Pavel Nedved'ten Merih ve asker selamı yorumu
Pavel Nedved'ten Merih ve asker selamı yorumu İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Juventus'un başkan yardımcısı Pavel Nedved, takımlarında forma giyen Merih Demiral'ın milli maçlarda yaptığı asker selamının ifade özgürlüğü kapsamında olduğunu ve kulübün etik kurallarını ihlal etmediğini söyledi.
1.07.2020 İtalya Serie A
Pavel Nedved, hakem odasını bastı!
Pavel Nedved, hakem odasını bastı! Juventus Başkanvekişi Pavel Nedved'in Ronaldo'ya kırmızı kart gösteren hakem Felix Brych'e öfke kustuğu belirtildi.
1.07.2020 İtalya Serie A
Nedved'i sinirlendiren bacak arası çalım
Nedved'i sinirlendiren bacak arası çalım Bir dönem Juventus forması giyen Çek futbolcu Pavel Nedved, yardım maçında kendisine bacak arası çalım atan rakibine sinirlenince yaptığı faul ile tepki çekti.
5.06.2015 Futbol
HİT | Tyson'dan büyük skandal!
HİT | Tyson'dan büyük skandal! Haftanın en ilginç ve komik olaylarını derleyen HIT bu haftada bomba gibi içeriği ile sizlerle...
21.12.2013 Futbol
Kura sonrası ilginç tepki güldürdü!
Kura sonrası ilginç tepki güldürdü! UEFA Avrupa Ligi ikinci turunda Trabzonspor, İtalya Serie A ekiplerinden Juventus ile karşılaşacak. Kura çekimini takip eden Juventus'un eski yıldız futbolcusu Pavel Nedved, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a elenmelerinin ardından yine bir Türk takımı ile eşleşecek olmalarını oldukça ilginç jest ve mimiklerle karşıladı.
16.12.2013 Futbol
Nedved: Plzen final oynar!
Nedved: Plzen final oynar! Çeklerin futbol efsanesi Nedved, Plzen’in Fenerbahçe’yi eleyeceğini hatta Avrupa Ligi’nde finale kadar da gidebileceğini öne sürdü
30.06.2020 Fenerbahçe