Part Time

Part Time

Son dakika part time haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan part time gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan part time haber sayfamızda...

Part Time

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 693 part time haberi bulunmuştur.
THY’den 5 bin kişilik istihdam hareketi
THY’den 5 bin kişilik istihdam hareketi THY, uçuş ve yer çalışanı olarak pek çok pozisyonda 5 bin kişilik istihdam için iş ilanları açtığını duyurdu.
21.02.2024 Ekonomi
Türk Hava Yolları 5 bin kişiyi işe alacak
Türk Hava Yolları 5 bin kişiyi işe alacak Türk Hava Yolları İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay, 2024 yılı için yaklaşık 5 bin çalışanı Aile’ye almayı hedeflediklerini belirtti.
20.02.2024 Ekonomi
Zam isteyip kiracısını çatalla yaralayan ev sahibi hakkında karar
Zam isteyip kiracısını çatalla yaralayan ev sahibi hakkında karar Bakırköy’de kira zammını kabul etmeyen kiracısına hakaret ederek çatalla yaralayan ve evde bulunan bir kişiye de saldıran ev sahibi Mehmet Cengiz Bilik ve diğer 2 sanığın yargılandığı davada karar açıklandı.
9.02.2024 Haberler
Zam isteyip kiracısını çatalla yaralayan ev sahibi hakkında karar
Zam isteyip kiracısını çatalla yaralayan ev sahibi hakkında karar Bakırköy’de kira zammını kabul etmeyen kiracısına hakaret ederek çatalla yaralayan ve evde bulunan bir kişiye de saldıran ev sahibi Mehmet Cengiz Bilik ve diğer 2 sanığın yargılandığı davada karar açıklandı. 
9.02.2024 Gündem
Murat Kurum'dan Başak Demirtaş ve anket açıklaması! CHP'nin anketinde de bu çıktı
Murat Kurum'dan Başak Demirtaş ve anket açıklaması! CHP'nin anketinde de bu çıktı Haliç Kongre Merkezi'nde basın kuruluşlarının yöneticileriyle bir araya gelen AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, son anket sonuçlarına ilişkin bilgi verdi. Kurum, Başak Demirtaş'ın adaylığını geri çekmesiyle ilgili de değerlendirmelerde bulundu.
8.02.2024 Gündem
Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Kurum'dan gençlere 100 bin tl destek vaadi
Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Kurum'dan gençlere 100 bin tl destek vaadi AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, “İstanbul’da 39 ilçemizde 100 bin paylaşımlı ofisi gençlerimize armağan edeceğiz. Burada işini kurmak isteyen gençlerimiz bu paylaşımla ofislerden istifade edecek. İş kurmak isteyen gençlerimize 100 bin TL sermaye desteği veriyoruz. İstiyoruz ki orada gençlerimiz kendi işlerini kurabilsinler” dedi.
2.02.2024 Haberler
Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Kurum'dan gençlere 100 bin TL destek vaadi
Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Kurum'dan gençlere 100 bin TL destek vaadi AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, “İstanbul’da 39 ilçemizde 100 bin paylaşımlı ofisi gençlerimize armağan edeceğiz. Burada işini kurmak isteyen gençlerimiz bu paylaşımla ofislerden istifade edecek. İş kurmak isteyen gençlerimize 100 bin TL sermaye desteği veriyoruz. İstiyoruz ki orada gençlerimiz kendi işlerini kurabilsinler” dedi.
2.02.2024 Gündem
Bağcılar'dan gitti, 6 günde işe alınıp kapsülü yaptı! 'Alper abiye ilk bunu soracağım'
Bağcılar'dan gitti, 6 günde işe alınıp kapsülü yaptı! 'Alper abiye ilk bunu soracağım' Tüm dünyanın konuştuğu 2 Türk: Alper Gezeravcı ve Samet Saray. 'Türkiye'nin ilk astronotu'nu taşıyan kapsülün üretim ve test süreçlerinde yer alan tek Türk'ü, herkes sosyal medyada verdiği 'Evet' cevabıyla tanıdı. "İşte o an doksana takma vaktidir" diyen Samet Saray Bağcılar'dan Amerika'ya, oradan da uzaya uzanan yolculuğuna dair merak edilenleri anlattı.
