Pakdemirli

Pakdemirli

Son dakika Pakdemirli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Pakdemirli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Pakdemirli haber sayfamızda...

Pakdemirli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.788 pakdemirli haberi bulunmuştur.
Hamza Dağ Ödemiş'te tarım ve hayvancılık projelerini tanıttı! İlk yapacağı işi açıkladı
Hamza Dağ Ödemiş'te tarım ve hayvancılık projelerini tanıttı! İlk yapacağı işi açıkladı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, Ödemiş'te projelerini tanıttığı tarım lansmanı düzenledi. Lansmana Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da katıldı.
16.03.2024 Gündem
Hamza Dağ: Öncelikli hedefimiz kronik sorunları çözmek
Hamza Dağ: Öncelikli hedefimiz kronik sorunları çözmek AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkanı adayı Hamza Dağ, Balkan göçmenlerine seslenerek “İnşallah sizlerin bize vereceğiniz destek; trafik çilesinden kurtulmuş bir şehre, masmavi, tertemiz, güzel kokan bir körfeze, tüm ilçelerinde yeni bir vizyonu yaşayan, ışıldayan Eşsiz İzmir'e verilecek bir destek olacaktır." dedi.
14.03.2024 Gündem
‘Enflasyon ateşi düşmeye başladı’
‘Enflasyon ateşi düşmeye başladı’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, işsizlik oranında Kasım 2012’den beri en düşük seviyenin yakalandığını, büyüme ve ihracat rakamlarının iyi olduğunu, enflasyonun ateşinin de düşmeye başladığını belirterek, “Aldığımız tedbirlerin pozitif etkileri hissediliyor” dedi.
12.12.2023 Gündem
Bakan Işıkhan İzmir'de esnaf ziyaretinde bulundu
Bakan Işıkhan İzmir'de esnaf ziyaretinde bulundu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, İzmir İktisat Kongresi binasında esnaf ile buluştu.
15.09.2023 Haberler
Bakan Işıkhan İzmir'de esnaf ziyaretinde bulundu
Bakan Işıkhan İzmir'de esnaf ziyaretinde bulundu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, İzmir İktisat Kongresi binasında esnaf ile buluştu.
15.09.2023 Gündem
‘Su Kanunu’ bu kez yolda
‘Su Kanunu’ bu kez yolda Bekir Pakdemirli ve Vahit Kirişçi döneminden bu yana yasalaştırılacağı ifade edilen ancak halen TBMM’ye sunum aşamasına getirilemeyen “Su Kanunu” yeniden bakanlığın gündemine aldı.
12.08.2023 Ekonomi
Eşine son kez gözüyaşlı baktı
Eşine son kez gözüyaşlı baktı Duayen işadamı Uğur Yüce’nin yaşamını yitiren hayat arkadaşı Berrin Yüce’nin Alsancak Hocazade Camii’ndeki cenaze töreninde duygulu anlar yaşandı.
7.02.2023 Ege
Bakan Kirişci: “Yanan yerlerin imara açtığını kasti söylemek ihanettir”
Bakan Kirişci: “Yanan yerlerin imara açtığını kasti söylemek ihanettir” Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, “Bir taraftan bunun sıklıkla dedikodusu yapılıyor; ‘Yanan yerler bir şekilde imara açılıyor veya birilerine peşkeş çekiliyor’ şeklinde. Bunların tamamı külliyen yalandır. Eğer bilmeden söylenilmişse bu bir eksikliktir. Ama kasti olarak söylenmişse ihanettir” dedi.
25.11.2022 Ekonomi
Cüneyt Arkın'ın vefatı sonra siyasilerden peş peşe mesajlar
Cüneyt Arkın'ın vefatı sonra siyasilerden peş peşe mesajlar Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın'ın hayatını kaybetmesinin ardından siyasetçilerden peşe peşe mesajlar geldi.
