Patpat

Patpat

Son dakika patpat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan patpat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan patpat haber sayfamızda...

Patpat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 98 patpat haberi bulunmuştur.
‘Patpat’ faciası: Kazada can veren baba-oğul toprağa verildi
‘Patpat’ faciası: Kazada can veren baba-oğul toprağa verildi Ordu'nun Fatsa ilçesinde 'patpat' olarak bilinen tarım aracının ağaca çarptığı kazada yaşamını yitiren sürücü Aydoğan Güzelce (47) ile oğlu Eren Güzelce (15), yan yana toprağa verildi.
3.04.2024 Gündem
Ordu'da patpat devilrdi! 1 ölü, 1 yaralı
Ordu'da patpat devilrdi! 1 ölü, 1 yaralı Ordu'da meydana gelen patpat kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
7.11.2023 Gündem
Hendek'te tarım aracı devrildi! Yaralılar var
Hendek'te tarım aracı devrildi! Yaralılar var 'Patpat' diye tabir edilen tarım aracının devrildiği kazada 5’i çocuk, 8 kişi yaralandı.
23.10.2023 Gündem
Motosiklet ile patpat çarpıştı: 2 yaralı
Motosiklet ile patpat çarpıştı: 2 yaralı Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde motosiklet ile patpat çarpışması sonucu 1'i ağır 2 kişi yaralandı.
31.08.2023 Haberler
Ordu'da tarım aracı devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
Ordu'da tarım aracı devrildi: 1 ölü, 1 yaralı Ordu'nun Ulubey ilçesinde 'patpat' olarak bilinen tarım aracının fındık bahçesine devrildiği kazada mevsimlik tarım işçisi 12 yaşındaki Mahsun Ak hayatını kaybetti, sürücü İhsan Eral Şendere (17) ise yaralandı.
25.08.2023 Gündem
Zonguldak'ta 'patpat' tarlaya devrildi! Yaralılar var
Zonguldak'ta 'patpat' tarlaya devrildi! Yaralılar var Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde 'patpat' olarak tabir edilen tarım aracının tarlaya devrildiği kazada, 1'i ağır 13 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
18.08.2023 Gündem
Otomobil Yeşilırmak’a uçtu! Aynı aileden 5 kişi ölümden döndü
Otomobil Yeşilırmak’a uçtu! Aynı aileden 5 kişi ölümden döndü Amasya’nın Taşova ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, Yeşilırmak Nehri'ne uçtu. Kazada boğulmaktan kurtarılan aynı aileden biri çocuk 5 kişi yaralandı.
13.08.2023 Gündem
80 metreden yuvarlandı! Patpat kazasında 1 kişi öldü
80 metreden yuvarlandı! Patpat kazasında 1 kişi öldü Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde 80 metreden yuvarlanan 'patpat' diye tabir edilen tarım aracının sürücüsü Halit Sevim (60), hayatını kaybetti.
12.08.2023 Gündem
Samsun'da patpat köpeğe çarptıktan sonra şarampole yuvarlandı: 1 ölü, 5 yaralı
Samsun'da patpat köpeğe çarptıktan sonra şarampole yuvarlandı: 1 ölü, 5 yaralı Samsun'un Ayvacık ilçesinde patpat olarak adlandırılan tarım aracı, yola aniden çıkan köpeğe çarptıktan sonra kontrolden çıkarak 30 metre yükseklikten şarampole yuvarlandı. Kazada 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.
7.08.2023 Gündem
Samsun'da minibüs şarampole devrildi! Ölü ve yaralılar var
Samsun'da minibüs şarampole devrildi! Ölü ve yaralılar var Samsun'un Vezirköprü ilçesinde minibüsün şarampole devrildiği kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
7.07.2023 Gündem
Otomobille patpat çarpıştı! 2 ölü 5 yaralı
Otomobille patpat çarpıştı! 2 ölü 5 yaralı Afyonkarahisar’da otomobil ile patpat diye tabir edilen tarım aracının çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
7.07.2023 Gündem
Siirt'te patpat devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
Siirt'te patpat devrildi: 1 ölü, 1 yaralı Siirt'in Şirvan ilçesinde, 'patpat' olarak bilinen tarım aracının devrildiği kazada sürücü yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.
21.06.2023 Gündem
Alev Alatlı Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinden proje ve resim sergisi
Alev Alatlı Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinden proje ve resim sergisi Kadıköy Alev Alatlı Bilim ve Sanat Merkezi'nin 2022-2023 eğitim öğretim yılı proje ve resim sergisi Caddebostan Kültür Merkezi'nde açıldı. Alev Alatlı Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri, sergide yıl boyunca üzerinde çalıştıkları proje ve resimlerini sergileme imkanı buldu. Açılışta, Kadıköy Alev Alatlı Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri, ziyaretçilere müzik dinletisi sundu. Proje ve resim sergisi 8 Haziran'a kadar Caddebostan Kültür Merkezi'nde ziyaret edilebilecek.
