Part Ne Demek, Türkçesi Nedir? Part Time Ne Demek, Part 1-2 Anlamı Nedir?
Part Ne Demek, Türkçesi Nedir? Part Time Ne Demek, Part 1-2 Anlamı Nedir? Günlük hayatta sıklıkla kullandığımız part kelimesi dilimize İngilizceden geçmiştir. Orijinal dilinde de aynı şekilde yazılan ve telaffuz edilen part kelimesinin sözlük anlamı parça, bölüm, kısımdır. Bu kelime mecazen ''yarı'' manasında da kullanılır. Part ne demek, Türkçesi nedir? Part time ne demek, Part 1-2 anlamı nedir detayları ile derledik.
1.12.2021 Eğitim
BİFO Kasım ayının son konseriyle müzikseverlerin karşısında
BİFO Kasım ayının son konseriyle müzikseverlerin karşısında Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’nın (BİFO) konserleri devam ediyor. Kasım ayının son konserinde dünyaca ünlü Avusturyalı şef Patrick Hahn yönetimindeki BİFO, Pärt ve Beethoven’dan oluşan bir programla Borusan Klasik radyoda canlı yayında olacak.
24.11.2020 Kültür Sanat
Beş partiye 481 milyon lira Hazine yardımı
Beş partiye 481 milyon lira Hazine yardımı Siyasi Partiler Kanunu’na göre, son genel seçimde seçim barajını aşan partilere, 2021 bütçe teklifinde 1 trilyon 82 milyar 29 milyon lira olarak belirlenen genel bütçe gelirlerinin 5 binde 2’si kadar ödenek sağlanacak.
23.10.2020 Siyaset
Part- time çalışan öğrenciler yeni yasa kurbanı!
Part- time çalışan öğrenciler yeni yasa kurbanı! Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ve ilgili diğer yönetmeliklerde üniversitelerde çalışan kısmi zamanlı öğrencilerle ilgili herhangi bir düzenleme getirilmemiş olması, uygulamada belirsizlikler yaratarak ülke çapında 20 bin öğrenciyi işsiz bıraktığı öne sürüldü.
5.12.2008 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri