Kadir İnanır taburcu oldu mu? Jülide Kural'dan açıklama geldi
Kadir İnanır taburcu oldu mu? Jülide Kural'dan açıklama geldi 24 Mart sabahı beyninde pıhtı atması sonucu bilinci kapalı şekilde hastaneye kaldırılan Kadir İnanır, geçtiğimiz günlerde yoğun bakımdan çıkarılarak nöroloji servisine alınmıştı. Durumu her geçen gün iyiye giden Yeşilçam'ın usta oyuncusunun taburcu olduğu iddia edildi. İnanır’ın hayat arkadaşı Jülide Kural, ünlü ismin sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.
5.04.2024 Cadde
Lezzetli sucuğun sırrı! Kızartırken tavaya yarım bardak ekleyin
Lezzetli sucuğun sırrı! Kızartırken tavaya yarım bardak ekleyin Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi sucuğu daha lezzetli hale getiren tüyo. Bu yöntemle kızartılan sucuk daha lezzetli oluyor. Sucuğu kızartırken tavaya yarım bardak eklemek yeterli oluyor.
2.04.2024 Yemek
Kadir İnanır'ın sağlık durumu! Başhekimden yeni açıklama
Kadir İnanır'ın sağlık durumu! Başhekimden yeni açıklama 24 Mart sabahı beyninde pıhtı atması sonucu bilinci kapalı şekilde hastaneye kaldırılan Kadir İnanır, her geçen gün daha iyiye gidiyor. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
2.04.2024 Cadde
İnanır’dan iyi haber
İnanır’dan iyi haber Yoğun bakımda olan Kadir İnanır’dan iyi haber...
26.03.2024 Cadde
Max Verstappen, Avustralya'da pole pozisyonunda!
Max Verstappen, Avustralya'da pole pozisyonunda! Max Verstappen, Formula 1'de sezonun ilk üç yarışında kazandığı 'pole' pozisyonunu Avustralya Grand Prix'sine de taşıdı.
23.03.2024 Motor Sporları
İYİ Parti'ye Ankara'da şok! CHP'nin itirazı kabul edildi
İYİ Parti'ye Ankara'da şok! CHP'nin itirazı kabul edildi CHP'nin Ankara İl Seçim Kurulu'na itirazı üzerine İYİ Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Bayındır’ın adaylığı düşürüldü.
29.02.2024 Gündem
Hatay krizinde son karar Savaş!
Hatay krizinde son karar Savaş! CHP lideri Özel dün görüştüğü Savaş’a, “Senin de destekleyeceğin, önereceğin bir adayla çıkalım” önerisini sundu. Savaş ise “Bu saatten sonra yoluma bakarım” diyerek rest çekti. Saatler süren istişareler sonucu gece yarısı yapılan açıklamada Savaş ile yola devam kararı alındığı belirtildi.
20.02.2024 Gündem
Özgür Özel'in 'çekil' teklifine Lütfü Savaş'tan cevap!
Özgür Özel'in 'çekil' teklifine Lütfü Savaş'tan cevap! CHP'de Hatay adayı Lüfü Savaş tartışması vardı. Değişecek mi değişmeyecek mi merak konusu olmuşken, Lütfü Savaş'ın adaylıktan çekilmek istemediği bilgisi kulislere yansıdı. Son durumu CNN TÜRK Muhabiri Melike Görür aktardı.
19.02.2024 Gündem
Sarıyer'de Santa Maria Kilisesi'nde silahlı saldırı: 1 ölü
Sarıyer'de Santa Maria Kilisesi'nde silahlı saldırı: 1 ölü Sarıyer'de bulunan Santa Maria Kilisesi'ne pazar ayini sırasında silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
28.01.2024 Haberler
Antalya'da kıyıya vuran bir cesedin kimliği belli oldu
Antalya'da kıyıya vuran bir cesedin kimliği belli oldu Antalya'nın Serik ilçesinde sahilde bulunan cesedin, 4 Ocak’ta kaybolan Merve Şevval Elmas’a (18) ait olduğu belirlendi. Antalya Adli Tıp Kurumu’ndan gelen haberle yıkılan baba Osman Elmas, “Maalesef ciğerparem hakkın rahmetine kavuştu. İşlemleri yetişirse yarın götüreceğiz” dedi.
