Parçalanmış Ceset

Parçalanmış Ceset

Son dakika parçalanmış ceset haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan parçalanmış ceset gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan parçalanmış ceset haber sayfamızda...

Parçalanmış Ceset

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 313 parçalanmış ceset haberi bulunmuştur.
Kayıptı, vahşet ortaya çıktı! Önce yakıp sonra parçalara ayırmış
Kayıptı, vahşet ortaya çıktı! Önce yakıp sonra parçalara ayırmış Bitlis'in Güroymak ilçesinde hakkında kayıp ihbarı olan Türk ve Alman vatandaşı N.G.'nin (42), öldürülüp, yakıldıktan sonra boş araziye atılmış parçalanmış cesedi bulundu.
3.11.2023 Gündem
Fatih'te parçalanmış ceset! 'Kestiğim bıçağı kasaptan aldım'
Fatih'te parçalanmış ceset! 'Kestiğim bıçağı kasaptan aldım' İstanbul Fatih’te bir apartmanın kömürlüğünde Celal H.’nin parçalanmış cesedinin bulunmasına ilişkin soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.
19.09.2023 Gündem
Genç kızlar ölüme böyle gitmiş! Saatler sonra boğazları kesildi
Genç kızlar ölüme böyle gitmiş! Saatler sonra boğazları kesildi Ekvador'da cesetleri birbirlerine bağlanmış ve boğazı kesik olarak bulunan genç kızların son anları ortaya çıktı.
10.05.2023 Dünya
Sapık kamerada! Dakikalarca takip edip tecavüz etti
Sapık kamerada! Dakikalarca takip edip tecavüz etti İngiltere'de kameraya yansıyan korkunç olayda, bir kişinin dakikalarca takip ettiği kadına tecavüz ettiği ortaya çıktı. Söz konusu olay ülkede infial yaratırken şahsın aldığı ceza belli oldu.
24.04.2023 Dünya
Dünyanın en ilginç iş ilanı! Martı olacak kişilerin başvurusunu istiyorlar
Dünyanın en ilginç iş ilanı! Martı olacak kişilerin başvurusunu istiyorlar İngiltere'de açılan ve dünyada ses getiren ilginç iş ilanı görenlerin dikkatini çekti. Bölgenin en büyük sorunu için verilen iş ilanının detayları oldukça farklı.
23.04.2023 Dünya
Ekvador'da kartel dehşeti! Sokaklar parçalanmış ceset ve kafalarla dolu
Ekvador'da kartel dehşeti! Sokaklar parçalanmış ceset ve kafalarla dolu Son günlerde Ekvador'da suç oranı iyice arttı. Kartellerin hüküm sürdüğü ülkede kafa kesmek, katliam yapmak ve sokaklarda parçalanmış ceset görmek normal bir duruma dönüştü.
23.04.2023 Dünya
Cesedi parçalanmış halde bulunmuştu! Katilden kan donduran itiraf
Cesedi parçalanmış halde bulunmuştu! Katilden kan donduran itiraf İstanbul Fatih’te, bir apartmanda parçalara ayrılmış cesedin 25 Ekim'den beri kayıp olan 65 yaşındaki Celal Han'a ait olduğu belirlendi. Emekli İETT şoförü Celal Han'ın katil zanlısı ifadesinde, cesedi parçalara ayırdığını itiraf etti.
1.11.2022 Haberler
Cesedi parçalanmış halde bulunmuştu! Katilden kan donduran itiraf
Cesedi parçalanmış halde bulunmuştu! Katilden kan donduran itiraf İstanbul Fatih’te, bir apartmanda parçalara ayrılmış cesedin 25 Ekim'den beri kayıp olan 65 yaşındaki Celal Han'a ait olduğu belirlendi. Emekli İETT şoförü Celal Han'ın katil zanlısı ifadesinde, cesedi parçalara ayırdığını itiraf etti.
