Pahalı

Pahalı

Son dakika pahalı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan pahalı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan pahalı haber sayfamızda...

Pahalı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 19.374 pahalı haberi bulunmuştur.
Bayramın gözdesi Yunan adaları
Bayramın gözdesi Yunan adaları Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, 9 günlük bayram tatilinde yurt dışında en popüler destinasyonun, kapıdan vize uygulamasına 1 Nisan itibarıyla başlanacak Yunan adaları olduğunu söyledi. Yavuz, bayramda kapıda vize alınabilecek 10 Yunan adasından 7'si için feribot seferleri ve adalardaki polis birimlerinin hazırlıklarını tamamladığını açıkladı.
28.03.2024 Ekonomi
Fenerbahçe için bomba transfer iddiası! 25 milyon euroluk yıldız, kulüp tarihine geçebilir
Fenerbahçe için bomba transfer iddiası! 25 milyon euroluk yıldız, kulüp tarihine geçebilir İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, yaz transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden start verdi. Sarı-lacivertli kulübün bonservis bedeli 25 milyon euro olan yıldız futbolcuyu radarına aldığı ve teklif yapabileceği ileri sürüldü.
28.03.2024 Fenerbahçe
CHP lideri Özel'den Sarıyer mitinginde tepki çeken sözler
CHP lideri Özel'den Sarıyer mitinginde tepki çeken sözler CHP Lideri Özgür Özel, Sarıyer'de yeniden aday gösterilmeyen ve daha sonra bağımsız aday olan Şükrü Genç'e "adaylıktan çekil" çağrısında bulundu. Öte yandan Özel'in mitingde kullandığı "Tayyip Bey çağırınca oraya dizilen, kot üstüne perdelik kumaştan kefen çeken zibidiler değil, dedesi Çanakkale'de kefensiz yatanlar kurtarır bu memleketi" ifadeleri tepki çekti.
27.03.2024 Gündem
Taneyle satılan erik 20 TL'den alıcı buluyor
Taneyle satılan erik 20 TL'den alıcı buluyor Sivas’ta tezgahlarda yer almaya başlayan erik, tanesi 20 TL'den satılıyor.
27.03.2024 Ekonomi
Pepe pahalıya patladı
Pepe pahalıya patladı Trabzonspor’un Arsenal’den kadrosuna kattığı Fildişi Sahilli oyuncu beklentileri karşılıksız bıraktı. Yıllık garanti ücreti 3,5 milyon euro olan Pepe sadece 12 lig maçında forma giyerken 4 gole imza attı.
26.03.2024 Trabzonspor
AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ açıkladı: Suya yüzde 50 indirim yapacağız
AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ açıkladı: Suya yüzde 50 indirim yapacağız Yerel seçimlere için son haftaya girildi. Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ canlı yayında projelerini anlattı. Hamza Dağ "Su ücret tarifelerine yüzde 50 indirim yapacağız" dedi.
25.03.2024 Gündem
Tadic'ten Trabzonspor maçı açıklaması! Hollanda'da gündem oldu: Bavulunu toplayıp gitti
Tadic'ten Trabzonspor maçı açıklaması! Hollanda'da gündem oldu: Bavulunu toplayıp gitti Geçtiğimiz sezon başında, yıldızı olduğu Ajax'tan ayrılarak Fenerbahçe'nin yolunu tutan Dusan Tadic, 35 yaşında olmasına rağmen Süper Lig'in en iyi isimleri arasına adını yazdırmayı başardı. Tecrübeli oyuncunun performansı Hollanda basınında da geniş yankı uyandırdı. Tadic, Sırbistan Futbol Federasyonu'nun YouTube hesabına Trabzonspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Fenerbahçe
Kılıçdaroğlu'nun 'Tunç Soyer' şaşkınlığı! Dikkat çeken görüşme
Kılıçdaroğlu'nun 'Tunç Soyer' şaşkınlığı! Dikkat çeken görüşme İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, aday gösterilmemesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi açıkladı.
