Parkur

Parkur

Son dakika parkur haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan parkur gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan parkur haber sayfamızda...

Parkur

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.165 parkur haberi bulunmuştur.
Survivor All Star'da takım değişikliği! Ödül oyunu nefes kesti
Survivor All Star'da takım değişikliği! Ödül oyunu nefes kesti Survivor All Star'da adaya veda eden son isim Berna Canbeldek olmuştu. Acun Ilıcalı takımlardaki kadın sayılarının dezavantaj olduğunu söyleyerek Kırmızı takımdan bir yarışmacının Mavi takıma geçmesini istedi. Ödül oyunu diş diş bir mücadeleye sahne oldu. İşte detaylar...
25.04.2024 Cadde
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda Bodrum-Kuşadası etabını Tobias Andresen kazandı
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda Bodrum-Kuşadası etabını Tobias Andresen kazandı 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı devam ediyor. 177.9 kilometrelik Bodrum-Kuşadası etabını DSM-Firmenich takımından Tobias Andresen, 4 saat 18 dakika 11 saniye ile kazandı
25.04.2024 Diğer
Çeşme'de Yarı Maraton heyecanı başlıyor
Çeşme'de Yarı Maraton heyecanı başlıyor Çeşme Yarı Maratonu, 4 Mayıs Cumartesi Çeşme Belediyesi'nin ev sahipliğinde koşulacak. Ege'nin büyüleyici atmosferinde, tarih ve doğanın kucaklaştığı bir rota üzerinde koşmak isteyenler Salomon Çeşme Yarı Maratonu’nda bir araya gelecek. Çeşme, Ilıca ve Alaçatı'nın eşsiz güzelliklerinde 4 Mayıs Cumartesi günkü yarışa dahil olmak isteyenler 1 Mayıs Çarşamba gününe kadar kayıt yaptırabilecek.
23.04.2024 Diğer
Erman Öner yazdı: Masalsı parkur tüm dünyayı büyüleyecek!
Erman Öner yazdı: Masalsı parkur tüm dünyayı büyüleyecek! Tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bugün Antalya’da başlayacak. Organizasyon büyük bir rekabete sahne olmasının yanında ülkemizin güzelliklerini de göstererek Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı sunuyor.
21.04.2024 Diğer
19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için geri sayım
19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için geri sayım Bu yıl 28 Nisan pazar günü koşulacak olan Türkiye İş Bankası 19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için İBB Maltepe Kenan Onuk Atletizm Pisti’nde basın toplantısı düzenlendi.
16.04.2024 Diğer
Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununda fark geldi! Üçüncü eleme adayı belli oldu
Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununda fark geldi! Üçüncü eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Yaman Keleş olmuştu. Farkla sonuçlanan dokunulmazlık oyunu sonrasında üçüncü eleme adayı da belli oldu. İşte detaylar...
16.04.2024 Cadde
İznik Ultra Maratonu ve Koşu Festivali için geri sayım
İznik Ultra Maratonu ve Koşu Festivali için geri sayım Bursa'nın İznik ilçesinde 3 gün boyunca sürecek, Dünya’da büyük ilgi ile takip edilen, Marmara Bölgesi'nin en büyük gölünde gerçekleşen İznik Ultra Maratonu ve Koşu Festivali 19-21 Nisan’da...
15.04.2024 Diğer
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu festival havasında!
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu festival havasında! 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için geri sayım devam ederken sporseverler için planlanan etkinlikler organizasyonun bu yıl daha coşkulu geçmesini sağlayacak.
9.04.2024 Diğer
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21-28 Nisan'da düzenlenecek
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21-28 Nisan'da düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, 59. yılında 21-28 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenecek.
