Papaz

Papaz

Son dakika papaz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan papaz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan papaz haber sayfamızda...

Papaz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.507 papaz haberi bulunmuştur.
Geleneksel sahne kuruldu
Geleneksel sahne kuruldu Hilmi Zafer Şahin’in hazırladığı “Geleneksel Türk Tiyatrosu” Orta Asya’dan Anadolu’ya uzanan ve günümüze ulaşan Türk tiyatro sahnesine kapsamlı bir bakış. Kitap hem akademik bir kılavuz hem de tiyatroseverler için keyifli, öğretici bilgilere sahip
14.04.2024 Kültür Sanat
Kızının sevgilisini vurması için 40 bin dolara kiralık katil tuttu! Amerikalı papaz kan dondurdu
Kızının sevgilisini vurması için 40 bin dolara kiralık katil tuttu! Amerikalı papaz kan dondurdu Her şeyden habersizce yolda gittiği sırada, hareket eden bir araba üzerine ateş açtı. Adım adım her şeyi ortaya döken dedektifler, kurbanın sevgilisinin babası olan papazın devasa ödemeyle zavallı adamı vurdurduğunu keşfetti.
9.04.2024 Dünya
Kutsal Kase'yi gazeteye sardı! Temizlikçinin yaptığı plan tıkır tıkır işlemiş
Kutsal Kase'yi gazeteye sardı! Temizlikçinin yaptığı plan tıkır tıkır işlemiş Hz. İsa'nın son akşam yemeğinde elinde tuttuğuna inanılan 'Kutsal Kase' en kıymet verilen emanetlerden biri. Öyle ki bu kutsal emanet yeri geldi gazeteye sarıldı, yeri geldi pencere pervazına saklandı. Naziler ve İngiliz ajanlarına bile meydan okudu. Peki uğruna verilmedik savaş kalmayan kasenin kurtarıcısı nasıl bir temizlikçi olmuştu?
29.02.2024 Yaşam
Eriğin ilk hasadını yaptılar! Tanesi 100 liradan satılıyor
Eriğin ilk hasadını yaptılar! Tanesi 100 liradan satılıyor Bursa'da Türkiye'nin en erken erik hasadı yapıldı. İznik ilçesinde Ziraat mühendisi Mustafa Kutay Ası'nın ürettiği eriğin kilosu dudak uçuklatıyor. Kilosu 3 bin 500 liraya satılan eriğe Arap Şeyhleri büyük ilgi gösteriyor. Erken hasat eriğin tanesi gramaja göre 70 ile 100 lira arasında alıcı buluyor.
28.02.2024 Ekonomi
İtalyan mafyasına rest çekti! Çamaşır suyuyla 'Kimyasal ölüm'
İtalyan mafyasına rest çekti! Çamaşır suyuyla 'Kimyasal ölüm' Dünyanın en büyük mafya organizasyonlarından olan ‘Ndrangheta' ağına rest çeken papaz, bir kiralık katil tarafından akılalmaz bir yöntemle öldürülmeye çalıştı, olayın detayları ise kan dondurdu.
26.02.2024 Dünya
Atsu'nun ailesi ve menajeri İngiliz basınına konuştu: Oraya gittiğimde yıkılmıştım!
Atsu'nun ailesi ve menajeri İngiliz basınına konuştu: Oraya gittiğimde yıkılmıştım! Türkiye'yi yasa boğan asrın felaketinde Hatayspor'un Ganalı futbolcusu Christian Atsu da hayatını kaybetmişti. Ganalı futbolcunun ailesi ve yakınları, The Athletic'e açıklamalarda bulundu.
6.02.2024 Hatayspor
İşte kiliseye saldırı düzenleyen 2 saldırgan! Emniyet fotoğrafları paylaştı
İşte kiliseye saldırı düzenleyen 2 saldırgan! Emniyet fotoğrafları paylaştı Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne saldırıyla ilgili gözaltına alınan 2 saldırganın İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde çekilen fotoğları paylaşıldı.
31.01.2024 Haberler
İşte kiliseye saldırı düzenleyen 2 saldırgan! Emniyet fotoğrafları paylaştı
İşte kiliseye saldırı düzenleyen 2 saldırgan! Emniyet fotoğrafları paylaştı Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne saldırıyla ilgili gözaltına alınan 2 saldırganın İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde çekilen fotoğları paylaşıldı.
31.01.2024 Gündem
Kilise saldırısında ayindeki rahip konuştu! 'Kapı o gün kapanmıyordu, 15-20 ateş duydum'
