Pati

Pati

Son dakika pati haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan pati gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan pati haber sayfamızda...

Pati

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 338 pati haberi bulunmuştur.
Hevesle alınıp terk edildiler! Cins köpekler sahiplenmeyi bekliyor
Hevesle alınıp terk edildiler! Cins köpekler sahiplenmeyi bekliyor Hevesle alınıp sokağa bırakılan cins köpekler, Her Eve Pati Derneği (HEPAD) tarafından koruma altına alınarak yuvalandırılıyor.
21.04.2024 Gündem
Göçmen kuşlarla Afrika'dan geldi! Ölümcül tehlike Türkiye'de
Göçmen kuşlarla Afrika'dan geldi! Ölümcül tehlike Türkiye'de Uzman veteriner hekim ve kuş gözlemcisi Gökçe Coşkun, Afrika'dan göç eden doğu cılıbıtı kuşunda kene tespit edildiğini söyledi. Coşkun, "Doğu cılıbıtı, Güney Afrika'dan Hazar Denizi'ne, hatta Finlandiya'ya kadar görülebiliyor. Göç ederken üzerindeki bu kene de onunla göç ediyor" dedi.
18.04.2024 Gündem
Cevdet Yılmaz: Kalkınmamızı engellemek isteyenleri bertaraf ettik
Cevdet Yılmaz: Kalkınmamızı engellemek isteyenleri bertaraf ettik Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Yıllarca bölgenin kalkınmasını engelleyerek, refahın önüne geçenlerin bertaraf olmasıyla bu topraklar tarihiyle kültürüyle yeniden ayağa kalmaya başladı. Bölgenin kalkınmasına engel olmak isteyen tüm odaklara rağmen Son 21 yılda Ağrı’ya 84 milyar lira yatırım yaptık” dedi.
24.03.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu: Bizim bir araya gelmemiz lazım
Ekrem İmamoğlu: Bizim bir araya gelmemiz lazım İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kadıköy'de Kemal Sunal Müzesi'nin açılış törenine katıldı. Törende konuşan İmamoğlu, “Mutsuz bir ortam yaratmak istiyorlar, farkındayız. Birbirine böyle öfke duyan, kızan, kaşları asık, böyle asık suratlı, çatık ve asık suratlı, kutuplaşmış bir ortam var etmek istiyorlar. Biz, buna hiç aldanmayacağız. Tabii istiyorlar ki, milletimiz bir araya gelip, birbirinden güç almasın. Halbuki bizim bir araya gelmemiz lazım. Birbirimizden güç almamız lazım" dedi.
15.03.2024 Gündem
Kimyasal tanka düşüp serbest kaldı, zehirli kedi firarda!
Kimyasal tanka düşüp serbest kaldı, zehirli kedi firarda! Tehlike saçan kimyasal maddeyle dolu tankın içine düştü. Ardında kendisini ele veren kimyevi maddeyle ıslanan pati izlerini bırakarak hızla olay yerinden uzaklaştı. Yetkililer, alarma geçerek, halka 'anormal' görünün bir kediye' dokunmamaları yönünde uyarı geçti.
13.03.2024 Dünya
Patili dostların sergisi
Patili dostların sergisi Dünya Kediler Günü’nde “Her Kedi Farklı Bir Karakter” başlığıyla  Göktürk’te kapılarını açan sergi popüler film yıldızlarından dizi karakterlerine kedi portrelerinden oluşuyor.
24.02.2024 Pazar
İnsanken köpeğe dönüştü! Artık pati verip, yerde yuvarlanıyor
İnsanken köpeğe dönüştü! Artık pati verip, yerde yuvarlanıyor İnsan olmaktan çok sıkılmıştı üstelik çocukluk hayalini gerçekleştirmek büyük arzusuydu. Adı gizli tutulan adam iki milyon yen harcayarak köpeğe dönüşmeyi başardı. Artık sahibiyle yaptığı yürüyüşlerde; dört patisi üzerinde yürüyor, yere yatıp yuvarlanıyor hatta 'iyi bir köpek olup' çocukların kendisini sevmesini sabırla bekliyor.