1.11.2022 Gündem
Şanlıurfa’da boş arazide parçalanmış ceset bulundu
Şanlıurfa’da boş arazide parçalanmış ceset bulundu Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde, boş arazide bir erkeğe ait parçalanmış ceset bulundu.
8.08.2022 Gündem
Myanmar'da toplu katliam! BBC araştırdı
Myanmar'da toplu katliam! BBC araştırdı BBC araştırması, Myanmar ordusunun Temmuz ayında sivillere yönelik bir dizi toplu katliam gerçekleştirdiğini ve bu katliamlarda en az 40 kişinin hayatını kaybettiğini ortaya çıkardı.
20.12.2021 Dünya
Şanlıurfa'da toprağa gömülü parçalanmış ceset bulundu
Şanlıurfa'da toprağa gömülü parçalanmış ceset bulundu Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesi kırsalındaki dağlık ve kayalık alanda çoban köpeklerinin kazdığı çukurdan ceset çıktı.
15.12.2021 Haberler
İran sınırında kan donduran görüntü! Parçalanmış ceset bulundu
İran sınırında kan donduran görüntü! Parçalanmış ceset bulundu Van’ın Özalp ilçesinde çobanlar, parçalanmış ceset buldu. Bölgede inceleme yapan jandarma, cesedin yabani hayvanlar tarafından parçalanmış olabileceğini bildirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
5.12.2021 Gündem
Diyarbakır'da parçalanmış halde bulunan cesedin kimliği belli oldu
Diyarbakır'da parçalanmış halde bulunan cesedin kimliği belli oldu Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, hayvanlar tarafından parçalanmış bulunan cansız bedenin, 22 Ekim’de ailesinin kayıp ilanı verdiği Mehmet Beraat Kağanarslan’a (26) ait olduğu belirlendi. Jandarmanın, Kağanarslan’ın ölümüyle ilgili soruşturması sürüyor.
15.11.2021 Gündem
Parçalanmış ceset Güney Afrika'da 'kurt adam' paniğine yol açtı
Parçalanmış ceset Güney Afrika'da 'kurt adam' paniğine yol açtı Güney Afrika'daki Kwaqongqota köyünde bir kişinin ölmesinin ardından halk arasında "kurt adam" paniği yaşanıyor.
14.11.2021 Dünya
Cinayeti başı bulunamayan kadının göğsündeki silikon aydınlatacak
Cinayeti başı bulunamayan kadının göğsündeki silikon aydınlatacak Sakarya’da, parçalara bölünen, başları bulunmayan kadın ve erkek cesedi otopsiye alınırken, kadının göğsünden çıkan silikonun seri numarasından, hangi firmanın sattığı ve operasyonun nerede yapıldığı tespit edilerek, kadının kimliği belirlenip, cinayetin sır perdesi aralanacak.
6.07.2021 Gündem
Bingöl'de vahşet! Foseptikte parçalanmış ceset bulundu
Bingöl'de vahşet! Foseptikte parçalanmış ceset bulundu Bingöl Karlıova ilçesinde, foseptikte parçalanmış erkek cesedi bulundu.
6.05.2021 Gündem
TEM'de bulunan ceset parçaları 5 gündür kayıp olan birine aitmiş
TEM'de bulunan ceset parçaları 5 gündür kayıp olan birine aitmiş TEM Otoyolu Büyükçekmece mevkii'nde yol kenarında parçalara ayrılarak poşetlere konulan cesedin Esenyurt’ta 5 gün önce kaybolan 48 yaşındaki Süleyman Akbaba’ya ait olduğunu belirledi.
15.07.2020 Haberler
Son dakika... Mesire alanında parçalanmış ceset bulundu!
Son dakika... Mesire alanında parçalanmış ceset bulundu! Gelen bir son dakika haberine göre, Yalova’nın Termal ilçesinde mesire alanında ceset bulundu.
17.06.2020 Gündem
Mehtap'ın ölümünde sevgiliyi o sözleri tutuklatmış!
