Özlem

Özlem

Son dakika Özlem haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Özlem gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Özlem haber sayfamızda...

Özlem

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.944 özlem haberi bulunmuştur.
Antalya'da 1 kişinin öldüğü teleferik kazasında yaralananlardan haber var
Antalya'da 1 kişinin öldüğü teleferik kazasında yaralananlardan haber var Antalya’daki teleferik kazasında yaralanan 7 kişiden Herdem Eyyüpoğlu ile Kaan Akgün de taburcu edildi. Keziban Çapar Gümüş, oğlu Fatih Gümüş ve Özlem Şahin'in tedavisi ise sürüyor.
22.04.2024 Gündem
BtcTurk Boğa Koşusu düzenlendi! Milli sporcular da katıldı
BtcTurk Boğa Koşusu düzenlendi! Milli sporcular da katıldı Finansal teknoloji şirketi BtcTurk, 21 Nisan’da İstanbul Üsküdar sahilinde 2,1 Bitcoin ödüllü BtcTurk Boğa Koşusu yarı maratonu düzenledi.
22.04.2024 Diğer
Yaya Derneği toplantısı gerçekleşti
Yaya Derneği toplantısı gerçekleşti Yaya Derneği 4. Olağan Genel Kurulu’nu başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.
20.04.2024 Ege
Merkezefendi Belediyesi Basket, Çağdaş Bodrum Spor'u farklı geçti!
Merkezefendi Belediyesi Basket, Çağdaş Bodrum Spor'u farklı geçti! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 28'inci haftasında Merkezefendi Belediyesi Basket, Çağdaş Bodrum Spor'u 83-68 mağlup etti.
Heimlich manevrası yaparak öğrenciyi kurtaran öğretmen: İkimiz de rahat nefes aldık
Heimlich manevrası yaparak öğrenciyi kurtaran öğretmen: İkimiz de rahat nefes aldık Isparta’da boğazına şeker kaçan ilkokul öğrencisi Heimlich manevrası ile kurtaran öğretmen Özlem Kara, "Heimlich manevrası yaptım ve cismin çıktığını gördük ikimizde rahat bir nefes aldık. Hayat kurtarmak çok mutluluk verici” dedi.
18.04.2024 Haberler
Fişekhane, Istanbul Modest Fashion Week 2024’e ev sahipliği yapacak
Fişekhane, Istanbul Modest Fashion Week 2024’e ev sahipliği yapacak Istanbul Modest Fashion Week 2024, 25-26-27 Nisan 2024 tarihlerinde, Fişekhane-Galeri’de düzenlenecek.
18.04.2024 Stil
2 hafta önce aldığı eğitimle öğrencinin hayatını kurtardı
2 hafta önce aldığı eğitimle öğrencinin hayatını kurtardı Isparta'da Hafız Demiralay İlkokulu'nda öğretmen Özlem Kara, 2 hafta önce İlk Yardım Eğitimi Merkezi'nden aldığı acil müdahale eğitimi sonrasında okulunda nefes borusuna şeker kaçan öğrenciyi 'Heimlich' manevrasıyla kurtardı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
18.04.2024 Haberler
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Yaman Keleş, üçüncü eleme adayı Yunus Emre Özden, dördüncü ve son eleme adayı da Batuhan Karacakaya olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
18.04.2024 Cadde
Teleferik faciasında yürek yakan detay! Babasının öldüğünü kimse söyleyemedi
Teleferik faciasında yürek yakan detay! Babasının öldüğünü kimse söyleyemedi Antalya’da 1 kişinin hayatını kaybettiği teleferik kazasında yaralananların tedavileri devam ediyor. Hayatını kaybeden Memiş Gümüş'ün (54) büyük oğlu Lütfüllah Gümüş (17) taburcu edilirken, eşi Keziban Çapar Gümüş ise küçük oğlu Fatih Gümüş'ün (10) isteği üzerine onunla aynı odaya alındı. Fatih Gümüş'ün, babasının öldüğünden henüz haberinin olmadığı belirtildi.
17.04.2024 Gündem
Ümit Karan'ı şoke eden Fatih Terim şakası! Morali bozuldu, terlemeye başladı
Ümit Karan'ı şoke eden Fatih Terim şakası! Morali bozuldu, terlemeye başladı Futbol oynamayı bırakan ve antrenör olarak kariyerine devam eden Ümit Karan, geçtiğimiz gün bir programa katıldı. Ünlü ismin yayına telefonla katılan yakın arkadaşı İsmail Baki Tuncer, yaptığı Fatih Terim taklidi ile arkadaşı Ümit Karan'ı şoke etti.
16.04.2024 Cadde
İki haftalık özlem zirvede bitti
İki haftalık özlem zirvede bitti Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi ‘Yargı’ iki haftalık aranın ardından önceki akşam 89’uncu bölümüyle ekrana geldi.
16.04.2024 Cadde
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali 18 - 21 Nisan tarihleri arasında 13.’sü gerçekleşecek olan Alaçatı Ot Festivali, birbirinden eğlenceli konserleri, şefler meydanı, sergileri, kıymetli söyleşileri, heyecan dolu yemek yarışmaları ve zengin stantlarıyla unutulmaz anılara ev sahipliği yapacak. Festivalin en renkli görüntülerine sahne olan geleneksel festival korteji 19 Nisan Cuma günü saat 14’te gerçekleşecek.
