Parola

Parola

Son dakika parola haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan parola gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan parola haber sayfamızda...

Parola

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 793 parola haberi bulunmuştur.
Şifrelere dijital kasa
Şifrelere dijital kasa Dijitalleşen ticari dünyada şirketler için siber güvenlik her geçen gün önem kazanırken kimi zaman unutulma endişesiyle kolay şifrelerin belirlendiğini belirten Timus Siber Güvenlik Türkiye Ülke Müdürü Artuğ Tikiç, bu soruna, parola yöneticilerinin çözüm bulduğunu söyledi.
16.04.2024 Kobi
Yazılım devine Rus hacker şoku
Yazılım devine Rus hacker şoku Dünyanın en büyük yazılım şirketi olan ve aynı zamanda dünyanın en büyük teknoloji şirketi konusunda Apple ile kafa kafaya yarışan Microsof Rus hacker’ların saldırısına uğradı.
21.01.2024 Ekonomi
iCloud Şifremi Unuttum Ne Yapabilirim? 2024 iCloud Şifre Değiştirme ve Sıfırlama
iCloud Şifremi Unuttum Ne Yapabilirim? 2024 iCloud Şifre Değiştirme ve Sıfırlama Apple kullanıcıları cihazlarının aktif ve yedeklenebilir olması için iCloud hesabına ihtiyaç duyar. Telefondaki fotoğraf, video ve belgelerin saklanması açısından büyük önem taşır. iCloud hesabı hotmail veya gmail hesabı ile açılır. Şifrenin unutulması halinde cihaz kilitlenebilir ve erişim sorunu yaşanır. Daha kötüsü bilgiler ve özel fotoğraflara başkaları tarafından erişilmesi gibi durumlara yol açabilir. iCloud şifre değiştirme veya sıfırlama işlemi birkaç adımda yapılabilir. Ancak mailin de unutulması halinde bu işlem biraz daha karmaşık hale gelebilir. iCloud şifremi unuttum ne yapabilirim? 2024 iCloud Şifre Değiştirme ve Sıfırlama Nasıl Yapılır? içeriğimizden detaylı bilgi elde edebilirsiniz.
3.01.2024 Teknoloji
iCloud Giriş 2024: Apple Kimliği ile iCloud’a Giriş Nasıl Yapılır?
iCloud Giriş 2024: Apple Kimliği ile iCloud’a Giriş Nasıl Yapılır? iPad ve iPhone kullanıcılarının yakından tanıdığı iCloud bulut depolama ve bulut bilişim servisidir. Apple tarafında geliştirilen platformun günümüzde milyonlarca kullanıcı bulunur. iCloud hesabına giriş yapabilmek için Apple kimliğine ihtiyaç duyulur. Apple kimliği ile iCloud’a giriş nasıl yapılır? iCloud giriş 2024 ile ilgili detaylı bilgi almak için içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Teknoloji
'Instagram Giriş' Linki 2024: Instagram'a Giriş Nasıl Yapılır?
'Instagram Giriş' Linki 2024: Instagram'a Giriş Nasıl Yapılır? Dünya genelinde 1 milyar kullanıcıyı aşan fotoğraf ve video paylaşma platformu Instagram kullanımı artarken yeni kaydolmak isteyenlerin sayısı da giderek artıyor. Instagram giriş işlemi telefon veya bilgisayar üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Instagram’a giriş yapabilmek için hesabınız yoksa öncelikle kaydolmak şart. Aksi takdirde Instagram’a giriş yapamazsınız. Yeni hesabı Instagram giriş ekranı üzerinden akıllı telefon veya bilgisayardan açabilirsiniz. Instagram şifresini unutanlar ise tekrardan hesaplarına ulaşmak isterlerse parola sıfırlama işlemi yapmalı. Instagram giriş yap linki, Instagram giriş yapma ve açma nasıl yapılır? diyorsanız içeriğimizden detaylara ulaşabilirsiniz.