28.06.2022 Siyaset
'Projenin eşi yok'
'Projenin eşi yok' Anadolu Otizm Vakfı’nın işbirliğiyle Türkiye’nin ilk otizm yerleşkesini kuracaklarını belirten İzmir Büyükşehir Başkanı Soyer “Eşi olmayan projemizin temelini attık... Gururluyuz” dedi
4.04.2022 Ege
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Antalya Diplomasi Forumu Türkiye'nin artan gücünün göstergesi
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Antalya Diplomasi Forumu Türkiye'nin artan gücünün göstergesi Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. Beştepe'deki 3 saat süren önemli toplantı sona erdi. Erdoğan açıklamalarında, "Türkiye'nin bölgesinde ve dünyada artan gücünün en önemli göstergesi Antalya'ya yapılan Diplomasi Forumudur. Dünyanın dört bir yanından 17 devlet başkanı katıldı." ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Dışişleri Bakanımızı bugün Rusya'ya gönderiyorum. Yarın Moskova'da temaslarda bulunacak, perşembe günü de Ukrayna'ya geçecek." bilgisini paylaştı. Erdoğan, " Enerji, sulama ve kredi konusunda attığımız bu adımların herkese çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum." sözlerini kullanarak 3 müjde birden açıkladı.
15.03.2022 Siyaset
Akşener: Türk kadını güçlü olursa, Türkiye de güçlü olur
Akşener: Türk kadını güçlü olursa, Türkiye de güçlü olur İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Türkiye'nin büyümesi, zenginleşmesi, gelişmesi Türk kadının elindedir. Türk kadını güçlü olursa, Türkiye de güçlü olur" dedi.
8.03.2022 Siyaset
Bakan Kirişci: Tarım ve Orman sektörümüzü ileriye taşıyacağız
Bakan Kirişci: Tarım ve Orman sektörümüzü ileriye taşıyacağız Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, “Bugüne kadar hizmet veren Bakanlarımıza teşekkür ediyorum. Bizlere bu şerefli görevi tevdi eden Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.
5.03.2022 Gündem
Kirişçi, Tarım ve Orman Bakanı oldu
Kirişçi, Tarım ve Orman Bakanı oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, görevden affını isteyen Bekir Pakdemirli'nin talebini kabul ederek, yerine eski AK Parti Milletvekili Vahit Kirişçi'yi yeni Tarım ve Orman Bakanı olarak atadı. Kirişçi bakanlıkta düzenlenen törenle görevi Pakdemirli'den devraldı. Ardından da TBMM Genel Kurulu'nda yemin etti.
5.03.2022 Ekonomi
Tarım ve Orman Bakanlığı'nda devir teslim töreni
Tarım ve Orman Bakanlığı'nda devir teslim töreni Tarım ve Orman Bakanlığı'na atanan Vahit Kirişçi, görevi Bekir Pakdemirli'den devraldı. Bakan Kirişçi, "Bu bir bayrak yarışıdır. Mutlaka muayyen bir süre bir koltukta oturulacaktır, günü geldiğinde o bayrağı daha yukarılara taşımak adına yeni bir arkadaşımız büyük bir heyecan ve hevesle bu görevi ifa edecektir" dedi.
4.03.2022 Ekonomi
Yeni Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi kimdir kaç yaşında? Vahit Kirişçi hayatı ve mesleki kariyeri...
Yeni Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi kimdir kaç yaşında? Vahit Kirişçi hayatı ve mesleki kariyeri... Vahit Kirişçi kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Görevden af talebi kabul edilen Bekir Pakdemirli'den boşalan Tarım ve Orman Bakanlığına Vahit Kirişçi atandı. Atamanın ardından vatandaşlar Yeni Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi'nin hayatı ve kariyeri hakkında bilgileri araştırmaya başladı. Peki Vahit Kirişçi kimdir?
4.03.2022 Gündem
Görevden ayrılan Pakdemirli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür
Görevden ayrılan Pakdemirli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür Tarım ve Orman Bakanlığı görevinden ayrılan Bekir Pakdemirli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederek, "Yeni bakanımız Sayın Vahit Kirişçi’ye başarılar diliyorum" dedi.
4.03.2022 Siyaset
Son dakika: Kabine'de görev değişimi! Tarım ve Orman Bakanlığı'na Vahit Kirişçi atandı
Son dakika: Kabine'de görev değişimi! Tarım ve Orman Bakanlığı'na Vahit Kirişçi atandı Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Kararı ile görevden af talebi kabul edilen Bekir Pakdemirli'den boşalan Tarım ve Orman Bakanlığına Vahit Kirişci atandı.
3.03.2022 Gündem
OGM personel alımı 2022 ne zaman, başvuru başladı mı? 5 bin yangın işçisi alımı başvuru şartları neler?
