Patricia Callero

Patricia Callero

Son dakika Patricia Callero haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Patricia Callero gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Patricia Callero haber sayfamızda...

Patricia Callero

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 71 patricia callero haberi bulunmuştur.
Galatasaray'da Muslera kararını veriyor! Sözleşme teklifi ortaya çıktı
Galatasaray'da Muslera kararını veriyor! Sözleşme teklifi ortaya çıktı Galatasaray’ın sözleşme yenilemek istediği Uruguaylı kaleci Muslera, yeniden pazarlık masasına oturuyor. Sarı-kırmızılı ekibin tecrübeli kaleciye sunacağı teklif ortaya çıktı. İşte detaylar...
13.03.2024 Galatasaray
Fernando Muslera'nın eşi emeklilik sorusuna cevap verdi!
Fernando Muslera'nın eşi emeklilik sorusuna cevap verdi! Galatasaray'ın Başakşehir ile oynadığı maçı tribünden takip eden Patricia Callero, eşi Fernando Muslera'nın geleceğine dair konuştu.
10.02.2024 Galatasaray
Yengelerin popülerlik yarışı!
Yengelerin popülerlik yarışı! Türkiye’de top koşturan yabancı futbolcuların eşleri, güzellikleriyle olduğu kadar popülerlikleriyle de damga vuruyor. Ünlü futbolcuların hayat arkadaşları, paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. İşte futbolcuların ünlü eşlerinin takipçi sayıları...
14.08.2023 Cadde
Muslera'nın eşi Patricia Callero'dan duygulandıran hareket
Muslera'nın eşi Patricia Callero'dan duygulandıran hareket Galatasaray’ın yıldız kalecisi Muslera’nın eşi Patricia Callero, geçtiğimiz günlerde gittiği İstinye’deki bir AVM önünde iki çocuklu fakir bir anneyi gördü. Bir mağazadan aldığı 15 bin TL’lik çocuk kıyafeti ve 5 bin TL’lik de erzağı gizlice bu aileye ulaştırdı.
19.04.2023 Magazin
Aslan'ın yengesi Patricia Callero paylaşımlarıyla dikkat çekti! Formunun sırrı belli oldu
Aslan'ın yengesi Patricia Callero paylaşımlarıyla dikkat çekti! Formunun sırrı belli oldu Galatasaray'da kaleci Fernando Muslera ve eşi Patricia Callero paylaşımlarıyla ilgi çekmeye devam ediyor. Önceki günlerde küçük kızının 2. yaşını kutlayan Uruguaylı modelin fiziğini nasıl koruduğu merak konusu oldu. Aslan'ın yengesinin sırrı ortaya çıktı.
22.10.2021 Galatasaray
Muslera ve ailesine yoğun ilgi
Muslera ve ailesine yoğun ilgi Galatasaray takım kaptanı Fernando Muslera, eşi Patricia Callero ve çocukları ile birlikte İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı.
9.02.2021 Cadde
Yengeden romantik 2021 paylaşımı!
Yengeden romantik 2021 paylaşımı! Galatasaray'ın file bekçisi Muslera'nın eşi Patricia Callero, sosyal medya hesabından 2021 için romantik bir paylaşımda bulundu.
1.01.2021 Futbol
G.Saraylı yenge güzel havanın tadını çıkarıyor!
G.Saraylı yenge güzel havanın tadını çıkarıyor! Galatasaray'ın kalecisi Muslera'nın eşi Patricia Callero, güzel havanın tadını oğluyla motorsiklet sürerek çıkardı.
28.12.2020 Futbol
Galatasaray'ın yengesinden görülmemiş tanıtım!
Galatasaray'ın yengesinden görülmemiş tanıtım! Galatasaray'ın yıldız kalecisi Fernando Muslera'nın eşi Patricia Callero, bir şampuan tanıtımı için bu ilginç tanıtım videosunu paylaştı.
17.08.2020 Futbol
Galatasaraylı yenge tatil paylaşımlarına devam ediyor!
Galatasaraylı yenge tatil paylaşımlarına devam ediyor! Galatasaray'ın yıldız kalecisi Fernando Muslera'nın eşi Patricia Callero'dan ilginç TikTok videoları gelmeye devam ediyor.
5.08.2020 Futbol
Fernando Muslera: Çok şanslı bir adamım
Fernando Muslera: Çok şanslı bir adamım Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, 2012 yılında aşk yaşamaya başladığı model Patricia Callero ile 2016'da nikah masasına oturmuştu. Çift, oğulları Kailash ve kızları Tiziana ile Fethiye'de tatilde.
4.08.2020 Cadde
Galatasaraylı yenge Patricia Callero'dan tatil paylaşımı!
Galatasaraylı yenge Patricia Callero'dan tatil paylaşımı! Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera'nın eşi Patricia Callero sosyal medya hesabından tatil paylaşımı yaptı.
2.08.2020 Futbol
Muslera ve eşi Patricia Callero tatilin tadını çıkarıyor...
