Paul

Paul

Son dakika paul haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan paul gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan paul haber sayfamızda...

Paul

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.320 paul haberi bulunmuştur.
ABD’de sürücüyü yanan araçtan son anda kurtardılar
ABD’de sürücüyü yanan araçtan son anda kurtardılar ABD’nin Minnesota eyaletinde alev alan aracın içindeki sürücü çevredekiler tarafından son anda kurtarıldı.
23.04.2024 Haberler
Sapık üvey baba tutuklandı! Kamera pelüş oyuncakların arasından çıktı
Sapık üvey baba tutuklandı! Kamera pelüş oyuncakların arasından çıktı Kardeşinden aldığı telefonla tüm dünyası adeta yıkıldı. Aile tabletinden çıkan mahrem görüntüleri duyan genç kadın gözyaşlarına boğuldu. Derhal olaya müdahale eden polis, pelüş oyuncaklarının içinden çıkan ve mide bulandıran bir keşif yaptı.
23.04.2024 Dünya
Abdullah Avcı'dan Paul Onuachu cevabı! 'Ağrıları var'
Abdullah Avcı'dan Paul Onuachu cevabı! 'Ağrıları var' Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Kayserispor maçı öncesi konuştu.
20.04.2024 Trabzonspor
Trabzonspor kafilesi, Kayseri'ye gitti!
Trabzonspor kafilesi, Kayseri'ye gitti! Kayserispor'a konuk olacak Trabzonspor'da kafile, Kayseri'ye gitti.
19.04.2024 Trabzonspor
Hem Beatles hem Külkedisi
Hem Beatles hem Külkedisi Külkedisi ile adları John, Paul, George ve Ringo olan dört küçük farenin hikâyesini anlatan “The Beatles ve Külkedisi” müzikali İstanbul’a geliyor. 
18.04.2024 Kültür Sanat
Trabzonspor'a müjdeli haber! Yıldız futbolcu geri dönüyor
Trabzonspor'a müjdeli haber! Yıldız futbolcu geri dönüyor Trabzonspor'un golcü oyuncusu Paul Onuachu, 50 günlük aranın ardından yeniden sahalara dönmeye hazırlanıyor. Takımla çalışmalara başlayan oyuncunun, Kayserispor maçında sahada olması bekleniyor
17.04.2024 Trabzonspor
Yunanistan F-16 kararını resmen duyurdu: Hazır değiliz!
Yunanistan F-16 kararını resmen duyurdu: Hazır değiliz! Rus işgal ordusunun bahar taarruzu beklenirken, Ukrayna Batılı müttefiklerinden silah ve füze yardımı bekliyor. Yunanistan Başbakanı Miçotakis, haftalardır konuşulan hamlenin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
16.04.2024 Dünya
Ünlü model Nina Agdal anne oluyor
Ünlü model Nina Agdal anne oluyor Dünyaca ünlü Danimarkalı manken Nina Agdal, hamile olduğunu duyurdu. Youtuber Logan Paul'le (29) nişanlı olan 32 yaşındaki güzel, doğumun sonbaharda olacağını açıkladı.
16.04.2024 Cadde
Bruno Petkovic Süper Lig devine! Mukavele detayları belli oldu
Bruno Petkovic Süper Lig devine! Mukavele detayları belli oldu Transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Süper Lig devi, Hırvat forveti renklerine katmak için düğmeye bastı.
16.04.2024 Trabzonspor
Sürpriz gelişme! Weghorst, Süper Lig devine
Sürpriz gelişme! Weghorst, Süper Lig devine Trabzonspor, Onuachu'yu 1 yıl daha kiralayamazsa Beşiktaş'ın eski golcüsü Weghorst için girişimlerde bulunacak. Yaz transfer döneminde gündeme gelen Bruno Petkovic de alternatifler arasında.
15.04.2024 Trabzonspor
Beklenen filmler Cannes’da
Beklenen filmler Cannes’da 14-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek 77. Cannes Film Festivali’nin programı açıklandı.
13.04.2024 Kültür Sanat
Sivasspor, Trabzonspor deplasmanında galip!
Sivasspor, Trabzonspor deplasmanında galip! Trendyol Süper Lig'in 32'nci haftasında Sivasspor, Trabzonspor deplasmanından 1-0 galip ayrıldı.
12.04.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Onuachu müjdesi!
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Onuachu müjdesi! Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Sivasspor maçı öncesi konuştu.
12.04.2024 Trabzonspor
Atletico Madrid, Borussia Dortmund engeline takılmadı!
Atletico Madrid, Borussia Dortmund engeline takılmadı! UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Atletico Madrid, Borussia Dortmund'u 2-1 mağlup etti.
