Pandora

Pandora

Son dakika pandora haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan pandora gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan pandora haber sayfamızda...

Pandora

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 596 pandora haberi bulunmuştur.
Ünlü model perişan halde! 7 milyon dolarlık malikanesi kül oldu
Ünlü model perişan halde! 7 milyon dolarlık malikanesi kül oldu Victoria's Secret süper modellerinden Cara Delevingne'in Los Angeles'ta bulunan lüks malikanesinde büyük bir yangın çıktı. Ünlü ismin evinin neredeyse tamamını yok eden yangın sırasında evde olan kedileri, itfaiyeciler tarafından kurtarıldı. Delevingne, yaşananların ardından perişan bir şekilde annesinin elini tutarken görüntülendi.
16.03.2024 Cadde
ABD eski Başkanı Trump yeniden hakim karşısında! İşte hakkındaki suçlamalar
ABD eski Başkanı Trump yeniden hakim karşısında! İşte hakkındaki suçlamalar ABD'de eski Başkan Trump yeniden hakim karşısında. 2020 başkanlık seçim sonuçlarına müdahale etmekle suçlanan Trump duruşmanın düşürülmesini istedi.
9.01.2024 Dünya
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Can dost klon dost tartışması
Can dost klon dost tartışması Klonlanmış beş köpek sahibi Arjantinli başkan adayı Javier Milei, onlara “dört ayaklı çocuklarım” diyor. Evcil hayvanlarını klonlatan başka ünlüler de var. Klon köpekler etik tartışmalarını da beraberinde getiriyor.
5.11.2023 Pazar
Mirasını 92 yıl kimse yiyemedi! Torununun torunu vasiyetiyle milyoner oldu
Mirasını 92 yıl kimse yiyemedi! Torununun torunu vasiyetiyle milyoner oldu Bir zamanlar ABD'nin en zengin kişilerinden olan 'kereste kralı' Wellington Burt, öldükten sonra ailesinden hiç kimsenin mirasından faydalanmasını istemedi ve bir kural koydu. Yıllar içinde herkesi birbirine düşüren ve yetkilileri zorlayan Burt'ün mirasındaki 'lanet' ise bakın 92 yıl sonra nasıl sona erdi.
21.09.2023 Yaşam
Gerçeğin resmi doğanın ritminde
Gerçeğin resmi doğanın ritminde Mat Collishaw yeni sergisi “Aritmi”de bilim ve sanatın nüanslarıyla dünyanın akıbetini sorguluyor. Felsefe ve bilim tarihini katederek doğayla bağ kurmak için kuramların yanı sıra duyuların ve hayal gücünün gerekliliğini vurguluyor.
17.09.2023 Kültür Sanat
Bin Ali'yi 'deviren' rapçi! Başına gelmeyen kalmadı, 13 yıl sonra her şeyi anlattı
Bin Ali'yi 'deviren' rapçi! Başına gelmeyen kalmadı, 13 yıl sonra her şeyi anlattı Tunus’ta başlayan, sonrasında Orta Doğu ve Kuzey Afrika'daki birçok ülkeye yayılan Arap Baharı gösterilerinde sembol haline gelen olaylar, kişiler oldu. Bunlardan biri de Tunus'ta adını duyuran ve sonrasında birçok protestoda şarkıları kullanılan 'El General' lakaplı rap şarkıcısı Hamada Ben Amor. Kendisini TIME dergisine kapak yapacak kadar artan ünü yüzünden başına gelmedik kalmayan şarkıcı, 13 yıl sonra tekrar ortaya çıktı.
21.07.2023 Dünya
Bir oyuncaktan daha fazlası
Bir oyuncaktan daha fazlası Hangi yaşta ya da kimlikte olursanız olun bugünlerde Barbie pembesinden kaçma şansınız yok. Üretildiği günden bu yana hem çok sevilen hem de eleştirilen Barbie üzerinden oyuncak bebeklerin tarihine baktık.
15.07.2023 Pazar
Tatilde e-postamızı kontrol etmeli miyiz?
Tatilde e-postamızı kontrol etmeli miyiz? Tatildeyken e-postalarınızı kontrol ediyor musunuz, yoksa ofise döndüğünüzde bir mail tsunamisiyle mi savaşıyorsunuz?
9.06.2023 Milliyet Executive
David A. Chipperfield: “Mimarlar yakın gelecekte anıtsal yapılardan çok, mevcut yapı stoğu üzerinde çalışacak...”
David A. Chipperfield: “Mimarlar yakın gelecekte anıtsal yapılardan çok, mevcut yapı stoğu üzerinde çalışacak...” Pritzker Ödülü’nün yeni sahibi David A. Chipperfield ile 21. yüzyılda mimar olmanın sorumluluklar, mevcut yapıların yeniden kullanımları ve iyileştirmelerine yönelik üretimlerinin arkasındaki yaklaşımlar ve yakın gelecekte kentlerde yüzleşeceğimiz sorunlar üzerine...
28.05.2023 Mimarlık
Avrupa’da 11 bin kaçak eser yakalandı
Avrupa’da 11 bin kaçak eser yakalandı Yasa dışı kültürel mal kaçakçılığıyla mücadeleye odaklanan ve 14 Avrupa ülkesinde yapılan uluslararası Pandora Operasyonu’nda 11 binden fazla nesne ele geçirildi.
