan Kent Lokantası açıklaması
İmamoğlu'ndan Kent Lokantası açıklaması İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Küçükçekmece Ayamama-Kaynarca Yağmur Suyu Tüneli ile Gürpınar Yağmur Suyu Tüneli Kazı Başlama Töreni’ne katıldı.
11.03.2024 Gündem
CHP lideri Özel'den 'Kent Lokantası' açıklaması
CHP lideri Özel'den 'Kent Lokantası' açıklaması Cumhuriyet Halp Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu ile Küçükçekmece Ayamama-Kaynarca Yağmur Suyu Tüneli ile Gürpınar Yağmur Suyu Tüneli Kazı Başlama Töreni'ne katıldı.
11.03.2024 Gündem
CHP lideri Özel: Filistin’deki gözyaşının durmasını diliyoruz
CHP lideri Özel: Filistin’deki gözyaşının durmasını diliyoruz Türk Halk Müziği sanatçısı Emre Saltık vefatının 7. yıldönümünde Büyükçekmece'deki mezarı başında anıldı. Saltık’ın anma törenine CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı.
11.03.2024 Gündem
Cemevleri yasal ibadethane olmalı
Cemevleri yasal ibadethane olmalı Cemevi ziyaretinde konuşan Özel, “Bugün devlet maalesef yurttaşlarına eşit davranmıyor. Herkes eşit olması gerekirken Alevilere daha az eşit davranıyor. Elbette bütün mezhepler eşit olmalı. Onlara sağlanan hizmet eşit olacak. Cemevleri ibadethane olacak” dedi...
2.03.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu: Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistemler açılışına davet edildim
Ekrem İmamoğlu: Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistemler açılışına davet edildim Sancaktepe Halk buluşmasında konuşan Ekrem İmamoğlu, "İlk kez; Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistemler açılışına Ulaştırma Bakanı tarafından davet edildim. Vallahi teşekkür ediyorum kendisine. Peki, şimdi ben ne yapacağım? Pazartesi oraya gideceğim. Pazartesi niye gideceğim biliyor musunuz? Bakın bu ülkede bazı alışkanlıkları böyle yapa yapa değiştireceğiz. Şunun için gideceğim o açılışa: O bakanlık, o makamlar; onlar kadar benim kardeşim, benim. Benim makamım, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, benim kadar onların. Bunu onlara öğretene kadar, bunu her yerde anlatacağım" ifadelerini kullandı.
23.02.2024 Gündem
CHP'de adaylık gerilimi! İstanbul adaylarının açıklandığı toplantıda İmamoğlu protesto edildi
CHP'de adaylık gerilimi! İstanbul adaylarının açıklandığı toplantıda İmamoğlu protesto edildi Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul'da 39 ilçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'na, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun protesto edilmesi damga vurdu.
13.02.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Özgür Çelik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.