Kilise saldırısında ayindeki rahip konuştu! 'Kapı o gün kapanmıyordu, 15-20 ateş duydum' Pazar ayini sırasında silahlı saldırı gerçekleşen Santa Maria Kilisesi Rahibi Anton Bulai, yaşadıklarını anlattı. Bulai, “Bizim kapı çok rahat bir şekilde kapanıyor. O gün kapanmıyordu. Bu arada 15-20 ateş duydum" dedi.
30.01.2024 Gündem
Müftü ile papaz dua etti! Mardin'de terör ve İsrail protestosu
Müftü ile papaz dua etti! Mardin'de terör ve İsrail protestosu Mardin'de toplanan binlerce kişi, Türk askeri ve Filistinlilere yönelik saldırıları protesto edip, yürüyüş yaptı. Sık sık İsrail aleyhine sloganların atıldığı eylemde, İl Müftüsü Enver Türkmen ile Kırklar Kilisesi Papazı Gabriel Akyüz de dua edip, yürüyüşe katıldı.
14.01.2024 Gündem
Dünyanın konuştuğu Filistinli! "Mesih İsa bugün doğsaydı Gazze'de enkaz altında olurdu"
Dünyanın konuştuğu Filistinli! "Mesih İsa bugün doğsaydı Gazze'de enkaz altında olurdu" Filistinli Hristiyan din adamı Munir İshak’ın Noel için düzenlenen ayindeki “Mesih İsa enkaz altında. Gazze’deki soykırımdan sonra özrünüzü kabul etmeyeceğiz” sözleri dünyanın gündeminde. CNN Türk’ten Serdar Korucu’ya konuşan Munir İshak, “Dünya umarım artık Filistinlilerin acısını fark eder” dedi.
28.12.2023 Haberler
Dünyanın konuştuğu Filistinli! "Mesih İsa bugün doğsaydı Gazze'de enkaz altında olurdu"
Dünyanın konuştuğu Filistinli! "Mesih İsa bugün doğsaydı Gazze'de enkaz altında olurdu" Filistinli Hristiyan din adamı Munzir İshak’ın Noel için düzenlenen ayindeki “Mesih İsa enkaz altında. Gazze’deki soykırımdan sonra özrünüzü kabul etmeyeceğiz” sözleri dünyanın gündeminde. CNN Türk’ten Serdar Korucu’ya konuşan Munzir İshak, “Dünya umarım artık Filistinlilerin acısını fark eder” dedi.
28.12.2023 Gündem
Süryanilerden 12 şehit için 'Yastayız' açıklaması
Süryanilerden 12 şehit için 'Yastayız' açıklaması Mardin’de kutlanan, Hristiyanların ilk dini bayramı olan ve Hazreti İsa'nın doğuşunu simgeleyen Doğuş (Yaldo) Bayramı, Pençe-Kilit Harekatı'nda şehit olan askerler nedeniyle buruk geçti. Kırklar Kilisesi Başpapaz Gabriel Akyüz, "12 şehit verdik. Mutluluğumuzla birlikte aynı zamanda yas da tutmaktayız” dedi.
25.12.2023 Gündem
Kilise pastörüne tokat atan saldırgandan ‘hoşgörü testi’ savunması
Kilise pastörüne tokat atan saldırgandan ‘hoşgörü testi’ savunması Eskişehir’de İlhan Önder (46) gittiği kilisedeki ayin sırasında kilise pastörü Artun Tokatlı’ya (38) tokat attı. Cemaat tarafından yakalanıp, polise teslim edilen Önder’in ifadesi şoke etti.
6.11.2023 Haberler
Yer: Eskişehir! Kilise pastörüne tokat atan saldırgandan ‘hoşgörü testi’ savunması
Yer: Eskişehir! Kilise pastörüne tokat atan saldırgandan ‘hoşgörü testi’ savunması Eskişehir’de İlhan Önder (46) gittiği kilisedeki ayin sırasında kilise pastörü Artun Tokatlı’ya (38) tokat attı. Cemaat tarafından yakalanıp, polise teslim edilen Önder’in ifadesi şoke etti.
6.11.2023 Gündem
Hristiyan Siyonistler
Hristiyan Siyonistler İsrail, varoluşundan beri kural tanımaz tavrıyla uluslararası hukuku defalarca çiğnemesine rağmen nasıl oluyor da hala gelişmiş ülkelerin neredeyse hepsinin desteğini arkasına alabiliyor?
22.10.2023 Gündem
Filistin Aynasında Türk Suretleri
Filistin Aynasında Türk Suretleri Birinci Dünya Savaşı yıllarında Cemal Paşa’nın yanında bulunan Falih Rıfkı (Atay) Zeytin Dağı’nda Bilâd’üş Şam / Levant yani Ürdün’ü de kapsayan Suriye, Lübnan, Filistin bölgesini anlatır.
22.10.2023 Gündem
HÜKÜMET KADIN OYUNCULARI: Hükümet Kadın filmi gerçek mi, nerede çekildi, konusu nedir?