12.02.2024 Dünya
Kedi İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler, Komik, İngilizce, Yaratıcı Dişi ve Erkek Yavru Kedi İsimleri
Kedi İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler, Komik, İngilizce, Yaratıcı Dişi ve Erkek Yavru Kedi İsimleri Kediler sevimli ve sevecen halleri kendisine hayran bırakır. İnsanlarla dost olan kedilerin kendilerine has özellikleri vardır. Dünyada en çok sahiplenen evcil hayvandır ve bu sayı her geçen gün artmaktadır. Yeni kedi sahiplenen pek çok kişi kedisine isim vermek ister. Erkek ve dişi kediler için birbirinden ayrı yabancı, Türkçe, mitolojik ve yaratıcı kedi isimleri bulunur. Ancak her geçen gün yeni kedi isimleri popüler olmaktadır. En güzel erkek ve dişi kedi isimleri için Kedi İsimleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Ev sahibi evden çıkardı! Hayvansever çift otele yerleştirildi
Ev sahibi evden çıkardı! Hayvansever çift otele yerleştirildi Ankara’nın Altındağ ilçesinde hayvanseverler Ayşegül Çağlayan ve Hasan Sarılar, ev sahibi tarafından evden çıkarılınca otele yerleştirildi. Çağlayan ve Sarılar'ın evde beslediği 12 kedi ve köpek ise sahiplenildi.
20.07.2023 Gündem
ABD'li film şirketinden Sivas'a 'Hobbit' ambargosu
ABD'li film şirketinden Sivas'a 'Hobbit' ambargosu Sivas'ta 'Yüzüklerin Efendisi' filminden esinlenerek ilki 2015 yılında inşa edilen 'Hobbit Oteli', isim haklarının ihlali nedeniyle ABD'li yapım şirketi The Saul Zaentz Company'den telif ihtarı aldı, tesisin adı 'Yamaç Evleri' olarak değiştirildi. İnternet sitesi ve sosyal medya hesaplarından da 'Hobbit' isimleri kaldırıldı.
14.07.2023 Gündem
Terk edilen farklı cins 20 evcil köpeğe yuva aranıyor
Terk edilen farklı cins 20 evcil köpeğe yuva aranıyor Denizli'de sahiplerinin terk ettiği terrier, golden, cooker ve samoyed cinsi 20 evcil köpek korumaya alınıp, Bursa'daki Her Eve Bir Pati Derneği'ne (HEPAD) gönderildi. Bakım ve tedavileri süren köpeklere yuva arayışında olduklarını belirten HEPAD Kurucusu Emre Demir, "Geldiklerinde tanınmaz ve ruhsal olarak çöküntü halindeydiler" dedi.
21.06.2023 Gündem
Çiçek İsimleri: A’dan Z’ye En Güzel Çiçek Çeşitleri ve İsimleri Nelerdir?
Çiçek İsimleri: A’dan Z’ye En Güzel Çiçek Çeşitleri ve İsimleri Nelerdir? Evlerde, bahçelerde veya ofis gibi ortamlarda yetiştirilebilen çiçekler bulunduğu yere güzellik katar. Bir bitkinin üreme organlarını taşıyan çiçekler genellikle hoş kokulu ve renklidir. Bakımı kolay gibi gözükse de çiçeklerin yetiştirilmesine özen gösterilmelidir. Her renge sahip olan çiçekler kokusu ve zarifliği ile en güzel dekoratif araçlar arasında yer alır. Dünya üzerinde binlerce çiçek çeşitlerinin bulunduğu tahmin edilmektedir. A’dan Z’ye en popüler çiçek çeşitleri ve isimleri nelerdir? Sizin için hazırladığımız çiçek isimleri içeriğimizden konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.06.2023 Yaşam
Kahramanmaraş'ta AK Parti 5, CHP 2, MHP 1 milletvekili çıkardı
Kahramanmaraş'ta AK Parti 5, CHP 2, MHP 1 milletvekili çıkardı Kahramanmaraş'ta, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti 5, CHP 2 ve MHP 1 milletvekilliği kazandı.