Muslera ve eşi Patricia Callero tatilin tadını çıkarıyor... Kaval kemiği kırılan ve uzun süre sahalardan uzak kalacak Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera, eşi Patricia Callero ile birlikte denizde oyun oynamayı ihmal etmiyor.
1.08.2020 Futbol
Patricia Callero nasıl zayıfladı?
Patricia Callero nasıl zayıfladı? Galatasaray'ın yıldız kalecisi Fernando Muslera'nın Patricia Callero, ikinci çocuğunu 9 ay önce dünyaya getirmişti. Evde mangal yapıp kebaplar pişiren Patricia'nın nasıl zayıfladığı merak konusu oldu.
29.07.2020 Cadde
Galatasaraylı yenge de artık TikTok'ta!
Galatasaraylı yenge de artık TikTok'ta! Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera'nın eşi Patricia Callero, TikTok videosuyla sosyal medyayı salladı.
25.07.2020 Futbol
Muslera'nın oğlu da kendisi gibi 10 parmağında 10 marifet!
Muslera'nın oğlu da kendisi gibi 10 parmağında 10 marifet! Fernando Muslera'nın eşi Patricia Callero sosyal medya hesabından oğlunun renkli görüntülerini paylaştı.
3.07.2020 Futbol
Patricia Callero ve oğluna övgü yağdı
Patricia Callero ve oğluna övgü yağdı Son maçta ayağı iki yerden kırılan ve ve yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacak olan Galatasaray kalecisi Fernando Muslera’nın eşi Patricia Callero, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirdi.
18.06.2020 Cadde
Muslera'ya hastanede doğum günü kutlaması
Muslera'ya hastanede doğum günü kutlaması Sağ ayağındaki 2 kırık nedeniyle bugün operasyon geçiren Fernando Muslera'ya, yattığı hastanede 34. yaş günü kutlaması yapıldı. Çaykur Rizespor maçında sağ ayak kaval kemiğinde iki kırık oluşan Fernando Muslera, bugün başarılı bir operasyon geçirdi. Bugün aynı zamanda 34. yaşına giren Uruguaylı eldiven için, hastane odasında doğum günü pastası kesildi. Başarılı file bekçisi eşi Patricia Callero ile pastadaki mumları üfledi.
16.06.2020 Futbol
Muslera'ya hastanede doğum günü kutlaması
Muslera'ya hastanede doğum günü kutlaması Sağ ayağındaki 2 kırık nedeniyle bugün operasyon geçiren Fernando Muslera'ya, yattığı hastanede 34. yaş günü kutlaması yapıldı.
30.06.2020 Galatasaray
Eşinden Muslera'ya hastanede doğum günü sürprizi!
Eşinden Muslera'ya hastanede doğum günü sürprizi! Galatasaray'ın kalecisi Nando Muslera'nın karısı Patricia Callero doğum gününde eşine hastanede sürpriz yaptı.
16.06.2020 Futbol
Muslera'nın eşi Patricia Callero'dan golf paylaşımı...
Muslera'nın eşi Patricia Callero'dan golf paylaşımı... Galatasaray'ın yıldız kalecisi Fernando Muslera'nın eşi Patricia Callero, sosyal medya hesabından havuz başında golf oynadığı anları paylaştı. Callero, kendisini amatör bir golf oyuncusu olarak tanımlıyor.
8.06.2020 Futbol
Patricia Callero'dan bebeğiyle renkli görüntüler!
Patricia Callero'dan bebeğiyle renkli görüntüler! Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera'nın eşi Patricia Callero sosyal medya hesabından bebeğiyle renkli görüntüler paylaştı.
16.04.2020 Futbol
Muslera'nın eşinden meydan okuma: 75 kez ip atladı...
Muslera'nın eşinden meydan okuma: 75 kez ip atladı... Galatasaraylı Fernando Muslera'nın eşi Patricia Callero, evinde 75 kez ip atlayarak karantina sürecinde meydan okumalara yeni bir soluk getirdi.
10.04.2020 Futbol
Fernando Muslera-Patricia Callero, Dubai tatilinde
Fernando Muslera-Patricia Callero, Dubai tatilinde Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera (33) ile model sevgilisi Patricia Callero (30), geceliği 3 bin TL'lik otelde tatil yapıyor.
7.01.2020 Cadde
Muslera'nın eşi Patricia Callero bikinili poz!
Muslera'nın eşi Patricia Callero bikinili poz! Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Nando Muslera'nın eşi Patricia Callero bikinili pozuyla instagramı salladı. İkinci doğum sonrası ilk kez takipçileriyle bikinili pozun paylaşan Aslan'ın yengesi düzgün fiziğyile dikkat çekti.
30.06.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Patricia Callero ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.