Pamukova

Pamukova

Son dakika Pamukova haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Pamukova gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Pamukova haber sayfamızda...

Pamukova

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 643 pamukova haberi bulunmuştur.
İBB’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı
İBB’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 9’uncu seçim dönemi ilk oturumu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplandı. Oturumda siyasi parti gruplarının yeni yönetimleri de belli oldu.
15.04.2024 Gündem
14 yaşındaki kardeş her şeye şahit oldu! Aile katliamında yeni detay
14 yaşındaki kardeş her şeye şahit oldu! Aile katliamında yeni detay Sakarya’nın Hendek ilçesinde babası ile üvey annesini silahla öldüren ağabeyi Mevlüt Çelik’i, sokakta kesici alet ile öldüren Selçuk Çelik tutuklanarak cezaevine gönderildi. Selçuk Çelik’in, 14 yaşındaki kardeşinin ise kan donduran katliamla ilgili sözleri ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Sakarya'da kadınlar tartışmış kocaları çatışmıştı! Olayın yeni detayları ortaya çıktı
Sakarya'da kadınlar tartışmış kocaları çatışmıştı! Olayın yeni detayları ortaya çıktı Sakarya Pamukova'da korkunç bir olay yaşanmıştı. Sokak ortasında kadınlar tartışmış ve kocaları kurşun yağdırmıştı. O olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
9.04.2024 Gündem
2024 PAMUKOVA SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Sakarya Pamukova Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 PAMUKOVA SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Sakarya Pamukova Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Sakarya Pamukova Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Pamukova ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Sakarya Pamukova Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Uraloğlu açıkladı: Seyahat süresi 35 dakika daha kısalıyor
Bakan Uraloğlu açıkladı: Seyahat süresi 35 dakika daha kısalıyor Yenişehir-Bilecik kara yolunu ulaşıma açan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Doğançay Ripajı-1 ve 2. kesimlerdeki işlerin tamamlanmasının ardından Ankara-İstanbul YHT Hattı'ndaki seyahat süresini 35 dakika daha kısaltacağız” dedi.
20.03.2024 Ekonomi
Kendisini rahatsız eden adamı dövdü! 'Hak ettiği cezayı verdim'
Kendisini rahatsız eden adamı dövdü! 'Hak ettiği cezayı verdim' Sakarya’nın Pamukova ilçesinde yaklaşık iki ay önce eşi vefat eden kadın, bir süredir kendisini rahatsız ettiğini öne sürdüğü şahsı ilçenin ortasındaki parkta dövdü.
16.03.2024 Haberler
Kendisini rahatsız eden adamı dövdü! 'Hak ettiği cezayı verdim'
Kendisini rahatsız eden adamı dövdü! 'Hak ettiği cezayı verdim' Sakarya’nın Pamukova ilçesinde yaklaşık iki ay önce eşi vefat eden kadın, bir süredir kendisini rahatsız ettiğini öne sürdüğü şahsı ilçenin ortasındaki parkta dövdü.
16.03.2024 Gündem
CHP lideri Özel, Çorlu'daki tren kazası duruşmasına katıldı
CHP lideri Özel, Çorlu'daki tren kazası duruşmasına katıldı Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 25 kişinin hayatını kaybettiği, 328 kişinin yaralandığı tren kazasıyla ilgili 13 sanıklı davanın karar duruşması, ertelendi. Duruşma öncesi aileler ile yürüyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, davanın seçimlerin sonrasına ertelenmesine tepki gösterdi.
29.02.2024 Gündem
48 saatteki 60 depremle Ganos uyandı mı? 'Büyüğü gelirse bana benzemez, fena yapar'
48 saatteki 60 depremle Ganos uyandı mı? 'Büyüğü gelirse bana benzemez, fena yapar' Ganos Fayı 1912’de kırılmış ve 12 binden fazla binanın yıkılmasına neden olmuştu. Bugünlerde Çanakkale’de Biga merkezli çok sayıda küçük depremin kaydedilmesi de bu fayın aktif olup olmadığını akıllara getirdi. Çanakkale'de deprem olma olasılığı ve İstanbul’un yaşananlardan etkilenme ihtimalini 2 uzman değerlendirdi.
