Tıp Fakültesi'nde skandal! Doktor adayı 7 öğrencinin 'IP' hilesi kurula takıldı
Tıp Fakültesi'nde skandal! Doktor adayı 7 öğrencinin 'IP' hilesi kurula takıldı Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 7 öğrencinin online yapılan sınavı, hileye başvurdukları için iptal edildi. Sınav sırasında bağlantısını koparan öğrencilerin bilgisayarına, başka İnternet Protokolü (IP) adresine sahip öğrencilerin bağlanarak soruları yanıtladığı tespit edildi.
25.05.2023 Gündem
Düğün dansını down sendromlu öğrencileriyle yaptı! 'Benim için çok özel bir hatıra'
Düğün dansını down sendromlu öğrencileriyle yaptı! 'Benim için çok özel bir hatıra' Pandemi döneminde evlenen özel eğitim öğretmeni Arzu Yumak, kısıtlama koşulları nedeniyle geciken düğününü, özel öğrencilerinin de katılımı ile gerçekleştirdi. Gelinlikle salona giren Arzu öğretmene eşlik eden öğrencileri, düğün boyunca yaptıkları danslarla geceye renk kattı.
3.10.2022 Gündem
Bakan Pekcan duyurdu: Almanya ile görüşmeler devam edecek
Bakan Pekcan duyurdu: Almanya ile görüşmeler devam edecek Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, pandemi döneminde ihracatçının yanında olmak ve onları desteklemek adına ekstra gayret sarf ettiklerini söyledi. Pekcan, bu kapsamda 24 Ağustos itibarıyla Almanya ile başlayan sanal genel ticaret heyet görüşmelerinin Eylül sonuna kadar devam edeceğini bildirdi.
17.09.2020 Haberler
Pandemi döneminde çocuklarda kaygı ve takıntı varsa alay etmeyin!
Pandemi döneminde çocuklarda kaygı ve takıntı varsa alay etmeyin! Klinik Psikolog Duygu Barlas, pandemi döneminde çocuklarda görülen korku ve kaygıların nasıl yönetileceğine dair ebeveynlere önemli tavsiyelerde bulundu.
5.08.2020 Çocuk Sağlığı
Son dakika... Normalleşme Döneminde Sağlık Kurumlarında Çalışma Rehberi güncellendi!
Son dakika... Normalleşme Döneminde Sağlık Kurumlarında Çalışma Rehberi güncellendi! Sağlık Bakanlığı'nca 'Normalleşme Döneminde Sağlık Kurumlarında Çalışma Rehberi' güncellenerek, yeni başlıklar eklendi. Buna göre, pandemi dönemi boyunca sağlık çalışanları, zorunlu olmadıkça yüksek riskli bölgelere seyahat etmeyecek.
7.07.2020 Gündem
Normalleşme sürecinde düğünler nasıl yapılmalı? Profesör açıkladı
Normalleşme sürecinde düğünler nasıl yapılmalı? Profesör açıkladı Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Covid-19 Virüs Salgını Danışma Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ata Nevzat Yalçın, yeni normalleşme süreciyle düğünlerin ağustos ayında başlamasının uygun olabileceğini söyledi. Prof. Yalçın, coronavirüs nedeniyle evliliğe ilk adım atacak kişilerin nişan ve düğünlerinin nasıl yapılacağını anlattı.
4.06.2020 Evlilik