Palandöken Dağı

Palandöken Dağı

Son dakika Palandöken Dağı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Palandöken Dağı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Palandöken Dağı haber sayfamızda...

Palandöken Dağı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 400 palandöken dağı haberi bulunmuştur.
Ayağı frenden çekince yokuş yukarı çıkıyor! Erzurum'daki gizemli yolun sırrı
Ayağı frenden çekince yokuş yukarı çıkıyor! Erzurum'daki gizemli yolun sırrı "Aracı durdurunuz. Vitesi boşa alınız. Frenden ayağınızı çekiniz. Denemeye başlayabilirsiniz." Erzurum'da Palandöken Dağı'ndaki Abdurrahman Gazi Türbesi'ne gitmek isteyenleri bu tabela karşılıyor. Çünkü aşağı doğru olan yolda kontağı kapalı olsa da araçlar yokuş yukarı gitmeye başlıyor. Peki, bu deneyimi yaşamak isteyenlerin akın ettiği gizemli yolun sırrı ne?
23.12.2023 Yaşam
Mevsimin ilk karı yüzleri güldürdü
Mevsimin ilk karı yüzleri güldürdü Türkiye, yağışların azlığı ve barajlarda su doluluk oranların düşmesi nedeniyle son yılların en kurak aylarını yaşarken, dün ve önceki gün Doğu, İç Anadolu ve Batı Karadeniz’de 15 ilde kar yağışı etkili oldu. 
18.11.2023 Gündem
100. yıl coşkusu tüm yurdu sardı
100. yıl coşkusu tüm yurdu sardı Cumhuriyet’in 100. yılında coşku meydanlara sığmadı. Vatandaşlar törenlere yoğun ilgi gösterirken, kutlamalar havada ve denizde yapılan gösterilerle renklendi.
30.10.2023 Gündem
Palandöken’de mevsimin ilk kar yağışı beklenirken büyük şok!
Palandöken’de mevsimin ilk kar yağışı beklenirken büyük şok! Erzurum'da yaklaşık 3200 metre rakımlı Palandöken Dağı’nın zirvesi Ejder Tepesi’ne mevsimin ilk karının yağması beklenirken, dolu sürprizi herkesi şaşırttı.
24.09.2023 Haberler
Palandöken’de mevsimin ilk kar yağışı beklenirken büyük şok!
Palandöken’de mevsimin ilk kar yağışı beklenirken büyük şok! Erzurum'da yaklaşık 3200 metre rakımlı Palandöken Dağı’nın zirvesi Ejder Tepesi’ne mevsimin ilk karının yağması beklenirken, dolu sürprizi herkesi şaşırttı.
24.09.2023 Gündem
Okan Kocuk: Muslera ile çalışmak şans, rekabet etmek şanssızlık
Okan Kocuk: Muslera ile çalışmak şans, rekabet etmek şanssızlık Süper Lig'in yeni takıkmlarından Samsunspor’un Galatasaray’dan transfer ettiği kaleci Okan Kocuk, "Benim için Galatasaray dönemi kapandı. Orada geçirdiğim zamanlar benim için çok kıymetli ve çok değerliydi. Muslera gibi çok iyi bir kaleci ile çalışmak benim ayrıcalıktı. Benim için onunla çalışmak şans, rekabet etmek ise şanssızlık" dedi.
7.07.2023 Samsunspor
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu: Bu sezon teknik direktörlerin yılı olacak
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu: Bu sezon teknik direktörlerin yılı olacak Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Bu sene lig zor olacak. 20 takımla bir lig oynanacak. Bütçelerden, ekonomik sıkıntılardan dolayı, birçok takım yıldız futbolcu kadrosuna katamayacak. O nedenle ben bu sezonun teknik direktör yılı olacağını düşünüyorum" dedi.
7.07.2023 Samsunspor
İçişleri Bakanı Soylu: Son üç yılda 2 milyar dolar ABD senatosundan PYD/PKK’ya para çıktı
İçişleri Bakanı Soylu: Son üç yılda 2 milyar dolar ABD senatosundan PYD/PKK’ya para çıktı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son üç yılda 2 milyar doların ABD senatosundan PYD/PKK’ya para verildiğini belirterek, "ABD, terör örgütü ile birebir ilişki içerisinde kimsenin sesi çıkmıyor. İlk kez bu fırsat yakalanmıştır. 300 yıldan beri ilk kez Batı ile aramızdaki ekonomik makas kapatılmaktadır. Biz büyürken onlar yerinde durmaktadır." dedi.