22.01.2024 Haberler
Antalya'da kıyıya vuran bir cesedin kimliği belli oldu
Antalya'da kıyıya vuran bir cesedin kimliği belli oldu Antalya'nın Serik ilçesinde sahilde bulunan cesedin, 4 Ocak’ta kaybolan Merve Şevval Elmas’a (18) ait olduğu belirlendi. Antalya Adli Tıp Kurumu’ndan gelen haberle yıkılan baba Osman Elmas, “Maalesef ciğerparem hakkın rahmetine kavuştu. İşlemleri yetişirse yarın götüreceğiz” dedi.
22.01.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan Antalya ve Muğla'da sahillere vuran cansız bedenlerle ilgili açıklama
Bakan Yerlikaya'dan Antalya ve Muğla'da sahillere vuran cansız bedenlerle ilgili açıklama İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya son 6 günde Antalya Kıyılarına 8, Muğla kıyılarına 1 olmak üzere toplam 9 cansız beden ile ilgili sosyal medyadan açıklamada bulundu. İşte detaylar...
22.01.2024 Gündem
Yıldızlar ve Gezegenler macerası
Yıldızlar ve Gezegenler macerası Türkiye’nin ilk astronotunun uzay istasyonunda göreve başladığı günlerde; İzmir’de bulunan Uzay Kampı, “Yıldızlar ve Gezegenler Macerası” hafta sonu programı sunuyor.
20.01.2024 Pazar
5 kıtada Fenerbahçe-Galatasaray derbisi şöleni
5 kıtada Fenerbahçe-Galatasaray derbisi şöleni Trendyol Süper Lig'de tüm gözler yarın Ülker Stadı’nda oynanacak dev derbiye çevrildi. Saat 19.00’da başlayacak maçta, lider Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray’ı ağırlayacak. beIN SPORTS'un deneyimli isimleri hem beIN SPORTS stüdyolarından hem de stattan yapacakları canlı yayınlarla, heyecan dolu mücadelenin nabzını tutacak.
23.12.2023 Fenerbahçe
'Uçağa geç kalıyorum' deyip taksi çaldı! Alışveriş yapacak zaman bile buldu
'Uçağa geç kalıyorum' deyip taksi çaldı! Alışveriş yapacak zaman bile buldu Genç kadın, araca bindiği andan itibaren gerginliği yüzünden okunuyordu. Sürekli yolculuğun daha ne kadar süreceğini merak ediyordu. Derken, aniden sürücünün üzerine atıldı, bu kararla kendisini nasıl bir 'yolculuğa' sürüklediğinin ise pek farkında değil gibiydi.
14.12.2023 Dünya
Sultangazi’de şoke eden olay! Elinde döner bıçağı ile hırsızlık yaptı
Sultangazi’de şoke eden olay! Elinde döner bıçağı ile hırsızlık yaptı Sultangazi’de bir apartmana giren hırsız, dairenin önündeki ayakkabıları çalarak kaçtı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde hırsızın elindeki döner bıçağı dikkat çekti.
13.12.2023 Haberler
Sultangazi’de şoke eden olay! Elinde döner bıçağı iel hırsızlık yaptı
Sultangazi’de şoke eden olay! Elinde döner bıçağı iel hırsızlık yaptı Sultangazi’de bir apartmana giren hırsız, dairenin önündeki ayakkabıları çalarak kaçtı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde hırsızın elindeki döner bıçağı dikkat çekti.
