Patrick Vieira

Patrick Vieira

Son dakika Patrick Vieira haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Patrick Vieira gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Patrick Vieira haber sayfamızda...

Patrick Vieira

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 121 patrick vieira haberi bulunmuştur.
Misli'den günün süper tercihleri
Misli'den günün süper tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
25.11.2023 Süper Lig
Eşek arısı fobisi yüzünden maçı kaçıracaktı! Yeşil sahalardan bir Buffon geçti
Eşek arısı fobisi yüzünden maçı kaçıracaktı! Yeşil sahalardan bir Buffon geçti Gelmiş geçmiş en iyi kaleciler arasında gösterilen Gianluigi Buffon, sahalara veda etti. Panter kıvraklığında atlayışları, kuvvetli refleksleri, takımını geriden yönetmesi, rakip oyuncularla dahi sahada iyi iletişim kurmasıyla futbolun simge isimlerindendi.
6.08.2023 Futbol
UEFA Ülke Puanı sıralaması güncellendi! Fark azaldı
UEFA Ülke Puanı sıralaması güncellendi! Fark azaldı Avrupa'da temsilcilerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe'nin aldığı galibiyetlerle UEFA Ülke Puanı Sırlaması güncellendi. Türkiye, rakipleriyle arasındaki farkı azalttı.
4.08.2023 Futbol
Dünyaca ünlü yıldızlar, İstanbul gecelerinde!
Dünyaca ünlü yıldızlar, İstanbul gecelerinde! İstanbul, Premier Lig devi Machester City ile İtalyan ekibi Inter'in kozlarını paylaştığı UEFA Şampiyonlar Ligi finali öncesinde farklı etkinliklere ev sahipliği yaptı. Dünya futboluna damga vurmuş isimler, Acun Ilıcalı'nın organize ettiği 'Şampiyonlar Ligi Efsaneler Turnuvası'nda mücadele etti. Turnuvada top koşturan Brezilya Milli Takımı'nın eski yıldızları, gece geç saatlerde soluğu Kuruçeşme'de aldı.
11.06.2023 Cadde
Volkan Demirel'den, takım arkadaşlarına güldüren sitem!
Volkan Demirel'den, takım arkadaşlarına güldüren sitem! Şampiyonlar Ligi Efsaneler Turnuvası'nda dünya futbolcunun unutulmaz futbolcuları bir araya geldi. Acun Ilıcalı'nın organize ettiği turnuvada Volkan Demirel'in sözleri gündem oldu.
10.06.2023 Futbol
Fenerbahçe-Zaha görüşmesinde sıcak gelişme! Menajeri İstanbul'dan ayrıldı
Fenerbahçe-Zaha görüşmesinde sıcak gelişme! Menajeri İstanbul'dan ayrıldı Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Crystal Palace ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Wilfried Zaha'nın peşine düşmüştü. 30 yaşındaki futbolcunun transferinde sıcak bir gelişme yaşandı.
20.05.2023 Fenerbahçe
Patrick Vieira, Crystal Palace’tan ayrıldı
Patrick Vieira, Crystal Palace’tan ayrıldı Son 11 maçta galibiyeti bulunmayan İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace, teknik direktör Patrick Vieira ile yolların ayrıldığını açıkladı.
Nuri Şahin'den transfer itirafı: Jose Mourinho'yu aradım, istedim
Nuri Şahin'den transfer itirafı: Jose Mourinho'yu aradım, istedim Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, İspanyol basınına konuştu. Genç teknik direktör; futbol anlayışı, felsefesi ve geleceğiyle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Nuri Şahin'in Jose Mourinho itirafı dikkat çekti.
18.01.2023 Antalyaspor
Sacha Boey için Galatasaray'a servet! Transfer için girişimler başladı
Sacha Boey için Galatasaray'a servet! Transfer için girişimler başladı Galatasaray'ın sezon başında takımdan göndermeyi planladığı Sacha Boey üstün performansıyla sarı-kırmızılıların vazgeçilmezi oldu. Fransız oyuncu için birçok kulüp devreye girdi. Sacha Boey için Galatasaray'a ödenecek bonservis bedeli de ortaya çıktı.
21.12.2022 Galatasaray
Napoli, Crystal Palace'ı 3-1'le geçti! Belözoğlu'ndan yakın takip
Napoli, Crystal Palace'ı 3-1'le geçti! Belözoğlu'ndan yakın takip İtalya Serie A ekibi Napoli, hazırlık maçında İngiltere Premier Lig temsilcisi Crystal Palace'ı 3-1 yendi.
11.12.2022 İtalya Serie A
Patrick Vieira: Kalbim Fransa'dan yana
Patrick Vieira: Kalbim Fransa'dan yana İngiliz ekibi Crystal Palace Teknik Direktörü Patrick Vieira, “Fransa’nın tur atlamasını istiyorum. Ortada bir maç diye düşünüyorum, kalbim Fransa’dan yana ama kolay bir maç olmayacak” dedi.
6.12.2022 Futbol
Patrick Vieira: Kalbim Fransa'dan yana
Patrick Vieira: Kalbim Fransa'dan yana İngiliz ekibi Crystal Palace Teknik Direktörü Patrick Vieira, “Fransa’nın tur atlamasını istiyorum. Ortada bir maç diye düşünüyorum, kalbim Fransa’dan yana ama kolay bir maç olmayacak” dedi.