8.04.2024 Diğer
Acun Ilıcalı ve Ogeday Girişken arasında olay diyalog! 'Sezonun en hayal kırıklığı günü'
Acun Ilıcalı ve Ogeday Girişken arasında olay diyalog! 'Sezonun en hayal kırıklığı günü' 'Survivor All Star 2024' yarışmacısı Ogeday Girişken, yüzde 72,57'lük galibiyet yüzdesi ile genel başarı sıralamasında ikinci, erkekler arasında ise zirvede bulunuyor. Hırslı yapısı ve zaman zaman yaşadığı tartışmalarla çok konuşulan eski şampiyon, bir kez daha parkur peformansı dışında bir olayla gündemde. Fenomen yarışmanın yeni bölüm fragmanında, Acun Ilıcalı'nın sert sözleri dikkat çekti.
8.04.2024 Cadde
Survivor Turabi gelen mesajlara isyan etti: Acun abi beni kurtardı!
Survivor Turabi gelen mesajlara isyan etti: Acun abi beni kurtardı! 'Survivor All Star 2024'e sağlık sorunları nedeniyle veda eden Turabi Çamkıran, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Eski şampiyon, son olarak "Adaya dönecek misin?" mesajlarına tepki gösterdi. Sakatlıklarını tek tek sayan Survivor Turabi, Acun Ilıcalı'nın tüm imkanları seferber ettiğini de belirtti.
7.04.2024 Cadde
Turabi'den olay paylaşım! 'Kim derdi bu tip milyon dolarlar kazanacak'
Turabi'den olay paylaşım! 'Kim derdi bu tip milyon dolarlar kazanacak' Survivor All Star'dan sağlık sorunları nedeniyle ayrılan Turabi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.Turabi bu kez Instagram yayınladığı gençlik pozuyla gündeme geldi. Eski şampiyona, yüzlerce beğeni ve yorum geldi.
3.04.2024 Cadde
AKRA Gran Fonda yarışı için geri sayım!
AKRA Gran Fonda yarışı için geri sayım! 2018 yılından bu yana düzenlenen amatör yol bisiklet yarışı AKRA Gran Fondo Antalya için geri sayım başladı. AKRA Gran Fonda'da pedallar, Kemer'in eşsiz manzarasında dönecek
2.04.2024 Diğer
Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-Elmadağ bölgesel treni sefere çıkıyor
Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-Elmadağ bölgesel treni sefere çıkıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 21 Mart'ta Ankara-Elmadağ bölgesel tren seferlerinin başlayacağını açıkladı.
20.03.2024 Ekonomi
Survivor'da son eleme adayı belli oldu! Nagihan Karadere gözyaşları içinde kaldı
Survivor'da son eleme adayı belli oldu! Nagihan Karadere gözyaşları içinde kaldı Survivor All Star'da Aleyna takım arkadaşlarının arasında geçen konuşmaları anlatırsa tüm adanın sarsılacağını iddia etti. Bozok yarışırken takım arkadaşlarından Nagihan'ın kenardan bağırmamasını istedi. Nagihan Karadere gözyaşlarını tutamadı. Dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Son eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
19.03.2024 Cadde
En zorlu 'survivor' parkuru! Öğrencilerin kıran kırana mücadelesi
En zorlu 'survivor' parkuru! Öğrencilerin kıran kırana mücadelesi Kahramanmaraş'ta çocukların hazırladığı parkurlarla survivor yarışması renkli görüntülere sahne oldu.
19.03.2024 Yaşam
En zorlu 'survivor' parkuru! Öğrencilerin kıran kırana mücadelesi
En zorlu 'survivor' parkuru! Öğrencilerin kıran kırana mücadelesi Kahramanmaraş'ta çocukların hazırladığı parkurlarla survivor yarışması renkli görüntülere sahne oldu.