31.12.2023 Sosyalmedya
Instagram Şifremi Unuttum Ne Yapabilirim? Instagram Şifre Yenileme ve Değiştirme Linki 2024
Instagram Şifremi Unuttum Ne Yapabilirim? Instagram Şifre Yenileme ve Değiştirme Linki 2024 Her gün binlerce kullanıcı kazanan sosyal medya platformu Instagram’a giriş için şifre ve kullanıcı adına ihtiyaç duyulur. Instagram şifresini unutanlar veya Instagram şifresini daha güçlü hale getirmek isteyenler değiştirme, yenileme işlemini birkaç adımda kolayca yapabilir. Dünya genelinde 1 milyarı aşkın kullanıcıya sahip olan fotoğra ve video paylaşım uygulaması Instagram şifresini unutulan bilgisayar ve akıllı telefonları üzerinden şifre değiştirme işlemini gerçekleştirebilir. Instagram şifremi unuttum giriş yapamıyorum, nasıl değiştirebilirim diyorsanız; Şifre sıfırlama ve değiştirme içeriğimiz üzerinden bu sorunun yanıtını bulabilirsiniz.
31.12.2023 Sosyalmedya
Dijital bankacılıktaki yeni sayfa ile tanışın… İşte 5 adımda Açık Bankacılık!
Dijital bankacılıktaki yeni sayfa ile tanışın… İşte 5 adımda Açık Bankacılık! Teknoloji sayesinde artık birçok bankacılık işlemi tek tuşla halledilebiliyor fakat o “tek tuş”a ulaşabilmek için her bankanın uygulamasını telefona indirmek ve hepsinin şifre/parola bilgilerini ayrı ayrı muhafaza etmek hepimizi fazlasıyla yoruyor. Dijital bankacılıkta bu devri kapatan yeniliğin adı Açık Bankacılık ve artık banka hesaplarınız size bir adım daha yakın! İşte merak ettikleriniz…
30.11.2023 Advertorial
Real Madrid'de Arda Güler gerçeği: Tekrar sakatlandığını biliyorlardı
Real Madrid'de Arda Güler gerçeği: Tekrar sakatlandığını biliyorlardı Sezon başı Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle henüz yeni takımıyla sahaya çıkamadı. İspanyol basını da genç yıldızın sakatlığı hakkında dikkat çeken bir haber kaleme aldı. İşte detaylar...
14.11.2023 İspanya La Liga
Park halindeki aracınızın üzerindeki bu QR koda dikkat! 'Hesaplarınız boşaltılabilir'
Park halindeki aracınızın üzerindeki bu QR koda dikkat! 'Hesaplarınız boşaltılabilir' İstanbul’da birçok noktada park halindeki araçların üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İSPARK logoları bulunan 'Park borcunuzu ödemek için QR kodu taratınız' yazılı ve 24 saat içerisinde borcun ödenmesi gerektiğini belirten etiketler yapıştırıldı. QR kodu taratanlar ödeme sayfasına yönlendirilirken tuzağa düşenlerin kredi kartından para çekildiği öğrenildi. İSPARK ise uyarıda bulundu.
22.10.2023 Gündem
Park halindeki aracınızın üzerindeki bu QR koda dikkat! 'Hesaplarınız boşaltılabilir'
Park halindeki aracınızın üzerindeki bu QR koda dikkat! 'Hesaplarınız boşaltılabilir' İstanbul’da birçok noktada park halindeki araçların üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İSPARK logoları bulunan 'Park borcunuzu ödemek için QR kodu taratınız' yazılı ve 24 saat içerisinde borcun ödenmesi gerektiğini belirten etiketler yapıştırıldı. QR kodu taratanlar ödeme sayfasına yönlendirilirken tuzağa düşenlerin kredi kartından para çekildiği öğrenildi. İSPARK ise uyarıda bulundu.
22.10.2023 Haberler
Dikkat! Sizin de başınıza gelebilir... 'Bu tür linklere tıklamayın'
Dikkat! Sizin de başınıza gelebilir... 'Bu tür linklere tıklamayın' Vatandaşlar, internet ve sosyal medya platformlarını güvenli şekilde kullanmalarını sağlamak için "sahte sitelere" karşı uyarıldı.
