Sonbahar için 7 balayı rotası
Sonbahar için 7 balayı rotası Yazın son günlerini yaşadığımız şu dönemde yeni evli çiftler için balayı rotası belirlemek büyük öneme sahip bir konu. Bütçe, mesafe, ortak zevkler gibi konular balayı rotası seçiminde esas belirleyici konular. İşte sonbahar için 7 balayı rotası.
19.08.2018 Tatil
2018 yılının en iyi adaları
2018 yılının en iyi adaları Travel&Leisure 2018 yılının en gözde adalarını seçti. dünyanın dört bir yanından seçilen adalarda en belirleyici unsur turistik olmaları. İşte 2018 yılının en iyi adaları...
23.07.2018 Tatil
Avrupa'nın en iyi adası Paros
Avrupa'nın en iyi adası Paros Yunanistan'ın Paros adası, Avrupa'nın en iyi adası seçildi. Travel + Leisure dergisinin seçimine göre Akdeniz'in en iyisi seçilen Paros, tarihi güzellikleri ve doğasıyla ziyaretçilerini kendisine hayran bırakıyor.
21.07.2018 Tatil
Büyükada ve Paros arasına sıkışanbir aşk hikâyesi; “İki Ada Bir Kadın”
Büyükada ve Paros arasına sıkışanbir aşk hikâyesi; “İki Ada Bir Kadın” Arlin Nevruz’un ilk romanı “İki Ada Bir Kadın”, Olimpos Yayınlarından çıktı. Roman, varlıklı bir hayata gözlerini açan Yasemin’in kendisini gerçek aşka götürecek olan yoldayaşadığı kayıpları, yalnızlığı, umutsuzluğu, tesadüfleri ve aşkla yeniden biçimlenen hayatını konu alıyor.
13.01.2016 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri