Pazar Günü

Pazar Günü

Son dakika Pazar günü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Pazar günü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Pazar günü haber sayfamızda...

Pazar Günü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 55.003 pazar günü haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe Opet'te Lavarini'den ayrılık açıklaması! 'Başka dinamikler var'
Fenerbahçe Opet'te Lavarini'den ayrılık açıklaması! 'Başka dinamikler var' Sultanlar Ligi 2023-2024 sezonunun son maçında Eczacıbaşı'nı mağlup eden Fenerbahçe Opet şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-lacivertli takımda başantrenör Lavarini'den ayrılık açıklaması geldi.
24.04.2024 Voleybol
Yaylada ölü bulunan Betül’ün 3 arkadaşı gözaltına alındı! 'Yanımızdan ayrılıp gitti' savunması
Yaylada ölü bulunan Betül’ün 3 arkadaşı gözaltına alındı! 'Yanımızdan ayrılıp gitti' savunması Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, yaylada bir evin önünde cansız bedeni bulunan Betül Kurt'un (27) ölümüyle ilgili yürütülen çalışmada genç kızın yaylaya birlikte çıktığı 3 arkadaşı gözaltına alındı.
23.04.2024 Gündem
Antalya'da sahilde güneşlenen turistin öldüğü belirlendi
Antalya'da sahilde güneşlenen turistin öldüğü belirlendi Antalya Alanya'da Belarus uyruklu bir turist güneşlenirken hayatını kaybetti. Hareketsiz yatan turist yetkililere ihbar edildi ve kontrol sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.
23.04.2024 Gündem
Meteoroloji son dakika duyurdu! Pazar günü yurt genelinde değişiyor
Meteoroloji son dakika duyurdu! Pazar günü yurt genelinde değişiyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre pazar günü yurt genelinde yağışlı bir hava etkisini gösterecek. İşte detaylar...
23.04.2024 Gündem
Hem kaporadan hem aracından oldu! Engelli adamın 150 bin TL'sini yakan protokol
Hem kaporadan hem aracından oldu! Engelli adamın 150 bin TL'sini yakan protokol Antalya'da yaşayan yüzde 71 engelli vatandaş internetten 680 bin TL'ye anlaştığı aracı almak için Gaziantep'e giti. 130 bin TL peşinat veren engelli adam, borçları olduğu için noterden aracı kendi üzerine geçiremedi ve geri kalan ödeme için protokol imzaladı. Karşı taraf 20 bin TL'yi almadığı gerekçesiyle kalan paranın ödenme süresi gelmeden aracı bağlandı, hem kaporadan hem araçtan oldu.
23.04.2024 Haberler
Sansür tartışması: Avustralya Başbakanı, Elon Musk'a 'kibirli milyarder' dedi
Sansür tartışması: Avustralya Başbakanı, Elon Musk'a 'kibirli milyarder' dedi Sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk, Sydney'de bir bıçaklı saldırıyla ilgili görüntülerin engellenmesi üzerine Avustralya'yı sansürle suçladı. Avustralya Başbakanı Albanese, Musk'a 'kibirli milyarder' dedi.
23.04.2024 Dünya
Hem kaporadan hem aracından oldu! Engelli adamın 150 bin TL'sini yakan protokol
Hem kaporadan hem aracından oldu! Engelli adamın 150 bin TL'sini yakan protokol Antalya'da yaşayan yüzde 71 engelli vatandaş internetten 680 bin TL'ye anlaştığı aracı almak için Gaziantep'e giti. 130 bin TL peşinat veren engelli adam, borçları olduğu için noterden aracı kendi üzerine geçiremedi ve geri kalan ödeme için protokol imzaladı. Karşı taraf 20 bin TL'yi almadığı gerekçesiyle kalan paranın ödenme süresi gelmeden aracı bağlandı, hem kaporadan hem araçtan oldu.
23.04.2024 Gündem
Fatih Terim'in Panathinaikos'u çifte kupa peşinde!
