Pachuca

Pachuca

Son dakika Pachuca haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Pachuca gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Pachuca haber sayfamızda...

Pachuca

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 96 pachuca haberi bulunmuştur.
Internacional, Enner Valencia transferini açıkladı! Fenerbahçe'den veda mesajı
Internacional, Enner Valencia transferini açıkladı! Fenerbahçe'den veda mesajı Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Enner Valencia, Brezilya temsilcisi Internacional ile anlaşma sağladı. Sarı-lacivertli kulüp, golcü futbolcu için veda mesajı yayımladı.
13.06.2023 Dünyadan Futbol
Enner Valencia imzayı atıyor! Transfer için tarih verdiler
Enner Valencia imzayı atıyor! Transfer için tarih verdiler Fenerbahçe ile sözleşmesi Türkiye Kupası maçının ardından sona erecek olan Enner Valencia konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Ekvadorlu santrforun yeni takımının belli olduğu öne sürüldü.
9.06.2023 Fenerbahçe
Transfer için 4 aday! Beşiktaş, Josef de Souza'nın alternatifini arıyor
Transfer için 4 aday! Beşiktaş, Josef de Souza'nın alternatifini arıyor Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta ara transfer ve tescil döneminde takımdan ayrılan Josef de Souza'nın yerine önlibero pozisyonu için transfer yapılması kararı alındı. Siyah-beyazlılarda bu pozisyon için 4 adayın belirlendiği öğrenildi.
19.05.2023 Beşiktaş
Enner Valencia tehlikesi! Transfer için ön protokol imzaladı
Enner Valencia tehlikesi! Transfer için ön protokol imzaladı Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çeken Enner Valencia, sarı-lacivertli takım ile sezon sonu sözleşmesi sona eriyor. Ekvadorlu yıldıza birçok takımın talip çıktığı öğrenilirken, tecrübeli futbolcunun sürpriz bir takıma ön protokol imzaladığı öğrenildi.
9.05.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye transferinin neden gerçekleşmediğini açıkladı! 'Üzgündüm'
Fenerbahçe'ye transferinin neden gerçekleşmediğini açıkladı! 'Üzgündüm' 2022 Dünya Kupası'nda gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çeken yıldız futbolcunun ismi ara transfer döneminde Fenerbahçe ile anılıyordu. Tecrübeli oyuncudan bu konu hakkında dikkat çeken bir itiraf geldi.
28.04.2023 Fenerbahçe
Enner Valencia ile anlaşma sağlandı! Fenerbahçe'de bir yıldız daha yeni sözleşme imzalıyor
Enner Valencia ile anlaşma sağlandı! Fenerbahçe'de bir yıldız daha yeni sözleşme imzalıyor Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Enner Valencia'nın sarı-lacivertli kulüp ile sezon sonu sözleşmesi sona eriyor. Fenerbahçeli kurmayların Ekvadorlu futbolcu ile anlaşma sağladığı öğrenilirken, öte yandan bir yıldız futbolcu ile daha anlaşıldığı kayda geçti.
23.04.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Enner Valencia kararı! Transfer teklifleri sonrası harekete geçti
Fenerbahçe'den Enner Valencia kararı! Transfer teklifleri sonrası harekete geçti Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon adına harekete geçti. Sarı-lacivertlilerde sözleşmesi sona erecek Enner Valencia'ya gelen transfer teklifleri sonrası flaş bir karara imza atıldı. Fenerbahçe'nin Enner Valencia'ya sunduğu sözleşme şartları ortaya çıktı.
19.04.2023 Fenerbahçe
Başkan açıkladı! 'Fenerbahçe ile transfer görüşmesi gerçekleştirdik'
Başkan açıkladı! 'Fenerbahçe ile transfer görüşmesi gerçekleştirdik' Süper Lig'de şampiyonluk yarışında lider Galatasaray'ı ile mücadele eden Fenerbahçe için Meksika'dan sürpriz bir açıklama geldi. Sarı-Lacivertli ekibin Dünya Kupası'nda dikkatleri üzerine çeken Meksikalı futbolcunun transferi için görüşme gerçekleştirdiği açıklandı. İşte detaylar..
1.04.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Enner Valencia operasyonu! İşte önerilen ve istenen yıllık ücret
Fenerbahçe'de Enner Valencia operasyonu! İşte önerilen ve istenen yıllık ücret Fenerbahçe'de bu sezon inanılmaz bir performans sergileyen Enner Valencia için yönetim harekete geçti. Sarı-lacivertli kurmayların, Ekvadorlu santrfor ile sözleşme pazarlıklarına başladığı ortaya çıktı. Birleşik Arap Emirlikleri'nden ciddi bir teklif alan Enner Valencia'nın Fenerbahçe'den istediği rakam belli oldu.
20.03.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Enner Valencia transfer için geri sayımda! Bedelsiz olarak ayrılıyor, sözleşme süresi belli oldu
Fenerbahçe'de Enner Valencia transfer için geri sayımda! Bedelsiz olarak ayrılıyor, sözleşme süresi belli oldu Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Enner Valencia ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Ekvadorlu futbolcunun sezon sonunda imza atacağı takımı İtalyan gazeteci duyurdu. Enner Valencia'nın sözleşme süresi belli oldu.