1.02.2024 Gündem
Geleceğin çalışma kültürünü ve becerilerini geliştirmeye öncülük ediyor
Geleceğin çalışma kültürünü ve becerilerini geliştirmeye öncülük ediyor "Çalışanlarımızın esenliğini ve gelişimini önceliklendiren güçlü kurum kültürü ile çağdaş ve yenilikçi çalışma yöntemleri sunarak çalışanlarımızı yetkilendiriyoruz, geleceğin iş hayatına geleceğin becerilerine yatırım yapmayı sürdürüyoruz."
10.11.2023 Milliyet Executive
5 adımda üniversitede okuma rehberi
5 adımda üniversitede okuma rehberi Üniversitelerin açılmasına 10 gün gibi kısa bir süre kaldı. Bu yıl üniversiteyi kazanan yaklaşık 1 milyon genç, hayallerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Ancak kazanmak kadar eğitim yıllarını dolu dolu geçirmek de çok önemli. Kampüse adım atıldığı andan itibaren yapılması gerekenleri derledik.
22.09.2023 Eğitim
İngilizce Kelimeler ve Anlamları: İngilizcede En Çok Kullanılan Kelimeler Nelerdir?
İngilizce Kelimeler ve Anlamları: İngilizcede En Çok Kullanılan Kelimeler Nelerdir? Dünya dilleri arasında yer alan İngilizce günümüzde en çık kullanılan diller arasında yer alır. Yeni bir dil öğrenmenin en temel kriterleri arasında kelimeler ve dil bilgisi konusu gelmektedir. Bu yüzden İngilizce öğrenmede İngilizce kelimeler ve anlamları konusu oldukça önemlidir. İngilizcede her ne kadar bir milyona yakın kelime bulunsa da günlük konulma dili, yazı dili, kitap ve dergilerde kullanılan kelime sayısı yarısı kadardır. İngilizce'de en çok kullanılan kelimeleri ve anlamlarını bilmek yeterli olacaktır. İngilizcede en çok kullanılan kelimeler nelerdir? İngilizce kelimeler ve anlamları ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
28.08.2023 Eğitim
Sürdürülebilir bir dünya için çalışıyor
Sürdürülebilir bir dünya için çalışıyor Altınyıldız Classics, tarladan fabrika ve mağazalarına kadar büyük bir ekosistemi kapsayan tüm süreçlerini ‘Dünya Yaşasın Diye’ platformu altında yeşil adımlar atarak yürütüyor.
25.08.2023 Ekonomi
‘Sorunun üzerine üzerine gideceğiz’
‘Sorunun üzerine üzerine gideceğiz’ Türkiye’nin, yapısal anlamda depreme henüz arzu edilen seviyede hazır olmadığını söyleyen Ankara Milletvekili ve ilk dönem Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, ‘Türkiye’yi deprem gerçekliğine hazırlamakla alakalı da tüm kurumlarımızla üzerine üzerine gideceğiz’ dedi.
10.08.2023 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 28 Mayıs sonrası flaş açıklamalar! CNN TÜRK'te gazeteciler değerlendirdi
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 28 Mayıs sonrası flaş açıklamalar! CNN TÜRK'te gazeteciler değerlendirdi 28 Mayıs sonrası CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, canlı yayına katıldı. Kılıçdaroğlu, "Beklediğimiz olmadı, üzüldük ama yine de ben o akşam konuştum; kazanamadık ama ortaya çıkan tablo ağır bir yenilgi değil." dedi. CNN TÜRK'te gazeteciler Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını değerlendirdi.
9.06.2023 Gündem
İşte THY’nin 2033 hedefleri!: 50 milyar ciro, 150 bin çalışan
İşte THY’nin 2033 hedefleri!: 50 milyar ciro, 150 bin çalışan Türkiye’nin uluslararası arenada güçlü markası THY, 10 yıllık strateji planıyla büyük oynuyor. Şirket dünya havacılığında şu an yüzde 2.6 olan payını yüzde 3.8’e taşımayı planlıyor.
15.04.2023 Ekonomi
THY afetzede öğrencilere iş ilanı açtı
THY afetzede öğrencilere iş ilanı açtı Türk Hava Yolları (THY), Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde etkili olan depremden etkilenen afetzede öğrenciler için part time iş ilanı açtı.