25.03.2024 Gündem
Renkli kıyafetlerin solmasını önleyen baharat! Bu işlemleri tekrar edin, hiç eskimiyor
Renkli kıyafetlerin solmasını önleyen baharat! Bu işlemleri tekrar edin, hiç eskimiyor Renkli kıyafetler yıkanmaya başladıktan sonra zamanla solmaya ve yıpranmaya başlayabilir. Bu durumda pahalı deterjanlar bile giysilerinizi kurtaramayabilir. Ancak bunun için hem etkili bir baharat hem de çeşitli çamaşır tüyoları bulunuyor. İşte detaylar.
24.03.2024 Püf Noktası
“Kabullenince hayat güzelleşiyor”
“Kabullenince hayat güzelleşiyor” 20 yılı aşkın zamandır ekranlarımıza misafir olan, uzun yıllar Ana Haber Bülteni ve gece haberlerini sunan spiker Sonay Dikkaya, otizmli oğlunun daha iyi eğitim alması amacıyla 8 yıl önce gittiği ABD’den döndü. Dikkaya ile yaşadıklarını, oğluyla ilişkisinin dönüşümünü ve Türkiye özlemini konuştuk.
23.03.2024 Pazar
'Kendi imkanlarımızla seçim kampanyası yapan bir partiyiz'
'Kendi imkanlarımızla seçim kampanyası yapan bir partiyiz' Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz, Fikirtepe Platformu’nu ziyaret etti. Altınöz, “Biz kendi imkanlarımızla seçim kampanyası yapan bir partiyiz. Bizim üyelerimizin aidatlarıyla, belediye başkan adaylarımızın kendi imkanlarıyla, ilçe teşkilatımızın, il teşkilatımızın tamamen kendi uhdesinde yürüyen bir kampanya yapıyoruz” diye konuştu.
22.03.2024 Gündem
Bakan Güler, gençlerin sorularını cevapladı
Bakan Güler, gençlerin sorularını cevapladı Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Bayburt Üniversitesi'nde eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.
22.03.2024 Gündem
Trabzonlu balıkçılar "Paydos" dedi
Trabzonlu balıkçılar "Paydos" dedi Denizlerde 15 Nisan’da başlayacak av yasağına kısa bir süre kala balıkçılar denizlerde son dönemde umduğunu bulamayınca erken "Paydos" edip teknelerini limana demirleyerek ağlarını ve teknelerini bakıma almaya başladı.
22.03.2024 Ekonomi
Cumhur İttifakı Aydın Adayı Mustafa Savaş masadaki son anket sonucunu açıkladı! 3 puanlık fark var...
Cumhur İttifakı Aydın Adayı Mustafa Savaş masadaki son anket sonucunu açıkladı! 3 puanlık fark var... AK Parti'nin Aydın Adayı Mustafa Savaş, CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı Öte yandan Mustafa Savaş anketlerdeki son durumu da açıkladı.
21.03.2024 Gündem
Bakan Güler Irak ile yapılması planlanan 'Kalkınma yolu' projesinin detaylarını anlattı
Bakan Güler Irak ile yapılması planlanan 'Kalkınma yolu' projesinin detaylarını anlattı Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak'ta gerçekleştirilen güvenlik zirvesinde önemli kararlar alındığını, Irak’ın ilk kez PKK’yı terör örgütü olarak ilan ettiğini belirterek, "Tabii bu bizim için sevindirici bir şey. İnşallah bundan sonra ortak çalışmalarımız olacak, ortak bir harekat merkezi kuracağız" dedi.
20.03.2024 Gündem
Burcu Esmersoy'un lüks saatlerinin fiyatı dikkat çekti!
Burcu Esmersoy'un lüks saatlerinin fiyatı dikkat çekti! İş insanı Nazım Akmandil ile İtalya'da evlenen Burcu Esmersoy'un pahalı saatlere olan tutkusu biliniyor. Esmersoy'un saat koleksiyonunda olan saatlerin fiyatları duyanları şaşkına çevirdi.