23.02.2023 Fenerbahçe
Gençlerbirliği'nden orta sahaya ve hücuma takviye
Gençlerbirliği'nden orta sahaya ve hücuma takviye Transfer yasağını kaldıran Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, kadrosunu güçlendirmek için transfere hız verdi.
5.01.2023 1.Lig
Colin Kazım Richards, Karagümrük'e transfer oldu
Colin Kazım Richards, Karagümrük'e transfer oldu A Milli Futbol Takımı'nın eski oyuncularından Colin Kazım Richards, Fatih Karagümrük'le anlaşma sağladı.
19.07.2022 Karagümrükspor
Gaziantep FK, Angelo Sagal'ı transfer etti
Gaziantep FK, Angelo Sagal'ı transfer etti Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Denizlispor forması giyen Şili Milli Takım oyuncularından Angelo Sagal'la 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.
16.06.2021 Gaziantep FK
Colin Kazım-Richards bu sezon ilk golünü attı
Colin Kazım-Richards bu sezon ilk golünü attı İngiltere Championship 15. hafta maçında Colin Kazım-Richards, Derby formasıyla ilk golünü attı, karşılaşma 1-1 bitti.
Son dakika |  Derby County, Colin Kazım-Richards'ı kadrosuna kattı!
Son dakika | Derby County, Colin Kazım-Richards'ı kadrosuna kattı! Phillip Cocu'nun çalıştırdığı Derby County, Colin Kazım-Richards'ı transfer etti
15.10.2020 Futbol
Son dakika | Derby County, Colin Kazım'ı denemeye aldı
Son dakika | Derby County, Colin Kazım'ı denemeye aldı Pachuca ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından boşa çıkan Colin Kazım'ı İngiliz ekibi Derby County denemeye aldı.
Transferin kralı Fenerbahçe
Transferin kralı Fenerbahçe Lig öncesinde harcama limitleriyle sıkıntıya düşeceği belirtilen kulüpleri hiçbir şey etkilemedi, 5 Ekim’de sona eren transferde yine birçok takımda büyük sirkülasyon oluştu. 18 futbolcu alan Kadıköy ekibi, 17 isimle ilişiğini keserek en hareketli takım olarak dikkat çekti.
7.10.2020 Süper Lig
Süper Lig kulüpleri 1. transfer dönemini hareketli geçirdi
Süper Lig kulüpleri 1. transfer dönemini hareketli geçirdi Türkiye'de 2020-2021 futbol sezonu 1. transfer ve tescil dönemi sona erdi.
6.10.2020 Süper Lig
Denizlispor, Angelo Sagal'ı kadrosuna kattı
Denizlispor, Angelo Sagal'ı kadrosuna kattı Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor, daha önce prensipte anlaşmaya vardığı Şilili sol kanat oyuncusu Angelo Sagal ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Bonservisi Meksika Ligi ekiplerinden Pachuca'da bulunan ve geçen sezonu Juarez'de kiralık olarak geçiren 27 yaşındaki futbolcu Angelo Sagal için Haluk Ulusoy Tesisleri'nde imza töreni düzenledi.
1.09.2020 Denizlispor
Horoz’un gözü Pantilimon’da
Horoz’un gözü Pantilimon’da Denizlispor, transfer listesindeki İngiltere Championship ekiplerinden Nottingham Forest’ta forma giyen Romanyalı kaleci Costel Pantilimon’la anlaşma sağladı...
30.08.2020 Ege
Yukatel Denizlispor, Şilili Angelo Sagal ile anlaştı
Yukatel Denizlispor, Şilili Angelo Sagal ile anlaştı Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor, Şilili kanat oyuncusu Angelo Sagal ile anlaştı.
30.08.2020 Denizlispor
Denizlispor’a Şili’den kanat!
Denizlispor’a Şili’den kanat! Süper Lig’de yeni sezon öncesi dış transferde kaleci Cenk Gönen, Alman orta saha Bakalorz ve Boşnak golcü Mesanovic’le sözleşme imzalayan Denizlispor, Şilili sol kanat oyuncusu Angelo Sagal ile anlaştı.
27.08.2020 Ege
Denizlispor, Şilili Angelo Sagal ile el sıkıştı
Denizlispor, Şilili Angelo Sagal ile el sıkıştı Yeşil-siyahlı takım Şilili sol kanat oyuncusu Angelo Sagal ile anlaştı.
27.08.2020 Denizlispor
Enner Valencia kimdir? Fenerbahçe'nin yeni transferi Enner Valencia hangi mevkide forma giyiyor?
Enner Valencia kimdir? Fenerbahçe'nin yeni transferi Enner Valencia hangi mevkide forma giyiyor? Fenerbahçe transfer çalışmalarında hız kesmiyor. Vedat Muriqi 18 milyon Euro'ya Lazio'ya satan Fenerbahçe'da Thiam transferinin ardından bir isim daha bu akşam imza için İstanbul'a geliyor. Fenerbahçe'nin yeni transferi olacak olan Enner Valencia forvet mevkisinde görev alıyor. Peki Enner Valencia kimdir, kaç yaşında?
26.08.2020 Fenerbahçe
Üç otobüs birbirine girdi: 11 ölü, 25 yaralı
Üç otobüs birbirine girdi: 11 ölü, 25 yaralı Meksika'da üç otobüsün karıştığı zincirleme kazada 11 kişi hayatını kaybederken, 25 kişi de yaralandı.
19.11.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Pachuca ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.