15.02.2024 Gündem
Arsa ve tarlaya talep yağıyor: İşte İstanbul'da en çok tercih edilen ilçeler, fiyatlar katlandı...
Arsa ve tarlaya talep yağıyor: İşte İstanbul'da en çok tercih edilen ilçeler, fiyatlar katlandı... Konut satışları son dönemde azalırken, arsa ve arazi satışlarında ibre tam tersi yönde... Arsa ve arazi satışlar geçen yıla göre artış gösterdi. Peki bu artışın nedeni ne? En çok hangi bölgeler tercih ediliyor? Fiyatlar ne durumda? İşte detaylar...
18.01.2024 Ekonomi
Evinden çıktıktan dakikalar sonra oldu! Hemen itfaiye ekiplerine haber verdi
Evinden çıktıktan dakikalar sonra oldu! Hemen itfaiye ekiplerine haber verdi Sakarya’nın Pamukova ilçesinde dakikalar önce ayrıldığı evinden dumanlar çıktığını gören vatandaş, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.
6.01.2024 Gündem
7 ve üzeri deprem üretecek gerginlikte faylar tespit edildi! İstanbul için kritik 2 hat
7 ve üzeri deprem üretecek gerginlikte faylar tespit edildi! İstanbul için kritik 2 hat Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ile ekibi, yapay zeka desteği ile fay hatlarındaki gerilimi gözlemledi. Prof. Dr. Kutoğlu, Doğu Anadolu'da 1, Marmara Bölgesi'nde 3 fayın 7 büyüklüğünde ve üzeri deprem üretebilecek gerginlikte olduğunu açıkladı.
31.12.2023 Gündem
7 ve üzeri deprem üretecek gerginlikte faylar tespit edildi! İstanbul için kritik 2 hat
7 ve üzeri deprem üretecek gerginlikte faylar tespit edildi! İstanbul için kritik 2 hat Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ile ekibi, yapay zeka desteği ile fay hatlarındaki gerilimi gözlemledi. Prof. Dr. Kutoğlu, Doğu Anadolu'da 1, Marmara Bölgesi'nde 3 fayın 7 büyüklüğünde ve üzeri deprem üretebilecek gerginlikte olduğunu belirtti.
31.12.2023 Haberler
Deniz köpürdü, 2 uzman gerçeği açıkladı! 'Gemlik'teki depremlerin sebebi Gölcük'
Deniz köpürdü, 2 uzman gerçeği açıkladı! 'Gemlik'teki depremlerin sebebi Gölcük' 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta 7.8 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem yaşanmış, 14 gün sonra Hatay da 6.5 ile yeniden sallanmıştı. Bu depremlerin hâlâ süren artçılarının yanında, Marmara'da yaşanan her sarsıntı da beklenen büyük İstanbul Depremi'ni akıllara getiriyor. Prof. Dr. Murat Utkucu, 1999 Gölcük Depremi ile dün Gemlik'te yaşanan deprem arasındaki ilişiyi, Prof. Dr. Ahmet Cevdet Yalçıner ise yine dün denizde yaşanan köpürmenin sebebini açıkladı.
5.12.2023 Gündem
Hep birlikte, her yerde, aynı duygularla... Büyük Önder’e büyük vefa
Hep birlikte, her yerde, aynı duygularla... Büyük Önder’e büyük vefa Bir 10 Kasım’da daha saatler 09.05’i gösterdiğinde zaman durdu. 85 yıldır yüreklerde azalmayan hüzün, özlem ve saygı; yurdun dört bir yanında her yaştan vatandaşın saygı duruşunda somutlaştı.
11.11.2023 Gündem
Bursa'da 2 kişinin öldüğü uçak kazasının nedeni belli oldu
Bursa'da 2 kişinin öldüğü uçak kazasının nedeni belli oldu Bursa'da pilot Hakan Köksal ile yanındaki yolcu Burcu Sağlam'ın hayatını kaybettiği uçak kazasına ilişkin soruşturma tamamlanırken uçağın düşme sebebi de belli oldu.