27.02.2023 Gündem
Türkiye'nin konuştuğu skandal! 'Sahte doktor'un istediği olmadı
Türkiye'nin konuştuğu skandal! 'Sahte doktor'un istediği olmadı Tekidarğ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan ve 13 yıla kadar hapsi istenen Ayşe Özkiraz (21) ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
30.01.2023 Haberler
Türkiye'nin konuştuğu skandal! 'Sahte doktor'un istediği olmadı
Türkiye'nin konuştuğu skandal! 'Sahte doktor'un istediği olmadı Tekidarğ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan ve 13 yıla kadar hapsi istenen Ayşe Özkiraz (21) ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
30.01.2023 Gündem
2022’de 58 moto kurye kazada hayatını kaybetti
2022’de 58 moto kurye kazada hayatını kaybetti Kurye Hakları Derneği, pandeminin başından bu yana talebin arttığı moto kurye çalışanlarının 2022’deki durumunu raporlaştırdı.
15.01.2023 Gündem
1 günde hayatı değişen Can İncir: 'Kurye olduğum için piyano çalamayacağımı düşündüler'
1 günde hayatı değişen Can İncir: 'Kurye olduğum için piyano çalamayacağımı düşündüler' Can İncir’in sanata olan ilgisi 12 yaşında başladı. Bu yönünü keşfetmesinde telefonuna indirdiği bir piyano uygulaması etkili oldu. 100 liraya aldığı org ile kendini geliştiren Can daha sonra ailesinin aldığı piyanoyu çalmaya başladı. Sabahları kuryelik yapıp akşamları üniversitede okuyan Can'ın hayatını bir günde değiştiren gelişme ise geçtiğimiz günlerde yaşandı. İşte tüm Türkiye'nin merak ettiği o hayat hikâyesi.
14.01.2023 Gündem
Cinayete kurban giden genç son yolculuğuna uğurlandı
Cinayete kurban giden genç son yolculuğuna uğurlandı Eskişehir’de 3 Ocak gecesi meydana gelen silahlı kavgada karnından vurularak ağır yaralanan İbrahim Can Temelli, hastanede hayatını kaybetti. 26 yaşındaki genç, ailesinin gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.
4.01.2023 Gündem
Sahte doktor hedefinden vazgeçmiyor! Cezaevinden talebi bu oldu
Sahte doktor hedefinden vazgeçmiyor! Cezaevinden talebi bu oldu Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz hazırlanan iddianamede, "Şüphelinin birçok kez farklı branşların ameliyatlarına katıldığı" belirtildi. Öte yandan Özkiraz'ın cezaevi yönetiminden istekleri de ortaya çıktı.
23.12.2022 Gündem
İnanılmaz bir cenaze! Ruslar fotoğrafları paylaştı
İnanılmaz bir cenaze! Ruslar fotoğrafları paylaştı Rus lider Putin 10 yıl sonra ilk kez iptal etti, Ukrayna sınırındaki Rusya şehrinde ise peş peşe patlamalar oldu. Wagner saflarında savaşmaya gönderilen öğrenci Lemekhani Nyirenda'nın cenaze fotoğrafları ise, gözden kaçacak gibi değil.
20.12.2022 Dünya
7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Cevapları: 7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Özgün Yayınları Cevapları 2022-2023
7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Cevapları: 7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Özgün Yayınları Cevapları 2022-2023 Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile öğrenciler yoğun bir ders dönemine girdi. Eğitim öğretim hayatının önemli derslerinden birisi de Türkçe’dir. Türkçe kitaplarında birbirinden farklı konular ve etkinlikler yer almaktadır. 7. sınıf öğrencilerinin kendilerini geliştirmesi için bu etkinlikler genellikle ev ödevi olarak verilir. Kitaplardaki etkinlikler ve örnekler MEB kararı ile yıldan yıla farklılık göstermektedir. Öğrencinin dilsel becerilerini geliştirmeyi amaçlayan 7. sınıf Türkçe ders kitabı MEB ve Özgün Yayınları olarak ikiye ayrılıyor. 7. sınıf Türkçe ders kitabı Özgün Yayınları cevapları için “7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Cevapları 2022-2023” içeriğimize göz atabilirsiniz.
1.12.2022 Eğitim
Sahte doktor skandalında anne konuştu: Bir sabah bağırarak uyandı
Sahte doktor skandalında anne konuştu: Bir sabah bağırarak uyandı Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesinde sahte doktorluk yaparken gözaltına alınan Ayşe Özkiraz'ın annesi açıklama yaptı. Özkiraz'ın annesi Semra Arslan, kızının sahtekar olduğunu nasıl öğrendiğini anlattı.
29.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Part Time ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.