13.12.2023 Gündem
'Düğün elbisesini gösterince öldürdüm' dedi! Katile kimse giyecek kıyafet vermedi
'Düğün elbisesini gösterince öldürdüm' dedi! Katile kimse giyecek kıyafet vermedi Sultangazi'de eski eşini önce tabancayla vuran, daha sonra bıçakla boğazını keserek öldüren şüphelinin ifadesi ortaya çıktı. Üzerindeki kanlı elbiselerin incelenmek üzere alınması nedeniyle, Olay yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'nün tulumu giydirilerek adliyeye sevk edildi. Şüpheliye hiç bir yakının elbise getirmediği öğrenildi.
13.11.2023 Gündem
Son dakika! Dilan Polat’ın telefon konuşmaları ortaya çıktı: Komple sil sonra da temizle
Son dakika! Dilan Polat’ın telefon konuşmaları ortaya çıktı: Komple sil sonra da temizle Hakkında “Kara para aklama” soruşturması başlatılan ve tutuklanan sosyal medya fenomeni, güzellik merkezleri sahibi Dilan Polat’ın emniyette verdiği ifade ortaya çıktı. Öte yandan Dilan Polat’ın şirketlerine baskın yapıldığı dakikalarda yaptığı telefon konuşması da ifade tutanağında yer aldı.
7.11.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu, neden 'devam' dedi? Özgür Özel kendisine gelen bilgiyi açıkladı
Kılıçdaroğlu, neden 'devam' dedi? Özgür Özel kendisine gelen bilgiyi açıkladı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili Genel Başkanlık seçiminin ilk turunun ardından ortaya çıkan görüntüler siyasetin gündemine damga vurmuştu. CHP'nin yeni lideri Özgür Özel'den tartışmalarla ilgili ilk açıklama geldi.
7.11.2023 Gündem
Parti Meclisi’nde İstanbul ağırlığı
Parti Meclisi’nde İstanbul ağırlığı CHP’nin PM listesine İstanbul ağırlığı damga vurdu, en yüksek oyları İstanbul adayları aldı. Özel’in 60 kişilik PM listesini, 9 kişi deldi. Kılıçdaroğlu’nu destekleyen Salıcı, PM’ye giremedi ancak Salıcı’nın hazırladığı anahtar listeden 8 isim PM’ye girmeyi başardı.
7.11.2023 Gündem
Pamporovo'da fiyatlar 2 sezon önceye döndü
Pamporovo'da fiyatlar 2 sezon önceye döndü Bu kış Snowboard Dünya Kupası’na ev sahipliği yapmaya hazırlanan Pamporovo, Ski Pass kartlarını iki sezon önceki fiyatlardan ön satışa sundu. Ayrıca beş yıldızlı Perelik ve Orlovets otelleri de erken rezervasyonda yüzde 30 indirim sunuyor.
2.11.2023 Advertorial
Oyuncu Şebnem Dönmez'in acı günü!
Oyuncu Şebnem Dönmez'in acı günü! Şebnem Dönmez anne acısıyla sarsıldı. Ünlü oyuncu, iki aydır sağlık sorunlarıyla mücadele eden annesini kaybetti. Dönmez, dostları ve sevenlerin desteğiyle ayakta zor durdu.
18.10.2023 Cadde
Ünlü oyuncu kansere yenik düştü! '23 yıldır mücadele ediyordu'
Ünlü oyuncu kansere yenik düştü! '23 yıldır mücadele ediyordu' Birçok dizi ve filmde yer alan ünlü oyuncu Suzanne Somers, uzun yıllardır mücadele ettiği meme kanseriyle savaşını 76 yaşında kaybetti. Somers'ın sözcüsü, oyuncunun eşi, oğlu ve yakın aile üyeleriyle bir aradayken yaşama veda ettiğini duyurdu.
16.10.2023 Cadde
Gazze Şeridi'nde neler oluyor? Bölgede en kötü senaryo
Gazze Şeridi'nde neler oluyor? Bölgede en kötü senaryo Hamas tarafından daha önce eşi benzeri görülmemiş çapta bir saldırıyla sarsılan İsrail, yaşanan şokun ardından harekete geçti. Peki bölgede bundan sonra neler yaşanabilir?
10.10.2023 Dünya