Pablo Escobar

Pablo Escobar

Son dakika Pablo Escobar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Pablo Escobar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Pablo Escobar haber sayfamızda...

Pablo Escobar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 131 pablo escobar haberi bulunmuştur.
Bu filmler kaçmaz
Bu filmler kaçmaz 17-28 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek 43. İstanbul Film Festivali’nin zengin programından 10 filmlik izleme listesi hazırladık.
14.04.2024 Kültür Sanat
İçte ve dışta tepkilerin hedefi! İran'dan 'azami zarar' tehdidi
İçte ve dışta tepkilerin hedefi! İran'dan 'azami zarar' tehdidi İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze’de yürüttüğü savaş ve İran, Lübnan ve Suriye’ye yönelik saldırılar nedeniyle tepkilerin hedefi haline gelirken, ülke içinde de huzursuzluk artıyor.
8.04.2024 Dünya
Kartele uyuşturucu için Rus denizaltısı! 'Füzeli mi yoksa füzesiz mi istersiniz?'
Kartele uyuşturucu için Rus denizaltısı! 'Füzeli mi yoksa füzesiz mi istersiniz?' 'Narko-denizaltı' olarak adlandırılan ve oldukça basit yollarla üretilen denizaltıların uyuşturucu madde taşımak için kullanıldığı bilinen bir gerçek. Ancak geçmişte uyuşturucu sevkiyatı yapmak için Rusya'dan askeri denizaltı tedarik etmek isteyenler de oldu. İşte Kolombiya'da faaliyet gösteren Cali Karteli’nin akıllara durgunluk veren hikâyesi.
25.01.2024 Dünya
En İyi Netflix Dizileri 2024: Yabancı ve Yerli Netflix Dizi Önerileri
En İyi Netflix Dizileri 2024: Yabancı ve Yerli Netflix Dizi Önerileri Dünyanın en büyük dizi film içerik platformu Netflix pek çok farklı ülkede kaliteli yapımları ile adından söz ettiriyor. Televizyon kanallarını yapımları ile geride bırakan Netflix’in yeni dizi ve filmleri her geçen gün artıyor. IMBD listelerinde yukarı tırmanan Netflix’in kaliteli dizileri ve filmleri izleyenlerini ekran başına kitliyor. Yüzlerce Tük ve yabancı aksiyon, macera, bilim-kurgu, komedi, romantik, dram, gerilim, korku dalında yapımı içerisinde barındırıyor. Yabancı ve yerli Netflix dizi önerileri için “En İyi Netflix Dizileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
İzlenmesi Gereken Diziler 2024: Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı En İyi Diziler Listesi
İzlenmesi Gereken Diziler 2024: Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı En İyi Diziler Listesi Televizyon kanallarında gösterime girdiği andan bu yana izlenme rekorları kıran pek çok yerli ve yabancı diziler yer alıyor. Konuları, oyunculukları ile seyircileri ekran başına kilitleyen bu dizilerden bazıları eski olsa da günümüzde hala izlememiş olanlar da. Gelmiş geçmiş en diziler arasında yer alan bu içeriklerin bazıları Netflix’te de izlenebilir. İzlenmesi gereken diziler için "Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı Gelmiş Geçmiş En İyi Diziler Listesi 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Yıllar sonra sessizliğini bozdu! 'Escobar'a olan aşkım hayatımı zindana çevirdi'
Yıllar sonra sessizliğini bozdu! 'Escobar'a olan aşkım hayatımı zindana çevirdi' 'Hayatımın ilk ve tek aşkı' dediği Pablo Escobar ile tanıştığında daha 12 yaşındaydı. Ona göre Escobar, 'sevgi dolu ve tatlı bir beyefendi, harika bir aşık'tı. Çoğu insanın kötü şöhretli uyuşturucu kralını tanımlamak için kullanacağı ilk kelimeler elbette bunlar değildi. Küçük yaşına, aralarındaki şoke edici yaş farkına ve ailesinin onaylamamasına rağmen bu adamla evlenen genç kadını sonrasında ise kâbus dolu günler bekliyordu.
12.09.2023 Yaşam
Kolombiya ABD'ye iade etmişti! 'Otoniel'in cezası belli oldu
Kolombiya ABD'ye iade etmişti! 'Otoniel'in cezası belli oldu Kolombiya’nın en büyük uyuşturucu karteli Clan del Golfo’nun lideri Otoniel lakaplı Dario Antonio Usuga, ABD’de çıkarıldığı mahkemede 45 yıl hapis ve 216 milyon dolar para cezasına mahkum edildi. ABD Adalet Bakanı Merrick Garland, "Adalet Bakanlığı, ABD halkına zarar veren uyuşturucu örgütlerinin liderlerinden nerede olurlarsa olsunlar ve ne kadar sürerse sürsün bulup hesap soracak" dedi.