10.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Bu oranlar kaçmaz… Şampiyonlar Ligi’nde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” yine Misli’de!
Bu oranlar kaçmaz… Şampiyonlar Ligi’nde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” yine Misli’de! Devler Ligi’nde son 8 takım Avrupa’nın en iyisi olma yolunda sahaya çıkıyor. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final heyecanı bugün ve yarın oynanacak maçlar ile başlıyor. Misli, dev maçlara “Türkiye’nin En Yüksek Oranları”nı sunarak heyecanı ikiye katlıyor.
9.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Trabzonspor'da Paul Onuachu gün sayıyor!
Trabzonspor'da Paul Onuachu gün sayıyor! Kolundaki alçıyı çıkaran Nijeryalı golcü, Trabzonspor’un cuma günü Sivas’la oynayacağı maçta sahalara dönebilecek.
8.04.2024 Trabzonspor
Güneş tutulması psikolojimizi nasıl etkiliyor?
Güneş tutulması psikolojimizi nasıl etkiliyor? Hayranlık uyandıran kozmolojik olayların psikolojimiz üzerinde güçlü etkileri olabilir. 8 Nisan'da yine bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Güneş tutulmasının üzerimizdeki olası etkilerini ödüllü bilim yazarı David Robinson kaleme aldı.
7.04.2024 Dünya
Ne dinlesek
Ne dinlesek Nashville çıkışlı ikili yeni albümlerinde Beck ve Noel Gallagher’dan da destek alarak popüler rock şarkılarına imza atıyor. Fabiana Palladino’nun ‘80’ler etkisindeki ilk albümüne dikkat.
7.04.2024 Kültür Sanat
Trabzonspor yeni golcüsünü Süper Lig'de buldu! Teklif sunuldu
Trabzonspor yeni golcüsünü Süper Lig'de buldu! Teklif sunuldu Trabzonspor'da Paul Onuachu ile Umut Bozok'un ayrılık ihtimalleri sebebiyle forvet transferi için arayışlar başladı. Bordo-mavililerin, Süper Lig'in yıldızını gündemine aldığı öğrenildi.
5.04.2024 Trabzonspor
Ünlü çiftin bitmeyen davasında 'gizlilik sözleşmesi' detayı! Mühürlü dosyalar gözünü korkutmuş
Ünlü çiftin bitmeyen davasında 'gizlilik sözleşmesi' detayı! Mühürlü dosyalar gözünü korkutmuş Dünyaca ünlü oyuncu çift Brad Pitt ile Angelina Jolie, birlikteliklerini 2016 yılında sonlandırmıştı. Boşanmaları hâlâ resmi olarak sonuçlanamayan ikilinin davasına ait yeni belgeler basına sızdı. Mahkeme belgelerindeki 'gizlilik sözleşmesi' iddiası, magazin gündemine bomba gibi düştü.
6.04.2024 Cadde
Olimpiyat Oyunları öncesi göçmenler polis operasyonuyla Paris'ten tahliye ediliyor
Olimpiyat Oyunları öncesi göçmenler polis operasyonuyla Paris'ten tahliye ediliyor 1900 ve 1924'ten sonra 3. kez Fransa'da gerçekleştirilecek yaz olimpiyatları, 26 Temmuz-11 Ağustos 2024'te Paris'te düzenlenecek.
4.04.2024 Dünya
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
3.04.2024 Futbol
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Trezeguet ve Umut Bozok kararı
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Trezeguet ve Umut Bozok kararı Süper Lig’in 31. haftasında Konyaspor’a konuk olacak Trabzonspor'da hücum hattındaki eksikler teknik heyeti düşündürüyor. İşte Abdullah Avcı'nın tercihi...
3.04.2024 Trabzonspor
1.5 tonluk termobarik füzesiyle vurdular! Savaşta eksen kırılması: Uyuyan dev sonunda uyandı
1.5 tonluk termobarik füzesiyle vurdular! Savaşta eksen kırılması: Uyuyan dev sonunda uyandı Rus ordusu Ukrayna'da savaşın başından beri ilk kez termobarik bir füze kullandı. Askeri uzmanlar ise bu durumun savaşta bir dönüm noktası olduğunu ifade ederek füzenin özelliklerine yer verdi.
31.03.2024 Dünya
Süper Lig devinden transferde Wout Weghorst hamlesi!
Süper Lig devinden transferde Wout Weghorst hamlesi! Süper Lig devi, 2022-23 sezonunda yarım sezon Beşiktaş forması giyen ve kariyerini Hoffenheim'da sürdüren Wout Weghorst için harekete geçti. Söz konusu kulüp, yıldız oyuncuyu transfer listesinin başına yazdığı kaydedildi.
29.03.2024 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Paul ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.