11.12.2022 Gündem
Erzurum'da hortum paniği! Evlerin çatıları uçtu
Erzurum'da hortum paniği! Evlerin çatıları uçtu Erzurum'un Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde hortum etkili olurken, bazı ev ve garajların çatıları uçtu.
8.10.2022 Haberler
Erzurum'da hortum paniği! Evlerin çatıları uçtu
Erzurum'da hortum paniği! Evlerin çatıları uçtu Erzurum'un Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde hortum etkili olurken, bazı ev ve garajların çatıları uçtu.
8.10.2022 Gündem
U14 Milli Takımı'nı belirlemek üzere 400 futbolcu izlemeye alındı
U14 Milli Takımı'nı belirlemek üzere 400 futbolcu izlemeye alındı Futbolda Genç Milli Takımlar tarafından gerçekleştirilen ve 2009 doğumlu futbolcuları kapsayan 14 yaş altı seçmeleri Erzurum'da yapılıyor. 29 bölgeden seçilen 400 U14 futbolcusu, milli takıma girmek için tüm hünerlerini sergiliyor. Onları oynadıkları futbol maçında saha kenarından bir kamera gibi izleyip, not alan Genç Milli Takım ve Bölge Antrenörleri tek tek seçerek U14 milli takımını oluşturacak.
29.09.2022 Futbol
Otomobilde silahla öldürüldü! 6 kişi gözaltına alındı
Otomobilde silahla öldürüldü! 6 kişi gözaltına alındı Erzurum Palandöken Kayak Merkezi’nde Ferdi Gündoğdu (25) silahla vurularak öldürüldü.
31.08.2022 Gündem
Onurcan Piri'nin hedefi A Milli Takım
Onurcan Piri'nin hedefi A Milli Takım GZT Giresunspor kalecisi Onurcan Piri, "Memleketinin formasını giymek her zaman çok değerli. Lig olarak da en üst ligde olmamız ayrıca mutluluk ve gurur veriyor" dedi.
23.07.2022 Giresunspor
Hakan Keleş: Çoğu oyuncumuzla anlaşamadık
Hakan Keleş: Çoğu oyuncumuzla anlaşamadık GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, "Yeniden bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Çoğunlukla genç oyunculara yöneldik. Türk oyunculara biraz daha ağırlık verdik" dedi.
22.07.2022 Giresunspor
Lobjanidze: Kebap ve künefe benim için özel
Lobjanidze: Kebap ve künefe benim için özel ATAKAŞ Hatayspor'un Gürcü futbolcusu Saba Lobjanidze, takımda ilk sezonunun iyi geçtiğini söyledi. Hatay'ın yemeklerinin çok güzel olduğunu belirten Lobjanidze, "Hatay'da gerçekten çok çeşit yemek var ama benim için kebap ve künefe özeldir diyebilirim" dedi.
8.07.2022 Hatayspor
Konyaspor'un Kosovalı futbolcusu Bytyqi: Avrupa'da en güçlü takımız
Konyaspor'un Kosovalı futbolcusu Bytyqi: Avrupa'da en güçlü takımız SPOR Toto Süper Lig'i 68 puanla 3'üncü sırada tamamlayarak ülkemizi UEFA Konferans Ligi'nde temsil edecek İttifak Holding Konyaspor'un Kosovalı futbolcusu Zymer Bytyqi, Erzurum kampında Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu. Bytyqi, "Kişisel düşüncem Avrupa'da en güçlü takımız. Yüzde yüzümüzü verdiğimiz taktirde bunu başaracağız" dedi.
7.07.2022 Konyaspor
Burak Öksüz: Hedefim milli takımda oynamak
Burak Öksüz: Hedefim milli takımda oynamak Spor Toto Süper Lig ekibi Atakaş Hatayspor'un stoperi Burak Öksüz, Erzurum kampında önemli açıklamalarda bulundu.