2.06.2023 Kültür Sanat
İki kardeşin bulunduğu araç takla attı, 15 yaşındaki çocuktan acı haber
İki kardeşin bulunduğu araç takla attı, 15 yaşındaki çocuktan acı haber Gaziantep'te yağış nedeniyle kontrolü kaybolan aracın takla atarak ters dönmesi sonucu sürücü yaralanırken, araçta yolcu olarak bulunan 15 yaşındaki kardeşi hayatını kaybetti.
30.04.2023 Gündem
Bayramlaşmadan dönen aile kaza yaptı! 7 yaralı var
Bayramlaşmadan dönen aile kaza yaptı! 7 yaralı var Düzce'nin Cumayeri ilçesinde, bayram ziyaretinden dönen ailenin bulunduğu patpat diye bilinen tarım aracının devrildiği kazada 2'si ağır 7 kişi yaralandı
22.04.2023 Gündem
Tarım aracı devrildi, sürücü ağır yaralandı
Tarım aracı devrildi, sürücü ağır yaralandı Siirt'in Baykan ilçesinde "patpat" olarak tabir edilen tarım aracının devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücü ağır yaralandı.
19.04.2023 Gündem
Ayağını çapa makinesine kaptırdı! 'Hastaneden sonrasını hatırlamıyorum'
Ayağını çapa makinesine kaptırdı! 'Hastaneden sonrasını hatırlamıyorum' Siirt’in Eruh ilçesinde tarlada çapa makinesine ayağını kaptırarak, askeri helikopterle hastaneye kaldırılan ve geçirdiği başarılı ameliyatlarla ayağının kesilme riski kalmayan Mehmet Ali Kaçmaz (15), “Hastaneye götürüldüğüm zaman ayağım ters dönmüş yüzüme bakıyordu, sonrasını hatırlamıyorum. Doktor ağabeyler sağ olsun, ayağımı kesilmekten kurtardılar” dedi.
21.01.2023 Gündem
Kaza haberleri peş peşe geldi! 2 kişi öldü 4 kişi yaralandı
Kaza haberleri peş peşe geldi! 2 kişi öldü 4 kişi yaralandı Balıkesir’de meydana gelen traktör kazasında amca yeğen hayatını kaybetti. Edirne’nin Keşan ilçesinde ise kontrolden çıkan patpatın şarampole devrilmesi sonucu 4 kişi yaralandı.
29.08.2022 Gündem
Tarım aracı devrildi: 1 ölü, 6 yaralı
Tarım aracı devrildi: 1 ölü, 6 yaralı Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde tarım aracının devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.
11.07.2022 Gündem
İntihar notu bırakıp ortadan kaybolan genç alkollü halde bulundu
İntihar notu bırakıp ortadan kaybolan genç alkollü halde bulundu Samsun'un Çarşamba ilçesi Gökçe Çakmak Barajı'nda intihar ettiği ihbarı yapılan 25 yaşındaki genç için jandarma seferber oldu. Genç saatler sonra alkollü olarak bulundu.
9.07.2022 Gündem
Amca ile yeğeni feci şekilde can verdi
Amca ile yeğeni feci şekilde can verdi Hatay'ın Altınözü ilçesinde otomobilin çarptığı, patpattaki Mehmet Akgül (30) ile yeğeni Mehmet Emin Akgül (16), yaşamını yitirdi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
20.06.2022 Gündem
Patpat faciası! 3 yaşındaki kız öldü, 6 kişi yaralandı
Patpat faciası! 3 yaşındaki kız öldü, 6 kişi yaralandı Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde devrilen patpatı kullanan sürücü İbrahim Sevgi'nin kızı Sümeyra Sevgi (3) hastanede hayatını kaybetti. Sürücü dahil 6 kişi yaralanırken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
13.06.2022 Haberler
Patpat faciası! 3 yaşındaki kız öldü, 6 kişi yaralandı
Patpat faciası! 3 yaşındaki kız öldü, 6 kişi yaralandı Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde devrilen patpatı kullanan sürücü İbrahim Sevgi'nin kızı Sümeyra Sevgi (3) hastanede hayatını kaybetti. Sürücü dahil 6 kişi yaralanırken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
13.06.2022 Gündem
Çanakkale’de çalındı, 10 sene sonra Malkara’da bulundu
Çanakkale’de çalındı, 10 sene sonra Malkara’da bulundu Tekirdağ Malkara’da polis ekipleri tarafından huzur ve güven uygulaması yapıldı. Yapılan uygulama sırasında 10 sene önce çalınan motosiklet bulundu.
30.04.2022 Gündem
'Deli Yusuf' filmindeki arabadan esinlenerek kamyonet yaptı
'Deli Yusuf' filmindeki arabadan esinlenerek kamyonet yaptı Samsun'da bir sanayi ustası, Deli Yusuf filmindeki arabadan esinlenerek 14 ayda damperli kamyonet yaptı.
9.04.2022 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Patpat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.