OGM personel alımı 2022 ne zaman, başvuru başladı mı? 5 bin yangın işçisi alımı başvuru şartları neler? OGM 5 bin yangın işçisi alım ilanı! Orman yangın işçisi alımı için beklenen ilan yayımlandı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 5 bin OGM yangın işçisi alımını duyurdu. Peki, 5 bin personel alımı ne zaman, başvuru şartları neler?
3.03.2022 Gündem
Hububata ‘istikrar’ önlemi alınacak
Hububata ‘istikrar’ önlemi alınacak Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati başkanlığında üçüncüsü yapılan Fiyat İstikrar Komitesi toplantısında gündem, Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan gelişmelerin Türkiye'deki gıda ve enerji arz güvenliği ile enflasyon üzerindeki olası etkileri oldu.
3.03.2022 Ekonomi
Fiyat İstikrarı Komitesi toplandı
Fiyat İstikrarı Komitesi toplandı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati başkanlığındaki Fiyat İstikrarı Komitesi'nin 3. toplantısı başladı.
1.03.2022 Haberler
Bakan Pakdemirli duyurdu! '5 bin yeni yangın işçisi istihdam edilecek'
Bakan Pakdemirli duyurdu! '5 bin yeni yangın işçisi istihdam edilecek' Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, orman yangınlarıyla mücadele için 5 bin yeni yangın işçisi istihdam edileceğini açıkladı.
1.03.2022 Gündem
Fiyat İstikrarı Komitesi'nin 3. toplantısında 7 karar alındı! Rusya-Ukrayna krizinin olası yansımaları için flaş hamle
Fiyat İstikrarı Komitesi'nin 3. toplantısında 7 karar alındı! Rusya-Ukrayna krizinin olası yansımaları için flaş hamle Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati başkanlığındaki Fiyat İstikrarı Komitesi'nin 3.kez toplandı. Toplantı sonrası yapılan açıklamada, "Enflasyonda son dönemdeki artışın sebepleri detaylıca değerlendirilmiş Rusya Federasyonu ile Ukrayna arasında yaşanan gelişmelerin ülkemizdeki gıda ve enerji arz güvenliği ile enflasyon üzerinde neden olabileceği riskler ele alınmıştır. Ayrıca mezkür durumun başta enerji fiyatları olmak üzere diğer emtia fiyatlari ile küresel lojistik maliyetleri üzerindeki etkileri değerlendirilmiştir." ifadeleri yer aldı ve 7 maddelik kararlar açıklandı.
1.03.2022 Ekonomi
Son dakika: Erdoğan'dan AB'ye tepki: Türkiye'nin üyeliği için savaş mı çıksın?
Son dakika: Erdoğan'dan AB'ye tepki: Türkiye'nin üyeliği için savaş mı çıksın? Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kosova Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani - Sadriu ile görüştü. Görüşmenin ardından iki ülke arasında kritik anlaşmalara imza atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Ukrayna'nın AB başvurusuna ilişkin konuşarak, Avrupa Birliğine "Avrupa Birliği üyesi ülkelere diyorum ki; şu anda Ukrayna ile ilgili gösterdiğiniz hassasiyeti lütfen Türkiye için de gösterin. Yoksa Türkiye'ye de birileri savaş açıp saldırdığı zaman mı gündeme alacaksınız." sözleri ile seslendi. Erdoğan Kosova'nın NATO üyeliği için "Kosova'yı tanıma noktasında adımlarımızı atarız, NATO'nun bir üyesi olarak da Kosova'yı tanırız. Bunu yaparken de kimseden izin almaya ihtiyacımız yok. Biz NATO'da da genişlemenin faydalı olacağını bugüne kadar hep savunduk, bugün de savunuyoruz. Bu adımları atarken bunu dünya barışı için istiyoruz." dedi.
1.03.2022 Siyaset
Bakan Pakdemirli: Milletimizin aşına, toprağına sahip çıkacağız
Bakan Pakdemirli: Milletimizin aşına, toprağına sahip çıkacağız Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, “Bugüne kadar nasıl hassasiyetle çalışmalarımızı yaptıysak, bundan sonra da milletimizin nefesine, suyuna, aşına, toprağına sahip çıkacağız” dedi.
27.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Pakdemirli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.