Mehtap'ın ölümünde sevgiliyi o sözleri tutuklatmış! Adana'nın Ceyhan ilçesinde, çok sayıda aracın üzerinden geçerek cesedinin parçalanmasına neden olduğu Mehtap Ateş'in ölümündeki sır perdesi aralanamadı. Polis tarafından gözaltına alındıktan sonra tutuklanan genç kadının sevgilisi ile beraberindeki kişinin verdiği ifadelerdeki çelişkiler, Ateş'in otomobilden atılmış olma şüphesini ortaya çıkardı. DHA, 2 şüphelinin çelişki dolu ifadelerine ulaştı.
8.02.2020 Gündem
Plastik poşetlerde 41 ceset bulundu
Plastik poşetlerde 41 ceset bulundu Meksika’da gizli bir mezarda 119 plastik poşetin içine saklanmış 41 ceset ortaya çıkarıldı. Cesetlerden altısının başı kesilmiş.
18.09.2019 Dünya
Ormanlık alanda parçalanmış ceset bulundu
Ormanlık alanda parçalanmış ceset bulundu Gaziantep'te ormanlık alanda cesedi parçalanmış halde bulunan ve sırtından bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenen şahsın kimliği jandarmanın yaptığı detaylı araştırma sonucunda belirlendi. Şahsın kıyafetlerinin barkot numarasından kimliği belirleyen ekipler, şahsın telefon kayıtlarından ise katil zanlısına ulaştı. Gaziantep'in İslahiye ilçesi Esenler Mahallesi'ndeki ormanlık alanda 2 ay önce parçalanmış bir erkek cesedi bulunmuştu. Yabani hayvanlar tarafından parçalandığı belirlenen ve kimliği bilinmeyen şahsın, cesedin bulunmasından bir kaç ay önce sırtından bıçaklanarak öldürüldüğü ve bulunduğu yere bırakıldığı tespit edildi. Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri şahsın kimliğini tespit etmek için yoğun çalışma başlattı. 15 GÜN BEKLETİLDİKTEN SONRA KİMSESİZLER MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ Bulanan şahsın cenazesi yapılan otopsinin ardından kimlik tespiti için DNA testine gönderildi. Testin ardından kimliğin belirlenmesi ve yakınlarına teslim edilebilmesi için Yeşilkent Mezarlığı morgunda bekletildi. Yakınlarına teslim edebilmek için 15 gündür bekletilen cenazenin sahiplenilenen çıkmaması üzerine Yeşilkent Mezarlığı'nda bulunan Kimsesizler mezarına defin edildi AYNI KIYAFETTEN ALAN 200 KİŞİ BELİRLENDİ Olay yerinde ve çevrede yapılan incelemelerden netice alamayan jandarma ekipleri, diğer taraftan da şahsın üzerindeki kıyafetlerden birinin barkot numarasına yoğunlaştı. Yoğun istihbarati ve teknik çalışmalarla belirlenen numaradan kıyafetin satıldığı yeri belirleyen ekipler, aynı kıyafetten alan 200 kişi belirlendi. Aynı kıyafetten alanlar ile ilgili çalışma yürüten ekipler, tespit ettikleri isimleri kayıp şahıs listeleri ile karşılaştırdı. DNA TESTİYLE AİLE BELİRLENDİ Barkod numarasından yola çıkan ekipler, Yüksekova'da yaşayan, evli ve 4 çocuk babası olan 44 yaşındaki Adem Kameri ismine ulaştı. Ekipler Adem Kameri'nin ailesi ile iletişimi geçerken aile ise cesedi teşhis etti. Yapılan DNA testinin ardından bulunan cesedin Adem Karemi'ye ait olduğu
11.09.2019 Yaşam
Alzheimer hastası yaşlı adamın parçalanmış cesedi bulundu