Fatih Terim'in Panathinaikos'u çifte kupa peşinde! Yunanistan Süper Ligi'nde Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, AEK Atina ile şampiyonluk mücadelesi için sahaya çıkacak. 24 Nisan Çarşamba günü oynanacak karşılaşma 20:30’da başlayacak.
23.04.2024 Dünyadan Futbol
Aşk dedikodularıyla gündemdeydi! Bade İşçil bu sefer soruları yanıtsız bıraktı
Aşk dedikodularıyla gündemdeydi! Bade İşçil bu sefer soruları yanıtsız bıraktı Kalbinin boş olmadığına dair sözleriyle magazin gündeminde adından söz ettiren güzel oyuncu Bade İşçil'in, iş insanı Saadettin Saran ile aşk yaşadığı iddiaları çok konuşulmuştu. Bebek'te yürüyüş yaparken görüntülenen güzel oyuncu, muhabirlere poz verdi.
23.04.2024 Cadde
Ümran Seyhan ve Kenan Tosun aşkı tam gaz devam! Evlilik sorusu gülümsetti
Ümran Seyhan ve Kenan Tosun aşkı tam gaz devam! Evlilik sorusu gülümsetti Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte 'Aile' dizisinde başrolü paylaşan oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile şimdilerde ekranlarda olan oyuncu Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun'un aşkı tam gaz devam ediyor. İkili geçtiğimiz pazar günü güneşli havayı fırsat bilip eşofman takımlarını giyerek yürüyüşe çıktı.
23.04.2024 Cadde
Haftada 6 günlük ‘kriz’ mesaisi!
Haftada 6 günlük ‘kriz’ mesaisi! Dünya haftada 4 gün çalışmayı tartışırken Samsung 6 gün çalışma moduna geçti.
23.04.2024 Teknoloji
Gazze'deki bir hastane bahçesinde 50 kişiye ait toplu mezar bulundu
Gazze'deki bir hastane bahçesinde 50 kişiye ait toplu mezar bulundu İsrail, toplu mezarla ilgili haberleri incelediğini iddia etti.
22.04.2024 Dünya
Mertens'in görüntüsünü paylaştılar: Sanki arkasında gözü varmış gibi!
Mertens'in görüntüsünü paylaştılar: Sanki arkasında gözü varmış gibi! Galatasaray'da son haftaların parlayan yıldızı Dries Mertens, Pendikspor karşısında alınan 4-1'li galibiyetin mimarlarından oldu. Belçika basını Dries Mertens'e övgüler yağdırdı.
22.04.2024 Galatasaray
Bakan Özheseki: 7 milyar fidanı toprakla buluşturduk
Bakan Özheseki: 7 milyar fidanı toprakla buluşturduk Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu.
22.04.2024 Ekonomi
ALES SORULARI & CEVAPLARI 📍 ALES/1 sınav soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ALES/1 sonuçları ne zaman açıklanacak?
ALES SORULARI & CEVAPLARI 📍 ALES/1 sınav soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ALES/1 sonuçları ne zaman açıklanacak? ALES/1 sınavı 21 Nisan Pazar günü gerçekleştirildi. Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'na katılan adaylar, sınavın akabinde soru kitapçığı ve cevap anahtarın bekleyişe geçmişti. Peki 2024 ALES/1 sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
22.04.2024 Bilgi Rehberi
Ataşehir'de alkollü TIR şoförü park halindeki 2 TIR'a çarptı: 1 yaralı
Ataşehir'de alkollü TIR şoförü park halindeki 2 TIR'a çarptı: 1 yaralı Ataşehir'de, alkollü TIR şoförü, park halindeki 2 TIR'a çarptı. Kazada, TIR şoförü yaralandı.
22.04.2024 Gündem
Şans Topu çekilişi sonuçları AÇIKLANDI! 21 Nisan Şans Topu'nda büyük ikramiye kazandıran numaralar ile Şans Topu çekilişi sonuçları sorgulama ekranı!