20.03.2024 Cadde
Türkiye’de gülmek pahalı mı?
Türkiye’de gülmek pahalı mı? Ülkemizde oldukça popüler bir hâle dönüşen stand-up gösterilerinin bilet fiyatlarını inceledik. Bilet fiyatları oldukça değişken olsa da ortaya çıkan tablo “Türkiye’de gülmek bu kadar pahalı mı?” sorusunu akıllara getiriyor...
20.03.2024 Kültür Sanat
‘Yakışanı giyerim’
‘Yakışanı giyerim’ Emre Altuğ, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi.
20.03.2024 Cadde
Mansur Yavaş: Kamu yöneticileri şeffaf olmalıdır
Mansur Yavaş: Kamu yöneticileri şeffaf olmalıdır Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında Yenimahalle ilçesinde Yaşam Demeti Parkı'nın açılışına katıldı.
19.03.2024 Gündem
Balık fiyatları Ramazan öncesine göre ucuz
Balık fiyatları Ramazan öncesine göre ucuz Karadeniz’de son zamanlarda sezonun en bereketli sezonu yaşanırken faklı balık çeşitleri tezgâhları süslüyor. Balıkçılar balık fiyatlarının Ramazan öncesine göre daha ucuz olmasına rağmen vatandaşın pek rağbet göstermediğini belirtirken en ucuz balık kilosu 40-50 TL’den satılan istavrit oldu. Trabzon Balık Hali’nde farklı balık çeşitleri tezgahları süslerken balıkçılar, satışların bugünlerde durgun olmasından yakınıyor.
19.03.2024 Ekonomi
Ucuz ve temiz elektrik arayışı
Ucuz ve temiz elektrik arayışı İnsanlık on binlerce yıl boyunca elektriksiz yaşadı ama elektriği icat ettiğinden bu yana da onsuz yapamaz oldu. Aslında elektrik için icat demek doğru olmaz, daha çok binlerce yıl süren bir keşiftir. Birçok bilim adamının katkısı vardır. Elektrik enerjisi günlük hayatta ilk defa kullanılmaya başlandığı 1878’den beri vazgeçilmez olmuştur. Modern yaşamın temel unsurlarından biri haline gelmiştir.
19.03.2024 Ekonomi
Bakan Bolat: İzmir hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı
Bakan Bolat: İzmir hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı Ticaret Bakanı Ömer Bolat, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndaki teşkilat buluşmasında, "İzmir; bize oy vermediler, bizi seçmediler diye icraatlardan, hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı. Türkiye'nin her tarafına ne yapılıyorsa İzmir'e de fazlasıyla yapıldı" dedi.
18.03.2024 Gündem
'Enginar' tarlada 20, tabakta 400 lira
'Enginar' tarlada 20, tabakta 400 lira Enginar üretiminde Türkiye’nin yüzde 42’lik ihtiyacına cevap veren Aydın’da hasat sezonu başlarken, tarlada toptan adet satış fiyatı 20 TL olan yeşil elmasın lokantalarda tabağa uzanan yolculuğu 400 TL'ye kadar çıkıyor.
18.03.2024 Ekonomi
Ramazan bereketi
Ramazan bereketi İstanbul’da geleneksel alışverişin kalbinin attığı semt çarşılarında Ramazan yoğunluğu gözleniyor. Vatandaş, bütçesine göre seçerek alışveriş yapıyor.
17.03.2024 Ekonomi
Turgut Altınok: Türkiye'nin en pahalı suyunu Ankara tüketiyor
Turgut Altınok: Türkiye'nin en pahalı suyunu Ankara tüketiyor AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Ankara ara sıra hatırlanacak bir görev midir? Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı Ankara'yı ara sıra hatırlıyor, seçimden seçime hatırlıyor" dedi.
16.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pahalı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.