Paralı Askerler

Paralı Askerler

Son dakika paralı askerler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan paralı askerler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan paralı askerler haber sayfamızda...

Paralı Askerler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 344 paralı askerler haberi bulunmuştur.
1.5 tonluk termobarik füzesiyle vurdular! Savaşta eksen kırılması: Uyuyan dev sonunda uyandı
1.5 tonluk termobarik füzesiyle vurdular! Savaşta eksen kırılması: Uyuyan dev sonunda uyandı Rus ordusu Ukrayna'da savaşın başından beri ilk kez termobarik bir füze kullandı. Askeri uzmanlar ise bu durumun savaşta bir dönüm noktası olduğunu ifade ederek füzenin özelliklerine yer verdi.
31.03.2024 Dünya
Putin esti gürledi: F-16'ları nerede tespit edersek edelim imha edeceğiz
Putin esti gürledi: F-16'ları nerede tespit edersek edelim imha edeceğiz Polonya, Çekya ve diğer Baltık ülkelerinin korkutulduğunu savunan Rusya lideri, savaş alanına sürülecek F-16 jetlerini düşüreceklerini ilan ederek NATO'ya rest çekti.
28.03.2024 Dünya
ABD'li isimden canlı yayında savaş teklifi: Gelin sizi haritadan silelim
ABD'li isimden canlı yayında savaş teklifi: Gelin sizi haritadan silelim ABD'de bir televizyon kanalına açıklamalarda bulunan Senatör Graham, Washington'un son yıllarda Afganistan'dan çekilip Orta Doğu'daki etkinliğini yitirmesine ateş püskürdü. Graham daha sonra ise bir ülkeye adeta savaş çağrısında bulundu.
5.02.2024 Dünya
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
İsrail Arafat anıtını yıktı! Al Jazeera görüntüyü doğruladı, yer Tulkerim
İsrail Arafat anıtını yıktı! Al Jazeera görüntüyü doğruladı, yer Tulkerim TulKerim Mülteci kampına yönelik saldırılarını 15 saat boyunca devam ettiren İsrail ordusu, dozerlerle Yaser Arafat'ın anıtını yıktı.
15.11.2023 Dünya
Son dakika... Hakan Fidan'dan İsrail'e 'Kara harekatı' uyarısı
Son dakika... Hakan Fidan'dan İsrail'e 'Kara harekatı' uyarısı Katar'ın başkenti Doha'da İsrail'in Gazze'ye düzenleyeceği olası kara harekatı hakkında konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan 'Gazze'ye yönelik bir kara harekatı bu vahşeti tam bir katliama çevirecektir' dedi.
25.10.2023 Dünya
İsrail ve ABD ajanlarını uyutan taktik! Hamas'ın yeraltına kurduğu gizli düzenek
İsrail ve ABD ajanlarını uyutan taktik! Hamas'ın yeraltına kurduğu gizli düzenek Hamas'ın dünyayı şoke eden İsrail saldırısındaki sır perdesi aralanmaya başladı. ABD'li ajanlar CNN International'e hem Washington hem de Tel Aviv için görev yapan istihbarat çalışanlarının saldırıyı nasıl fark etmediğini anlattı.
25.10.2023 Dünya
Ayelet HaShahar'dan şok fotoğraflar! İsrail ordusu silah dağıtıyor
Ayelet HaShahar'dan şok fotoğraflar! İsrail ordusu silah dağıtıyor Kuzeyde yeni bir cephe açılmasından çekinen İsrail patlamaların kesilmediği sınır hattına onlarca tankla askeri yığınak yaptı. AFP ise, 1100 nüfuslu bir yerleşimden gözden kaçmayacak fotoğraflar servis etti.
12.10.2023 Dünya
Hamas'ın İsrail'i aldatma taktiği! Yetkili isim Rus televizyonuna konuştu
Hamas'ın İsrail'i aldatma taktiği! Yetkili isim Rus televizyonuna konuştu Rusya'nın devlet kanalı RT Arabic'e konuşan üst düzey bir Hamas yetkilisi Ali Baraka, İsrail'in saldırıyı neden engelleyemediğinden bahsetti. Baraka buradaki röportajında ayrıca savaşta kendilerine destek veren ülkeleri de saydı
12.10.2023 Dünya
ABD basını yazdı! Hamas'a silah sağlayan iki ülke
ABD basını yazdı! Hamas'a silah sağlayan iki ülke 17 yıldır İsrail ablukasında olan Filistin'de Hamas nasıl silahlandı? ABD basını sayısız istihbarat örgütüne rağmen iki ülkeyi işaret ederek Hamas'ın silahları almasına ve üretmesine katkı sağladığını yazdı.
12.10.2023 Dünya
Marmara Denizi'nde 3 büyüklüğünde deprem
Marmara Denizi'nde 3 büyüklüğünde deprem Marmara Denizi'nde Silivri açıklarında 3.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
11.10.2023 Gündem
ABD'li senatör: İran'ı bombalamalıyız! İsrail-Hamas savaşında 'yeni cephe'
ABD'li senatör: İran'ı bombalamalıyız! İsrail-Hamas savaşında 'yeni cephe' İsrail-Hamas arasındaki savaş bütün kaosuyla devam ederken ABD'li senatör bölgede ikinci bir cephenin daha açılmasının an meselesi olduğunu söyledi.
11.10.2023 Dünya
Öldü sanılan Alman turist yaşıyor! Dünya onu Hamas'ın eline düşünce tanıdı