6.07.2022 Hatayspor
Hakan Keleş: İki sezondur sıfırdan takım kuruyoruz
Hakan Keleş: İki sezondur sıfırdan takım kuruyoruz GZT Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Keleş, hedeflerinin geçen sezon olduğu gibi bu sezonda ligde kalmak olduğunu söyledi. Keleş, "İki senedir sıfırdan bir takım kuruyoruz. Sanırım geçen sene ligin en genç üçüncü takımıydık. Bu sene biraz daha gençlere ağırlık verdik. Geleceğe yatırım yapmaya çalışıyoruz" dedi.
3.07.2022 Giresunspor
Zeki Yavru: Ligin demirbaş takımlarından olmak istiyoruz
Zeki Yavru: Ligin demirbaş takımlarından olmak istiyoruz Geçen yıl çıktığı Spor Toto Süper Lig'de kalmayı başaran GZT Giresunspor'da kaptan Zeki Yavru, ligin demirbaş takımlarından olmak istediklerini söyledi. Yavru, "44 yıl sonra Süper Lig'e çıkmış bir Giresunspor, ilk senesinde kümede kalmayı başardı. Artık kulübümüzün yapacağı transferlerle birlikte inşallah yine daha başarılı olup bu ligin demirbaş takımlarından biri olmayı hedefliyoruz" dedi.
2.07.2022 Giresunspor
Erzurum Ovası'ndaki göl, 'hastalık saçıyor' diye kurutulmuş
Erzurum Ovası'ndaki göl, 'hastalık saçıyor' diye kurutulmuş Atatürk Üniversitesi Tarih Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Savaş Eğilmez, Erzurum'un 1950'li yıllarına kadar sahip olduğu 20 kilometrekarelik gölün, 'hastalık saçıyor' diye kurutulduğunu söyledi. Doç. Dr. Eğilmez, tarihi kaynaklarda yaklaşık 1500 yıl önce geçtiğini belirttiği gölde, 19'uncu yüzyılda 172 kuş türünün tespit edilip kayıtlara geçirildiğini ifade etti.
13.04.2022 Gündem
Zirvede buluştular
Zirvede buluştular Cemiyet hayatının ünlü isimleri, Polat Palandöken ev sahipliğindeki ‘Big Chefs Big Love Pop-Up’ etkinliğinde buluştu.
19.02.2022 Cadde
Erzurum’da muhteşem doğa olayını gören telefonuna sarıldı
Erzurum’da muhteşem doğa olayını gören telefonuna sarıldı Erzurum’da güneşin etrafında oluşan ve gökkuşağını andıran halka görenleri hayrete düşürdü. Palandöken Dağı'nın zirvesinde kayak yapan yüzlerce yerli ve yabancı turist manzara karşısında mest oldu.
16.02.2022 Haberler
Erzurum’da muhteşem doğa olayı! Gören telefona sarıldı
Erzurum’da muhteşem doğa olayı! Gören telefona sarıldı Erzurum’da güneşin etrafında oluşan ve gökkuşağını andıran halka görenleri hayrete düşürdü. Palandöken Dağı'nın zirvesinde kayak yapan yüzlerce yerli ve yabancı turist manzara karşısında mest oldu.
16.02.2022 Gündem
Kara kış yüzünü göstermeye başladı! Kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı
Kara kış yüzünü göstermeye başladı! Kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı Doğu Anadolu'da dün gece kar yağışı ve soğuk hava etkili oldu. Hava sıcaklığının sıfırın altında 5 dereceye kadar düştüğü Erzurum'da, Palandöken Dağı'nda kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı. Kırsal kesimde etkili olan kar yağışı nedeniyle besici ve çobanlar köylerine dönüş yolculuğuna başladı.
11.11.2021 Haberler
Kara kış yüzünü göstermeye başladı! Kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı
Kara kış yüzünü göstermeye başladı! Kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı Doğu Anadolu'da dün gece kar yağışı ve soğuk hava etkili oldu. Hava sıcaklığının sıfırın altında 5 dereceye kadar düştüğü Erzurum'da, Palandöken Dağı'nda kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı. Kırsal kesimde etkili olan kar yağışı nedeniyle besici ve çobanlar köylerine dönüş yolculuğuna başladı.
11.11.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Palandöken Dağı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.