17.10.2023 Gündem
Fren izleri dehşeti ortaya çıkardı! Yakalanan sürücü 'Korkup kaçtım' dedi
Fren izleri dehşeti ortaya çıkardı! Yakalanan sürücü 'Korkup kaçtım' dedi Sakarya’nın Pamukova ilçesi D650 kara yolunda bulunan erkek cesedi ekipleri harekete geçirdi. Bölgeye ulaşan ekipler, hayatını kaybeden kişinin trafik kazası geçirdiğini tespit etti.
10.10.2023 Gündem
Sakarya'da faciadan dönüldü: D-650’de TIR bomba gibi patladı
Sakarya'da faciadan dönüldü: D-650’de TIR bomba gibi patladı Sakarya’nın Pamukova ilçesi D-650 karayolunda bariyerlere çarpan cam yüklü TIR alev topuna döndü. Alev alarak adeta bomba gibi patlayan araç içerisindeki sürücü ise kendini son anda dışarıya atarak yanmaktan kurtuldu. Patlama esnasında çekilen görüntüler ise olayın şiddetini gözler önüne serdi. Karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu.
6.07.2023 Haberler
Pamukova Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de
Pamukova Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de 28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı 2. Tur seçimlerinin ardından Pamukova Seçim Sonuçları 2023 sayfasından Pamukova için seçim istatistiklerine ulaşabileceğiniz gibi, diğer Sakarya ilçeleri ile birlikte Türkiye’nin toplam 973 ilçesi için de 2. tur seçim sonuçları verilerine ulaşabilirsiniz. 2. Tur Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye genelinde aldığı oy sayıları ile birlikte il il seçim istatistiklerini görmek isterseniz; 1. Tur 14 Mayıs 2023 seçimlerinde hangi aday ne kadar seçmenden toplamda kaç oy aldı, 2. Tur seçim sonuçları tamamen ne zaman açıklanacak, ilk açıklanan tahmini verilere göre en çok oy alan Cumhurbaşkanı adayı kimdir gibi soruların da yanıtları ile birlikte şehir şehir ve bölge bölge ayrıntılı olarak Milliyet.com.tr’nin 2023 Seçim sayfasında bulabilirsiniz.
26.05.2023 Bilgi Rehberi
Asya Pınar Üzümcü'yü katledip, annesini yaralamıştı! Cezası belli oldu
Asya Pınar Üzümcü'yü katledip, annesini yaralamıştı! Cezası belli oldu Bursa’da, çilingire kapısını açtırıp girdiği evde, eski sevgilisi Asya Pınar Üzümcü'yü (21) öldürüp, annesi İfakat Evci'yi de (47) yaralayan Oktay Hürmet (24) ile arkadaşı Alican Vergül’ün (27) yargılandığı davada karar verildi.
13.05.2023 Gündem
Turfanda meyveye yüksek talep var
Turfanda meyveye yüksek talep var Erkenci yazlık meyveler tezgaha indi. Talep fazla ancak fiyat çok yüksek. Çeşitler bollaşsa da artan maliyetlerin etkisiyle bu yaz meyve fiyatlarının yüksek seyretmesi bekleniyor.
4.05.2023 Ekonomi
Minibüsü alev alev yanan babadan şoke eden iddia: Bence oğlum yaktı
Minibüsü alev alev yanan babadan şoke eden iddia: Bence oğlum yaktı Sakarya'nın Pamukova ilçesinde park halindeki minibüs alev alev yandı. Aracın sahibi, "Bence oğlum yaktı. Çünkü dün bana küfürler, tehditler etti. 'Seni öldüreceğim, senin arabanı yakacağım' diyerek telefonda konuşmalarımız geçti" iddiasında bulundu.
7.04.2023 Haberler
Minibüsü alev alev yanan babadan şoke eden iddia: Bence oğlum yaktı
Minibüsü alev alev yanan babadan şoke eden iddia: Bence oğlum yaktı Sakarya'nın Pamukova ilçesinde park halindeki minibüs alev alev yandı. Aracın sahibi, "Bence oğlum yaktı. Çünkü dün bana küfürler, tehditler etti. 'Seni öldüreceğim, senin arabanı yakacağım' diyerek telefonda konuşmalarımız geçti" iddiasında bulundu.
7.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pamukova ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.