8.08.2023 Dünya
Jiu-Jitsu’nun ünlü şubesi
Jiu-Jitsu’nun ünlü şubesi Zuckerberg’in Brezilya jiu-jitsusu turnuvasında altın ve gümüş madalya kazanmasının ardından Hollywood yıldızlarının da vazgeçemediği bu dövüş sanatı nedir gelin bir göz atalım.
13.05.2023 Pazar
Escobar’ın su aygırları yolcu!
Escobar’ın su aygırları yolcu! Kolombiya hükümetinin, 1993’te polisçe öldürülen uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın çiftliğinden kaçan su aygırlarının bir bölümünü Hindistan ve Meksika’ya yollamayı kararlaştırdığı bildiriliyor.
4.03.2023 Dünya
'İngiltere'nin Escobar'ı 14 yıl sonra serbest kaldı!
'İngiltere'nin Escobar'ı 14 yıl sonra serbest kaldı! Azılı suçlu Pablo Escobar'la karşılaştırılan ve tutuklu bulunduğu hapishanede kadın gardiyanla yaşadığı yasak ilişki mahkemelik olan uyuşturucu baronu, yıllar sonra yeniden manşetlerde.
23.11.2022 Dünya
'İngiltere'nin Escobar'ı diyorlardı... 14 yıl sonra ilk!
'İngiltere'nin Escobar'ı diyorlardı... 14 yıl sonra ilk! Azılı suçlu Pablo Escobar'la karşılaştırılan ve tutuklu bulunduğu hapishanede kadın gardiyanla yaşadığı yasak ilişki mahkemelik olan uyuşturucu baronu, yıllar sonra yeniden manşetlerde.
23.11.2022 Dünya
2022'de dünyanın en iyi 53 şehri seçildi! Listede Türkiye'den de bir şehir var...
2022'de dünyanın en iyi 53 şehri seçildi! Listede Türkiye'den de bir şehir var... Ünlü seyahat, eğlence, yeme-içme ve sanat dergisi Time Out, dünyanın dört bir yanından editörler ve 20 bin kent sakinin katılımıyla bir anket oluşturdu. Her şehrin kültürel özelliklerini göz önünde bulunduran Time Out'un listesinde şehirler yeme-içme, kültür, gece hayatı açısından derecelendirildi. 2022'nin en iyi 53 şehri seçilirken, listede Türkiye'den de bir şehir var.
12.07.2022 Dünya
Uyuşturucu karteli kasabaları kapattı! Ülke çaresizlik içinde izliyor
Uyuşturucu karteli kasabaları kapattı! Ülke çaresizlik içinde izliyor Körfez Klanı uyuşturucu karteli, liderlerinin yargılanmak üzere ABD'ye iade edilmesine tepki olarak kuzey Kolombiya'daki düzinelerce kasabayı dört gün boyunca kapattı.
10.05.2022 Dünya
Escobar'dan CIA'ye film değil gerçek! Bir sabah görünmez oldu
Escobar'dan CIA'ye film değil gerçek! Bir sabah görünmez oldu ABD’nin Arkansas eyaletindeki Hazen kasabasında yaşayan ve hayatını tarım alanlarını ilaçlama işi ile uğraşarak sürdüren pilot Gary Betzner'in köprüden atlayarak intihar ettiği haberi kasabayı şoke etti. Aslında bu olayın ardından yatan gerçek, film senaryolarını aratmayan bir hayata ışık tutuyordu.
3.04.2022 Dünya
Kıyıya vuran paketten çıktı! Her birinin üstünde Putin'in fotoğrafı var
Kıyıya vuran paketten çıktı! Her birinin üstünde Putin'in fotoğrafı var Akdeniz'de kıyıya vuran 323 paket açıldığında içinden esrar çıktı, her biri 250 gram olan paketlerin üstündeki fotoğraflar ise gözden kaçacak gibi değil. Libya'da bir hafta önce de Pablo Escobar'ın fotoğraflarının bulunduğu yüzlerce paket kıyıya vurmuştu.
9.02.2022 Dünya
Buray, Kolombiya yolcusu
Buray, Kolombiya yolcusu Buray, Jolly Joker Vadiistanbul sahnesinde verdiği konserle sonbahar turnesini tamamladı. 'Aşk Bitsin' ile gecenin açılışını yapan Buray, şarkılarını mekanı dolduran hayranları ile birlikte koro halinde seslendirdi.
6.11.2021 Cadde
Escobar'dan bu yana en büyük darbe: Otoniel yakalandı
Escobar'dan bu yana en büyük darbe: Otoniel yakalandı Kolombiya'da en çok aranan uyuşturucu kaçakçılarından "Otoniel" lakaplı Dairo Antonio Usuga, asker ve polisin ortak operasyonuyla gözaltına alındı. Ülkenin kuzeybatısındaki Necocli kasabasında, "Osiris" adı verilen operasyonda ele geçirilen Clan del Golfo örgütünün elebaşı Otoniel, askerler tarafından helikopterle götürüldü.