19.03.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji'den yeni uyarı! Yarın 10 kentte alarm verildi!  Mart bitmeden kar geliyor
Son dakika... Meteoroloji'den yeni uyarı! Yarın 10 kentte alarm verildi! Mart bitmeden kar geliyor Meteoroloji yeni haritayı paylaştı. Mart ayı bitmeden kar yağışı yeniden yüzünü gösterecek. Bugün birçok kentte sağanak ve kar yağışı görülecek. Yarın 10 kent için alarm verildi. Çarşamba günü ise İstanbul dahil tüm yurt için yeni alarm geldi. Sıcaklıklar 2 gün sonra yeniden düşecek.  İşte kar, sağanak, toz taşımı ve fırtına beklenen iller…
17.03.2024 Gündem
Eksi 25 derecede tatbikat! Komandolar için 5 kilometrelik parkur
Eksi 25 derecede tatbikat! Komandolar için 5 kilometrelik parkur Birinci Dünya Savaşı sırasında Rus işgali altındaki toprakları kurtarmak için başlatılan Sarıkamış Harekatı'nda binlerce askerin şehit düştüğü Sarıkamış'ta komandolar, zorlu kış şartlarında eğitim alıyor.
17.03.2024 Haberler
Eksi 25 derecede tatbikat! Komandolar için 5 kilometrelik parkur
Eksi 25 derecede tatbikat! Komandolar için 5 kilometrelik parkur Birinci Dünya Savaşı sırasında Rus işgali altındaki toprakları kurtarmak için başlatılan Sarıkamış Harekatı'nda binlerce askerin şehit düştüğü Sarıkamış'ta komandolar, zorlu kış şartlarında eğitim alıyor.
17.03.2024 Gündem
Canlı yayında baba olacağını öğrenmişti! Survivor Yunus Emre Özden'in eşi bebeğini kaybetti
Canlı yayında baba olacağını öğrenmişti! Survivor Yunus Emre Özden'in eşi bebeğini kaybetti 'Survivor All Star 2024'te parkur performansından çok art arda aldığı cezalarla adından söz ettiren Yunus Emre Özden, dün akşam yayınlanan bölümde baba olacağını öğrenmişti. Hamileliğiyle ilgili açıklama yapan Beria Özden, gebeliğinin sonlandığını duyurdu.
14.03.2024 Cadde
Baba olacak, haberi yok! Survivor Yunus Emre'nin eşinden çok konuşulacak paylaşım
Baba olacak, haberi yok! Survivor Yunus Emre'nin eşinden çok konuşulacak paylaşım 'Survivor All Star 2024'te art arda aldığı cezalarla gündemden düşmeyen kırmızı takım yarışmacısı Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, "Bir iletişim olsa vereceğim haber ile onu kendine getirebilirdim" derken, sosyal medyada hamile olduğunu duyurdu. İşte Survivor'da son dakika gelişmesinin ayrıntıları...
12.03.2024 Cadde
Survivor'da eleme adayı belli oldu! Seda ve Pınar, Sema hakkında konuştu! Zehir zemberek sözler
Survivor'da eleme adayı belli oldu! Seda ve Pınar, Sema hakkında konuştu! Zehir zemberek sözler Dün akşam gerçekleştirilen acil durum konseyi nedeniyle eleme adayı belli olamamıştı. Sema ile Pınar'ın kavgası sonrası Sema Survivor'dan diskalifiye olmuştu. Bugün yapılan konseyde 3. ve 4. eleme adayı belli oldu. Acun Ilıcalı konseyde konuştu: Zor günler geçiriyoruz. Şimdiye kadar bir çok olayı beraber yaşadık. Açıkçası Survivor'ın gelmiş geçmiş en gergin sezonu. Sebebi de performans üzerine ve SMS oylaması olmaması yarışmacıları daha frensiz hale getirdi bence. Maalesef Sema ile Pınar arasında istemediğimiz görüntüler oluştu.
28.02.2024 Cadde
İstanbul'a yeni metro hattı! Murat Kurum ilçe ilçe açıkladı
İstanbul'a yeni metro hattı! Murat Kurum ilçe ilçe açıkladı AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'a yeni metro hattı projesinin ayrıntılarını paylaşırken metrobüs hattının uzatılacağını belirtti.
27.02.2024 Haberler
İstanbul'a yeni metro hattı! Murat Kurum ilçe ilçe açıkladı
İstanbul'a yeni metro hattı! Murat Kurum ilçe ilçe açıkladı AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'a yeni metro hattı projesinin ayrıntılarını paylaşırken metrobüs hattının uzatılacağını belirtti.
28.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Parkur ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.