HÜKÜMET KADIN OYUNCULARI: Hükümet Kadın filmi gerçek mi, nerede çekildi, konusu nedir? Hükümet Kadın filmi, 2013 yılında vizyona girdi. Filmin başrolünde Demet Akbağ yer alıyor. Komedi türündeki filmin kadrosunda Sermiyan Midyat, Gülhan Tekin, Ercan Kesal gibi isimlerde yer alıyor. Peki, Hükümet Kadın oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir?
17.10.2023 Cadde
20 yıl önce ölen Süryani kadın memleketi Silopi'de defnedildi
20 yıl önce ölen Süryani kadın memleketi Silopi'de defnedildi Almanya’da 2003 yılında ölen ve Stuttgart şehrinde defnedilen Süryani İlişva Sağman'ın (88) cenazesi, vasiyeti üzerine memleketi Şırnak'ın Silopi’de toprağa verildi.
13.10.2023 Gündem
Atasözleri ve Anlamları: Türkçede A'dan Z'ye En Çok Kullanılan ve En Bilinen Kısa-Uzun, Kalıplaşmış Bütün Atasözü Örnekleri
Atasözleri ve Anlamları: Türkçede A'dan Z'ye En Çok Kullanılan ve En Bilinen Kısa-Uzun, Kalıplaşmış Bütün Atasözü Örnekleri Atasözleri ve deyimler dilimizde sıklık duyduğumuz kavramlardan bir tanesidir. Atasözleri geçmişten günümüze kadar ulaşan anlamı bakımından mecazlı bir mana kazanan kalıplaşmış sözlerdir. Özelikle atalarımızdan kalan atasözleri toplum ile ilgili pek çok şeyi yansıtır. Anlamları bakımından derin manalar taşır. Dilimizde en çok kullanılan kısa ve uzun atasözü örnekleri hakkında detaylı bilgi almak için sizin için hazırlamış olduğumuz “Atasözleri ve Anlamları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
14.09.2023 Eğitim
Uşak'ta sağanak yağış! Çok sayıda ev ve iş yerini su bastı
Uşak'ta sağanak yağış! Çok sayıda ev ve iş yerini su bastı Uşak'ta şiddetli sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar suyla doldu; çok sayıda ev ve iş yerini su bastı.
2.09.2023 Haberler
Uşak'ta sağanak yağış! Çok sayıda ev ve iş yerini su bastı
Uşak'ta sağanak yağış! Çok sayıda ev ve iş yerini su bastı Uşak'ta şiddetli sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar suyla doldu; çok sayıda ev ve iş yerini su bastı.
2.09.2023 Gündem
Başkent dahil! Meteoroloji'den yeni rapor: Peş peşe sağanak yağış uyarısı
Başkent dahil! Meteoroloji'den yeni rapor: Peş peşe sağanak yağış uyarısı Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Birçok ile sarı kodlu uyarı verildi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, sağanak yağışın devam edeceği tarihi açıkladı. İşte detaylar...
2.09.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Atatürk, bağımsızlık savaşını emperyal güçlere karşı yaptı
Kılıçdaroğlu: Atatürk, bağımsızlık savaşını emperyal güçlere karşı yaptı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bağımsızlık savaşını emperyal güçlere karşı yaptı. Her yerde fabrikalar kurdu. Kırıkkale küçük bir köy iken, entegre silah sanayisini orada kurdu. Kayseri'de uçak fabrikasının temeli atıldı." dedi.
30.08.2023 Gündem
Tavla Dizilişi: Erkek Tavlası Dizilişi ve Oynama Yönü
Tavla Dizilişi: Erkek Tavlası Dizilişi ve Oynama Yönü Tavla Türkiye’de en çok sevilen ve uzun yıllardır oynanan oyunlardan bir tanesidir. Erkek ve kız tavlası şeklinde iki farklı türü vardır. Kız tavlası erkek tavlasına göre daha basittir. Tavlası dizilişi ve oynama yönü en çok karıştırılan konulardan bir tanesidir. Tavlada iki farklı renk 30 pul, 2 zar ve 24 hane bulunur. İki kişilik oynanan tavlada öncelikle zar atılarak başlanır. Tavlada mars ve düz gibi terimler bulunur. Tavla oyununda amaç pulların kişinin kendi hanesine toplamasıdır. Erkek tavlası nasıl oynanır? diyorsanız “Tavla Dizilişi ve Oynama Yönü” içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
26.08.2023 Oyun

Benzer Haber Etiketleri

Papaz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.