10.10.2023 Gündem
Antalyaspor'da Galatasaray karşısında parola 3 puan
Antalyaspor'da Galatasaray karşısında parola 3 puan Akdeniz temsilcisinin Basın Sözcüsü Adnan Başkan, Galatasaray maçında galibiyet alarak çıkışlarını devam ettirmek istediklerini açıkladı.
5.10.2023 Antalyaspor
Bakan Işıkhan'dan emekli maaşı ve asgari ücret sorusuna cevap
Bakan Işıkhan'dan emekli maaşı ve asgari ücret sorusuna cevap Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan katıldığı toplantıda asgari ücret düzenlemesiyle ilgili açıklama yaptı. Bakan Işıkhan, gazetecilere 'Emeklilere Ekim ayında bir müjde gelir mi?' sorusunu yanıtladı.
30.09.2023 Ekonomi
Filenin Efeleri'nin rakibi Sırbistan! Hedef 2024 Paris Olimpiyatları
Filenin Efeleri'nin rakibi Sırbistan! Hedef 2024 Paris Olimpiyatları Erkekler voleybolda A Milli Takımımız yarın Japonya'da TSİ 07.00'de Sırbistan'la önemli bir mücadeleye çıkacak. 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na katılım bileti almayı hedefleyen Filenin Efeleri'nde parola galibiyet...
29.09.2023 Voleybol
Ankaragücü'nde Konyaspor maçında parola 3 puan
Ankaragücü'nde Konyaspor maçında parola 3 puan MKE Ankaragücü Teknik Direktör Tolunay Kafkas, takımın isteğinin ve öz güveninin yüksek olduğunu belirterek "Kazanmak için daha fazla çalışacağız, daha fazla oyun anlayışımızı sahaya yansıtacağız" dedi.
21.09.2023 Ankaragücü
İngilizce Kelimeler ve Anlamları: İngilizcede En Çok Kullanılan Kelimeler Nelerdir?
İngilizce Kelimeler ve Anlamları: İngilizcede En Çok Kullanılan Kelimeler Nelerdir? Dünya dilleri arasında yer alan İngilizce günümüzde en çık kullanılan diller arasında yer alır. Yeni bir dil öğrenmenin en temel kriterleri arasında kelimeler ve dil bilgisi konusu gelmektedir. Bu yüzden İngilizce öğrenmede İngilizce kelimeler ve anlamları konusu oldukça önemlidir. İngilizcede her ne kadar bir milyona yakın kelime bulunsa da günlük konulma dili, yazı dili, kitap ve dergilerde kullanılan kelime sayısı yarısı kadardır. İngilizce'de en çok kullanılan kelimeleri ve anlamlarını bilmek yeterli olacaktır. İngilizcede en çok kullanılan kelimeler nelerdir? İngilizce kelimeler ve anlamları ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
28.08.2023 Eğitim
2023'ün en ilginç şikayetleri: Çekirdek paketinin içinden yılan kafası çıktı!
2023'ün en ilginç şikayetleri: Çekirdek paketinin içinden yılan kafası çıktı! 2023 yılının en ilginç şikayetleri ortaya çıktı. En dikkat çeken şikayet ise, "Bilinen bir zincir mağazadan tuzlu çekirdek aldım. İçinden yılan kafası çıktı ve yedik afiyetle birazını. Yazıklar olsun." oldu.
9.08.2023 Ekonomi
Mamak Belediye Başkanı Köse'den 'adaylık' açıklaması
Mamak Belediye Başkanı Köse'den 'adaylık' açıklaması Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, büyükşehir belediye başkanlığına aday olup olmayacağıyla ilgili soruya yanıt verdi.