Alzheimer hastası yaşlı adamın parçalanmış cesedi bulundu ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde 'Bankaya gidiyorum' diye evden çıkan ve bir daha haber alınamayan alzheimer hastası 71 yaşındaki Mehmet Tekeli'nin ormanlık alanda parçalanmış cesedi bulundu. Cesedin, sokak köpekleri ya da yabani hayvanlar tarafından parçalandığı ihtimali üzerine duruluyor. Yalvaç'a bağlı Leblebiciler Mahallesi'nde yalnız yaşayan Mehmet Tekeli, 8 Kasım Çarşamba günü 'Bankaya gidiyorum' diyerek evden çıktı. Mehmet Tekeli'nin karşı dairesinde oturan oğlu Ramazan Tekeli, babasından haber alamayınca durumu polise bildirdi. 3 yıldır alzheimer rahatsızlığı yaşadığı belirtilen Mehmet Tekeli'nin bulunması için çalışma başlatıldı. Jandarma ekiplerinin yanı sıra Isparta Valiliği Afet ve Acil Durum (AFAD), Eskişehir AFAD ve vatandaşlar kırsal alanda arama yaptı. Dedektör köpeklerin de kullanıldığı arama çalışmalarında drone ile havadan destek verildi ancak ekiplerin çabaları sonuç vermedi. PARÇALANMIŞ HALDE BULUNDU Arama kurtarma ekiplerinin çalışmaları sürerken, Mehmet Tekeli'nin cesedi, dün saat 16.30 sıralarında ilçe merkezine 3 kilometre uzaklıktaki Bağlar mevkiinde mantar toplamaya giden 60 yaşındaki Bayram Elbengili tarafından bulundu. Haber verilmesi üzerine gelen jandarma ve sağlık ekiplerinin incelemesinde Mehmet Tekeli'nin cesedinin parçalandığı, her iki kolu ve sol bacağının ise yerinde olmadığı tespit edildi. Ekipler, Tekeli'nin başını ise gövdesinden 3 metre ileride parçalanmış halde bulundu. Ekipler, Tekeli'nin ceket, ayakkabı ve çoraplarının ise düzgün bir şekilde çıkarılmış halde bedeninden 5 metre ileride buldu. Tekeli'nin üzerindeki bir miktar paranın ise ceket cebinde olduğu belirlendi. Arama kurtarma ekipleriyle babasını bulmak için çalışmalara katılan Ramazan Tekeli, babasının cansız bedenini gördüğünde uzun süre gözyaşı döktü. ÇOĞU UZVU YOKTU, KORKTUM Cesedin bulunduğu yere yakın kır evinde oturan Bayram Elbengili, saat 16.30 sıralarında mantar toplamaya gittiğini, yürüdüğü sırada dere içerisinde çoğu
11.09.2019 Haberler
12 yıl önce öldürülen kadının katil zanlıları şok etti
12 yıl önce öldürülen kadının katil zanlıları şok etti Sivas'ta 12 yıl önce vücudunun bir bölümü parçalanmış cesedi bulunan Sevda Toper'in katil zanlısı olarak gözaltına alınan eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderi, çıkarıldıklarını mahkemece tutuklandı.
18.06.2017 Gündem
Siirt'te parçalanmış kız çocuğuna ait ceset bulundu
Siirt'te parçalanmış kız çocuğuna ait ceset bulundu Siirt'in Eruh İlçesi'ne bağlı Yazlıca Köyü kırsalında, yaklaşık 6 yaşında olduğu tespit edilen ve parçalanmış halde bir kız çocuğu cesedi bulundu.
6.04.2017 Gündem
Ankara’ya katliam yapmaya geldiler
Ankara’ya katliam yapmaya geldiler Bir at çiftliğinde bombalı eylem için hazırlık yapan 2 terörist, ihbar üzerine çiftliğe gelen polisleri görünce kendini patlattı. Gar saldırısının yıldönümünde Ankara’da katliam yapmayı planlayan biri kadın 2 teröristin kimlikleri belirlendi
8.10.2016 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Parçalanmış Ceset ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.