Peeling

Peeling

Son dakika peeling haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan peeling gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan peeling haber sayfamızda...

Peeling

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 748 peeling haberi bulunmuştur.
Kahve telvesi sanıldığı gibi çöp değil! En doğal mikrop kırıcı, can suyu oluyor
Kahve telvesi sanıldığı gibi çöp değil! En doğal mikrop kırıcı, can suyu oluyor Her gün severek tükettiğiniz Türk kahvesinin arta kalan telvesi genellikle çöpe atılıyor. Ancak telveyi değerlendirebileceğiniz birçok farklı alan olduğunu biliyor muydunuz? İşte kahve telvesini değerlendirme yöntemleri.
25.04.2024 Püf Noktası
Usta makyözlerin sırrı! Ruj asla taşmıyor, dudakları çatlak çatlak göstermiyor
Usta makyözlerin sırrı! Ruj asla taşmıyor, dudakları çatlak çatlak göstermiyor Doğru ruj tonunu sürdüğünüzde hissettiğiniz güven patlamasının eşi benzeri yoktur. Ancak rujunuz akmaya veya dudaklarınız çatlak görünmeye başladığında bu da oldukça can sıkıcı olabilir. Birkaç adımda rujunuzu profesyoneller gibi sürebilirsiniz.
20.04.2024 Makyaj
Kaçak olarak işletildiği tespit edildi! Güzellik merkezine şok baskın
Kaçak olarak işletildiği tespit edildi! Güzellik merkezine şok baskın Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde sosyal medyadan dolgu ve mezoterapi yaptığı tespit edilen güzellik merkezine baskın yapan ekipler, yerin ruhsatsız çalıştırıldığını tespit ederek mühürledi.
17.04.2024 Gündem
İçindeki vitamin bağışıklığı dipçik gibi yapıyor! Asıl faydası kabuğunda saklı
İçindeki vitamin bağışıklığı dipçik gibi yapıyor! Asıl faydası kabuğunda saklı Günün her öğününde tüketmekten sıkılmadığımız, sofraların gözdesi salatalık sağlığımız açısından çok faydalı bir sebzedir. Faydalı olduğu bilinen salatalığın kabuğu ise tam bir vitamin deposu. Genellikle çöpe atılan salatalık kabuklarının vücuda olan etkilerine bir göz atın.
13.04.2024 Genel Sağlık
Her gün bu cilt maskesini uygulayın! Deri altındaki lekeleri silgi gibi siliyor
Her gün bu cilt maskesini uygulayın! Deri altındaki lekeleri silgi gibi siliyor Cilt tipi birçok duruma göre kişiden kişiye değişebilir. Ancak ortak problem ciltte oluşan leke, akne ve sivilce sorunudur. Bu formüller sayesinde cildiniz cam gibi parlayabilir. İşte detaylar.
12.04.2024 Cilt Bakımı
Dipdiri bir yüz için en etkilisi! 20 dakikada bebek gibi yapıyor, sırrı yumurta sarısı
Dipdiri bir yüz için en etkilisi! 20 dakikada bebek gibi yapıyor, sırrı yumurta sarısı Kırışıklıkları ortadan kaldırmak için evde hazırlayabileceğiniz pratik tarifler bulunuyor. Bu malzemeleri uygulayarak daha genç ve sıkı bir cilde sahip olabilirsiniz. İşte yüzü bebek gibi yapan etkili maske önerileri.
1.04.2024 Cilt Bakımı
İğnesiz botoks etkisi yaratıyormuş! '15-20 dakika yeter' dedi ama gerçek çok başka
İğnesiz botoks etkisi yaratıyormuş! '15-20 dakika yeter' dedi ama gerçek çok başka Sosyal medyada paylaşılan muz videoları pek çok kişi için merak konusu. Öyle ki sadece 15-20 dakikalık muz kürünün iğnesiz botoks etkisi yarattığı iddia ediliyor. Bu yöntemin işe yaradığını göstermek için yayınlanan videolar ise görenleri şaşırtıyor. Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Ezgi Özkur, yaptığı sosyal medya paylaşımıyla bu konuya açıklık getirdi.
4.03.2024 Cilt Bakımı
Yorgun görünen göz altına kesin çözüm! Bu yöntemle dinlenmiş cilde kavuşun
Yorgun görünen göz altına kesin çözüm! Bu yöntemle dinlenmiş cilde kavuşun Çok az uykuyla uyandığınızda ve sabah önemli bir olay nedeniyle dinlenmiş görünmeniz gerektiğinde hızlıca yüzünüzü güne hazırlamanız için bazı ipuçları bulunuyor. İyi dinlenmiş bir görünüm elde etmek için bunları yapın.