15.04.2024 Advertorial
2 çocuk annesi kadın feci şekilde can verdi!
2 çocuk annesi kadın feci şekilde can verdi! Antalya’da meydana gelen motosiklet kazasında yolcu olarak bulunan 2 çocuk annesi kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü ise ağır yaralandı.
15.04.2024 Gündem
Antalya'daki teleferik faciasının bilirkişi raporu ortaya çıktı!
Antalya'daki teleferik faciasının bilirkişi raporu ortaya çıktı! Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait teleferikte Konyaaltı’nda meydana gelen kaza ile ilgili bilirkişi ön raporu tamamlandı. Teleferik kazasının bilirkişi ön raporunun detaylarını CNN TÜRK Muhabiri Emrah Çakmak anlattı.
14.04.2024 Gündem
Ölümle yaşam arasında 23 saat!
Ölümle yaşam arasında 23 saat! Antalya’da Sarısu-Tünektepe teleferik hattında önceki akşam demir direklerden birinin koparak kabinlerden birine çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirmişti... Kazanın ardından duran hatta metrelerce yükseklikte asılı kalan 24 kabindeki 174 kişi 23 saatlik operasyonla kurtarıldı. Kazaya ilişkin başlatılan soruşturmada 13 kişi gözaltına alındı...
14.04.2024 Gündem
Teleferikte dehşeti yaşadılar
Teleferikte dehşeti yaşadılar Antalya’da teleferik hattında kopan direğin çarptığı kabinin tabanı parçalandı. Korkunç kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Teleferik hattının durması sonucu havada asılı kalan 184 kişi ise saatlerce kurtarılmayı bekledi.
13.04.2024 Gündem
Çerçioğlu’ndan Yetişkin’e ziyaret
Çerçioğlu’ndan Yetişkin’e ziyaret Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve CHP Aydın Milletvekillerini makamında ağırladı.
6.04.2024 Ege
Okan Buruk: Kazanan Türkiye ve Türk futbolu olsun!
Okan Buruk: Kazanan Türkiye ve Türk futbolu olsun! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçına dair konuştu.
7.04.2024 Galatasaray
Türkiye'nin en genç belediye başkanı! Mazbatasını aldı görevine başladı
Türkiye'nin en genç belediye başkanı! Mazbatasını aldı görevine başladı Türkiye'nin en genç belediye başkanı bağımsız Zeynep Çelik (22), mazbatasını alarak göreve başladı.
5.04.2024 Gündem
'Çalışanlarımız en önemli değerimiz'
'Çalışanlarımız en önemli değerimiz' Novartis Türkiye İnsan ve Organizasyon Direktörü Özlem Sökmen en güçlü yanlarının 'Çeşitlilik ve Kapsayıcılık' olduğunu söyledi, "Bu doğrultuda çalışanlarımızın ihtiyaçlarına odaklanarak, güncel trendleri de takip ederek yenilikçi İK uygulamaları geliştiriyor ve hayata geçiriyoruz" dedi
4.04.2024 Advertorial
Hilye-i Şerif Duası Nedir? Hilye-i Şerif Okunuşu, Türkçe Anlamı, Faziletleri Nelerdir?
Hilye-i Şerif Duası Nedir? Hilye-i Şerif Okunuşu, Türkçe Anlamı, Faziletleri Nelerdir? Hilye-i Şerif, Hz. Muhammed'in (SAV)fiziki halinin tasvir edilmiş halidir. Peygamberin, ağır bir hastalık geçirdiği dönemde kızının ağlayarak "senin gül yüzünü bir daha nasıl göreceğiz" demesi üzerine Hz. Ali'ye (ra) yazdırdığı kelimelerden oluşan resimdir. Hilye-i Şerif'i okuduktan sonra ardından salavatı şerife okunuyor. Hilye-i Şerif'in ne anlama geldiğini, duasını detayları ile derledik.
4.04.2024 Dini Bilgiler
Bahçeli'den yerel seçim mesajı: Cumhur İttifakı’nın gücüne güç eklendi
Bahçeli'den yerel seçim mesajı: Cumhur İttifakı’nın gücüne güç eklendi MHP lideri Bahçeli, yayınladığı mesajda yerel seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
3.04.2024 Gündem
11 il, 64 ilçeyi 5 yıl boyunca kadın başkanlar yönetecek!
11 il, 64 ilçeyi 5 yıl boyunca kadın başkanlar yönetecek! Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için 31 Mart Pazar günü sandık başına gitti. 48 milyon 256 bin 117 seçmen, yaklaşık 207 bin sandıkta oy kullandı. Kesin olmayan sonuçlarına göre ise 5 büyükşehir, 6 il ve 64 ilçe belediye başkanlığını kadın adaylar kazandı.
2.04.2024 Gündem
11 kentte yönetim kadınlarda
11 kentte yönetim kadınlarda 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nin resmi olmayan sonuçlarına göre 81 ilin 11’inde kadın belediye başkan adayları kazandı. Aydın, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep ve Tekirdağ olmak üzere 5 büyükşehri kadın belediye başkanları yönetecek.
2.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Özlem ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.