15.05.2023 Gündem
Arkeolojik alanda patiler artık serbest
Arkeolojik alanda patiler artık serbest Yunanistan Hükümeti, evcil hayvan sahiplerini sevindirecek bir adım attı.
3.05.2023 Kültür Sanat
7 yaşındaki çocuğu fidye için kaçıran sanık: Çok kumar oynadım ve borçlandım
7 yaşındaki çocuğu fidye için kaçıran sanık: Çok kumar oynadım ve borçlandım Bolu'da, 7 yaşındaki çocuğu fidye için kaçırması nedeniyle 25 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Onur Özarslan (21), "Çok kumar oynadım ve sürekli borçlandım. Amacım, borcumu ödemek için hırsızlık yapmaktı. Çocuğu bahçede tek başına görünce hırsızlık yapmaktan vazgeçtim. Çocuğu fidye için kaçırdım” dedi.
3.03.2023 Gündem
Enkaz altında patisini kaybeden köpeğe protez takıldı
Enkaz altında patisini kaybeden köpeğe protez takıldı Kahramanmaraş'ta enkazdan çıkarılıp, Gaziantep'e getirilen köpeğin kesilen sol patisine protez takıldı.
23.02.2023 Gündem
Ne dilediğine dikkat et!
Ne dilediğine dikkat et! En İyi Animasyon dalında Oscar adayı olan “Puss in Boots: The Last Wish/Çizmeli Kedi: Son Dilek” çocuklara elindekinin/yanındakinin kıymetini bilmeyi ve birlik olmayı öğütlüyor.
27.01.2023 Kültür Sanat
Kayıp olarak aranıyordu! 16 saat sonra sevindiren haber geldi
Kayıp olarak aranıyordu! 16 saat sonra sevindiren haber geldi Bartın'da hakkında kayıp ihbarı yapılan Yaşar Dönmez (73), 16 saat sonra, evine 5 kilometre uzaklıktaki bir ağacın altında yatarken bulundu.
22.01.2023 Gündem
Koltuğu bıraktı oyu mutluluğa
Koltuğu bıraktı oyu mutluluğa İstifa edeceğini açıklayan Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, adım adım yükseldiği siyasette zor virajlardan geçerken hep desteğini gördüğü nişanlısı Clark Gayford ile  evlenme hazırlığında...
22.01.2023 Dünya
Bakan Kurum açıkladı: İzmir'de 4 bin 604 konut tamamlandı
Bakan Kurum açıkladı: İzmir'de 4 bin 604 konut tamamlandı İzmir Bayraklı’da depremden sonra inşa edilmeye başlanan rezerv alanda açıklamada bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 5 bin 61 konuttan 4 bin 604 konutun yapımının tamamlandığını, Mayıs ayına kadar tüm konutların tamamlanacağını belirtti.
20.01.2023 Ekonomi
Can dostlar güvende
Can dostlar güvende Karabağlar Belediyesi, can dost satışı yapan işletme sahiplerine eğitim verecek.
8.01.2023 Ege
Çip uygulamasında süre doldu! 'Evlerde yaşayan dostlar terk ediliyor'
Çip uygulamasında süre doldu! 'Evlerde yaşayan dostlar terk ediliyor' Evcil hayvanlara mikroçip uygulamasında tanınan süre, 31 Aralık itibarıyla sona erdi. Evcil hayvanlarına mikroçip taktırmayan hayvan sahipleri, Tarım ve Orman İl Müdürlükleri ya da veterinerlerde beyanname doldurmadıysa, hayvan başına 3 bin 469 TL ceza ödeyecek.
1.01.2023 Haberler
Çip uygulamasında süre doldu! 'Evlerde yaşayan dostlar terk ediliyor'
Çip uygulamasında süre doldu! 'Evlerde yaşayan dostlar terk ediliyor' Evcil hayvanlara mikroçip uygulamasında tanınan süre, 31 Aralık itibarıyla sona erdi. Evcil hayvanlarına mikroçip taktırmayan hayvan sahipleri, Tarım ve Orman İl Müdürlükleri ya da veterinerlerde beyanname doldurmadıysa, hayvan başına 3 bin 469 TL ceza ödeyecek.
1.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pati ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.