1.03.2024 Cilt Bakımı
Cilt için en iyi bakım böyle yapılıyor! Peelingin bilinmeyen sırrı 30 saniyede saklı
Cilt için en iyi bakım böyle yapılıyor! Peelingin bilinmeyen sırrı 30 saniyede saklı Ölü cilt hücrelerini uzaklaştırmak, cildinizi güzelleştirmek, gözeneklerinizi temizlemek ve hücre yenilenmesini hızlandırmak için yapabileceğiniz en iyi şeylerden biri düzenli olarak peeling yapmaktır. Peelingin ne olduğunu biliyoruz ama çoğumuz nasıl peeling yapacağımızı bilmiyoruz.
29.02.2024 Cilt Bakımı
Cildiniz için en etkilisi bebek zeytinyağı! Göz makyajını bile kolayca çıkarıyor
Cildiniz için en etkilisi bebek zeytinyağı! Göz makyajını bile kolayca çıkarıyor Cilt bakımı yapanların doğal ürün kullanımına olan ilgisi gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Bu doğal ürünlerden biri de elbette zeytinyağı. Bebekler için hazırlanan zeytinyağı çeşitleri bakın cilde nasıl faydalar sağlıyor.
28.02.2024 Cilt Bakımı
Cilt bakımı sonrası mahveden hata! Sivilce döktürüyor, leke içinde bırakıyor
Cilt bakımı sonrası mahveden hata! Sivilce döktürüyor, leke içinde bırakıyor Cildiniz için rahatlatıcı bir yüz bakımı yaptırmayı mı planlıyorsunuz? Cildinize çok ihtiyaç duyulan detoksu sağlamak harika bir fikir olsa da, konu yüz bakımı olduğunda yapılması ve yapılmaması gereken birçok şey vardır.
31.01.2024 Cilt Bakımı
Her gün kullanınca koltuk altını karartıyormuş! Çözümü bu doğal jelin içinde saklı
Her gün kullanınca koltuk altını karartıyormuş! Çözümü bu doğal jelin içinde saklı Koltuk altının cildinizle aynı renkte olması gerektiği konusunda hepimiz hemfikiriz. Ancak koltuk altlarındaki cilt zaman zaman koyulaşabilir ve özellikle yaz aylarında görsel açıdan can sıkıcı olabilir. İşte koltuk altı kararmasına yol açan en büyük hata ve beyazlatmanın en basit yolu.
29.12.2023 Cilt Bakımı
Tıkanmış gözeneklere veda edin! Cildiniz için 10 dakika yeterli
Tıkanmış gözeneklere veda edin! Cildiniz için 10 dakika yeterli Yüzünüzü düzenli olarak temizlemek, sağlıklı ve güzel görünen bir cilt için çok önemlidir. Her gün, toz ve kirlilikle karışan ter nedeniyle gözenekleriniz tıkanır ve bu da sonunda sivilcelere neden olur. Bunun için gözeneklerinizin tıkalı olmadığından emin olmak için haftada bir kez evde cildinizi buharla peeling yapıp derinlemesine temizlemeniz gerekir. Yüze buhar uygulamak bunu yapmanın harika bir yoludur çünkü gözenekleri açarak kirin ve biriken yağların gözeneklerinizden daha kolay çıkmasını sağlayabilirsiniz.
26.12.2023 Cilt Bakımı
Kışın çatlamaktan yanıp kaşınıyorsa işte kurtarıcısı! 4 malzemeyle yumuşacık oluyor
Kışın çatlamaktan yanıp kaşınıyorsa işte kurtarıcısı! 4 malzemeyle yumuşacık oluyor Kuru cilt, bazı insanlar için gerçekten sinir bozucu, hatta acı verici ve kaşıntılı olabilir. Kış aylarında durum çok daha kötüleştiğinden, bacaklardaki ve yüzünüzdeki kuruluktan ev yapımı basit ipuçlarıyla kurtulabilirsiniz.
23.12.2023 Cilt Bakımı
Tablodaki öldüren sürahi! Ne karaciğer ne bağırsak bıraktı, tek amaç 'beyaz' olmaktı
Tablodaki öldüren sürahi! Ne karaciğer ne bağırsak bıraktı, tek amaç 'beyaz' olmaktı Dünya, bu yöntemi ünlü İspanyol ressam Velázquez'in tablosuyla tanıdı. Resimdeki detayda küçük prensese tepside bir 'bucaro' uzatılmıştı. Bakıldığında kilden yapılmış bu sürahinin içindeki şey, bir müddet sonra canlarını hiçe sayan Avrupalı kadınları öldürmeye başladı. Peki, onlara bunu yaptıran şey neydi? İşte günümüzde de sosyal medyayla birlikte artan tehlikenin boyutları.
8.12.2023 Genel Sağlık
Yüzdeki kırışıklığı ütü gibi düzleştirecek güçte! Gece sürünce 1 damlası bile yetiyor
Yüzdeki kırışıklığı ütü gibi düzleştirecek güçte! Gece sürünce 1 damlası bile yetiyor Yaşlanmaya bağlı olarak oluşan kırışıklıklar zamanla belirginleşiyor. Kırışıklıkları gidermek için kullanılan farklı maskeler bulunuyor. Ancak kırışıklık gidermek için asıl yöntem hyalüronik asidin içinde saklı.