31.07.2023 Gündem
14 Ağustos’ta Ayşe tatile çıktı!
14 Ağustos’ta Ayşe tatile çıktı! Türkiye, 20 Temmuz 1974’te Kıbrıs’a çıkarma yaparak Barış Harekâtı’nı başlattı. Harekâtın Ayşe Tatile Çıksın parolası ile başladığı ise yanlış bir bilgi. Cenevre’deki konferanstan beklenen sonuç çıkmayınca harekâtın ikinci aşaması, 14 Ağustos 1974’te ‘‘Ayşe Tatile Çıksın’’ parolası ile başladı.
20.07.2023 Gündem
A Milli Futbol Takımı'nda parola belli: Galler'i yen, avantajı kap
A Milli Futbol Takımı'nda parola belli: Galler'i yen, avantajı kap A Milli Futbol Takımımız yarın akşam Galler’i yenmesi halinde EURO 2024 yolunda dev bir adım atacak. Puanını 9’a yükseltecek ay-yıldızlı ekibimiz, Almanya’da düzenlenecek turnuvaya yaklaşacak.
18.06.2023 Milli Takım
Soranlara 'yazlık alıyorum' dedi! 84 yaşındaki kadınına büyük şok
Soranlara 'yazlık alıyorum' dedi! 84 yaşındaki kadınına büyük şok Edirne’de kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcıların 386 bin lirasını aldığı Aynur Özdoğan (84), emlakçının durumu fark etmesiyle evini de satmaktan son anda kurtuldu. Dolandırıcıların kendisine buluşmada parola söylettiklerini belirten Özdoğan, “Bana buluşmada parola da söylettiler. Ben 'barış' diyecekmişim, onlar da 'pınar' diyecekmiş. Dedikleri gibi parayı alacak kişi geldi ve parolayı söyledik" dedi.
16.06.2023 Haberler
Soranlara 'yazlık alıyorum' dedi! 84 yaşındaki kadınına büyük şok
Soranlara 'yazlık alıyorum' dedi! 84 yaşındaki kadınına büyük şok Edirne’de kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcıların 386 bin lirasını aldığı Aynur Özdoğan (84), emlakçının durumu fark etmesiyle evini de satmaktan son anda kurtuldu. Dolandırıcıların kendisine buluşmada parola söylettiklerini belirten Özdoğan, “Bana buluşmada parola da söylettiler. Ben 'barış' diyecekmişim, onlar da 'pınar' diyecekmiş. Dedikleri gibi parayı alacak kişi geldi ve parolayı söyledik" dedi.
16.06.2023 Gündem
Fenerbahçe-Başakşehir finali sonrası dikkat çeken sözler: Kupayı kazanana 'şampiyon' demiyorlar mı?
Fenerbahçe-Başakşehir finali sonrası dikkat çeken sözler: Kupayı kazanana 'şampiyon' demiyorlar mı? Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'i Michy Batshuayi'nin golleriyle 2-0 yenerek mutlu sona ulaşırken, kupa hasretini dindirdi. Spor yazarları zorlu finali değerlendirdi.
12.06.2023 Türkiye Kupası
Beşiktaş’ta Şenol Güneş - Valentin Rosier zirvesi! Derbi öncesi yapılan görüşmenin perde arkası
Beşiktaş’ta Şenol Güneş - Valentin Rosier zirvesi! Derbi öncesi yapılan görüşmenin perde arkası Süper Lig’de 24. haftayı Galatasaray’ın 14, Fenerbahçe’nin 8 puan gerisinde kapatan Beşiktaş derbi zaferleriyle şampiyonluk hesaplarını alt üst ederken adeta bir mucizeyi gerçekleştirdi. Yaşanan krizi çok iyi yöneten Şenol Güneş yeteneklerini bir kez daha gözler önüne serdi.
2.05.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'a Masuaku müjdesi! Bonservisinde indirim
Beşiktaş'a Masuaku müjdesi! Bonservisinde indirim Beşiktaş’ta, Artur Masuaku’nun 2.2 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu West Ham United’la yapılan pazarlıklar sonrası 2 milyon Euro’ya indirdi. Tecrübeli oyuncunun 3 yıllık sözleşmesi bu akşamki Trabzon maçıyla devreye girecek.
16.04.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Parola ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.