İngiltere'nin en büyük soyguncularından birinin peşine düştüler!
İngiltere'nin en büyük soyguncularından birinin peşine düştüler! BBC'nin edindiği bilgiye göre İngiliz polisi, İngiltere'nin tarihindeki en büyük soygunlardan birini gerçekleştirmekle suçlanan bir kişinin peşinde.
4.11.2021 Dünya
Maçın perde arkası: Arsenal 2-2 Crystal Palace
Maçın perde arkası: Arsenal 2-2 Crystal Palace Premier Lig'de Arsenal kendi evinde Patrick Vieira'nın Crystal Palace'ı ile 1 puanı paylaştı. Ev sahibi ekibin golleri Pierre-Emerick Aubameyang ve son saniyede Alexandre Lacazette'den geldi.
21.10.2021 Futbol
Patrick Vieira: Arsenal'e çocuk olarak geldim ve adam olarak ayrıldım
Patrick Vieira: Arsenal'e çocuk olarak geldim ve adam olarak ayrıldım Crystal Palace teknik direktörü Patrick Vieira, Arsenal'la oynayacakları maç öncesi eski kulübü hakkında duygularını dile getirdi.
18.10.2021 Futbol
Son dakika haberleri: Premier Lig'de büyük tartışma! Newcastle United'ın satışı sonrası...
Son dakika haberleri: Premier Lig'de büyük tartışma! Newcastle United'ın satışı sonrası... Newcastle United’ın Araplar tarafından 300 milyon sterline satın alınması, taraftarı ve tabii ki futbolcu menajerlerinin dışında kimsenin yüzünü güldürmüyor. İngiliz medyası ise Rus, Arap ve Amerikan sermayesinin kıymetlilerinin Premier Lig içinde cirit atmasından şikayetçi...
Bir göz atalım | Patrick Vieira'nın Crystal Palace'taki ilk günü
Bir göz atalım | Patrick Vieira'nın Crystal Palace'taki ilk günü İngiltere Premier Lig takımlarından Crystal Palace’ın yeni teknik patronu Patrick Vieira'nın kulüpteki ilk gününe göz atalım.
7.07.2021 Futbol
Crystal Palace'ı Vieira çalıştıracak
Crystal Palace'ı Vieira çalıştıracak İngiltere Premier Lig ekibi Crystal Palace'ın yeni teknik direktörü Patrick Vieira oldu.
Spotify'ın kurucusu Ek'in Arsenal'i satın alma teklifi reddedildi
Spotify'ın kurucusu Ek'in Arsenal'i satın alma teklifi reddedildi İsveç merkezli mobil müzik ve podcast yayıncısı Spotify'ın kurucusu Daniel Ek'in, İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'i satın almak için yaptığı teklif reddedildi.
16.05.2021 Ekonomi
İngiltere futbolunun tarihine geçen golcü: Wayne Rooney
İngiltere futbolunun tarihine geçen golcü: Wayne Rooney İngiltere Championship ekibi Derby County'de teknik direktörlük görevine getirilen ve aktif futbolculuk kariyerine son veren Wayne Rooney, arkasında başarılarla dolu bir kariyer bıraktı.
Son dakika: Mesut Özil transferinde yeni gelişme! İşte forma numarası...
Son dakika: Mesut Özil transferinde yeni gelişme! İşte forma numarası... Mesut Özil - Fenerbahçe transferinde son dakika gelişmesi. Fenerbahçe, Başkan Ali Koç'un daha önce "Gerçekleşmesi zor bir rüya" ifadesini kullandığı Mesut Özil transferinde mutlu sona ulaşmak üzere. Arsenal ile iplerini koparır koparmaz Fenerbahçe'ye ıslak imzayı atacak olan Özil'in Sarı Lacivertli ekipte giyeceği forma numarası belli oldu.
7.01.2021 Fenerbahçe
Göz kamaştıran kariyer: Mesut Özil
Göz kamaştıran kariyer: Mesut Özil Dünya yıldızı Mesut Özil, kariyeriyle herkesi büyülüyor. Almanya ile 2014 Dünya Kupası’nı kaldıran, Real Madrid’de La Liga şampiyonluğu kazanan Özil, Arsenal tarihinin de en pahalı transferlerinden biri
7.01.2021 Fenerbahçe
Mario Lemina'dan olay itiraf: Galatasaray'dan ayrılırken...
Mario Lemina'dan olay itiraf: Galatasaray'dan ayrılırken... Galatasaray'da geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Mario Lemina açıklamalarda bulundu.
30.12.2020 Galatasaray
Nice'te teknik direktör Patrick Vieira'nın görevine son verildi
Nice'te teknik direktör Patrick Vieira'nın görevine son verildi Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekibi Nice'te teknik direktör Patrick Vieira ile yollar ayrıldı.
4.12.2020 Fransa Ligue 1
Bafetimbi Gomis, Fatih Terim'i seçti!
Bafetimbi Gomis, Fatih Terim'i seçti! Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'da futbol yaşımını sürdüren Galatasaray'ın eski golcüsü Bafetimbi Gomis, kariyerinde birlikte oynadığı en iyi 11'i seçti. Gomis birlikte çalıştığı en iyi teknik direktör olarak Fatih Terim'i seçerken, yedek kaleciye ise Fernando Muslera'yı aldı.
30.06.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Patrick Vieira ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.