24.10.2021 Haberler
Escobar'dan bu yana en büyük darbe: Otoniel yakalandı
Escobar'dan bu yana en büyük darbe: Otoniel yakalandı Kolombiya'da en çok aranan uyuşturucu kaçakçılarından "Otoniel" lakaplı Dairo Antonio Usuga, asker ve polisin ortak operasyonuyla gözaltına alındı. Ülkenin kuzeybatısındaki Necocli kasabasında, "Osiris" adı verilen operasyonda ele geçirilen Clan del Golfo örgütünün elebaşı Otoniel, askerler tarafından helikopterle götürüldü.
24.10.2021 Dünya
Son dakika - Çılgın doğum günü partisinde Volkan Demirel'in kıyafeti şaşırttı!
Son dakika - Çılgın doğum günü partisinde Volkan Demirel'in kıyafeti şaşırttı! Fenerbahçe'nin efsane kalecisi Volkan Demirel, eşi Zeynep Demirel ile birlikte Nişantaşı'ndaki bir mekanda 'Pablo Escobar' temalı doğum günü partisine katıldı. Partide Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı'nda forma giyen Ahmet Düverioğlu ve Melih Mahmutoğlu da yer aldı.
30.09.2021 Magazin
Pablo Escobar'ın kenti Medellin
Pablo Escobar'ın kenti Medellin Medellin, Latin Amerika ülkesi Kolombiya'nın başkenti Bogota'dan sonraki en büyük ikinci kenti. Oldukça yüksek bir yerde kurulan Medellin, son yılların ünlü dizisi Narcos ile de gündemde. Suç makinesi Pablo Escobar'ın doğup büyüdüğü kentte bugün de ona dair pek çok ize rastlamak mümkün. Hatta kentte bir Escobar turizm bile söz konusu. Latin Amerika'nın yemyeşil dağlar arasındaki bu ilginç kentine birlikte göz atalım.
9.09.2021 Tatil
Türkiye’nin ilk açık hava heykel parkı
Türkiye’nin ilk açık hava heykel parkı Bodrum Loft ve Sevil Dolmacı Art Gallery tarafından Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen açık hava heykel parkı Loft Art Sculptville, 19 Temmuz’da açılıyor. Türk ve uluslararası sanatçıların eserlerinin buluşacağı projede, 15 sanatçıya ait enstalasyon, heykel ve neon işerden oluşan 28 farklı eser yer alıyor.
13.07.2021 Kültür Sanat
Burası Escobar'ın ülkesi! Korona tedbirlere uymayanları öldürüyorlar
Burası Escobar'ın ülkesi! Korona tedbirlere uymayanları öldürüyorlar Kolombiya, ocak ayından itibaren pandemide en zor günlerini yaşıyor. Özellikle Pablo Escobar'ın şehri olarak bilinen Medellin'de suç çeteleri, maske takmayan ve kurallara uymayanları öldürüyor. İşsizliğin artmasından dolayı öfkeli halk ise protestoların şiddetini iyice arttırmış durumda. İşte Kolombiya’da yaşananlar…
18.03.2021 Dünya
Son dakika... 'Benim için cinayet değil, hedefti!' Escobar'a yönelik suikast planını anlattı...
Son dakika... 'Benim için cinayet değil, hedefti!' Escobar'a yönelik suikast planını anlattı... Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük suç şebekelerinden birisi olan Kolombiya'daki Medellin kartelinin başındaki isim Pablo Escobar'a yapılması planlanan suikast, ayrntılarıyla ortaya çıktı. Dünyaya dehşet saçarken kentte aziz gibi görülen Escobar'ı öldürmesi için tutulan bir grup kiralık asker ve gruba liderlik eden eski komanda McAleese için işler hiç de beklendiği gibi gitmedi...
12.03.2021 Dünya
'Çinli El Chapo' Hollanda'da yakalandı
'Çinli El Chapo' Hollanda'da yakalandı Yıllık 70 milyar kazanan örgütü yöneten dünyanın en çok aranan suçlularından Tse Chi Lop, Tayvan'dan Çin'e giden uçak seferinde Amsterdam'daki aktarma sırasında yakayı ele verdi.
24.01.2021 Dünya
Burak Yılmaz listede! İşte 21.yüzyılın en golcüleri...
Burak Yılmaz listede! İşte 21.yüzyılın en golcüleri... Süper Lig'de 4 büyüklerde forma giyen milli futbolcu Burak Yılmaz Lille'deki müthiş performasıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Milli yıldız IFFHS Araştırma Şirketi'nin yaptığı listede 21.yüzyılda en çok gol atan futbolcuların arasında yer aldı.
15.01.2021 Fransa Ligue 1

Benzer Haber Etiketleri

Pablo Escobar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.