Öldü sanılan Alman turist yaşıyor! Dünya onu Hamas'ın eline düşünce tanıdı Hamas'ın İsrail'e saldırmasından kısa bir süre sonra esir düşen ve öldü sanılan Alman turistin son durumu belli oldu.
11.10.2023 Dünya
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e uyarı: Bu savaş değil katliam
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e uyarı: Bu savaş değil katliam Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail - Filistin savaşıyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu. İsrail'i uyaran Erdoğan, Gazze'deki insanlık dramına dikkat çekti.
11.10.2023 Gündem
Amerikan medyası bombayı patlattı! ABD'li paralı askerler Gazze operasyonuna katılıyor
Amerikan medyası bombayı patlattı! ABD'li paralı askerler Gazze operasyonuna katılıyor New York John F. Kennedy Havalimanı'nda çekilen bir kare büyük ses getirdi, Amerikan ordusunun özel kuvvetleri DELTA Force ve SEAL Team'in eski üyeleri Gazze'de devreye giriyor.
11.10.2023 Dünya
Wagner yeniden diriliyor! Toplantıya Putin dahil iki kişi daha katıldı
Wagner yeniden diriliyor! Toplantıya Putin dahil iki kişi daha katıldı Kritik toplantı yapıldı, liderlerinin ölümü sonrası adeta yok olan Wagner grubu Putin tarafından tekrar hayata döndürülmek üzere.
29.09.2023 Dünya
167 milyar dolar harcandı! 'ABD bize savaş açıyor'
167 milyar dolar harcandı! 'ABD bize savaş açıyor' NATO barış için şartını açıkladı, Rus devlet televizyonu muhabirinin paylaştığı röportajda geçen 'haftanın yedi cuması' sözü gözden kaçacak gibi değil.
17.09.2023 Dünya
Yevgeni Prigojin'in uçağı düşmeden hemen önce Suriye detayı!
Yevgeni Prigojin'in uçağı düşmeden hemen önce Suriye detayı! Moskova Wagner Grubu liderinin öldüğünü DNA testleriyle doğruladı ancak özel jet düşmeden önce ortaya çıkan trafik dünyada ses getirdi. Rus gazeteci, askeri ayaklanmanın ardından Yevgeni Prigojin'le iki kez yüz yüze görüşen Putin'in eski dostuna bir şart sunduğunu belirtiyor.
28.08.2023 Dünya
Yevgeni Prigojin'in öldüğü resmen doğrulandı
Yevgeni Prigojin'in öldüğü resmen doğrulandı Uçak kazasını soruşturan yetkililer, genetik analiz yoluyla uçuş listesindeki 10 kişinin ölümünün doğrulandığını ve Wagner Grubu'nun lideri Prigojin'in yaşamını yitirdiğini duyurdu.
27.08.2023 Haberler
Yevgeni Prigojin'in öldüğü resmen doğrulandı
Yevgeni Prigojin'in öldüğü resmen doğrulandı Uçak kazasını soruşturan yetkililer, genetik analiz yoluyla uçuş listesindeki 10 kişinin ölümünün doğrulandığını ve Wagner Grubu'nun lideri Prigojin'in yaşamını yitirdiğini duyurdu.
27.08.2023 Dünya
Her yerde onlar var! 'Karanlık Ordu'ya ne olacak?
Her yerde onlar var! 'Karanlık Ordu'ya ne olacak? Prigojin'in yolcu listesinde olduğu uçağın düşmesinin ardından kurduğu Wagner grubunun geleceği hakkında Batılı yorumcular farklı tahminlerde bulunuyor.
26.08.2023 Dünya
Prigojin'in uçağı düştü, Rusya kaynıyor: 'Feci sonuçları olacak!'
Prigojin'in uçağı düştü, Rusya kaynıyor: 'Feci sonuçları olacak!' Moskova-St. Petersburg arasında uçarken 8 bin 800 metreden yere çakılan özel jetin görüntülerini inceleyen uzmanlar, "Çok olağandışı bir şey olmadan, felaket bir şekilde gökyüzünden düşmez" yorumunu yaptı. Wagner taraftarlarının Telegram kanalına yansıyan yorumları ise şüpheye yer bırakmadı.
24.08.2023 Dünya
Hiç kimse fark etmedi: Putin gizlice kovdu!
Hiç kimse fark etmedi: Putin gizlice kovdu! Wagner ayaklanmasından bu yana bir kez bile görünmeyen 'General Armageddon'un akıbeti belli oldu, Rus resmi haber ajansı RIA bugün haberleri doğrulamak zorunda kaldı.
23.08.2023 Dünya
Hava sahası kapandı! Savaş yaklaşıyor mu?
Hava sahası kapandı! Savaş yaklaşıyor mu? Askeri müdahale için verilen süre Pazar günü 23.00'te doldu, Nijer'deki cuntanın hava sahasını kapatmasıyla şu anda gökyüzünde hiçbir uçak yok.
7.08.2023 Dünya
Hakan Fidan analizi: Diğer mevkidaşlarından ayıran 'sır'
Hakan Fidan analizi: Diğer mevkidaşlarından ayıran 'sır' 'Türkiye'nin Dışişleri Bakanı yeni dünya düzenini nasıl biçimlendirebilir?' başlığıyla yayımlanan yazıda Hakan Fidan'ın bir şahin değil entelektüel olduğu vurgulandı, yanı sıra Fidan'ı diğer mevkidaşlarından ayıran 'sır' dile getirildi.
5.08.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Paralı Askerler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.