Şans Topu çekilişi sonuçları AÇIKLANDI! 21 Nisan Şans Topu'nda büyük ikramiye kazandıran numaralar ile Şans Topu çekilişi sonuçları sorgulama ekranı! Şans Topu sonuçları 21 Nisan 2024 Pazar günü haftanın son çekilişiyle belli oldu. Çarşamba ve pazar günleri olmak üzere haftanın iki günü düzenlenen Şans Topu'nda pazar günü çekilişi saat 20.00'de noter huzurunda gerçekleşti. Peki, Şans Topu çekilişi sonuçları açıklandı mı? İşte 21 Nisan Şans Topu çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar...
21.04.2024 Bilgi Rehberi
Yağışlar devam edecek mi? İl il hava son durum paylaşıldı, salı gününe işaret edildi
Yağışlar devam edecek mi? İl il hava son durum paylaşıldı, salı gününe işaret edildi Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bölge bölge beklenen hava durumu tahminlerini paylaştı. İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere yağmur bekleniyor mu? Hafta başında hava durumu nasıl olacak? Yeni harita yayınlandı. İşte haberin ayrıntıları...
21.04.2024 Gündem
Pep Guardiola'dan fikstür tepkisi! 'Kabul edilemez'
Pep Guardiola'dan fikstür tepkisi! 'Kabul edilemez' Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Chelsea maçından sonra konuştu.
20.04.2024 Dünyadan Futbol
A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın Milletler Ligi kadrosu belli oldu
A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın Milletler Ligi kadrosu belli oldu Filenin Efeleri, 28 Nisan Pazar günü Ankara’da kampa girecek. Milli Takımımız, 10-14 Mayıs tarihlerinde İtalya Milli Takımı’nın davetlisi olarak İtalya’nın Cavalese kentine giderek turnuvaya katılacak.
20.04.2024 Voleybol
Toprak Razgatlıoğlu Hollanda’da ikincilik kürsüsüne çıktı
Toprak Razgatlıoğlu Hollanda’da ikincilik kürsüsüne çıktı Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) 3. durağı olan Hollanda Grand Prix’sinin ilk yarışını ikinci sırada tamamladı.
20.04.2024 Motor Sporları
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm Yurdun batı kesiminde sabaha karşı birçok kentte başlayan şiddetli sağanak ve fırtınayla ilgili Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe alarm verildi.
20.04.2024 Gündem
Turistik Diyarbakır Ekspresi, ilk seferine uğurlandı
Turistik Diyarbakır Ekspresi, ilk seferine uğurlandı Ankara-Diyarbakır hattında işletilecek olan Turistik Diyarbakır Ekspresi, ilk seferi için Ankara’dan uğurlandı.
20.04.2024 Ekonomi
Survivor All Star'da iki eleme adayı aynı gün belli oldu! Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı
Survivor All Star'da iki eleme adayı aynı gün belli oldu! Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı Survivor All Star'da Acil Durum Konseyi toplandı. Acun Ilıcalı, birleşme haftasına girdiklerini belirterek yeni kuralları açıkladı. Eleme haftasının ilk dokunulmazlık oyununda rekor fark geldi. İlk eleme adayı belli oldu. İkinci dokunulmazlık oyunu kıran kırana geçti. İkinci eleme adayı da belli oldu. İşte detaylar...
20.04.2024 Cadde
Son dakika... Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 96 kişi tahliye edildi
Son dakika... Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 96 kişi tahliye edildi Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi'nde bulunan alanda toprak kayması meydana geldi. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Toprak kaymasının yaşandığı alanda tahliye edilen bina sayısı 24'e yükselmiştir. Tahliye edilen evlerde yaşayan 96 vatandaşımızdan 78'i otellere yerleştirilirken, 18 vatandaşımız ise istekleri doğrultusunda akrabalarının evlerine yerleşmiştir" ifadelerine yer verildi.
19.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pazar Günü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.