Patrick Grady

Patrick Grady

Son dakika Patrick Grady haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Patrick Grady gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Patrick Grady haber sayfamızda...

Patrick Grady

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13 patrick grady haberi bulunmuştur.
Konuşulan tektaş
Konuşulan tektaş Meltem Miraloğlu, kendisinden 48 yaş büyük ABD’li eşi Patrick Grady ile olaylı evliliğiyle gündemden düşmüyor.
25.08.2023 Cadde
84 yaşındaki Patrick Grady ile evlenen Meltem Miraloğlu'ndan tektaşlı poz
84 yaşındaki Patrick Grady ile evlenen Meltem Miraloğlu'ndan tektaşlı poz 2011-2013 yılları arasında yayınlanan 'Hayat Devam Ediyor' adlı dizide 'çocuk gelin' rolüyle ünlenen oyuncu Meltem Miraloğlu, kendisinden 48 yaş büyük ABD'li eşi Patrick Grady ile olaylı evliliğiyle gündem olmuştu. Ünlü isim, son olarak eşinin hediye aldığı tektaş yüzüğüyle verdiği pozla adından söz ettirdi.
24.08.2023 Cadde
Meltem Miraloğlu'ndan hamilelik açıklaması
Meltem Miraloğlu'ndan hamilelik açıklaması 2011-2013 yılları arasında yayınlanan 'Hayat Devam Ediyor' adlı dizide 'çocuk gelin' rolüyle ünlenen oyuncu Meltem Miraloğlu, kendisinden 48 yaş büyük ABD'li eşi Patrick Grady ile olaylı evliliğiyle gündem olmuştu. Son olarak Miraloğlu'nun beşinci tüp bebek tedavisinde başarılı olduğu ve anne olmaya hazırlandığı iddia edilmişti. Miraloğlu, hakkındaki iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.
31.01.2023 Cadde
Meltem Miraloğlu'na şok! Üvey oğlu olaya el koydu
Meltem Miraloğlu'na şok! Üvey oğlu olaya el koydu 'Hayat Devam Ediyor' dizisinde çocuk gelin rolüyle tanınan oyuncu Meltem Miraloğlu, yine evliliğiyle gündemde. Kendisinden 48 yaş büyük 82 yaşındaki ABD'li Patrick Grady ile evlenip ABD'ye yerleşen Miraloğlu'nun başı üvey oğluyla derde girdi.
25.10.2021 Cadde
'Patrick Grady hamile eşi Meltem Miraloğlu'nu darbetti' iddiası!
'Patrick Grady hamile eşi Meltem Miraloğlu'nu darbetti' iddiası! İki yıl önce kendisinden 48 yaş büyük ABD'li Patrick Grady ile nikah masasına oturan oyuncu Meltem Miraloğlu'nun eşi tarafından darbedildiği iddia edildi. Bu sırada Miraloğlu'nun hamile olduğu ortaya çıktı.
11.08.2021 Cadde
82 yaşındaki eşine dönen Meltem Miraloğlu ticarete atıldı!
82 yaşındaki eşine dönen Meltem Miraloğlu ticarete atıldı! 2011-2013 yılları arasında yayınlanan 'Hayat Devam Ediyor' adlı dizide 'çocuk gelin' rolüyle ünlenen 34 yaşındaki oyuncu Meltem Miraloğlu, kendisinden 48 yaş büyük ABD'li eşi Patrick Grady ile olaylı evliliğiyle gündem olmuştu. Bir dönem Patrick'in yanından ayrılan Miraloğlu'nun, vasiyet anlaşmasıyla eşine geri döndüğü öne sürüldü. Eşinin üzerine şirket kuran oyuncu bambaşka şimdi de bambaşka bir sektöre geçti.
1.06.2021 Cadde
Meltem Miraloğlu kaç yaşında, kimdir? Meltem Miraloğlu evli mi, eşi kim?
Meltem Miraloğlu kaç yaşında, kimdir? Meltem Miraloğlu evli mi, eşi kim? Meltem Miraloğlu kimdir? Yaptığı evlilik ile magazin gündemine sık sık konu alan Meltem Miraloğlu ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor. Bir dönem dizi ve filmlerde rol alan Meltem Miraloğlu kaç yaşında ve nereli? İşte Meltem Miraloğlu ve eşi ile ilgili merak edilenler.
23.02.2021 Cadde
Ortaya çıktı
Ortaya çıktı Kendisinden 48 yaş büyük ABD’li eşi Patrick Grady’nin evden attığı ve bir süredir haber alınamadığı iddia edilen Meltem Miraloğlu, ortaya çıktı.
21.02.2021 Cadde
Meltem Miraloğlu'nun sözleri şaşırttı
Meltem Miraloğlu'nun sözleri şaşırttı Amerika'ya yerleşen ve orada kendisinden 48 yaş büyük Patrick Grady ile evlenmesiyle gündeme gelen oyuncu Meltem Miraloğlu, son paylaşımıyla herkesi şaşırttı.
21.06.2020 Cadde
Meltem Miraloğlu'ndan 'boşanma' iddialarına yanıt!
Meltem Miraloğlu'ndan 'boşanma' iddialarına yanıt! Kendisinden 48 yaş büyük Patrick Grady ile boşandığı konuşulan oyuncu Meltem Miraloğlu, önceki gün Amerika'dan videolu bir paylaşım yaptı.
7.04.2020 Cadde
Meltem Miraloğlu neden ismini değiştirdi?
Meltem Miraloğlu neden ismini değiştirdi? Kendisinden 48 yaş büyük ABD'li emekli öğretmen Patrick Grady ile yaptığı evlilikle konuşulan Meltem Miraloğlu boşanma haberleriyle gündemde. Son olarak da ad-soyad muhabbeti yüzünden sosyal medya karışmış. Peki Meltem Miraloğlu neden ismini değiştirdi acaba?
3.04.2020 İlişkiler
O artık Meltem değil!
O artık Meltem değil! 'Hayat Devam Ediyor' adlı dizide ‘çocuk gelin’ karakteri ile adını duyuran, kendisinden 48 yaş büyük emekli öğretmen Patrick Grady ile yaptığı evlilikle uzun süre gündem olan Meltem Miraloğlu'ndan (33) dikkat çeken bir hamle geldi.
2.04.2020 Cadde
Salon ayıbı bitiyor
Salon ayıbı bitiyor 2009 Avrupa Atletizm Şampiyonası'na ev sahipliği için yarışan ancak henüz projesi bile bulunmayan Sinan Erdem Salonu için düğmeye basıldı, EAA denetçilerinin teftişi öncesi proje çalışması başlatıldı
15.07.2005 Skorer

Benzer Haber Etiketleri

Patrick Grady ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.