17.05.2023 Kültür Sanat
İlk eşini kaybeden Burçin Bildik: İkinci eşim olmasaydı hayata devam etmiyordum!
İlk eşini kaybeden Burçin Bildik: İkinci eşim olmasaydı hayata devam etmiyordum! 'Sağ Salim', 'Arkadaşım Max' ve 'Bekar Bekir' gibi birçok filmde rol alan Burçin Bildik'in ilk eşi Zeynep Elçin, Temmuz 2011'de tatil için geldikleri Muğla'nın Bodrum ilçesinde denizde geçirdiği anevrizma sonucu yaşamını yitirmişti. Eşinin ölümünden 2.5 sene sonra yeniden dünyaevine giren oyuncu, "Beni çok taşladılar" diyerek, bu süreçte yaşadıklarını anlattı.
4.04.2023 Cadde
Gişe kralının milyar dolarlık sırrı ne?
Gişe kralının milyar dolarlık sırrı ne? “Terminatör”, “Yaratık”, “Titanik”, “Avatar”... Büyük bütçeli bu filmlerin tümü gişe rekorları kırdı. Hepsinin arkasındaki zekâ ise yönetmen James Cameron. “Gişelerin kralı” Cameron’ın sırlarıyla ilgili ipuçlarına ulaştık.
15.01.2023 Kültür Sanat
Editör'ün seçtikleri
Editör'ün seçtikleri LALE DANIŞMAN- Şeker molası Kervan Gıda’nın markası Bebeto, gerçek meyve sulu, vegan yumuşak şekerleriyle yeni yıla tatlı bir başlangıç yapmak isteyenlerin en renkli eşlikçisi olacak...
7.01.2023 Cadde
Sulardan gelen bir ses var
Sulardan gelen bir ses var İlk filmden 13 sene sonra vizyona giren “Avatar: Suyun Yolu” duygusal dozu yüksek, seyirciyi su altı yaşamının renkli dünyasında dolaştıran, göz kamaştırıcı görsel bir deneyim sunuyor.
16.12.2022 Kültür Sanat
Editör'ün seçtikleri
Editör'ün seçtikleri Doğadan ilham Pandora Timeless koleksiyonunun yeni mücevherleri, romantizmle ışıldayan hediyeler sunuyor...
10.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Yunus Çocuk’ gün sayıyor Gösterime girdiği her ülkede gişe rekorları kıran ‘Yunus Çocuk’, 2 Aralık’ta Türkiye’de animasyon filmseverlerle buluşacak...
5.11.2022 Cadde
Kayınvalide damat tartışmasında, 25 günlük gelin mobilyaları parçalayıp evi terk etti
Kayınvalide damat tartışmasında, 25 günlük gelin mobilyaları parçalayıp evi terk etti Esenyurt'ta, kayınvalidesinin evliliklerine karıştığını iddia eden Ömer Tik, eşiyle tartıştıktan sonra ablasına gitti. Buna öfkelenen 25 günlük gelin A.T., iddiaya göre evdeki koltukları bıçakla parçalayıp eşyaları dağıttıktan sonra evi terk etti. Ömer Tik, bunun üzerine eşine boşanma davası açtı.
1.11.2022 Gündem
Virüsün sızdığını kanıtlayan şifreli mesaj: 'Pandora'nın kutusu açıldı'
Virüsün sızdığını kanıtlayan şifreli mesaj: 'Pandora'nın kutusu açıldı' Dünyaya diz çöktüren ve 6 buçuk milyon insanın ölümüne neden olan virüsle ilgili ortaya çıkan yeni rapor tam anlamıyla bomba etkisi yarattı. Resmi belgelerde gizlenen şifreli mesajlar, koronavirüsün Wuhan'daki laboratuvardan sızdığını kanıtlayabilir.
1.11.2022 Dünya
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Moda rüzgarı Adana Moda Haftası Tarihi Taşköprü ve Adana Seyhan Otel’de gerçekleşen muhteşem defilelerle moda ve sanat dünyasının önemli simalarını ağırladı...
21.10.2022 Cadde
Ülkesinde nefret dışarıda saygı...
Ülkesinde nefret dışarıda saygı... Sovyetler Birliği’nin son devlet başkanı olan ve ülkeyi farklı bir kulvara sokmak amacıyla yola çıkan Gorbaçov, “Soğuk savaşı bitiren adam” olarak dışarıda saygı görürken, başarısız politikaları nedeniyle ülkesinde nefret uyandırmıştı. Milliyet Gazetesi’nin Moskova eski temsilcisi olan Cenk Başlamış, onun yükseliş ve düşüşünü kaleme aldı...
1.09.2022 Dünya
Editörün seçtikleri
Editörün seçtikleri LALE DANIŞMAN- İyi gelen doğallık Buldan dokumalarının köklerini Buldan’s olarak yeniden yorumluyor ve geçmişimizden gelen bu kültürü ve geleneği bugüne taşıyarak üç nesildir dönüşen mirasımıza sahip çıkıyor...
16.08.2022 Cadde
Editör'ün seçtikleri...
Editör'ün seçtikleri... Hayatın her alanında Atasun Optik, herkesin kendi moda anlayışını yansıtabileceği ve hayatın her anına uygun güneş gözlüğü seçenekleri sunuyor...
9.07.2022 Cadde
Pandora da Beyoğlu’na veda etti
Pandora da Beyoğlu’na veda etti İstanbulluların ve kitap tutkunlarının muhakkak yolunun düştüğü Pandora Kitabevi, Beyoğlu şubesini kapatacağını duyurdu.
18.05.2022 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Pandora ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.