20.11.2023 Cilt Bakımı
Suyunu sıkıp dudak üstündeki kararmaya sürün! Ölü derileri sökerek bembeyaz yapıyor
Suyunu sıkıp dudak üstündeki kararmaya sürün! Ölü derileri sökerek bembeyaz yapıyor Sıklıkla karşılaşılan durumlardan olan dudak üstü kararması veya cilt renginde oluşan değişiklikler görüntü olarak birçok kişiyi rahatsız ediyor. İşte tek malzeme kullanarak cilt rengini eşitlemenin yolu.
18.11.2023 Cilt Bakımı
Saç diplerindeki öbek öbek pullanmaya elveda! Şampuan yetmez, bir de bunu deneyin
Saç diplerindeki öbek öbek pullanmaya elveda! Şampuan yetmez, bir de bunu deneyin Saç derişinizi de tıpkı cildiniz gibi peelinge ihtiyacı olduğunu biliyor muydunuz? Saç derinize yönelik bir peeling ile saçınızda birken fazla ürün kalıntılarını, kiri, fazla yağı ve saç kökünüzde biriken ölü deri hücrelerini temizleyebilirsiniz.
17.11.2023 Saç Bakımı
Gençliğin sırrı aspirin-limon kürü! Tam bir siyah nokta sökücü, ayna gibi yapıyor
Gençliğin sırrı aspirin-limon kürü! Tam bir siyah nokta sökücü, ayna gibi yapıyor Adeta bir gençlik iksiri olarak bilinen aspirin ve limon karışımı, cildin genç bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Temiz ve genç görünen bir cilt için mutlaka bu kürü deneyin.
14.11.2023 Cilt Bakımı
Sivilcelerden kurtulmanın formülü bulundu! Bu 3 malzeme sivilceleri ortadan kaldırıyor, akneyi önlüyor
Sivilcelerden kurtulmanın formülü bulundu! Bu 3 malzeme sivilceleri ortadan kaldırıyor, akneyi önlüyor Sivilce, özellikle ergenlik döneminin en büyük sorunlarından biri olarak bilinir. Ancak, aknenin ilerleyen yaşlarda da sorun olabileceği gözden kaçırılmamalı. Akneli bir ciltten, kendinizin yapacağı basit maskeler ile kurtulmak mümkün.
23.08.2023 Cilt Bakımı
Para dökmenize gerek yok! İşte batıkları tek tek bitiren en basit çözüm
Para dökmenize gerek yok! İşte batıkları tek tek bitiren en basit çözüm Vücut tüylerinizi almak oldukça can sıkıcı olabilir ancak ondan daha can sıkıcı olan tüylerin alındığı bölgede oluşan batıklardır. 3 yöntemle bu sorunun önüne geçmek ise oldukça kolay.
17.08.2023 Güzellik
Hem suyu içiliyor hem de meyvesi yeniliyor: Tam bir şifa deposu... Böbrekleri temizliyor ve cildi güzelleştiriyor
Hem suyu içiliyor hem de meyvesi yeniliyor: Tam bir şifa deposu... Böbrekleri temizliyor ve cildi güzelleştiriyor Hindistan cevizinin suyunu içebilir, meyvesini yiyebilir, yağından faydalanabilirsiniz. Hindistan cevizinin hem vücudumuza hem de cildimize oldukça fazla faydası vardır. Ayrıca idrar söktürücü faydasından da yararlanabiliriz. Hindistan cevizinin tüm faydalarını sizler için derledik.
27.07.2023 Sağlık
Kendi gibi kabuğu da faydalı... Kullanım alanlarını duyunca asla çöpe atmayacaksınız!
Kendi gibi kabuğu da faydalı... Kullanım alanlarını duyunca asla çöpe atmayacaksınız! Ev sevilen meyvelerden birisi olan portakal kabuklarını genellikle çöpe atarız. Ancak kullanım alanlarını duyunca çok şaşıracaksınız! 
5.06.2023 Yaşam
Ünlü şarkıcı itiraf etti: Çillerimden kurtulmak için asitle peeling yaptırmak istedim!
Ünlü şarkıcı itiraf etti: Çillerimden kurtulmak için asitle peeling yaptırmak istedim! Bir dönem Zayn Malik ile yaşadığı ilişkiyle magazin gündeminden düşmeyen İngiliz şarkıcı Perrie Edwards, son olarak özgüven problemleriyle ilgili yaptığı açıklamalarla adından söz ettirdi. Son röportajında okulda zorbalığa uğradığını anlatan Edwards, asitle peeling yaptırarak nefret ettiği çillerinden kurtulmak istediğini paylaştı.
1.04.2023 Cadde
Gençlik iksiri aşı!
Gençlik iksiri aşı! Cildin nem ve canlılığını kazandırmak, ince kırışıklıkları gidermek, elastikiyetini geri kazandırmak amacıyla uygulanan ‘Gençlik Aşısı’ mucize etkiler yaratıyor.
2.11.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Peeling ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.